6938
VB 2014
  • w77d
    azé eléggé ideges lehetsz, ha állandóan ezzel a németek úgyis kizúgnak szöveggel nyugtatod magad :D
  • Shep
    Akkor hajrá 0-0, vagy Nigéria :)
  • Ferrari23
    Értettük a lényeget :D
  • Shep
    Az annyira égő mikor a szabályokat próbálják magyarázni ,hogy de azért sárga mert a szándék, meg hát hozzá ért, meg ja nem is úgy volt, teljesen kész. Mostani meccsen mikor Mezei elkezdte, hogy hát nem volt les ugyan a felső teste előrébb volt de a bíró nem fújta be. Wáááá, csak néztem ,hogy akkor most mit akar ez már megint?
  • Shep
    Na ezt jól leírtam :)
  • Ferrari23
    Hát engem tegnap Gundel is lefárasztott a nem volt góljával, mikor élőben is látszott, hogy gól.
  • Shep
    Szerintem most simán benne van, Irán beáll védekezni, Nigéria támad de annyira nem jók ,hogy egy jól felállt védelmet legyűrjenek, ahhoz nem elég jók. Aztán persze lehet itt is lesz 11-es a 10. percben aztán mindennek oda de ha itt nem lesz 0-0 akkor az USA meccsen tutira, ez a két meccs nálam alapból is ilyen x gyanús.
  • Shep
    Ja, amúgy valaki árulja már el miért pont Mezei kolléga lett kiküldve mondjuk bárki helyett? Értem én, hogy sportkommentátor, meg bármit leközvetít, de a focit annyira szarul nyomja ,hogy hihetetlen, mondjuk a többiek sincsenek a toppon, de azok legalább élvezhetőek, Gundel az idióta poénjaival még jó is, de hol van pl. Krézi, vagy legalább egy Matuz?
  • dave9004
    Nigéria viszonylag erősebb mint Irán. Ha a perzsák levédekezik a meccset, akkor unalmas lesz.
  • Ferrari23
    Az se rossz :D:D
  • Jim Morrison
    +1 :d
  • Ferrari23
    Hét lehet az lesz hallod :D Túl sok volt eddig a gól a meccseken.....
  • Shep
    Én meg német győzelmet de Portugáliának szurkoltam :D
  • Shep
    0-0 :)
  • Ferrari23
    Esti meccsre mit kellene? Nem nagyon ismerem Iránt meg Nigériát se :D
  • Mor3llo
    én mindkét csapat lő gólt raktam, eddig minden meccsen ez volt, kivéve a veretes Hondurast
    most raktam elsőre ilyet, nyilván nem jött most :DD

de azért örülök :)
  • Ferrari23
    Én nem utálkozok over 2,5-öm jött, németek meg úgyis kizúgnak, szal nincs miért bosszankodnom :D De ettől függetlenül kamu 11-es és vicc kiállítás volt :D
  • Mor3llo
    hehe, utálkozzatok :) Der Bomber der Nation :D
  • UoNokedli
    Nálam a meccs hangulatát a Mezei D. Úr baszta el... Már az olaszoknál is baszta az agyam... Most is mintha végig a németeket nyalta... Igaz 1x még Pirlo is a plályán volt ma szerinte.
  • Ferrari23
    Remélem esti meccs jobb lesz.... Bár nem sok jót nézek ki abból se.....
  • TomStorm
    Majd most Nigéria és Ghána mindent visszahoz tippen!!
  • Effe88
    van ami soha nem változikXDXD

• Ferrari23
    Hát azért lehetnél olyan rendes, hogy naponta beírod mit teszel, mint régen. Ha már te nem, legalább a többi fórumozó had kaszáljon :D
  • w77d
    kussolsz XD
  • Ferrari23
    Még mindig lúzerkedel fogadásban? :D
  • w77d
    én most is indulok piálni a kecybe XXXD

amúgy hogy legyen nektek valami káröröm, a mixen 10,5 overt tettem a szögletekre és 10 lett csak...
  • Ferrari23
    Ja, hogy a FIFA, na akkor már nem csodálkozok :D:D Dilettánsok gyülekezete :D
  • karajjj
    nem a brazilokon múlik, a fifa szabta meg így, minden szarság szabályozva van, még az is pl, hogy a mezek oldalán a lyukacsos szellőző rész maximum mekkora felületű lehet
  • Ferrari23
    Érdekes, világon máshol angol átírással is le tuják írni ÖZIL stb, Brazílok nem.... :D
  • MitsuMishi
    Remélem vágod, hogy ezeknek a speciális karaktereknek (ü,ö) ez az angol átírása. Nincs itt semmi látnivaló, haladjanak tovább :D
  • gombabácsi
    szegény Hublot, miért mindig őt cserélik le?
    :)
  • Ferrari23
    Ozilnek is Oezil írtak :D
  • Ferrari23
    Mueller? Nem sok itt az E? :D
  • Shep
    Jól van, fogyogat az szépen :D Egyébként tényleg van abban valami ,hogy azo ka csapatok akik az elején sokat lőnek, meg nagyarányú győzelmet aratnak azok a későbbiekben, mikor jobban kellene nem tudnak betalálni.
  • karajjj
    ez nem direkt volt, csak ha már odapattant, berúgta Müller, nehogy szó érje a ház elejét...
  • Ferrari23
    Na már megint ez a tejfeles szájú színművész úr :D:D
  • Nyiri
    Ez totál így van...
  • Shep
    Ja, az lehet, elfogy a kvóta aztán nézhetnek :D
  • Nyiri
    Igazi mészárszék...
  • G_ArchAngel #1318
    Jókor írtam