6938
-
Susarc #1157 a bosnyákok a passzoknál ha 30 cm-ert is menni kell a labdáért meg se mozdulnak....ez így gyenge lesz -
Susarc #1156 kár volt az a gól....rohadtul gyenge eddig....az Argentínok kocognak -
TomStorm #1155 Rohadtul idegesít megint az ilyen vezetés.Remélem Bosnia olyan gólt lő,hogy leesik az összes szurkoló álla.. -
Susarc #1154 rasszisták :P -
#1153 Szegény bosnyákok jól bekezdtek :D -
IXEMGabeo #1152 sok az öngól ezen a vb-n eddig:D -
IXEMGabeo #1151 aztakurva máris gól
erre nem számítottam...bár az argentínok minden vb-n szereznek öngólt:DD ez kabaré -
IXEMGabeo #1150 nehéz meccs lesz...szívósak ezek a szláv csapatok
csak nehogy megint valami kamu 11-es döntsön...
Ibisevic és Salihovic sincs a kezdőben érdekes... -
G_ArchAngel #1149 Soha nem értettem miért kell másik ország himnusza alatt fütyülni :( -
#1148 Azt nem hiszem azért. Remélem jó meccs lesz :) -
G_ArchAngel #1147 Szerintetek nagyon kitömik szegény bosnyákokat? -
#1146 hajrá Argentína :) -
Coral Springs #1145 Három csapatot szeretnék legalább a legjobb 8 között látni, az egyik Argentína. Remélem jobb meccs lesz mint az előző kettő. -
#1144 a bosnyákok is jó focit játszottak selejtezőkön, jó meccset várok. -
#1143 -
Coral Springs #1142 Mit meg nem adtak volna ezért az angolok 2010 -ben, bár ez a gól most nem volt olyan fontos. -
Gabe18 #1141 De tudja ő azt, csak gondolom az a megoldás neki jobban bejön és visszasírja, mint a gólvonal technológia, ami láthatóan neki teljes sci-fi... -
Ferrari23 #1140 LOL Gundi most jött rá, hogy az előző gólt nem Benzemanak adták? ::D:D Képbe van ::D Már azóta 10x kiírták, hogy öngólnakd adták :D:D -
TomStorm #1139 Benzema még csak most lendül be.Ez kis bemelegítés volt -
IXEMGabeo #1138 Benzema örüljön, mert most lőtte utolsó góljait a tornán:D
egyébként Valladares öngóljának adták a 2. találatot nem? Gundi ma nincs formában:) -
Zenszkij #1137 gól -
G_ArchAngel #1136 Egy Honduras - Görögország meccs olyan lehet, mint egy durvább kínzás a középkorban -
#1135 De egy fos meccs ez. Remélem az éjféli jobb lesz, ha már fent maradok meló előtt :D -
Ferrari23 #1134 Nincs is alapvonali bíró az nem tűnt fel Gundinak ? :D -
IXEMGabeo #1133 eddig a vb leggyengébb csapata Honduras:)
ebből a szempontból a franciák játéka nem nagy szám... -
valaki küldje el Gundelnek! :D -
#1131 Benzema mit hagyott ki :DDDDD -
TomStorm #1130 Hát nem Francia drukker az nem kissé érződik -
TomStorm #1129 Riporter szerint még mindig nem gól:DD
5X mutatták gól vonal mögül húzta ki a labdát de mind1:)) -
Gabe18 #1128 Azt mondja a Gundel hogy a "alapvonali játékvezető sok mindenben segít a játékvezetőnek". Hát én az elmúlt években "pár" meccset megnéztem, nem emlékszem hogy lett volna jó és érdemi döntésük bármiben is. -
Ferrari23 #1127 Na Gundi szerint nem gól -
j0rmungandr #1126 Azon értetlenkedik szerintem, hogy nem lát olyat hogy belát a labda és a "vonal" közé-> benn van. De a gép csak jobban tudja. -
#1125 Gundel fullba tolja a retardot..... -
Ferrari23 #1124 Ezért nem értem , hogy mit értetlenkednek.... Röhej.... Eddig értetlenkedtek, mert nincs gólvonak technológia, most van, most meg..... -
j0rmungandr #1123 Volt hogy 0,000001 másodperc amikor gól volt -> Gól. Lehet hogy szemre nem volt, de azért a gép csak jobban tudja (remélhetőleg) -
#1122 volt egy kameraállás, amin lehetett látni, hogy bent van. no meg a gép csak nem hibázik :D -
Ferrari23 #1121 Istenem gundel ......... -
IXEMGabeo #1120 ha ez egy vb döntőben fordul elő akkor lett volna harakiri;))) -
#1119 gundel mekkora vak XD -
Gabe18 #1118 Most ezen mit tud Gundel értetlenkedni? Ott mutatják teljesen egyértelműen hogy bent volt.