6938
-
Nyiri #1197 Semmi extrát. A hitelesen fikablog index is azt írta, hogy véletlenek sora miatt maradt le a srác. Messi a bírókra figyel és remélik ha Messi látja a videót kárpótolja majd a srácot :)
A VB legszerencsétlenebb kisfiúja... -
#1196 -
#1195 Jaj, mit ki fognak ebből is hozni, atyaég... -
#1194 -
holeee #1193 Elnézést, nem tudtam, hogy ilyen jellegű segitség kérés is tiltott. -
karajjj #1192 kb mind a kettő tiltott itt -
holeee #1191 Nem az oldalt kívánom reklámozni, magamnak kérek segítséget:) -
karajjj #1190 refer nélkül még lehet, hogy érdekelne is :D -
holeee #1189 Valakit nem érdekel egy jó menedzser játék közületek? Live adatokból dolgozik, a meccsek közben adja az események alapján a pontokat. VB alatt értékes nyereményjáték van. Segitenétek nekem, mint sportfogadó kollégának:) Nagy a verseny és extra ticketet kapok.
Itt tudjátok megnézni:
http://beta.foosio.com/index.php?r=registration/refer&refcode=TP6sq9pX -
Susarc #1188 korrekt,de minek dobálják el a szemetet akkor egyáltalán? :P
én borzasztóan gyűlölöm ha valaki szemetel maga után ! -
#1187 Magyarországon meg a kuka mellé dobálják a szemetet... Sajnos itt van a szomorú különbség. :/ -
#1186 Szerintem meg alap dolognak kéne lenni.
Megye 1-ben sem köpködöm szét a szotyi héját. -
karajjj #1185 ez se gyenge, a japán szurkoló takarít maguk után a stadionban
-
#1184 Ez nekem is feltűnt.
Mondjuk inkább ez, mint 2010-ben a sok 0-0 és 1-0. -
IXEMGabeo #1183 Azért az poén, hogy lassan lement az összes 1. csoportkör béli meccs és nem volt döntetlen:D nem is tudom utoljára mikor volt ilyesmire példa...
gólátlag stabilan 3,34;) -
IXEMGabeo #1182 semmi nyomást..mentek volna előre csak épp labdát szereztek az argentínok...
inkább elbénáskodták a végét fogalmazzunk így, de nem úgy láttam, hogy feladták volna
pont egy szépítő találat után? még logikailag sem áll össze amiről te beszélsz...65. és a 82. perc közötti időszakban nem nagyon volt közük a játékhoz, szinte labdához is alig jutottak és valóban akkoriban lézengtek -
#1181 persze, mert összezuhantak és még az utol 5 perce szerzett szépítő gól sem volt képes felrázni őket.
Ez meg megbocsáthatatlan egy bosnyák csapattól egy argentína ellen.
-
#1180 te akkor nem nézted a góljuk utáni részt.
látszott hogy szarnak bele, hiába lőttek gólt.
semmi nyomást nem fejtettek ki, kb akik elől voltak ott elpasszolgattak meg ívelgettek körülményesen, de nem volt meg az amit minimum elvárok egy csapattól ilyenkor, főleg ha egy temperamentumosabb régióból való. -
IXEMGabeo #1179 ennyi volt bennük...későn jött kicsit a szépítő gól, ami meg váratlan volt...de az argentínok jobbak nincs mese..lehetett látni milyen amikor magasabb fokozatba kapcsolnak hirtelen... -
#1178 vb átlaghoz képest jobb meccs volt, magasabb színvonalú is.
-
IXEMGabeo #1177 mi az, hogy feladják? pont utána kezdtek volna el menni előre:D nem ismered a szláv mentalitást...életük árán sem adják fel -
IXEMGabeo #1176 2. félidőben látszott, hogy azért, ha magasabb fokozatba kapcsolnak életveszélyesek
bár nálunk lenne ez a Di María-Aguero-Messi hármas...pokoli életveszély
Besic nem volt rossz, de a 2. félidő közepétől Messi semlegesítette azért őt;)
mai nap legjobb mérkőzése volt, de a vb-n eddig látottakat tekintve közepes:) -
#1175 Szép meg jó kis csapat ez a bosnyák, de amit az utolsó 5 perce műveltek arra NINCS bocsánat.
Délszláv csapatként, mikor szépítenek a meccs egy ilyen kritikus pillanatába és feladják?
szarnak az egészbe?
Erre nincs magyarázat, hogy ahelyett hogy vérszemet kapva kaparnának ahogy azt kell, meg a délszláv mentalitás mivoltjuk megkövetelné ahelyett kocognak meg ímmel ámmal passzolgatnak, elmehetnek a picsába... -
Susarc #1174 másként alakult volna.......,de az első félidőben hulladékok voltak -
TomStorm #1173 Hát gratulálni nem tudok az Argentínoknak.
Megmentette őket az öngól,amúgy nem lenne pont.. -
G_ArchAngel #1172 Meglett -
G_ArchAngel #1171 Meglesz a három gól itt is? -
IXEMGabeo #1170 Messiiiiiiiii
na végre:)
2. félidőre elfogytak a bosnyákok...nincs formában Argentína, de egyéni képességekben nagy különbség van a 2 csapat közt... -
IXEMGabeo #1169 ez nem egy hű, de erős argentín válogatott a neveket elnézve...
Verón, Simeone, Batistuta, Ortega, Ayala...
Aguero, Messi maximum Di María érhetik el azt, amit ők...
de ezen a meccsen a bosnyákok nem rosszak, szerencsétlenek voltak az elején...nincs ez lefutva -
#1168 Micsoda unalmas egy mecs ez.
Argentinok meg ilyen jatekkal, hamar bucsuzni fognak a VB-tol. -
G_ArchAngel #1167 Juninho is osztja őket a BBC stúdióban, csalódás az argentin csapat játéka -
#1166 minden 2. bonyák Hajlovic, a többi Besic :D -
#1165 Inkább mint Mezei... -
Susarc #1164 nem,borzalmasan unalmas és rossz kommentátor -
G_ArchAngel #1163 Nézd BBC-n, ott jók a kommentátorok es a stúdió beszélgetések is -
#1162 leginkább szomorú. nem jutottunk ki, most már magyar bíró sincs kint, így azzal próbálnak szimpatizálni, aki a legközelebb áll hozánk a vb-ről. csak hát ő se nem magyar, se nem fog már itthon játszani a vb után.... -
G_ArchAngel #1161 Tényleg kar a gólért, nem jobbak annyival az argentinok -
j0rmungandr #1160 Csak engem idegesít a kommentátor? -
#1159 kicsit gáz azért :D -
#1158 úgy foglalkoznak ezzel a Besic-csel mintha minimum egy magyar hős lenne....:D