6938
-
Stockbauer33 #1317 Kivégezve -
G_ArchAngel #1316 Lehet tanultak belőle es most ezért nem akarnak több gólt rúgni, hogy maradjon későbbre -
Ferrari23 #1315 Jaja, szerintem is kihullanak a gecibe, aztan weed mehet piálni bánatába :D:D -
j0rmungandr #1314 Nem azért de ez vagy 11-es vagy sárga műesésért volt. -
#1313 Egyébként nem értem miért van úgy oda mindenki a németektől, mert most nyertek egy láthatóan összeszedetlen portugál csapat ellen? Legutóbb is vágtak vagy 100 gólt a csoportban aztán mikor jött egy komolyabb ellenfél megállt a tudományuk, most sem lesz ez másként, remélem! :) -
#1312 Ez is egy hulladék meccs. Na majd Nigéria megmutatja mi az igazi foci :) -
karajjj #1311 A portugál válogatott pont olyan jól teljesít, mint a magyar gazdaság! :D -
G_ArchAngel #1310 Németek nem jönnek ki második félidőre? -
TomStorm #1309 a-a rosszul gondolod kisköcsög -
#1308 Jajj igazítsa már meg a haját :D
-
#1307 talán még az anyja kedveli
de nem 100% -
G_ArchAngel #1306 Gondolom kezdődik a barátok közt es te nem bírnád ki Magdi anyus nélkul -
#1305 mint focistát rengetegen... mint embert nem tudom :D gondolom lényegesen kevesebb ^^ -
TomStorm #1304 Rendkívül izgalmas ez a meccs is.Ja,hogy már nem is nézem?!-.- -
G_ArchAngel #1303 CRonaldot amúgy kedveli valaki ezen a bolygón azokon a kurvakon kívül, akinek ezért fizet? -
#1302 jaj haggyad má, ennél egyértelműbb 11-es nem volt még a VB-k történetében ;) lerántás aljas módon és kész -
#1301 Szerintem CR helyett kellett volna valaki, én a következő meccstől játszatnám csak^^ -
#1300 hihetetlen hogy özil milyen kutyaütő a helyzet kihasználásokban
egy rakás szar
kár hogy reus sérült, bár inkább draxlret játszatnám mint a gülüszeműt
egyébként tetszik a csapat lahm vkp király! -
Stockbauer33 #1299 Igazad van de az egy sárga a Müllernek.Győzzenek a Portugálok de góllal Hiszen ott van a szupersztár CR :D -
Ferrari23 #1298 Dehogy volt. 1 kamu 11-es egy kamu kiállítás :D:D -
#1297 Amúgy én mint német szurkoló nagyon nagyon sajnálom azt a pirosat.. ez után majd erre fog hivatkozni minden elvakult ahelyett, hogy elfogadná, hogy sokkal jobb volt az ellenfél. -
Ferrari23 #1296 Műller meg Bászketszi magaslatokba emelkedő színész :D -
#1295 ott a pont, Pepe egy faszkalap volt -
#1294 müller színészkedésért, pepe fejelésért. -
#1293 pepe ide vagy oda, müller mindenkit kiakaszt ^^ Már várom troll football mülleres képeit. Pepések már vannak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stockbauer33 #1292 Na neviccelj Ati.Lefejelte az a köcsög.Nemláttad?Ez foci vb b+ nem K1 v ketrecharc -
Coral Springs #1291 Csalódás ez a meccs, nem ezt vártam a portugáloktól. Az a Pepe kiállítás meg egy vicc volt, Müller kellett volna lapot kapjon színészkedésért. -
+1amcsi fociban azt szeretem, hogy ott előszeretettel nézik vissza a felvételeket. -
#1289 mert majd ez a gyenge Portugál válogatott? XXD -
Gabe18 #1288 Teljesen mindegy elterülne-e vagy sem. Amúgy nem a szájba vágásért állították ki Pepe mestert... -
Ferrari23 #1287 Ki mondta, hogy nem volt? Csak legalább Müller művész úr, ne adta volna elő, hogy húúú de megfejelték, de aztán hirtelen felgyógyult :D:D:D Hiába na szavakkal gyógyítani lehet :D -
#1286 nem is azért járt a piros.. a faszt kell arcoskodni a pályán -
Susarc #1285 támogatom! nem értem ilyen technikával miért nem lehet az ilyen eseteken kielemezni..... -
#1284 persze kamu volt.... mindent lehet mondani csak ezt nem. Portugália az első gólt csak magának köszönheti, a másik kettőt meg a Németeknek :D -
G_ArchAngel #1283 Kicsit visszatérve Mullerre: hozzáért Pepe, nem tudjuk mennyire. Ellenben valamit most mar ki kellene találni a színészkedés visszaszorítására. Például utólagosan, több kamera állásból megvizsgálva az adott esetet akkora pénzbüntetéseket kiosztani, amit az adott játékos a vagyonához viszonyítva megérez. Akár százezer vagy millió eurót. Illetve büntetőpontokat kapnának, ami bajnoki vagy nemzetközi meccsektől való eltiltással járna. -
#1282 nem tudod láttad e, de egy 4 éves nem terül el abban a "szájba vágásban" :D -
#1281 pedig volt kontakt, nem kell itt a dilettánst játszani -
Unreal1942 #1280 Nem mintha meglepne, de a Németeket már nagyobb téttel is merném a 4 közé fogadni. -
Ferrari23 #1279 micsoda megfejelés volt :D:D:D Legalább tényleg fejelte volna meg :D -
Gabe18 #1278 Első 45 percnek jó volt ez a németektől. Ha lesz jobb akkor jó úton haladunk.
Pepe meg egy nyomorult. Ancelotti biztos megfenyegette így ott visszafogja magát, de most kijött belőle a szokásos. Szájba vágja aztán megfejeli, és utána csodálkozik...