6938
VB 2014
  • Ferrari23
    Hát azt 10-ből 9 bíró nem annak látott volna :D Saját emberének ugrott a marhája.
  • IXEMGabeo
    kapus támadás volt 5-ösön belül...abszolút nem volt szabályos
  • Shep
    Miatta jött a 0-0 :)
  • Ferrari23
    Bet365-ös pénzem hogy visszamákoltam LOL. Ott Nigéria győzelemmel bepróbálkoztam, de most nézem, ha a meccs 0-0 visszaadják pénzt, és tényleg LOL Nem is tudtam :D
  • IXEMGabeo
    és pedig idén a spanyolok vittek minden európai kupát az apoén:D sőt a Benfica is döntős volt...3 másik spanyol csapat mellett hahahaha:D

mondjuk a spanyol 1-5 fájó volt, de az olaszok, németek kárpótoltak;)
  • Ferrari23
    Mert a magyaroknak svédekkel, hollandokkal kell játszani a kijutásért, egy nigérának meg kongóval, etiópiával :D
  • SLICK
    mert a magyarok mégszarabbak :D

remélem a büdös életbe nem jutnak ki. Ilyen sehol se jegyzett játékosokkal csak égetnénk magunkat.
  • Coral Springs
    Fájdalmas volt ez a meccs, az eddigiekhez képest meglett a másik véglet is. Csak azt nem értem hogy a magyarok miért nem jutnak ki a VB -re ha ilyen szarok meg igen.
  • SLICK
    "Del Bosque tisztázta: Iker és 10 másik játékos fog pályára lépni Chile ellen."
  • IXEMGabeo
    micsoda meccs volt:) mármint a Német-Portugál:D

ez az Irán-Nigéria sejtettem, hogy X lesz most kellett volna mixelni;) várható volt, hogy 0-0 lesz...

na szóval Müller beindult, a bíró ítéletek megint bőséggel vitathatók voltak...Portugáloknak semmi se jött össze...ráadásul Coentrao ahogy értesültem róla nem fog már játszani...

egységes ez a német csapat annyi szent, de ma minden összejött nekik;)
  • Ferrari23
    Azigen :D
  • precision
    rohadjon meg ez a gyökér banda hogy nem tudtak egy rohadt gólt rúgni... nem is az az ezrest sajnálom, hanem a 35ezret amit nyerhettem volna... minden más megvolt hozzá, csak a Nigériai győzelem hiányzott...

f*szom.
  • Ferrari23
    Ez mindig fikázik, előszeretettel zabálja is. :D
  • sempronius18
    Az Afrikai kupáról az az emlékem van mikor az egyik csoportban 4 meccs 0-0-ja után a sárga lapokat számolta a szpíker, mert abban az esetben azok döntenek a továbbjutásról. Xd
  • Susarc
    BAAAZDMEEEG :D

https://vine.co/v/MIpMquTwO09
  • Ferrari23
    2013-as afrika bajnok Nigéria :D:D Milyen lehet a többi akkor :D Bár azért viccet félretéve Ghána remélem kicsit komolyabb lesz.
  • sempronius18
    Ha Magyarországon lenne a VB ki lenne vajon az aki pont az Irán-Nigéria meccsre szeretne jegyet kapni? :)
  • Ferrari23
    Na Weednek megvolt az esti bukás is :D
  • Ferrari23
    Lehet ingyen osztották, ne legyen üres :D Mindenesetre FIFA vezérkar ide is elmehetett volna megnézni élőben :D
  • ProGabe #1418
    Takarító, fűnyíró, vizesfiú, stb. mindenhova kell! :D
  • Ferrari23
    Iráni edző se süllyedhet már lejjebb :D

2002–2003 angol Manchester United (másodedző)
    2003–2004 spanyol Real Madrid
    2004–2008 angol Manchester United (másodedző)
    2008–2010 Portugália Portugália
    2011– Irán Irán

:D:D:D
  • sempronius18
    Szerintem ide valami akciós jegy volt. A Német-Portugálon több üres széket láttam, mint itt. :)
  • G_ArchAngel #1415
    Izzanak az európai topcsapatok managereinek telefonvonalai, ez a 22 jó képességű gyerek már el is kelt a meccs végére.
  • Ferrari23
    39000 néző, a sok hülye :D:D:D Még ki is ment erre a szarra :D
  • BooMiller
    VB-n ez a fos olyan csapatok ülnek otthon akik ezeket szarrá vernék, természetesen nem a mi nemzeti csapatunkra gondoltam:D
  • BooMiller
    30 éves rutin:DDD hány éves 45?:)))
  • Shep
    Az a célzás Gundel részéről megvolt mikor azt mondta, hogy az ütközésre és a harcosságra bármelyik csapat képes lenne? Biztos nem a mieinkre célzott ugye? :D
  • Susarc
    nem...hanem akkora és annyi földkupac van mint tavasszal szántás után a földeken.......
  • sempronius18
    Na előzetesen betippeltem, hogy ez a meccs benne lesz a vb top 5 legxarabb mérkőzésében, kár hogy a tippmix műsorban nem volt ilyen opció, mert bejött.
  • Shep
    2 kutyaütő csapat, hozza a beígért 0-0-t, gyanús ,hogy azért zsebre is dolgoztak :)
  • BooMiller
    Gondolom ez a festett..
  • BooMiller
    Gundi teljesen kész van "tovább jutás" miről beszél?:DDD
  • Susarc
    a pályán a fű milyen fos állapotban van már !
  • Ferrari23
    Bíró is faxa :D:D Meccsen 1 értelmes megmozdulás azt is lefújja kéz miatt, ami váll volt ::D
  • ReszegKoldus
    Gundel meg is érdemli ezt a meccset, itt legalább nem kell végig azzal foglalkoznia, hogy a gólvonalon átment-e a labda :)
  • TomStorm
    Gondolják kiemelkednek azzal,hogy első döntetlen meccs a VB-n
  • BooMiller
    index formában:DD

"Kövesse vagy inkább ne a vb eddig leggóltalanabb mérkőzését! Nigéria múlja alul Iránt, vagy fordítva?"
  • Ferrari23
    De az valami félelmetes, hogy nincs annyi agyuk, hogy ezekkel a felívelésekkel semmire nem mennek :D:D
  • G_ArchAngel #1399
    Asszem tegnap láttuk a csoport ket továbbjutóját játszani...
  • BooMiller
    Kb mitha két magyar válogatott játszana:D olyan magas a színvonal néha komikus...