6938
-
Ferrari23 #1437 Hát azt 10-ből 9 bíró nem annak látott volna :D Saját emberének ugrott a marhája. -
IXEMGabeo #1436 kapus támadás volt 5-ösön belül...abszolút nem volt szabályos -
#1435 Miatta jött a 0-0 :) -
Ferrari23 #1434 Bet365-ös pénzem hogy visszamákoltam LOL. Ott Nigéria győzelemmel bepróbálkoztam, de most nézem, ha a meccs 0-0 visszaadják pénzt, és tényleg LOL Nem is tudtam :D -
IXEMGabeo #1433 és pedig idén a spanyolok vittek minden európai kupát az apoén:D sőt a Benfica is döntős volt...3 másik spanyol csapat mellett hahahaha:D
mondjuk a spanyol 1-5 fájó volt, de az olaszok, németek kárpótoltak;) -
Ferrari23 #1432 Mert a magyaroknak svédekkel, hollandokkal kell játszani a kijutásért, egy nigérának meg kongóval, etiópiával :D -
#1431 mert a magyarok mégszarabbak :D
remélem a büdös életbe nem jutnak ki. Ilyen sehol se jegyzett játékosokkal csak égetnénk magunkat. -
Coral Springs #1430 Fájdalmas volt ez a meccs, az eddigiekhez képest meglett a másik véglet is. Csak azt nem értem hogy a magyarok miért nem jutnak ki a VB -re ha ilyen szarok meg igen. -
#1429 "Del Bosque tisztázta: Iker és 10 másik játékos fog pályára lépni Chile ellen." -
IXEMGabeo #1428 micsoda meccs volt:) mármint a Német-Portugál:D
ez az Irán-Nigéria sejtettem, hogy X lesz most kellett volna mixelni;) várható volt, hogy 0-0 lesz...
na szóval Müller beindult, a bíró ítéletek megint bőséggel vitathatók voltak...Portugáloknak semmi se jött össze...ráadásul Coentrao ahogy értesültem róla nem fog már játszani...
egységes ez a német csapat annyi szent, de ma minden összejött nekik;) -
Ferrari23 #1427 Azigen :D -
#1426 rohadjon meg ez a gyökér banda hogy nem tudtak egy rohadt gólt rúgni... nem is az az ezrest sajnálom, hanem a 35ezret amit nyerhettem volna... minden más megvolt hozzá, csak a Nigériai győzelem hiányzott...
f*szom. -
Ferrari23 #1425 Ez mindig fikázik, előszeretettel zabálja is. :D -
sempronius18 #1424 Az Afrikai kupáról az az emlékem van mikor az egyik csoportban 4 meccs 0-0-ja után a sárga lapokat számolta a szpíker, mert abban az esetben azok döntenek a továbbjutásról. Xd -
Susarc #1423 BAAAZDMEEEG :D
https://vine.co/v/MIpMquTwO09 -
Ferrari23 #1422 2013-as afrika bajnok Nigéria :D:D Milyen lehet a többi akkor :D Bár azért viccet félretéve Ghána remélem kicsit komolyabb lesz. -
sempronius18 #1421 Ha Magyarországon lenne a VB ki lenne vajon az aki pont az Irán-Nigéria meccsre szeretne jegyet kapni? :) -
Ferrari23 #1420 Na Weednek megvolt az esti bukás is :D -
Ferrari23 #1419 Lehet ingyen osztották, ne legyen üres :D Mindenesetre FIFA vezérkar ide is elmehetett volna megnézni élőben :D -
#1418 Takarító, fűnyíró, vizesfiú, stb. mindenhova kell! :D -
Ferrari23 #1417 Iráni edző se süllyedhet már lejjebb :D
2002–2003 angol Manchester United (másodedző)
2003–2004 spanyol Real Madrid
2004–2008 angol Manchester United (másodedző)
2008–2010 Portugália Portugália
2011– Irán Irán
:D:D:D -
sempronius18 #1416 Szerintem ide valami akciós jegy volt. A Német-Portugálon több üres széket láttam, mint itt. :) -
G_ArchAngel #1415 Izzanak az európai topcsapatok managereinek telefonvonalai, ez a 22 jó képességű gyerek már el is kelt a meccs végére. -
Ferrari23 #1414 39000 néző, a sok hülye :D:D:D Még ki is ment erre a szarra :D -
#1413 VB-n ez a fos olyan csapatok ülnek otthon akik ezeket szarrá vernék, természetesen nem a mi nemzeti csapatunkra gondoltam:D -
#1412 30 éves rutin:DDD hány éves 45?:))) -
#1411 Az a célzás Gundel részéről megvolt mikor azt mondta, hogy az ütközésre és a harcosságra bármelyik csapat képes lenne? Biztos nem a mieinkre célzott ugye? :D -
Susarc #1410 nem...hanem akkora és annyi földkupac van mint tavasszal szántás után a földeken....... -
sempronius18 #1409 Na előzetesen betippeltem, hogy ez a meccs benne lesz a vb top 5 legxarabb mérkőzésében, kár hogy a tippmix műsorban nem volt ilyen opció, mert bejött. -
#1408 2 kutyaütő csapat, hozza a beígért 0-0-t, gyanús ,hogy azért zsebre is dolgoztak :) -
#1407 Gondolom ez a festett.. -
#1406 Gundi teljesen kész van "tovább jutás" miről beszél?:DDD -
Susarc #1405 a pályán a fű milyen fos állapotban van már ! -
Ferrari23 #1404 Bíró is faxa :D:D Meccsen 1 értelmes megmozdulás azt is lefújja kéz miatt, ami váll volt ::D -
#1403 Gundel meg is érdemli ezt a meccset, itt legalább nem kell végig azzal foglalkoznia, hogy a gólvonalon átment-e a labda :) -
TomStorm #1402 Gondolják kiemelkednek azzal,hogy első döntetlen meccs a VB-n -
#1401 index formában:DD
"Kövesse vagy inkább ne a vb eddig leggóltalanabb mérkőzését! Nigéria múlja alul Iránt, vagy fordítva?" -
Ferrari23 #1400 De az valami félelmetes, hogy nincs annyi agyuk, hogy ezekkel a felívelésekkel semmire nem mennek :D:D -
G_ArchAngel #1399 Asszem tegnap láttuk a csoport ket továbbjutóját játszani... -
#1398 Kb mitha két magyar válogatott játszana:D olyan magas a színvonal néha komikus...