Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
lesz,csak idén férfiakkal <#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ressy14
most nem lesz a viasat-on a meccsek félidejében bikinis 11-es rúgó verseny? úgy megszépítette a szünetet <#szeret>

Dum spiro, spero.

a.carkey
Egy picit le vannak maradva a srácok ...

És még Szocsit fikázták! 😄

A medve nem játék.

A Nagyon Balaton elsõ siófoki rendezvénye a VB-Terasz lesz. A brazíliai futball világbajnokság idejére, június 12 és július 13. között a szervezõ Siófok Fõ terét olyan óriás nappalivá alakítják, ahol focidrukkerek 30 négyzetméteres óriáskivetítõn nézhetik a világbajnokság mérkõzéseit. A közvetítésekhez pódiumbeszélgetések, elemzések, értékelések kapcsolódnak hazai edzõk, egykori szövetségi kapitányok, aktív sportolók részvételével. A VB teraszon összesen 64 találkozót izgulhatnak végig a nézõk. A közel 1000 négyzetméteres VB teraszon, vagy ahogy a siófokiak ismerik, a gödörben a meccsnézések mellett az aktív kikapcsolódás is szerepet kap. Lesznek például lábtenisz bemutatók, lehet majd csocsózni, de a foci extrémebb változatai is bemutatkoznak. Ilyen lesz például a „bubble football”, amelyben a résztvevõ játékosoknak egy felfújt buborékban kell teljesíteniük. A közönség aktív részvétele érdekében sportszer kölcsönzõ is mûködik majd és meccsközvetítésekhez tippjátékok is kapcsolódnak majd.
ressy14
lehetnek vb gyõztesek, a klub vb-t majd decemberben rendezik 😄

egyébként viccesebb lett volna, ha a magyar csapatot mondják 😄

Dum spiro, spero.

SLICK
"Az amerikai szurkolók a Real Madridot tartják a VB végsõ gyõztesének"

Ezek mekkora gyökerek, de legalább tudják, hogy melyik klub a legjobb a világon <#eplus2>

Tyler1
5 nap van hátra, és azóta sem készültek el a stadionok. De legalább már sztrájkolnak a busz és metróvállalatok is, a reptéri alkalmazottak, meg folyamatos tüntetések vannak az utcákon 😊

Jó lesz ez.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tipszmiksz Józsi. De õ nem csak megjósolja, már el is intézi.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Zenszkij
"Szép az új fradi stadion, DE EZEK KÖZELÉBE SE ÉR."

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

dave9004
szánom, de a tényekben egy gólt lövõ elefántot mutattak reggel, aki amelyik kapuba betalál, az nyer. döntetlen nincs v max kapufa 😄
bakkerman
amazonasi óriás zöld anakonda

Coral Springs
Persze, ez teljesen jogos. Mondjuk az új Puskás stadion a maga 60-65 ezres kapacitásával szerintem megkapja majd a FIFA elit besorolását.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
Hihetetlen hogy egyesek egy teljesen semleges hozzászólásra is képesek bekötözködni. <#vigyor3> Elárulnád hol szidtam a fradi stadiont ? Vagy ha nálad a "szép" az szidalmat jelent én kérek elnézést.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

ressy14
idén milyen állat fogja megjósolni az eredményeket? 😄

Dum spiro, spero.

bakkerman
azért ne hasonlítsuk a nyugati futballnagyhatalmak stadionjait a miénkhez...a Fradi stadion igenis kibaszott szép,ahogy a debreceni is,és valószínûleg az új Puskás is nagyon odafog baszni. Mi nem vagyunk futballnemzet,nem kellenek olyan stadionok,mint amik a bundes1-ben vannak,vagy a la ligaban. A tipikus töltelék csapat Espanyolnak olyan stadionja van,ami körbehugyozza a világ stadionjainak a 80%-át,mert olyan nagy a futballkultúra ott,hogy megéri felhúzni egy olyan stadiont.

Zenszkij
kár, pedig szidod a magyar stadiont, közbe meg nézegeted a brazil befejezetlen és majd kihasználatlan arénákat, megértem hogy neked ezt nehéz felfogni

Coral Springs
Amihez hozzászóltam azt nagyon is értem, a te hozzászólásodat már kevésbé. <#smile>

Zenszkij
ezek közelébe se? hát te nem érted ezt...hagyjuk

Lacee86
Fasza. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Coral Springs
Szép az új fradi stadion, de ezek közelébe sem ér. <#eljen> Valamelyik nap rászántam egy órát és végignéztem milyen arénák vannak Nyugat-Európában akár a németeknél, akár a spanyoloknál, elképedtem a látványtól és hogy mennyi pénzt képesek a nagyobb klubok egy stadionért kiperkálni.

Breki33
Inkább kukkantsatok be a nagy testvér segítségével a stadionokba:

https://www.google.com/maps/views/streetview/brazils-world-cup-stadiums?gl=us
bakkerman
ilyenkor bánom,hogy nyíregyen élek,itt sokkal kevesebb lehetõség lesz élvezni szabadtéren a meccseket :S

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/belvarosi-foci-mozi-a-vb-jegyeben-2256300
Hazánkban sincs ez másképp, a budapesti Szabadság tér ez alkalomból újra teret ad, a Belvárosi Foci Mozinak, ahol kulturáltan, jó hangulatban mozivászon méretû kivetítõrõl élvezheti bárki a meccseket, miközben remek társaság, különbözõ napi nyereményjátékok, italakciók és free wifi várja az érdeklõdõket.
az elõzõt 4 éve én csináltam, de most sajnos nem hiszem, hogy lesz rá idõm
"...az ország aktív futballistái közül legtöbb válogatottsággal büszkélkedõ Landon Donovant nem viszi magával a brazíliai világbajnokságra..."
bakkerman
belgák laza top8 szerintem,õk lehetnek az egyik meglepi ojrópai csapat

Tyler1
De Eto'o a 98-ason is részt vett. Van Buytent meg elnéztem, belekevertem az EB-ket.

Nos ja, Van Buytennek ez a 2.vb-je lesz mivel a belgák 2002 óta elõször vannak kint...Eto'-nak a 3., ha jól számolom mivel Kamerun 2006-ban nem jutott ki, Forlannak örülök, hogy kerettag. Nem voltam benne biztos, hogy ott lesz...

Nekem õ nem rémlik a 2002-es vb-rõl, Dario Silva volt akkor a csatár persze attól még lehetett kerettag. Ráadásul neki sincs 4 vb részvétele mivel 2006-ben Uruguay nem jutott ki...ugyebár Ausztrália ütötte ki õket a rájátszásban...

hmm Buffon viszont tényleg ott volt 98-ban, de a 2000-es EB-t kihagyta sérülés miatt...Azóta viszont mindig is õ volt az elsõszámú kapus

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Forlán, Eto'o, Donovan, Van Buyten biztosan.
Buffonnak már az 5. lesz, õ 98-ban is ott volt.

mellesleg Klose 4. vb-jén vesz részt...

nem is tudom van-e rajta kívül a mezõnyben olyan, aki részt vett a 2002-es világbajnokságon...Casillas és talán Buffon

rajtuk kívül?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mor3llo
lesz tippjáték?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

én Belgiumra és Kolumbiára leszek kíváncsi...

elõbbi tele van olyan fiatal játékosokkal akik top klubokban játszanak

(Benteke, Lukaku, Hazard, Cortouis, Fellaini...stb.)

Zenszkij
bõ egy hét és pereghet a topik, kiváncsi leszek a bosnyákok mire jutnak

DasIsFuck
Amíg a Taknyos az edzõ, addig nincs remény a sikerre.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mor3llo
azért azt vedd figyelembe, hogy a németek barátságos meccseinél talán csak a bridget jones naplója szarabb

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
Hát ez az agyon hypeolt német válogatott nem egy nagy eresztés,elõl egymást nyomjál el a világklasszis támadók,hátul a védelmük meg átjáróház. Mondjuk most 1-1

[HUN]FaTaL
Nagy forma 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
a mezcsókolgatás a "kedvencem",amikor Ibra csókolgatta a Barca címert,aztán Pep meg Leo belegázolt a kis lelkivilágába,aztán ment Isten hírével,majd a könyvében elhordta mindennek az említett személyeket. Nem hiába õ a Zingaro

Igen, de az álszentség az, amikor azt nyilatkozzák, hogy "Mindig is rajongtam ezért a klubért, úgy tervezem innen vonulok vissza" vagy "Minden erõmmel azon leszek, hogy segítségem a klubot tudásommal" aztán pedig szart se csinál valamelyik és állandóan sérültet jelent, hogy a lóvéját felvegye, de közben nem kell semmit csinálnia

bakkerman
Hát figyelj,õt mennyiben érinti egy spanyoloknál zajló futballmeccs? Semmiben,ezekszerint annyira nem él-hal a "szakmájáért",hogy otthon is gubbasszon a tévé elõtt. És szerintem ezzel még jópár top focista is így van,hogy elvégzik a feladatukat,de amúgy szarnak az egészre,és otthon nézik az NBA-t,vagy az amerikai focit,és még az újságba se olvassák a focis híreket,mert nem érdekli õket. Szerintem ez teljesen elfogadható.
Nekem szakács a szakmám,mégis amikor fõznek a tévében azzal a lendülettel kapcsolok is el,mert nem érdekel,eleget vagyok én a "tûzközelben" szószerint 😄

nekem meg az El Classicos amikor elment vásárolni miközben ment a nagy derbi halál nyugodtan😄DD

Lacee86
Nagy arc lehet a csávó. 😄 Jók ezek a nyilatkozatok, tök õszinték, és ez tetszik. <#eljen>
A cipõs tetszett a legjobban. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Coral Springs
Nem félrebeszél az ipse az tuti. <#eljen>

bakkerman
mindenben igaza van,sajnos.

Tyler1
Amit 50-bõl 48 játékos szerintem pont ugyanígy gondol, csak keserû lenne a sok közönségkedvenc valódi arcát megismerni. Inkább felállítanak egy illúziót az embereknek a menedzserük irányításával.

Assou Ekotto a megmondó ember😊

VB elõtti csemege

Breki33