6938
VB 2014
  • Shep
    Zsebre játszottak ezek is a 2/1-el.
  • Susarc
    jaja :D Bár Németország nem Törökország megyéje? :D
  • Gabe18
    Na legalább a fogadás nem megy el rajtuk. De ettől még messze vannak bármilyen favorit dologtól. Nagyot kell javulniuk mert ennél az Orosz/Korea páros ellen is több kell. Ilyen kósza 45 perc lötyörgés ott már végzetes lesz.
  • dave9004
    svájccal és németországgal határos :D
  • j0rmungandr
    1-3 szagú meccs
  • Susarc
    Belgium Afrika melyik részén található ? :P :D
  • Jim Morrison
    akkor papírforma?: D
  • Zenszkij
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL :D
  • desigo
    szépen bevágta léc alá....
  • gabi89
    Ott a második :D
  • G_ArchAngel #1547
    Tessék
  • dave9004
    ollé
  • Zenszkij
    GÓÓÓL, még egyet, nyerjetek fiúk!!!
  • Jim Morrison
    kapcsolom a streamet, erre már jön a gól értesítő. Pont GÓÓÓÓL mire bekapcsol :D
  • G_ArchAngel #1543
    1 perce kapcsolatam be :)
  • Unreal1942
    Na csak sikerült benyomniuk egyet...
  • Unreal1942
    Agyon sztárolt, de középszar csapat az a Belga. A továbbjutás is esélytelen a játékuk alapján legalább 20 csapat van elöttuk a VB-n tudásban.
  • horpeti
    Nekem nem szimpik a belgák. Egymásra mutogatnak, stb. Biztos túl nagy az egyéni ego, csapatként meg nem nagyon küzdenek. Semmi küzdés, csoszogás egyelőre.
    Aztán még lehet változik a véleményem.
  • Zenszkij
    átlövésekből kell operálni, lövöldözni messziről
  • Zenszkij
    tippmixgyilkos mocskok :D, egy jöttment Algéria röhögve levédekezi őket, dögunalmas lesz a 2. félidő is
  • Ferrari23
    Jó az is igaz ennyire védekező csapat ellen qrva nehéz. Volt előbb pillanat, amikor a 16oson belül 9!!!! Algériai állt + ugye a kapus.
  • bakkerman
    sajnos ez igaz,én vártam őket,hogy mit mutatnak,de egy nagy büdös nulla,bár a csoportjuk elég humbuk,ha itt fordítanak akkor még továbbmehetnek,de szembe jön velük egy komolyabb csapat és zakó a vége
  • bakkerman
    Witsel is csak azért,mert csak adogatnak a középpályán a belgák,Lukakut meg a kezdő sípszó óta keresi a belga rendőrség,mert eltűnt
  • Gabe18
    Jelen...
    Atya isten. "Titkos esélyes", meg "Aranygeneráció". Aztán Algéria ellen nem képesek egy helyzetet kidolgozni 44 percig. Röhögnöm kell.
    Persze még a 2. félidőben fordíthatnak is akár, de ettől még ez a Belgium egy nulla, ami a komolyabb célok elérését illeti.
  • Ferrari23
    Csak megállapítottam, mint tényt :d De remélem akkor te már ki is kapcsoltad a TV-t :D
  • Jakuza1
    Miert te meg 5 percig akartad nezni ezt a szenvedest ?
  • Ferrari23
    Az 1 perc hosszabbítás is vicces :D Algérok csak a bedobásokkal elcsaltak vagy 5öt :D:D
  • j0rmungandr
    Eddig kb. Witsel és Hazard van a pályán.
  • Ferrari23
    Na aki belgákra tett, az aszem baxhatja a pénzét. Ezek egy nagy nullák :D
  • bakkerman
    én is azt figyeltem,hogy kb kinéz vagy 17 évesnek,és olyan ijedt arca van :DD
  • j0rmungandr
    A belga jobb oldal nem létezik. Hazard a középpálya hátsó vonaláig kell hogy hátra fusson. A védők hátul gurítgatják a labdát. Hol a játék?
  • LasDen #1526
    ez a De Bryune úgy néz ki, mint akit megszállt az ördög...
  • j0rmungandr
    Félidőbe adni kell nekik 1-1 pofont, ébredjenek már fel!
  • Zenszkij
    25-30 perc alatt nem volt még egy csenevész helyzetük se, ezt bukták, meg én is a lóvémat :D
  • LasDen #1523
    úgy játszanak a belgák, mint én a FIFA Worldben, mikor az egyértelműen erősebb csapat ellen a saját térfelemen passzolgatva próbálom kibekkelni a meccset......
  • Ferrari23
    ezután még inkább védekezni fognak belgák meg nem tudnak mit csinálni, eddig legalábbis egy nagy rakás FOS volt , amit mutattak :D
  • Zenszkij
    lófaxok a belgák, semmit nem mutatnak alibi foci, ez a vége
  • Shep
    Vagy nem, mert betömörülnek és kivédekezik.
  • bakkerman
    na most lesz ez kurvajó meccs!
  • j0rmungandr
    HAHAHA:D Ezután csak beindul a meccs.