6938
-
#1557 Zsebre játszottak ezek is a 2/1-el. -
Susarc #1556 jaja :D Bár Németország nem Törökország megyéje? :D -
Gabe18 #1555 Na legalább a fogadás nem megy el rajtuk. De ettől még messze vannak bármilyen favorit dologtól. Nagyot kell javulniuk mert ennél az Orosz/Korea páros ellen is több kell. Ilyen kósza 45 perc lötyörgés ott már végzetes lesz. -
#1554 svájccal és németországgal határos :D -
j0rmungandr #1553 1-3 szagú meccs -
Susarc #1552 Belgium Afrika melyik részén található ? :P :D -
#1551 akkor papírforma?: D -
Zenszkij #1550 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL :D -
#1549 szépen bevágta léc alá.... -
#1548 Ott a második :D -
G_ArchAngel #1547 Tessék -
#1546 ollé -
Zenszkij #1545 GÓÓÓL, még egyet, nyerjetek fiúk!!! -
#1544 kapcsolom a streamet, erre már jön a gól értesítő. Pont GÓÓÓÓL mire bekapcsol :D -
G_ArchAngel #1543 1 perce kapcsolatam be :) -
Unreal1942 #1542 Na csak sikerült benyomniuk egyet... -
Unreal1942 #1541 Agyon sztárolt, de középszar csapat az a Belga. A továbbjutás is esélytelen a játékuk alapján legalább 20 csapat van elöttuk a VB-n tudásban. -
#1540 Nekem nem szimpik a belgák. Egymásra mutogatnak, stb. Biztos túl nagy az egyéni ego, csapatként meg nem nagyon küzdenek. Semmi küzdés, csoszogás egyelőre.
Aztán még lehet változik a véleményem. -
Zenszkij #1539 átlövésekből kell operálni, lövöldözni messziről -
Zenszkij #1538 tippmixgyilkos mocskok :D, egy jöttment Algéria röhögve levédekezi őket, dögunalmas lesz a 2. félidő is -
Ferrari23 #1537 Jó az is igaz ennyire védekező csapat ellen qrva nehéz. Volt előbb pillanat, amikor a 16oson belül 9!!!! Algériai állt + ugye a kapus. -
#1536 sajnos ez igaz,én vártam őket,hogy mit mutatnak,de egy nagy büdös nulla,bár a csoportjuk elég humbuk,ha itt fordítanak akkor még továbbmehetnek,de szembe jön velük egy komolyabb csapat és zakó a vége -
#1535 Witsel is csak azért,mert csak adogatnak a középpályán a belgák,Lukakut meg a kezdő sípszó óta keresi a belga rendőrség,mert eltűnt -
Gabe18 #1534 Jelen...
Atya isten. "Titkos esélyes", meg "Aranygeneráció". Aztán Algéria ellen nem képesek egy helyzetet kidolgozni 44 percig. Röhögnöm kell.
Persze még a 2. félidőben fordíthatnak is akár, de ettől még ez a Belgium egy nulla, ami a komolyabb célok elérését illeti. -
Ferrari23 #1533 Csak megállapítottam, mint tényt :d De remélem akkor te már ki is kapcsoltad a TV-t :D -
#1532 Miert te meg 5 percig akartad nezni ezt a szenvedest ? -
Ferrari23 #1531 Az 1 perc hosszabbítás is vicces :D Algérok csak a bedobásokkal elcsaltak vagy 5öt :D:D -
j0rmungandr #1530 Eddig kb. Witsel és Hazard van a pályán. -
Ferrari23 #1529 Na aki belgákra tett, az aszem baxhatja a pénzét. Ezek egy nagy nullák :D -
#1528 én is azt figyeltem,hogy kb kinéz vagy 17 évesnek,és olyan ijedt arca van :DD -
j0rmungandr #1527 A belga jobb oldal nem létezik. Hazard a középpálya hátsó vonaláig kell hogy hátra fusson. A védők hátul gurítgatják a labdát. Hol a játék? -
#1526 ez a De Bryune úgy néz ki, mint akit megszállt az ördög... -
j0rmungandr #1525 Félidőbe adni kell nekik 1-1 pofont, ébredjenek már fel! -
Zenszkij #1524 25-30 perc alatt nem volt még egy csenevész helyzetük se, ezt bukták, meg én is a lóvémat :D -
#1523 úgy játszanak a belgák, mint én a FIFA Worldben, mikor az egyértelműen erősebb csapat ellen a saját térfelemen passzolgatva próbálom kibekkelni a meccset...... -
Ferrari23 #1522 ezután még inkább védekezni fognak belgák meg nem tudnak mit csinálni, eddig legalábbis egy nagy rakás FOS volt , amit mutattak :D -
Zenszkij #1521 lófaxok a belgák, semmit nem mutatnak alibi foci, ez a vége -
#1520 Vagy nem, mert betömörülnek és kivédekezik. -
#1519 na most lesz ez kurvajó meccs! -
j0rmungandr #1518 HAHAHA:D Ezután csak beindul a meccs.