6938
-
#1517 eddig lófasz ez a meccs -
#1516 Miért szurkol az egész stadion Algériának? Belgákat meg fütyülik? Vagy az összes néző algir? :) -
Gabe18 #1515 Hát mondjuk Algéria ellen papíron nem lesz nehéz dolguk. Bár gondolom Uruguay is így kezdte... -
#1514 Courtois - Alderweireld, Kompany, Van Buyten, Vertonghen - Witsel, Dembélé - Chadli, De Bruyne, Hazard - Lukaku.
4 támadószellemű játékos a kezdőben,a belgák nem szaroznak,már az első meccsen megmutatják hogy kell velük számolni -
Nyiri #1513 Nekem még egy kurva tippem sem jött be... Nem hogy a gólok, hanem az 1,2,X téma sem :D -
#1512 Aha, jó meccs volt. Nem is tudtam eldönteni, hogy kinek szurkoljak, végül semleges maradtam. :) -
#1511 belgákat várom mit produkálnak,brazil-mexikón bármi lehetNE,ha nem otthon játszanának,így az fix brazil nálam -
Ferrari23 #1510 Na bazd.....
Ma szerintem Belgium behúzza, brazíl-mexikón meg lesznek gólok. Mindkét csapattól várok. -
#1509 autóban nem hagyunk értéket
mi van veled -
#1508 úúú ú:DDD -
#1507 Hart kicsit kiakadt :D -
IXEMGabeo #1506 neee:D
mondjuk Baloé még mindig etalon xD -
-
IXEMGabeo #1504 pfff...hol hagytad a kocsidat te?
ha leparkoltál a 8 kerben akkor meg is érdemled;) -
IXEMGabeo #1503 de jó kis mérkőzés volt ez az Usa-Ghána:) mondjuk a 4 évvel ezelőtti nyolcaddöntő után várható volt...az egyenlítés nagy nehezen összejött erre szögletből fejeltek egy gólt az amcsik:D nem kis dráma volt a végén... -
G_ArchAngel #1502 Google vagy Apple papírokkal -
#1501 Meg hogy rohadjon meg. Ma kéne egy jó nagyot kaszálni, mert erősen bukta az elmúlt pár nap. Megkoronázandó az egészet ma reggel kilopták a kocsiból a táskám benne a tétjeim sokszorosával :(((
na ma min lehetne nagyot szakítani? -
karajjj #1500 Este remélem a muchachok elintézik a brazilokat :D ha megint nem adják meg a góljaikat, az már nagyon feltűnő lesz! -
#1499 Egy vagány kínai légitársaság brazil mezbe öltözeti a sztyuvikat
Read more: http://pekingikacsa.blog.hu/2014/06/16/egy_vagany_kinai_legitarsasag_brazil_mezbe_oltozeti_a_sztyuvikat#ixzz34s1K7G2h -
Coral Springs #1498 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Coral Springs #1497 Örülök a győzelemnek de egyben csalódott is vagyok, ezzel a játékkal az amerikaiak kevesek lesznek a továbbiakban. Persze én a portugálokkal is megelégszek továbbjutóként, de a mai meccsüket látva hozzájuk se fűzhetek túl sok reményt. -
#1496 Szegény Ghána :( -
G_ArchAngel #1495 Mindkét csapat megérdemelte volna a győzelmet, szar az ilyen eredmény -
G_ArchAngel #1494 Amerika nem ilyen fosgyenge lövéseket eresztene meg, mar lehetne 4-1 -
#1493 Makker g*cik, nem érdemlik meg. Ghánaiak meg egy kicsit lennének fegyelmezettebbek, már vezethetnének. -
#1492 ott van!!!!!! :D -
#1491 yeeee, ha Ghána most még lő 1 et :D -
#1490 na nee. -
G_ArchAngel #1489 Yeeeee -
#1488 húú majdnem, önzőzni kellett volna :D -
G_ArchAngel #1487 Legyen 2-2 -
TomStorm #1486 Széép na még egy jó lenne -
#1485 GÓÓÓÓÓL :) -
#1484 Jó ez a Ghána. Lőhetnének egy gólt :c -
Nyiri #1483 Fasza! Ideje csomagolni :( Nagyon bírom Ikert, de most szét van esve... -
IXEMGabeo #1482 szegény Altidore..:( -
#1481 le kellene már feküdnöm, de nagyon jó meccs :D -
IXEMGabeo #1480 hmm szóval csak az 5. leggyorsabb gól volt... -
IXEMGabeo #1479 na mentem ágyból nézem;) jó8 -
IXEMGabeo #1478 na valahogy ez más, mint Nigéria-Irán:DDD nem tudnám megmondani miért;)