Foci VB 2014

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Minõségi grafikák. Kár, h az olasz pont nem lett annyira jó. 😞

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bakkerman
köszi,hát nem valami jók,de biztos lesznek fasza VB-s hátterek amikor beindul a buli 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ProGabe
ITT megvannak nagyobban, de szerintem csak fel lettek húzva, tehát a minõségük nem a legjobb

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bakkerman
bitangjók egytõl egyig! az Argentínos nincs meg 1440x900-ba? 😊

ProGabe

Mindegyik nagyban: http://imgur.com/a/ukeng

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
Sajnos vannak tények, amit nem az újságok eladása érdekében találnak ki.
Nem jelent feltétlenül botrányos lerendezést, de az elõjelek nem túl jók.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
ugyanezeket hozták fel a dél afrikai vébével kapcsolatban is,aztán minden simán lezajlott,nem voltak nagyobb balhék,botrányok. Valamivel el kell adni a bulvárlapokat a VB elõtt,persze hogy sokan megveszik ha az van benne,hogy fuu milyen balhés lesz majd a brazil VB.

Azért ahhoz több stadion kellene.. és kéne legalább egy 100 ezres is. Ami nem nagyon van még tervben sem. Hiába a sok milliárd ami mostanában erre megy. Igazából nem is lenne szükség rá. Max még egy BL döntõn lenne tele aztán soha többet.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Még lehet, hogy mi is megtudnánk rendezni..ha az ukránoknak, lengyeleknek is sikerült 2 éve EB-t rendezni nálunk is megoldható lenne...

de náluk még úgy tudom van olyan stadion, ami el se készült teljesen...azért az gáz

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Totál káosz van ott, Fifa foghatja a fejét, hogy kikre bíztak VB rendezést. Ha nem tudnám a helyszínt, azt hinném Magyarország 😊

és még a Brazílok el sem készültek teljesen a szervezéssel...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
Most azért lesz szar:

- mert lófasz közbiztonság van Brazíliában jelenleg
- ölni/rabolni fogják a turistákat és a drukkereket
- a rendõrök meg esetleg sztrájkolnak még júliusig

Megeszem a kalapom ha ez a VB, szépen csendben lezajlik, ahogy egy focitornának kell.

"Az összecsapásokat a helyszínrõl Gundel Takács Gábor, Mezei Dániel, Menczer Tamás és P. Fülöp Gábor közvetíti, a finálé kommentátora Gundel Takács lesz. A kommentátorok a Magyar Rádióban is bejelentkeznek majd, és a telesport.hu-ra is készítenek riportokat, illetve fotókat, selfie-ket."
/sporthirado/

REAL MADRID

bakkerman
pl.: spanyol-holland...vagy egy baszott nagy 0-0 lesz,vagy belemegy az adok-kapokba mindkét csapat,és látunk egy jó 2-2-es meccset

bakkerman
- beszariak a játékosok, védekeznek mindkét oldalon

ez inkább a csoportkör elsõ fordulójára lesz jellemzõ,ahol mindkét csapatnak jó lesz az 1 pont a nyitókörben

SLICK
én úgy vagyok vele, ha a franciák megemberelik magukat és nem szerepelnek úgy le mint legutóbb, akkor már elégedett leszek 😄

Pár dologra még reagálnék a felsorolásodból:

-fáradt játékosok: Szinte minden komolyabb bajnokságban érezhetõ volt már, egyrészt nem bírják már úgy a terhelést a játékosok, sok lett a sérülés a végére, ráadásul már fejben a VB-n voltak/vannak. Ami azt illeti szintén kevés idõ lesz pihenniük VB után, a jövõ évi szezon szintén gáz lesz emiatt. Néha már túlzottan le vannak terhelve a játékosok. Szerintem a spanyolokon fog érzõdni a legjobban.

- beszariak a játékosok, védekeznek mindkét oldalon: hát itt szerintem az edzõk is épp ugyanúgy beszariak, a legtöbb esetben cél futballt fognak játszatni és a biztosra mennek, ezért unalmas lesz sok meccs.

- kommentátorpajtás egy gyökér: hát az MTV amúgyse büszkélkedhet valami jó kommentátorcsapattal. Egyáltalán megvannak már, hogy kik lesznek a kommentátorok? Sport TV-tõl átvehetnének vagy 3-4 embert plusz még Hajdú B-t...

ProGabe
Mindig, mindenki ebben bízik, aztán általában egy határ szar, mert

- rosszak a bírók
- szar a labda/stadion/idõ
- fáradtak a játékosok
- beszariak a játékosok, védekeznek mindkét oldalon
- kommentátorpajtás egy gyökér
- vuvuzela^^
- 10 perce nem mutatták a jó csajt a nézõk közül
- elfogyott a söröm/csipszem

Abban kell bízni, hogy lesz egy-két nagyon jó meccs, szép gólok és tudunk min izgulni.

SLICK
én abban bízom, hogy sokkal minõségibb lesz ez a VB, mint a 4 évvel ezelõtti volt

Még szerencse, hogy nem ezen az órán fug múlni, hogy a VB jól szórakozzunk 😊

Ez egy nyári óra strandra , világos cuccokhoz . Ennél sokal ganébb dolgokat látni nap mint nap utcán nemis értem mi eza lázadás de poén 😄
bakkerman
tény,a zöld sokkal jobban néz ki,ez a sárgás-zöld elég gyagyi beütésü

limperatore
tõlem aztán 2-t is felvehet nem érdekel

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Coral Springs
Ha neki tetszik hordja, mit zavar ez téged ? Nincs azzal semmi gond ha másnak más az ízlése.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

limperatore
égesd magad csak ien fos órával 😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Zenszkij
hát bocsi, de az óra valóban ótvar 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

És valaki kérdezte a véleményedet neked mi tetszik vagy minem maradhatál volna csöndben is.
limperatore
nagyon csúnya

Nah akkor nem bírtam ki megvan az óra meg a póló is 😄 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lehet már tudni Budapesten lesz e kivetitõ a szabadság téren idén is ? Vagy hol lesznek nagyobb kivetitõk
Élõbe jobb. De ha elmész meglátod. Most egész jó paszban vagyok 105 kg 187 cm dehát nem csoda senki nem vitte el xxlt viszont többi normális méret mind elfogyott. van egy gyanúm megveszik és eladják máshol drágábban.
Breki33
xxl? :-)

Hány kiló vagy? 😛

Ez a rendes színe?
Breki33
ilyeneket egyébként is lehet kapni

http://klon.ewk.hu/ice-watch-replika
bakkerman
igen ilyen színes órát akartam venni már régóta,de az Ice-ért sajnáltam a 20-25 ezret,na most találtam egy majdnem olyant,2500-ért 😄D

Sikerült beszereznem a felsõt egy darab volt XXL pont a méretem 😄

Minõségre bõven jó! Finom pamut 80% , 20% poli.

http://p.coldline.hu/2014/05/22/1467318-20140522-liqmVt.jpg

http://p.coldline.hu/2014/05/22/1467319-20140522-9j8LNF.jpg

Breki33
És Brazil kapucnis felsõ az volt?

Engem az érdekel.
Az óra olyan ice watch clón 😊
Breki33
Az csak a mezekhez van írva a másik pamut a leírás szerint.
Lacee86
Ez így van. Egynek amúgy bõven jó, nyáron felveszed 1-2x a vb kedvéért, már megérte.

Tyler1
Leírásban: 100% poliészter 😄
Igazából ennyi pénzért minõséget ne várjon senki.

bakkerman
voltam ma,megvettem a lentebb linkelt zöld órát,a pólók meg a mezek elég silány minõségûek ahogy néztem,géppel mosni felejtõs,kb két mosás után vagy összeugrik,vagy szétnyúlik sajnos :/

Breki33
Ha valaki volt már kint mesélhetne milyen minõségûek a mezek
Lacee86
Igen, közben megtaláltam. Egy olasz mezt meg pólót tuti veszek. 😊

Tyler1

Lacee86
Na igen. 😊

😄DDD

[HUN]FaTaL
Az asszisztensnek kellett volna elsõként beintenie a lest 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Darthmushroom
a pulóver kifejezetten szép

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

a.carkey
<#idiota>

A medve nem játék.

banok
Majd lesz az oldalamon, külön topikban! 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

bakkerman
ezt mar megvettem multkor 😄D