6938
-
#1277 de ennyire görcsösen? szánalmas volt, hogy a női fizimiskával rendelkező Coentreao ahelyett, hogy bevágta volna a léc alá, okos kiskutya módjára leakarta passzolni CR-nek -
Ferrari23 #1276 Ez mekkora kamu 11-es volt amúgy :D -
#1275 mivel ronaldotól várnak eleve mindent így csak rajta áll vagy bukik, hogy most milyen portugál válogatottat látunk. -
#1274 De a VB-t megnyerik, mert Imola megjósolta :) -
#1273 Irán - Nigérián jönni fog az első 0-0, ezt most valamiért érzem :D -
#1272 hiába cr a portugálok nem tudnak túllépni a saját árnyékukon még most sem:D
-
#1271 Portugáloknak szerintem nem is volt taktikája, Ronaldo teljesen formán kívül, a többiek csak úgy lézengenek a pályán, Nani az akiben látok némi fantáziát de ő meg magában kevés, meg nem is elég pontos. -
#1270 most még nincs is olyan sok "légiós" pedig a kezdőbe:D
amúgy érdemes megnézni, csak azok nem énekelték a himnuszt akik nem épp német gyökerekkel rendelkeznek:D -
#1269 Németjeidnek fájront lesz a csoportkör után :) -
#1268 Azt viszont örömmel látom, hogy boa és khedira azért formába lendült, elég jól szűrnek.
Lahm-ba viszont sajnos benne van a hiba, néhányszor nagyot hibázott a posztján.
Tény, hogy a portugűálok nem tudom mit akartak így kimenni, az látszik, hogy azért a németek sem akarnak annyira támadó parádét rendezni, de a portugálok olyan hülye taktikát tolnak, ami beleviszi őket a késbe (persze engem ez nem zavar:D) -
#1267 Úgy nézzük, csak azok nem a németek lesznek :DDDDDDDDDD -
SergioAmigo #1266 Én tegnap poénból fogadtam németekre 7-0ra még a végén bejön?? :D Az nagyon LOL lenne -
#1265 Hát hiába, a német foci az igazi. Úgy nézzétek a meccset, hogy az idei világbajnokot látjátok játszani ;) HAJRÁÁÁ!! -
j0rmungandr #1264 Tuti beküldik főleg 3-0 és 10 ember ellen. -
Ferrari23 #1263 Hát az régen rossz, ha egy vb meccsen akarnak összeszokni LOL :D -
#1262 vagy lehetne hasonló mint a német svéd:D
(egyébként ha lehetne fogadni arra, hogy ezen a vb-n 2 olyan jó meccs mint azok voltak lesz-e, én megtenném hogy kizárt:D)
ott a németek 4-ről adták le, igaz ott szanaszét verték a svédeket 1 félidő alatt, oszt a másodikba meg bele aludtak ahogy azt kell. -
#1261 a 2. félidőben kötelező jönnie Mironak, hogy beállítsa a gól-rekordot -
G_ArchAngel #1260 Németeknek ez jó meccs összeszokni, különböző felállásokat gyakorolni. Bemelegítés a komolyabb találkozók elott. -
#1259 lehetne 3-3 mint az a jugo-szlovén meccs még 2000-ből :D -
j0rmungandr #1258 Az egész vb-n eddig egyetlen meccs volt, ahol 3-nál kevesebb gólt lőttek (Mexikó-Kamerun), de ugye ott is 3-t lőttek csak 2-t nem adtak meg. Elég gólzáporos torna. -
#1257 jaja, mint az elmúlt években
meg ebből a meccsből is látszódik -
Ferrari23 #1256 De irritál ez a Müller, jó meg kellett volna fejelni :D_ -
#1255 na majd második félidőben fordít Portugália... -
Stockbauer33 #1254 vége.ennyi ha ezek a második félidőben még rugnak 2t akkor ez is gyalázás lesz -
G_ArchAngel #1253 Faszfej volt Pepe, nem kellett volna igy odamenni, ugy hogy a játékvezető ott állt mar mellettük szinte -
#1252 Sosem fogom megérteni az ilyen miért piros. -
#1251 hol van Jakuza. már kikészült volna ettől -
Ferrari23 #1250 Na nem baj az úgyis ki fognak zúgni a németek , mint a szar :D:D -
Ferrari23 #1249 Hat azért ha már így alakult jó pofán baxhatta volna Müllert! -
j0rmungandr #1248 Müller úgy vágta hátra a fejét mintha izomból lefejelték volna, de miután beszólt neki Pepe felpattant mint a rugó. Színművészeti főiskola? -
#1247 hehe, Pepe az Pepe marad, amíg világ a világ :)
sima német győzelem lesz :)) -
#1246 lekaparta az odaszáradt tejet a bajszáról. -
G_ArchAngel #1245 Azért a németek kozott is van pár nagy színész -
#1244 -
G_ArchAngel #1243 Belenyúlt a szájába vagy az orrába? -
Zenszkij #1242 meg is érdemlik a portugálok, nem sajnálom őket -
#1241 Most ha odament a pepe (segíteni? :D), miért nem egyből kapott pirosat? MIért akkor mikor müller hirtelen felpattant?
banok: köszi, itt nézegetem a streameket :) csak broadsportot eddig kerültem a regisztráció miatt, de regisztráltam és tényleg jó. -
#1240 Gratulálok a hülye favágónak! Na de sebaj, van még 2 meccs! -
#1239 Pepe :D Nem hazudtolta meg magát :D -
#1238 ez de hülye piros lap. nem akart fejelni...
na mind1 okafogyott lett ez a meccs