565
-
#85 OFF
És neked az életkorod 30-35 között?
Az egy dolog hogy beszólt neked,de így reagálni rá???
Bőven ki lehet osztani a másikat normálisan is.
Az egy dolog,hogy te képviseled az álláspontod,jó dolog hogy van véleményed,de nem kéne azzal próbálkozni,hogy meggyőzd a többieket,hogy a te igazad a jobb.Mindenki pc-n kezdte,tehát az egér meg bill páros mindenki által ismert dolog,azóta sokan váltottak,mert konzolra több játék van,nem akartak új pc-t venni stb.Neked az egér bill a kényelmesebb,másoknak meg az hogy fotelból,ágyból játszanak vezeték nélküli kontrollerrel.Lassan vége lehetne már ennek a vitának,mert semmi köze a topichoz.
Valóban igazad van,az egér pontosabb mint a kontroller.De akkor sem igaz,hogy a kontroller olyan lenne,mint ha fps-t játszanál csak billel.
OFF vége
ON
Nekem Sub-Zero,Reptile,Sektor,Cyrax,Johhny Cage. -
Unreal1942 #84 Igazad van. Az volt. Szerencsére itt jött ki és nem szemtől szembe mert annak pofon lett volna a vége.
Bár az ilyen gyerekek csak itt hangosak.
Tényleg befejeztem. Eltértünk teljesen a témától. -
Unreal1942 #83 Te most miért kóstolsz be? Kell az olaj a tűzre?
Nem maradtam alul. Képviseltem az álláspontomat és tartom magam a véleményemhez.
-
#82 Szar lehet ennyire alulmaradni egy vitában -
EnxTheOne #81 Hé srácok, szerintem mellözük ezt a konzol vs pc vitát. Aki az egérhez szokott annak az a jóbb, aki meg kontrollerhez, annak meg az. Személy szerint én jobban szeretem a konzolt, mert mindenkinek ugyan olyan gépe van, és nincs agyon konfigolva, és mindenkinek ugyan olyan beállitásokal használja. De, nem azt mondom hogy a pc rossz.
GET OVER HERE!!!!! -
#80 Ez azért kicsit durva volt... -
Unreal1942 #79 Kérdezd meg anyádat! Ő látta amikor átjött leszopni. -
ST220 #78 Nekem tetszett a film trailer-e...
A játék sem lesz rossz, majd még eldöntöm, hogy eredetibe vegyem meg, vagy a másik flash-es gépemhez, remélem lesz demo majd.
Kedvenc karakter egyébként:
KITANA
remélem benne lesz! -
Csak77 #77 Ugyan, nincs neked boxod, csak nagy pofikád. Te vérpisti troll. -
#76 Nem a konzolról van szó hanem egy irányítási eszközről. Kontroller pécére is létezik ezer éve. Neked a gyors ultrapontos heccsat, a 360ba forgolódás számt, meg hogy azonnal szempillantás alatt oda rántod, ezért egérrel játszol, ami ne jelenti azt hogy kontrollerrel rossz, mert nem rossz és még csak nem is rosszabb. -
Unreal1942 #75 Van 360 am. Játszottam. Játszom is, de FPS-t nem.
Témát lezártam. Meddő a vita.
Az elvakult konzolos az utolsó csepp véréig fogja védeni szeretett konzolját. Akkor is, ha nincs igaza. -
EnxTheOne #74 a 18-as karika az természetes, de én sokkal jobban örülnék ha maradna a fantasynal. Raiden ugy a villám isten, itt meg taserel harcolna vagy mi? xD -
#73 Én meg remélem olyan lesz mint az előzetes,és szép nagy 18-as karikával kinyomják a mostanság divatos "valós környezetbe" áthozással. Eddig a legtöbb filmnél ütött...Ennél is ütne.
Csak a capuerázó rasztanigró barakka nem kell,meg Sonyát nyugodtan játszhatná valami csaj akinek legalább van köze a bunyóhoz... -
#72 "kevered a szezont a ... :D" - ezt fejtsd már ki nekem. Egyikhez sem írtam egyetlen érvet sem, akkor mit keverek? B-közép konzolos vagy-e? Nekem semmi bajom a kontrollerrel, hát tőlem aztán egy vasalóval is játszhatsz, ha össze tudod rakni a konzoloddal.
"Eladásokat alapul venni nem szabad." - erre azt írtad, hogy a sok tízmillió vásárló, meg kontroller, meg szenvedés... Ha esetleg elolvasnád, amit előttem írtak, tudnád, hogy a kontrollerhez KÖZE NINCS annak, hogy az eladásokat vesszük alapul. Egy TELJESEN más témáról beszéltünk. No offense, de lépj már tovább a kontroller témáról.
Peace -
EnxTheOne #71 A filmre vissza térve, remélem nem olyan lesz mint az elözetes (tudom hogy ez nem a végleges film elözetese). Szóval nem realisztikus, hanem marad a fantasynal. -
#70 Egyedül a fordulásban szorulsz korlátok közé a kontrollerrel, a sebesség miatt.
Továbbra is az a vérpisti aki egy olyan platformon mondogatja hogy fps-t lehetetlen szarfos konzolon játszani,amelyik platformon amulti kínálta élményt gyakorlatilag szétgyilkolták a modolgatós,fps konfigolós és egyéb előnyt kovácsolgatós hülyegyerekek.
Singleplayerben meg hagy legyen már mind1 hogy mennyire lehet gyorsan forgolódni...
Az hogy az FPS konzolon fos és nem odavaló,az egy nagy vérpisti kitaláció amit csak barmok terjesztenek. -
#69 Egérrel meg lehet fordulni 3szor 360fokban 1 mp alatt, kontrollerrel nem. Nagy ügy, mivel senki sem tud forogni mint az epilepsziás high pro, ami amúgy sem reális dolog, de ez lényegtelen.
Egyszerűbben? pl ahhoz hogy gyalogolj, szaladj, fuss, sprintelj minimum 3 plusz gomb kell. Kontrolleren az analógokkal precízen lehet mindezt irányítani.
Tehát a szülök azért veszik a pistikének a konzolt mert azon sokkal többet tud játszani, egyszerűbben, nem kell a krekkeléssel sem szenvednie, sem azzal hogy a windóz öszefossa magát, vagy a játék nem indul el? :DDD
Te nem játszották kontrollerrel és mindenki más játszott egérrel vagy játszik is.
Pécéhez milyen jogosítványok kellenek hogy tudjam kezelni?:DD
És végül hogy ne csak a levegőbe dumálj
Nézd már, kontrollerrel is tökéletesen lehet FPSt játszani -
Unreal1942 #68 Képlet nincs rá, de kár ezen kiakadnod. A kontroller irányítása FPS játékban az korlátok közé szorít, fizikai képtelenség ugyan azt csinálni vele mint egérrel. Amíg az egérrel ugyan azt a mozdulatot egyszerűbben és gyorsabban meg tudom csinálni.
Nem az a vérpisti aki konzolon játszik FPS-t. Vérpisti az akinek a szülei veszik a konzolot mert utána nincs vele gond. És a barom ossza az észt ,hogy ugyan olyan jó az FPS vele mint egérrel. Közben egérrel az életbe nem játszott.
Konzolt nem azért vesznek sokan mert ultimate megoldás. Azért veszik mert egyszerű és kényelmes. Egy csimpánz is tudja kezelni. -
#67 Sub-Zero alap, de ahogy látom a többségnek is elnyerte a tetszését, igazán megnyerő egy karaktert lett belőle :D szegény reptile külsejét az újabb játékokban jól elb*szták :/ -
#66 Hopp, Raiden kimaradt! :D
Esetleg a listára lehetne venni Liu Kang-et, nála egyedül a sikonyálását nem bírtam a játékokban. -
Louis Cyphre #65 Kung Lao
Liu Kang, Sub-Zero, Raiden, Kabal és a kiborgok -
#64 Kung Lao wtf.
De birom még Sub-Zerot, Scorpiont és Reptilet (az MK2-es verziót(!)). -
#63 sub zero, kung leo, reptile, -
#62 scorpion -
#61 egyértelmű: Sub-Zero. mindig is Ő volt a Mortal Kombat királya :D -
#60 Jax & Sub Zero -
EnxTheOne #59 legyen már egy kis on. :D
Nektek ki a kedvenc karakteretek? Nekem -
#58 Egyrészt lehet kapni egeret is,és egérhez ilyen átalakító baszt is konzolhoz,így fps-ben mehet az egér akár konzolon is. Mindemellett tökéletesen lehet irányítani az analógos megoldással,ha nem is olyan gyorsan mint egérrel,de lehet.
"FPS az csak egérrel játszható normálisan. Egyszerű fizika ez. "
:DDDDDDDD
Ezen röhögtem rendesen. Van erre valami fizikai képlet is?:D
Az pedig hogy idejön egy Battlefield fanatikus pc-ről és leosztja hogy a konzolon aki fps-el játszik az vérpisti,és a konzol alkalmatlan az fps-re egyenesen szánalmas...:D
Tehát ha én pc-n tolom a battlefieldet elég korrekt szinten a g9-esemmel,de mindemellett tetszik ps3-on a killzone és elvagyok vele (ugyanakkor tény,nem tudok vele úgy ölni és gyapni mint egérrel,mert jóval lassabb) akkor én vérpisti vagyok.:)
Szerintem meg az a vérpisti aki megpróbálja bemagyarázni hogy konzolon az fps játszhatatlan...Ha annyira játszhatatlan akkor miafrancért veszik annyian és játsszák annyian? Hogy idegesítsék magukat? Van akinek nem abból áll az fps hogy miniméteres egérmozdulatokkal 360akat fordulva ideodarohangálva multiban szarrá öl mindenkit...Van aki el van az amúgy beváló konzolos analóg irányítással,szépen fotelban hátradőlve nyugodtan...
Továbbá ott a multi konzolon ahol legalább egyenlő esélyekkel megy mindenki (kivétel aki él ezzel a konzol egér lehetőséggel), szemben a pc-vel ahol egy szaros egér előnyt tud adni, és akkor még nem beszéltünk azokról az igazi vérpistikről akik előnykovácsolásért szarrábutítják a grafikát hogy a távolban nelegyenek fák csak az ellenfelet lássa,szarrákonfigolják a játékot hogy rombután néz ki de legalább meglegyen a 344 fps-ük ésígytovább...
És akkor ti ugattok arról hogy akinek konzolon megfelel az analóg irányítás egy fps-hez az vérpisti?? Nevetséges...:D
-
#57 Hát, nekem az okoz élvezetet, ha mindenkit lealázok, ezért:
wsad-egér = pontosabb, élvezetesebb
kontroller = hát izé... azért van, mikor nem árt :D
#53: nc -
#56 Azért az hogy csak billel toljon bárki is gémet,az merőben más,mint a konzolok kontrollere.Ez igazából csak megszokás kérdése,sokáig én is úgy voltam,hogy ha fps marad a bill plusz egér kombó,pláne ha már itthon van egy g5-ös logitech egér.Persze ebben az is közrejátszik,hogy olyan pc van itthon,amin tudok játszani.
De toltam már codot is ,bfbc2-t is konzolon,könnyen belejöttem,nem mondom hogy profi voltam,de teljesen élvezhető.És bizony vannak olyanok,akik nagyon durván tolják kontrollerrel.Ha meg ennyire kell az egér,ott az xfps,ami nem lesz ugyan olyan mint pc-n,de valamit valamiért.
Én is azt mondanám,hogy ez megszokás kérdése.
Egér valóban felülmúlhatatlan,de kontrollerrel is lehet bőven osztani. -
#55 "Eladásokat alapul venni nem szabad."
gondolod az a soktizmillio konzolra FPS-t megvásárló csak szenved a kontrollerrel? azért vásárol játékot, hogy szívjon? ráadásul rengeteg konzolos pécéről tér át... -
#54 kevered a szezont a ... :D
wsad-egér = pontosabb
kontroller = élvezetesebb
én az élvezetért játszom, nem az eredményekért. semmi gondom a kontrollerrel, meg kellett szokni 10+ évnyi pécézés után - ez igaz. manapság pécén is kontrollerrel játszok mindent, még multiban is :) (szarok rá, hogy ezzel a lista alján/közepén tanyázok)
ez válasz a #51 és #52-re is -
#53 Vitathatatlan, mi?
Az szóba sem jöhet, hogy Te személy szerint ehhez szoktál hozzá és kész? -
#52 Sok mindenre jó a konzol, de FPS-re nem, ez vitathatatlan. (Kivéve a vérpistiknek.)
Az egeret nem lehet felülmúlni, ez tény. Bár, a Doom 1,2-ben én egér nélkül is remekül boldogultam annó, de az réges-régen volt. -
Unreal1942 #51 Ez már nagyon off itt, de az eladásoknak semmi köze ahhoz, hogy milyen az irányítás.
Vérpistinek van egy konzolja és azt se tudja mi az egér.
Mi az, hogy úgy fordulni, úgy célozni ahogy tudok és nem úgy ahogy ezt a korlátolt kontroller engedi.
Nagy sok területen valóban kényelmesebb és jobb az irányítás, de ez nem az FPS.
Kb olyan ez mint amikor annó győzködtem a barátaimat, hogy nem kell egér az FPS játékhoz mert gombokkal is tökéletesen lehet boldogulni.
Ja lehet, de lassú és körülményes... -
#50 Eladásokat alapul venni nem szabad. Nekem van kb. 30 ismerősöm, aki COD-ozik. Szerinted mennyinek van eredetije? Na ezért nem venném ÉN alapul ezt.
Egér vs. kontroller: - ha egyszer oda jutnék, hogy konzolt veszek, tuti vennék hozzá valami kompatibilis egeret. Nyilván ezt azért írom, mert életemben még 5 percet nem játszottam kontrollerrel. Egérhez vagyok szokva. De gondolom mindegyiknek megvan az előnyé és hátránya is. -
#49 "de FPS re közel alkalmatlan."
COD eladások 95% konzol és 5 % PC ( 10 milliókról van szó )
BF eladások hasonló
Halo eladások szintén 10 milliós tételek
Stb stb... még rengeteg FPS van konzolra, Killzone, Resistance amik szintén sikeresek. Crysis 2 is jön konzolra, nem véletlen.
"Mondjuk aki csak azt próbálta az nem nagyon tudja érzékelni a különbséget."
Akkor én nem tudom, de semmi különbséget nem érzékelet a kettő irányítás közt, csak annyit hogy a egérrel gyorsabban lehet fejre rántani, kontrollerrel meg kényelmesebb. -
Unreal1942 #48 FPS az csak egérrel játszható normálisan. Egyszerű fizika ez.
A konzol sok mindenre jó ez vitathatatlan, de FPS re közel alkalmatlan.
Nyilván meg lehet szokni, de sosem lesz ugyan olyan gyors, pontos és szabad, korlátok nélküli a mozgás.
Én PC és 360 platformon is játszom, de hiába próbáltam többször megszokni a kontrollert FPS ben. Közel agyhalál állapotba kerültem mindig.
Mondjuk aki csak azt próbálta az nem nagyon tudja érzékelni a különbséget. -
#47 "De FPS-t gamelni konzolon halál!"
De FPS pécén wsad+egérrel halál!
(vagy lehet csak megszokás kérdése lenne?) -
#46 ez korrekt hozzaallas, csak a "pecegamerek" (warezhuszarok) 95%-a sajnos nem igy gondolkozik, ami csunyan meglatszik az eladasokon is. nem veletlenul jon mar alig nagy cim pc-re. talan az egyetlen igazan jo pc-ex jatek iden az sc2 lesz, es az is csak azert nem jon konzolra, mert tudjuk, hogy az sc milyen iranyitast kivan, amire alkalmatlan barmifele konzol. aranyaiban sztem iden ha felallitananak egy ranglistat a legjobb jatekokbol, az elso 10-bol 7 konzol exkluziv lenne, 2 multiplatform (ami pc-n jo esellyel egy jatszhatatlanul szarul sikerult portolas, lasd: gta4), es lenne koztuk 1 pc-ex. (most pl sc2, 1-2 ev mulva diablo 3, de a blizz sem fog minden evben ilyen cimeket kidobalni)