• Skynet
    Egyrészt lehet kapni egeret is,és egérhez ilyen átalakító baszt is konzolhoz,így fps-ben mehet az egér akár konzolon is. Mindemellett tökéletesen lehet irányítani az analógos megoldással,ha nem is olyan gyorsan mint egérrel,de lehet.

"FPS az csak egérrel játszható normálisan. Egyszerű fizika ez. "
    :DDDDDDDD
    Ezen röhögtem rendesen. Van erre valami fizikai képlet is?:D

Az pedig hogy idejön egy Battlefield fanatikus pc-ről és leosztja hogy a konzolon aki fps-el játszik az vérpisti,és a konzol alkalmatlan az fps-re egyenesen szánalmas...:D

Tehát ha én pc-n tolom a battlefieldet elég korrekt szinten a g9-esemmel,de mindemellett tetszik ps3-on a killzone és elvagyok vele (ugyanakkor tény,nem tudok vele úgy ölni és gyapni mint egérrel,mert jóval lassabb) akkor én vérpisti vagyok.:)
    Szerintem meg az a vérpisti aki megpróbálja bemagyarázni hogy konzolon az fps játszhatatlan...Ha annyira játszhatatlan akkor miafrancért veszik annyian és játsszák annyian? Hogy idegesítsék magukat? Van akinek nem abból áll az fps hogy miniméteres egérmozdulatokkal 360akat fordulva ideodarohangálva multiban szarrá öl mindenkit...Van aki el van az amúgy beváló konzolos analóg irányítással,szépen fotelban hátradőlve nyugodtan...
    Továbbá ott a multi konzolon ahol legalább egyenlő esélyekkel megy mindenki (kivétel aki él ezzel a konzol egér lehetőséggel), szemben a pc-vel ahol egy szaros egér előnyt tud adni, és akkor még nem beszéltünk azokról az igazi vérpistikről akik előnykovácsolásért szarrábutítják a grafikát hogy a távolban nelegyenek fák csak az ellenfelet lássa,szarrákonfigolják a játékot hogy rombután néz ki de legalább meglegyen a 344 fps-ük ésígytovább...
    És akkor ti ugattok arról hogy akinek konzolon megfelel az analóg irányítás egy fps-hez az vérpisti?? Nevetséges...:D