565

• Roccio
    ok köszi
  • 5c0rp330n
    300-nal ha elvileg ha zsinorban meghalsz nehanyszor (5-10szer kb) es megvarod amig kiirja h elcseszted es akkor mesz ra h restart (es nem ugy kezded ujra h start-ot nyomsz es onnan) akkor konnyit rajta. konnyites alatt pedig azt ertsd h minden menet utan az eleted egy resze visszatoltodik.
  • Roccio
    Nem tudjátok hogy az t hülye challange towert hogyan lehetne levenni, hogy ne legyen ilyen nehéz 300. szionten vagyok igaz egy párat kihagytam és nem tudom őket legyőzni..
  • 5c0rp330n
    mondjuk annyi penzt qrvara nem ernek meg ezek a dlc-k amennyit kernek ertuk sztem. az eredeti jatekot 30 kerek fontert vettem elorendelve a megjelenesekor es van benne talan 28 jatszhato karakter. az meg akkor sem nagyon tobb 1 font/karakternel, ha eltekintesz attol a nem elhanyagolhato tenyezotol, hogy a jateknak csak egy toredek reszet teszik ki a karakterek, ott vannak a palyak, zenek, sztori mod, stb stb amit szinten megkaptam a 30 fontomert. szoval sztem legfeljebb akkor vennek ilyeneket, ha negyedannyiba kerulnenek, vagy valakivel kozosen tudnam venni oket es egymassal megosztjuk (hallottam hogy mintha lehetne ilyet)
  • Roccio
    vagyis még az előbb ki volt írva! Most eltünt
  • Roccio
    Jaja reméljük akkor már.. :D Amúgy ha ezen az oldalon megnézed már itt ki van írva a mileena mk2, sub zero umk3, és skarlet mk2

Ez az
  • hevesike
    Én abból indulok ki h kitana és jade kapott...és a másik ruci sub zero lesz :)jelenleg viszont nem tudok mást akinek értelme lenne,. Ami kitana kivégzését illeti sztem lesz vmi klassik skin pack 2 mert sonyáét is kihagyták :D
  • Roccio
    aha de ha playstation network kártyát veszel azzal tuti hogy tudsz vásárolni. Majd akarok én is egy 25fontosat és megvenni az mk DLC ket főlleg, hogy most jön freddy :D
  • 5c0rp330n
    olyat hasznalok, de igy sem tudok venni semmit. mintha olyasmi remlene h visa-val lehet, mc-vel nem..
  • Roccio
    vagyis eleve UK profil kell hozzá hogy tudj vásárolni...
  • Roccio
    Playstation network kártyával lehet venni... meg ha csinálsz magadnak egy külföldi UK profilt akkor sima a dolog.
  • 5c0rp330n
    jo lesz ez a freddy :)
    kar h nem akarok, es nem is tudnek semmilyen dlc-t venni magyar bankkartyaval. viszont azt jol hallottam h meg lehet osztani oket masokkal (tobbszor fel lehet hasznalni)? mert ugy meg osszejohetne a dolog..
  • Seth
    Stílszerű lenne egy Jason mellé :D
  • Roccio
    szóval lehet, hogy lesz vmi még a freddy mellett.. majd kiderül úgy is.
  • Roccio
    jaja mileenának adhatnának sőt lehet hogy lesz freddy mellett még vmi cucc stb... mondjuk kitanának is beletehetnék akkor már a csókos kivégzését meg még 1-2 kivégzéseket :D
  • Roccio
    Hát én most ennek jobban örülök mint bármely mk nak ami jöhetett volna :D :D Erre senki sem számított nagyon állat lesz :D
  • hevesike
    De ez honnan jött nekik?? Mellesleg én is rá
    számítottam...mostmár csak abban remènykedek h Mileena is kap mk2-es rucit.
  • Lunki88
    Lol, asszem rá senki sem számított. Én jobban örültem volna Tanya-nak. :(

• 5c0rp330n
    az nyugtasson h annal sokkal nehezebb challenge mar nem lesz. azutan mar csak a 269, 275, 300 lesz izzaszto asszem. ezekbol mondjuk egyik sem konyebb sokkal, illetve az utolso pl sztem kifejezetten lehetetlen kozeli, de ha elegszer meghalsz, kapsz egy kis konnyitest ahogy mar megcsinalhao :)
  • Solidus
    kösz,megpróbálom,még soha nem szívtam ennyit egy feladattal :D
  • Lunki88
    Én is azzal szívtam a legtöbbet, együtt érzek veled. :D Én egyébként úgy csináltam hogy végig a fire skullt spammeltem meg a soul steal-t, ami a sebzése mellett még ad egy kis damage boost-ot is. Ha közel jönnek meg nyomasd a ráfogást (grab) mint állat, általában be szokott jönni. Shao Kahn-nál is az a fontos hogy tartsd a távolságot és lövöldözd messziről, a kalapácsait pedig próbáld átugrani mert előszeretettel dobálja nagy távolságnál.
  • Solidus
    akkor kérnék egy megoldást a 251-es challengre....
  • hevesike
    Te jó ÉG! Most olvastam a wikin, hogy mennyi karakter "unconfirmed". Néhány elég nyilvánvaló is...olyanok mint Shinnok vagy éppen Fujin (tudjátok...feltört változat) viszont néhánynak örültem, jó lenne ha tartanák magukat az erdeit felálláshoz.Ami a többi dolgot illeti,az elmefuttatások többsége Tanyat (Boon nagyon erőlteti) és Sereenát(Nő és Jó)tartják esélyesnek , ebből kiindulva Anubysnak is igaza lehet Khameleonnal kapcsolatban...sőt szerintem van is benne "logika" :D
  • Anubys
    Szégyen, de most egy Mac Miniről írok.

Ami a kérdésedet illeti, lehet, arra is terveztek DLC-t, hogy szaros 3 fontért az Armory-ban teljes képernyőről nekifutásból seggberúghatod a kómázó ellent, aki ettől bedől egy lándzsába. :D
  • baggins
    Igazad van, de mint sok más, ez is egyéni megítélés kérdése, mindenki mást vár el a stúdiótól, ezen mondjuk nem érdemes vitázni (én biztos nem fogok egy olyan emberrel, akinek Amiga 1200-ese van, mivel csak jó ember lehet ).
    Mindenesetre legalább pörög a fórum. Hogy tovább pörögjön, egy kérdés: miért írja a move list-ben a stage fatality-knél a távolságokra, hogy "varies"? Hiszen mindet testközelből kell beadni.
  • Anubys
    "Szaros" 3 font / db az 4 karakterért annyi, mint a teljes játék árának negyede. Syerintem mindenki jobban járt volna, ha azt a 4 karaktert, amit DLC-nek terveztek, felrakják a lemezre és mondjuk kétezerrel drágábban adják a full játékot.
    Ami az utolsó karaktert illeti, szerintem vagy egy classic exkluzív karakter lesz (Chameleon vagy Khameleon - bár ha ez az irány, akkor remélem, Khameleon, sokkal jobban bejön, mint a férfi verzió), Tremor esetleg Sareena, vagy valamelyik hiányzó variáns Cyber Smoke, Unmasked Sub-Zero, esetleg Blaze, Ermac és Skarlett után egy újabb kamu karaktert csinálnak meg, Hornbuckle, vagy a félig elkészült Belokk.
    Ami az új részt illeti, nem kell félni tőle, igen voltak eröltetett karakterek az új MK-kban, de alapvetően a játékmenet volt crap. Shinnok pl. bejött a 4-ből meg Tanyaval is lehetett szépen játszani. Az 5-ből Frost, a 6-ból Kira és Havik (normális speckókkal), illetve a fent említett karakterből szerintem egész jó alapot lehetne képezni egy új részhez. Csak a játékmenet maradjon meg ilyennek, Friendship-ek jöhetnek vissza, esetleg a Brutality-k is, de az Animality-ket remélem soha nem látjuk viszont. :)
    ...bár a gagyi Babality-ket is sikerült megdobni az új részben, szóval talán azokból is csinálnak valami mókát, de inkább ne.
  • 5c0rp330n
    pedig akarhogy is folytatjak, szinte tuti h lesz benne Bo Rai Cho, epp most emlitettek egy ending movie-ba :) mk4-es folytatasra pedig a story mod vegen egyertelmuen utalnak..
  • baggins
    Én szeretem őket. Nagyon. Szaros 3 fontot bőven megér egy újabb élményszámba menő karakter. A folytatást abszolút nem várom, mit folytassanak? Jön ezután a negyedik rész remake-je? Vagy a Deadly Alliance-é? Csak azt ne, a negyediknél kezdődött a MK széria elsatnyulása, nem is kicsit. Kell nekünk Nitara, meg Bo Rai Cho? Nem hiszem.
    Én például simán el tudnék képzelni ehhez a részhez még vagy húsz 10-15 karaktert, mindenkinek Animalityt (NORMÁLISAN kidolgozva)m esetleg Friendshipet, újabb pályákat (stage fatalityvel).
    Persze ha jön új MK és HA normálisan meg lesz oldva, normális karakterekkel, akkor az is tuti vétel lesz.
  • Lunki88
    Szerintem amekkora siker lett ez a játék jövőre már kijön az újabb rész. :) Ed Boon azt írta a twitterén hogy eredeti tervük szerint a ??? karakter után nem lesz több dlc a játékhoz. Mondjuk a végére még odaírta hogy "bár ki tudja?" szóval lehet még meggondolják magukat. :)
  • 5c0rp330n
    hat ja.. masreszt mivel es se fogadja a store a bankkartyamat, ha akarnek se tudnek venni onnan semmit. es nem is szivesen vennek dlc-t amugy sem.
  • Anubys
    Én meg simán elégedett lennék, ha felejtenék a fenébe a DLC-ket, és inkább egy új részen dolgoznának.
    Nem tudom, ki hogy van vele, de én utálom a DLC-ket. Kb. a vedd meg a játékot, utána még fizess többet, ha a legfullabb cuccokat akarod.
    Max 1 DLC / game. De akkor is sokkal jobban szeretem, ha minden rajta van a lemezen, hogy, ha mondjuk 5-10 év múlva újra elő akarom venni a game-t kicsit nosztalgiázni, ne egy herélt cuccom legyen (mert ugye, ki tudja, mennyi ideig él a szolgáltatás, hogy újra le lehet tölteni)
  • baggins
    Rain király lesz, bár Kenshi is nagyon bejön a dlc-k közül. Skarlet felejtős lett, de van stílusa neki is. Simán elégedett lennék, ha legalább 2013-ig ilyen ütemben jönnének a karakterek. :)
  • Muttley
    persze, h kihalt
    mindenki Mortalt játszik :D
  • Lunki88
    Kár hogy egyik dlc karakter sem beszél a belépőjében. Úgy látom Rain is néma lett. :D Eléggé kihalt a topik, pedig lenne miről írkálni szerintem. :)
  • BlackWolf
    ezek egyre jobbak ! valahogy fel kéne rakni őket :D
  • Lunki88
    Ma én is végeztem vele. Az utolsónál vért izzadtam, de sikerült. :)
  • 5c0rp330n
    megvan a challenge tower, nem volt konnyu :)
  • Krisztiam #368
    anyám borogass ez kemény :)
  • Lunki88
    A kivégzéseket persze nem leplezik le teljesen. :P A kardosnál kíváncsi lennék hogyan vágja szét. :)
  • BlackWolf
    ez valami kibaszott badass:) karakterdlc