565

• Prince23
    Már mától kapható a jobb és nagyobb üzletekben :)
  • Krisztiam #204
    sziasztok mikor jelenik már meg?
  • Prince23
    NOOB játékos Kitana szerepében LOL

• Prince23
    Én most nem is ezért linkeltem a videót, hanem hogy már lehet tolni neten.
  • BlackWolf
    a Shao Khan harc szerintem nem a szépségre megy :D közel sem egyformák az erőviszonyok nemsok köze van 1 ranked matchnek meg 1 bossfightnak egymáshoz
  • Prince23
  • Prince23
    Talált, ez a bajom a vidivel.
  • Seth
    Talán az a baja vele, hogy Liu Kang csak a tűzlabdát szpemmeli. Igazság szerint ez a Shao Khan akkor szemét, csaló köcsög, hogy másképp alig lehet kinyírni. Még easy fokozaton is vért izzadtam vele az utolsó szori meccsben, amíg rá nem jöttem a trükkjére
  • Totti5
    Magasra tette a mércét az biztos.
  • Muttley
    mi a baj vele?
    a minőség vagy hogy spoileres?
    #194: az eddigi videok alapján ez minden idők legjobb csihi-puhi játéka :)
  • Suttyó20
    Szerintem kötelező vétel.
  • Balazs15
    császtok

MEgéri letölteni izé megvenni a játékot ?XD
  • Suttyó20
    Köszi a segítséget.
  • BlackWolf
    teleport mögé \ felütés \ ki kell használni mikor vetít a közönségnek \ ugrálva felső testen\fejen rúgni mikor állna fel, nem vészes a fight amúgy csak rá kell érezni, de kurva tápos én nemigazán tudtam megverni szabályos keretek között face to facebe :D csak az x-raye valami 60% körül sebez
  • Suttyó20
    Van valakinek valami tippje Shao Khan ellen, mikor Raidennel vagyunk?
    (STORY mód)
  • kill3r21
    hát egyszerübb dolgokhoz nem érdemes...pl le+hátra+y egyszerübben összejön trigger nélkül :)
  • 5c0rp330n
    a triggerek kellenek tobb cucchoz is, hogy erted h erdemes nem azt hasznalni? amugy portal 2-vel egy napon jelenik meg a jatek, mind2t elorendeltem, kivancsi vagyok melyik jon elobb :)
  • Prince23
    Liu vs Shao

Xd hogy tölthetnek fel ien videót egyesek??? szánalom
  • kill3r21
    kombozás: érdemes nem a triggert használni....sikeresebb, én gond nélkül lenyomtam a tutorialt...:)
  • Noninnyó
    Próbálta már valaki a Challenge Tower-t?
    A 9. szinten (Ambushed!) elakadtam, amikor 20 Barakát kell kinyírni. Ha valaki tudja a megoldást, meghallgatnám :).
    Amúgy nagyon karaj a játék, iszonyat jól megcsinálták, és rengeteg érdekesség van benne.
  • deep
    Mivel en tournament edition-t rendeltem usa-bol nekem majd kb honap vegen jelenik meg:(
  • balee4
    No kedden hozzá a futár, már alig várom. Látom warezmatyik már nyomják.
  • Prince23
    Igen, ez nekem is feltünt. pl Shang Tsungnak elég dedós hangja van :D JC, Sonya okésak.
  • Totti5
    Amikor meghallottam a szövegelést nem tudtam hogy sírjak e vagy nevessek, no nem a jeleneteken, meg a rendezésen, az mortalos nincs vele baj, hanem a szinkronon... nem jutott pénz render színészkre, vagy miért kellett utcáról behozni embereket, mert kb olyan színvonal, arról ne is beszélve hogy a karakterekhez egyátalán nem illenek a hangok... Raidennél már inkább sírtam kínomban amikor elkezdett pofázni.
  • Prince23
    Az első 10 perc!
    A tutoriallal én is rengeteget szoptam.
    Nekem úgy sikerült, hogy kurva gyorsan csináltam az adott lépéseket egymás után
  • 5c0rp330n
    ilyesmi volt a bajom nekem is, foleg az basz fel amikor elkezd ugralni pedig mindent nyomok kozben de felfelet tuti nem igy a kombokat is sokszor elcseszem.. remelem a teljesig csinalnak vele valamit vagy legalabb rajovok hogy kene nyomni h ilyen ne tortenjen..
  • Gabe18
    Hát én ezzel nem játszottam még, de nagyon régi (~17 éves) SF2 és Mortal tapasztalataimból emlékezve a le,előre részt azt ne szó szerint vedd.
    Tehát ne ugy nyomd be hogy le, aztán előre, hanem próbáld a le részből átvezetni a mozdulatot az előrébe, mintha egy negyed kört csinálnál az irányítóval. Tehát a két "fázist" próbáld egy mozdulattal megcsinálni. Nem tudom jobban megfogalmazni...
  • bpeti72
    Kipróbáltam a demót, hát mit mondjak qrva jó játék lesz
  • Suttyó20
    Az options-ban tudsz nehézséget állítani, a story-hoz kapcsolódóan.
    Nekem viszont olyan problémám van, hogy hiába csinálom helyesen a trükköket nem hozza elő...
    pl.: fagyasztás le,előre,x (legalábbis a move list-ben így írja) és akár hogy próbálom, nem csinálja... Vagy csak én vagyok ilyen béna?
    Basszus, nekem elég nehézkes volt a tutorial, de végig kellett szenvednem, mert már a 3. chapter is nehézségeket okozott.
  • kill3r21
    az xray két gomb LT+RT, de csak akkor müxik ha tele a csik, és csak counter attackra..szal azér mák is kell hozzá :D
  • Prince23
    Nocsak, nocsak MK-hoz még sztori mód is van? Ha hozza azt a színvonalat, mint a MK vs DC akkor nálam nem lesz baj. Tudok sok baj volt azzal a játékkal, de nálam az irányíthatóság vaszta haza.

Az irányíthatóság könnyebb? ja és a X-ray könnyen végrehajtható? esetleg a kontrollerhez megint 20 új szükséges?
  • kill3r21
    eddig úgy vettem ki hogy a sztory mód az olyan hogy megy egy nagy videó, mindha filmeznél, és ha a sztory bunyót kiván akkor átvált bunyó módba, kellemes :)
  • 5c0rp330n
    milyen sztori mod van egyaltalan benne? csak a szokasos "egymas utan jonnek az ellenfelek es a vegen meg elejen vagy egy intro amivel le van tudva az egesz" jellegu vagy olyasmi mint a konquest mod volt a deception-ben shujinko mesterrel? :)
  • Totti5
    ( mortalt nem, de most hogy sok mindent meg lehet rendezni, mutatni és kidolgozni, elvárom a jó sotrymodot, pl Fight Night Champion... )
  • Totti5
    Én:)
  • deep
    Játszott már valaha valaki emiatt bunyós játékot? Pláne mortal kombatot? :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hm... a sztorimód eddig nem túl meggyőző :(
  • mistermiskolcz
    Mortal Kombat nyereményjáték