23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • tonyr #3780
    ja... :(
    miért van napont 5x karbantartás ? már kezd felhuzni... már rég kikelt minden de nem tom learatni..
  • Maximus4
    Már én is néztem,szavazok is naponta,de úgy látszik kevesek vagyunk:(
  • tonyr #3778
    baze kielözött vmi gagyi játék a legnépszerübbnél :S
    minden ki szavazzon napi 3x !!!!!!!!
  • SHADOWEYES7
  • Maximus4
    Üdv Farmerek...

A Farmerama magazin nyereményjátékot indított olvasói számára. Légy kreatív és mutasd meg, hogy Te vagy a legrátermettebb gazda a Farmeramaban. Számít a farmod külalakja, fantáziadús elrendezése, ízlésessége.

A játék 2 fordulóból áll, egy egy forduló két hétig tart, elegendő időt biztosítva a részvételhez.

I. forduló: 2011. február 01. 12 óra - 2011. február 14. 12 óra
    II. forduló: 2011. február 15. 12 óra - 2011. február 28. 12 óra

Nyeremények:

I. helyezettek nyereményei: 300 Farmarany és egy Rénszarvasistálló
    II. helyezettek nyereményei: 200 Farmarany és egy Denevérbarlang
    III. helyezettek nyereményei: 100 Farmarany és egy Jávorszarvas-kifutó

További részletek a magazinban, mely az alábbi linkre kattintva is elérhető:link
  • gettobuxa
    71-es szintű lettem! :) már csak 300.000 tp és megint szintet lépek :D
  • Maximus4
    Csak pörgetni.
  • Ironman2
    Ezzel a pörgetéssel nem lehet trükközni? Nálam mindig pengőt ad,vagy trágyát,vagy vizet,vagy TP-t,vagy pilótapontot,de nagyobb nyereményt csak 1 hónapban egyser sikerül kipörgetni.
  • Ironman2
    De hiszen lesz Aranyfa is,vagy azt csak pörgetni lehet?
  • Krezga
    Mekkora esély van rá?:D
  • Maximus4
    Majd neked is lesz ha kipörgeted:)
  • Ironman2
    Látom van már aranylevél a növények között.
  • ExPi
    ha érdekel akkor itt az MSN-címem azt majd ott megbeszéljük a többit ha érdekel [email protected] itt majd elérsz és ez mindenkire vonatkozik akit érdekel!!!!!!!!:D:D
  • ExPi
    33-mas farm
  • fook
    Milyen farm ?:)
  • ExPi
    sziasztok érbekel vealakit 1 farm?
  • Ironman2
    Hello gombagróf! Kaptál tőlem egy 4-es szavazatot
  • Maximus4
    Ok,majd holnap elolvasom,de most megyek filmet nézni!Jó éjt mindenkinek!
  • Ironman2
    Ah.Már megvan.Csak akkor tudlak hozzáadni a barátlistához ha küldök üzenetet is.Küldtem
  • Ironman2
    Aha.Mindjárt
  • Maximus4
    Menj be a postára és katt rá a kimenő vagy bejövő üzenetekre és ott van egy kis ikon + jellel.Ha arra rányomsz akkor hozzáadod az illetőt a barátlistádhoz.Aztán a városban katt az ajándék dobozra és azon belül kiválasztod mit akarsz küldeni aztán kidobja a barát/szomszédlistát.
  • Ironman2
    Na,most végképp összezavarodtam.
  • Maximus4
    Írok egy levelet neked,hogy hozzá tudjalak adni a barátlistához és már mehet is az ajándék:)
  • Ironman2
    És azt hogyan lehet,ha nem vagy szomszédom? Vagy csak vicc vót?
  • Maximus4
    Akkor majd kapsz tőlem barkácscuccot:)
  • Ironman2
    Igen.Sajnos.26-án lesz a 39. szülinapom
  • Maximus4
    Nekem is csak kettő van:)
  • Maximus4

Te is öregszel:D
  • Krezga
    Akkor már nem is lesz jávorszarvasom:(

Eddig sem valami nagyon pörgettem ki a főnyereményeket, szerintem ez után sem lesz rá több esélyem..eh
  • Krezga
    Jááj, nem bírom a pónikat:)
  • Maximus4
    Eleinte hamar lehet fejlődni.Én egy kicsivel több mint egy hónapja indítottam a 2. farmom és most értem 40-re.Megoszlanak a vélemények a gyors haladásról.Az tény és való,hogy fákkal lehet a leggyorsabban szinteket lépni,de ahhoz előbb tőke kell.

Az se rossz ha a feladatokat csinálod,de meg kell nézni,hogy megéri-e.
    Ha sok földed van érdemes olyanokat ültetni ami a piacon nagyon megy max. áron.Nálam ilyen(volt) az uborka,zeller,komló,rebarbara.És éjszakára természetesen a legnagyobbat kell.
    Ami lényeges,hogy ha egy mód van rá a piacon vásárolj és ne a magtárban.A megrendelőket pedig én mindíg elutasítom,mert az aztán pláne nem éri meg.Ebben a játékban nincs sok értelme rohanni,használd ki a játék "szépségeit".Most egyelőre ennyi jutott eszembe:)
  • fook
    Amúgy van valami tipp gyors fejlődésre ? Most úgy csinálom , hogy a gazdakörben lévő küldetéseket próbálom megcsinálni. Ennél van gyorsabb ?
  • Ironman2
    60-as lettem Maxi! kösz
  • Maximus4
    Veszel a műhelyben tojástojó területet ha összegyűlt hozzá a cucc és ráhúzod egy sima tyúkólra.
  • fook
    már megvan :) Ha van valakinek kedve , vegyen fel nyugodtan szomszédnak :) fook7 a nevem :)
  • fook
    Tojást hogyan lehet előállítani ?
  • Maximus4
    ON

Üdvözlet Farmerek!

A Farmerama csapata ezúton is szeretne elnézést kérni mindenkitől az elmúlt napok szerencsétlen szerver leállásai miatt! Ezért (ha minden szerver újra stabilan működik) várhatóan a jövő héten több happy day-el is szeretnék kedveskedni nektek kárpótlásképpen. Részleteket később kaptok erről.

Várhatóan szintén a jövő hét folyamán bemutatjuk nektek az új Gazdaköri küldetés-rendszert, ami egészen másképpen fog kinézni mint a mostani és 3 nehézségi szintet különböztet meg. Teljes működés közben a következő nagy event alkalmával vehetitek birtokba majd.

A grafikusaink időközben 4 új szerencsekerék nyereménnyel örvendeztettek meg bennünket, ezek részletes leírását egy másik bejegyzésben megtaláljátok, képekkel és adatokkal. A nyeremények régebbieket váltanak le, ilyen formában:

* Jávorszarvas helyett a Kenguru
    * Kandúr helyett az uszkár
    * Hörcsög helyett a Sherlock egér
    * Barackfa helyett az Arany levelű fa

Mostantól négy új dolog nyerhető a szerencsekeréken!

Az egyik az Arany levelű fa:
    # Érési idő: 20 óra
    # Amit ad: 4 darab aranylevél, és 55 TP (1x1-es területet foglal)

A másik egy állat, nevezetesen a kenguru karám:
    * Érési idő táppal: 10 óra (+ vízzel: 8 óra)
    * Amit ad: egy kenguru és 55 TP (2x2-es területet foglal)
    * Táp a szokásos módon keverhető a Farmon

Valamint két olyan nyeremény ami csak TP-t ad, tehát dísztárgy.

Az első egy Uszkár:
    * Érési idő: 10 óra
    * Amit ad: 80 TP (1x1-es területet foglal)

A másik a Szimatpocok:
    * Érési idő: 10 óra
    * Amit ad: 80 TP (1x1-es területet foglal)

• Maximus4
    OFF
    Azt hiszem jön majd egy új kedvenc? játék!Remélem nem olyan lesz mint a zoomumba!
  • Maximus4
    Ezért nem használtam még föl a kódot,mert folyamatos hibák vannak.
  • Krezga
    Reggel beültettem a farmom dinnyével, mert pont úgy érek haza, mire megérik, erre most nézem, hogy az egész farmon saláta van... Kidobott 5 és fél óra, jeee....