23542

EventismertetőkHivatalos hírdetményekEvent kalendáriumVáltozások,újításokEnciklopédia

Naptár
  • Maximus4
    Az új növények érési ideje víz nélkül,órákban számolva!

Retek:6:29
    Repce:9:00
    Rókagomba:13:00
    Karalábé:14:30
    Hagyma:14:59
    Brokkoli:16:30
    Fokhagyma:16:44

Magtári ár/db:

Retek:150 CSP
    Repce:180 CSP
    Rókagomba:270 CSP
    Karalábé:310 CSP
    Hagyma:325 CSP
    Brokkoli:365 CSP
    Fokhagyma:372 CSP

Hát nem semmi!
  • Maximus4
    Na végre!Eltűnt a hó és megjelentek az új növények is!Olyan jó így a város:)

És igen!Raktak be 3 újat is 76-os szintől:)+ lehet venni olajfát 3200-ért de hiába akarom nem sikerül vásárolni:(Akkor még mindig nem megy rendesen.
  • Maximus4
    De ki tudja meddig megy:(
  • szjuca
    Nekem megy minden, még van hó is. Újabban olyan gond van megint, hogy a rendes farm képét adja a szédültre és a kergére is. :-(
    Úgy utálom olyankor.

• Maximus4
    Ezt most olvastam,ugyan elmúlt dél,de bármikor lehet rá számítani:(
  • Gólya #3815
    ne szórakozzanak már...így is kiesett a 10 órából majd három óra...most komolyan, nagyon hiányzik nekik a negatív reklám?

• Maximus4
    Úgy néz ki,hogy dél körül megint lesz leállás és akkor lesznek megcsinálva a beígért dolgok.A reggeli karbantartás műszaki hiba miatt volt csak:(
  • Maximus4
    Nekem is megy,nem is arról van szó,de ez beígért karbantartás volt.A hó kivétele,segíts a télapónak feladat megszűnése,meg talán pár újítás.De ebből semmi nem valósult meg!Sőt,visszajött a szomszédeltűnési hiba is!Úgyhogy én amondó vagyok ma még tuti,hogy lesz karbantartás:(
  • Gólya #3812
    "mi a retket csináltak" - na azt!

egyébként most megy, úgyhogy rohangálok, mint a mérgezett egér a farmok közt:D

• Maximus4
    Az.A havas effekt még mindíg meg van,egy jó pár szomszédom megint csak csillagos.Kérdem én,mi a retket csináltak reggel óta?(költői)
  • Gólya #3810
    most megy nekem is - berohantam, mint az őrült a farmokra, szigetre - a meglevők mellé még itt a hitesé is, mert a másik gép beadta a kulcsot

nagyon remélem, befejezték a karbantartást és jó ideig nem is lesz szükség ilyen kitérőkre...

• Gólya #3809

• Maximus4
    Nekem ez a bannerem a hivatalos fórumon:D
    Nem véletlenül csináltam ilyet:)
  • zmeor
    nah nekem már megy
  • Gólya #3806
    mert közelebb vannak:)) - na jó, csak vicc volt...

lassan három órája talicskáznak a barik - bár ugye ott is látszik, hogy szó sincs teljes gőzzel-munkavégzésről...egyikük békésen heverészik - ez alapból 50%-os kihasználtság:)

Picar jó az a tíz óra is - én is a rövid idejű növényeket szoktam ilyenkor bespájzolni

• Maximus4
    Nálam most összesen csak 7 db ól van lent meg egy jó pár fa.A többi föld,mert nagyon lementem a terményekkel és elkezdtem feltölteni a készleteket.Én a kicsikre használtam el,5-10 percesekre és így összeszedtem 3000db körül belőlük.Másra úgysincs értelme használni.A szintlépés nálam most úgyis felejtős 1 hónapig:D
  • Picar77
    én else használom nem igazán tudnám ugyse kihasználni 10 ra szvsz elég kevés :|
  • Maximus4
    Az miért van,hogy még a Lengyelek is előbb értesülnek mindenről a játékkal kapcsolatban mint mi?Tegnap olvasgattam a hivatalos fórumot és onnan másolgattak be híreket,fejlesztéseket,amíg nálunk lószart sem lehet tudni soha:(

"Mint azt sokan tapasztalhatjátok, a játékba nem lehet belépni. A karbantartás okáról még nem érkezett semmilyen információ, ha megjön, azonnal tudatjuk veletek, addig is türelmet kérünk tőletek. Nekünk sem jó, ugyanúgy nem tudunk sem játszani sem híreket hozni nektek."
  • Maximus4
    Nekem mázlim volt,én szombaton használtam el és végig jó volt.
  • Gólya #3801
    azt már nem is mondom, hogy direkt rávártam jópár napot a múlt hétfői cirkusz után, hadd szedjék rendbe a dolgokat - én naiv, azt gondoltam, ma reggel nyugodtan elindíthatom az aratógépet - a tíz órából úgy kettő már lassan el is telik szépen, feleslegesen...
    de mint azt egy játékosnak írták, egyéni kárpótlásra nincs lehetőség - hát így adtak is, nem is...
    nem olvasnak ezek túl sok mesét? (tudjátok, a lány, aki jött is, nem is, hozott is, nem is...)

na mindegy, ezzel ugyan nem oldódik meg a gondunk, de legalább kidühöngi magát az ember egy kicsit:)

• Maximus4
    Ez elvileg tervezett dolog,de mint már erről beszéltünk,nem értek egy ilyen oldal üzemeltetéséhez,hogy ezeket a dolgokat,hogy veszik ki vagy rakják be,de nem tudom elképzelni,hogy olyan iszonyat bonyolult lenne és baromi sokáig tartana.De abba tökéletesen igazad van,amit az utóbbi időben csinálnak az nem kicsit szánalmas.
  • Gólya #3799
    állítólag volt egy ígéret a hétre - ún. happy day beszúrások a problémás napok miatt - na most ha ez a ma reggel már ebbe a kategóriába tartozik, én inkább nem kérnék belőle...

• Gólya #3798
    ajjajj gazdák helyett jobb lenne ajjajj bigpoint szöveg

amit az utóbbi napokban csináltak (ill. nem csináltak), az már nem kicsit gáz...

nagyon szeretném oldalról hallani, mégis mit mondanak ilyenkor a fizetős játékosoknak...bocs haver, ráb..tál? fizess még egyszer?

• Maximus4
    Jut eszembe,most veszik ki azt az idegesítő havas kinézetet,meg a télapós küldit és lehet,hogy kapunk új fákat.
  • Maximus4
    Karbantartás van.
  • grebber
    Nektek most bejön az oldal?
  • Maximus4
    Tegnap szólt rám egy moderátor a hivatalos fórumon,hogy vegyem ki a topik linkjét az aláírásomból,mert kiderült rosszul értelmeztem a fórumszabályzatot:(Szóval ennyi volt az SG népszerűsítésének:(
  • Maximus4
    Majd 2 hét múlva leszek éjszakás:(
  • szjuca
    Jó reggelt!

Vettem datolyát még, és birset is. A szédültemen 2 kocka föld maradt, a többi fa meg ól.

Éjszakásból írtok olyan későn?
  • tonyr #3791
    SG...tökjo, ugyis te vagy itt a boss ;)
    am arra várnom kellett.. elöször csak mintát akartam.. erre kiderült h 2 oránként 1x lehet csak fényképezni :D
    más: nem lesz 1. a farmerama a szavazáson.. hogy elözhetett ki.... komolyan néztem jopár videot képet a játékrol, de az.. az egy ...inkább nem mondom ki ahogy gondolom de szépen fogalmazva.. ürülék...
    nade a lényeg h kapálni kell 1000el :D
  • Maximus4
    Ez szerintem hülyeség.Én a verseny előtt csináltam ahogy kismillió másik ember.Amúgy baromi jól néz ki^^
    Az enyém ilyen
  • tonyr #3789
    lehet h megszivom... utána olvastam h leellenörzik a farmot.. és... hát nekem nem igy néz ki, ezt csak a verseny miatt csináltam, na mind1, max nem nyerek :D
    nem nevetni nem elfolytott romantikus vonzásomat eme számomra legjobb böngészös játék iránt.. az F az farmerama, nem rosszra gondolni :D
  • Maximus4
    Majd mutasd meg!
  • tonyr #3787
    neveztem a dizájn-versenyre... átalakitottam a kedvéért az egész farmot... csak fél napom ment el rá :D
  • Maximus4
    Gratula,jól toljátok!^^
    Nekem már csak 780ezer kell:)
  • Picar77
    61 lettem ^^
  • Maximus4

Vegyél sok fát!
  • szjuca
    Hali srácok!
    56-os lettem végre valahára. Nagyon lassan haladok. :-(
  • tonyr #3782
    jaaa.. legjobb :D
  • Maximus4
    Nekem 2 napja tökéletesen működik minden.Biztos most értek ahhoz a szerverhez ahol te vagy.