23542
-
#3820 Az új növények érési ideje víz nélkül,órákban számolva!
Retek:6:29
Repce:9:00
Rókagomba:13:00
Karalábé:14:30
Hagyma:14:59
Brokkoli:16:30
Fokhagyma:16:44
Magtári ár/db:
Retek:150 CSP
Repce:180 CSP
Rókagomba:270 CSP
Karalábé:310 CSP
Hagyma:325 CSP
Brokkoli:365 CSP
Fokhagyma:372 CSP
Hát nem semmi!
-
#3819 Na végre!Eltűnt a hó és megjelentek az új növények is!Olyan jó így a város:)
És igen!Raktak be 3 újat is 76-os szintől:)+ lehet venni olajfát 3200-ért de hiába akarom nem sikerül vásárolni:(Akkor még mindig nem megy rendesen. -
#3818 De ki tudja meddig megy:( -
#3817 Nekem megy minden, még van hó is. Újabban olyan gond van megint, hogy a rendes farm képét adja a szédültre és a kergére is. :-(
Úgy utálom olyankor.
-
#3816 Ezt most olvastam,ugyan elmúlt dél,de bármikor lehet rá számítani:( -
Gólya #3815 ne szórakozzanak már...így is kiesett a 10 órából majd három óra...most komolyan, nagyon hiányzik nekik a negatív reklám?
-
#3814 Úgy néz ki,hogy dél körül megint lesz leállás és akkor lesznek megcsinálva a beígért dolgok.A reggeli karbantartás műszaki hiba miatt volt csak:( -
#3813 Nekem is megy,nem is arról van szó,de ez beígért karbantartás volt.A hó kivétele,segíts a télapónak feladat megszűnése,meg talán pár újítás.De ebből semmi nem valósult meg!Sőt,visszajött a szomszédeltűnési hiba is!Úgyhogy én amondó vagyok ma még tuti,hogy lesz karbantartás:( -
Gólya #3812 "mi a retket csináltak" - na azt!
egyébként most megy, úgyhogy rohangálok, mint a mérgezett egér a farmok közt:D
-
#3811 Az.A havas effekt még mindíg meg van,egy jó pár szomszédom megint csak csillagos.Kérdem én,mi a retket csináltak reggel óta?(költői) -
Gólya #3810 most megy nekem is - berohantam, mint az őrült a farmokra, szigetre - a meglevők mellé még itt a hitesé is, mert a másik gép beadta a kulcsot
nagyon remélem, befejezték a karbantartást és jó ideig nem is lesz szükség ilyen kitérőkre...
-
Gólya #3809
-
#3808 Nekem ez a bannerem a hivatalos fórumon:D
Nem véletlenül csináltam ilyet:) -
#3807 nah nekem már megy -
Gólya #3806 mert közelebb vannak:)) - na jó, csak vicc volt...
lassan három órája talicskáznak a barik - bár ugye ott is látszik, hogy szó sincs teljes gőzzel-munkavégzésről...egyikük békésen heverészik - ez alapból 50%-os kihasználtság:)
Picar jó az a tíz óra is - én is a rövid idejű növényeket szoktam ilyenkor bespájzolni
-
#3805 Nálam most összesen csak 7 db ól van lent meg egy jó pár fa.A többi föld,mert nagyon lementem a terményekkel és elkezdtem feltölteni a készleteket.Én a kicsikre használtam el,5-10 percesekre és így összeszedtem 3000db körül belőlük.Másra úgysincs értelme használni.A szintlépés nálam most úgyis felejtős 1 hónapig:D -
#3804 én else használom nem igazán tudnám ugyse kihasználni 10 ra szvsz elég kevés :| -
#3803 Az miért van,hogy még a Lengyelek is előbb értesülnek mindenről a játékkal kapcsolatban mint mi?Tegnap olvasgattam a hivatalos fórumot és onnan másolgattak be híreket,fejlesztéseket,amíg nálunk lószart sem lehet tudni soha:(
"Mint azt sokan tapasztalhatjátok, a játékba nem lehet belépni. A karbantartás okáról még nem érkezett semmilyen információ, ha megjön, azonnal tudatjuk veletek, addig is türelmet kérünk tőletek. Nekünk sem jó, ugyanúgy nem tudunk sem játszani sem híreket hozni nektek." -
#3802 Nekem mázlim volt,én szombaton használtam el és végig jó volt. -
Gólya #3801 azt már nem is mondom, hogy direkt rávártam jópár napot a múlt hétfői cirkusz után, hadd szedjék rendbe a dolgokat - én naiv, azt gondoltam, ma reggel nyugodtan elindíthatom az aratógépet - a tíz órából úgy kettő már lassan el is telik szépen, feleslegesen...
de mint azt egy játékosnak írták, egyéni kárpótlásra nincs lehetőség - hát így adtak is, nem is...
nem olvasnak ezek túl sok mesét? (tudjátok, a lány, aki jött is, nem is, hozott is, nem is...)
na mindegy, ezzel ugyan nem oldódik meg a gondunk, de legalább kidühöngi magát az ember egy kicsit:)
-
#3800 Ez elvileg tervezett dolog,de mint már erről beszéltünk,nem értek egy ilyen oldal üzemeltetéséhez,hogy ezeket a dolgokat,hogy veszik ki vagy rakják be,de nem tudom elképzelni,hogy olyan iszonyat bonyolult lenne és baromi sokáig tartana.De abba tökéletesen igazad van,amit az utóbbi időben csinálnak az nem kicsit szánalmas. -
Gólya #3799 állítólag volt egy ígéret a hétre - ún. happy day beszúrások a problémás napok miatt - na most ha ez a ma reggel már ebbe a kategóriába tartozik, én inkább nem kérnék belőle...
-
Gólya #3798 ajjajj gazdák helyett jobb lenne ajjajj bigpoint szöveg
amit az utóbbi napokban csináltak (ill. nem csináltak), az már nem kicsit gáz...
nagyon szeretném oldalról hallani, mégis mit mondanak ilyenkor a fizetős játékosoknak...bocs haver, ráb..tál? fizess még egyszer?
-
#3797 Jut eszembe,most veszik ki azt az idegesítő havas kinézetet,meg a télapós küldit és lehet,hogy kapunk új fákat. -
#3796 Karbantartás van. -
#3795 Nektek most bejön az oldal? -
#3794 Tegnap szólt rám egy moderátor a hivatalos fórumon,hogy vegyem ki a topik linkjét az aláírásomból,mert kiderült rosszul értelmeztem a fórumszabályzatot:(Szóval ennyi volt az SG népszerűsítésének:( -
#3793 Majd 2 hét múlva leszek éjszakás:( -
#3792 Jó reggelt!
Vettem datolyát még, és birset is. A szédültemen 2 kocka föld maradt, a többi fa meg ól.
Éjszakásból írtok olyan későn? -
#3791 SG...tökjo, ugyis te vagy itt a boss ;)
am arra várnom kellett.. elöször csak mintát akartam.. erre kiderült h 2 oránként 1x lehet csak fényképezni :D
más: nem lesz 1. a farmerama a szavazáson.. hogy elözhetett ki.... komolyan néztem jopár videot képet a játékrol, de az.. az egy ...inkább nem mondom ki ahogy gondolom de szépen fogalmazva.. ürülék...
nade a lényeg h kapálni kell 1000el :D -
#3790 Ez szerintem hülyeség.Én a verseny előtt csináltam ahogy kismillió másik ember.Amúgy baromi jól néz ki^^
Az enyém ilyen
-
#3789 lehet h megszivom... utána olvastam h leellenörzik a farmot.. és... hát nekem nem igy néz ki, ezt csak a verseny miatt csináltam, na mind1, max nem nyerek :D
nem nevetni nem elfolytott romantikus vonzásomat eme számomra legjobb böngészös játék iránt.. az F az farmerama, nem rosszra gondolni :D
-
#3788 Majd mutasd meg!
-
#3787 neveztem a dizájn-versenyre... átalakitottam a kedvéért az egész farmot... csak fél napom ment el rá :D -
#3786 Gratula,jól toljátok!^^
Nekem már csak 780ezer kell:) -
#3785 61 lettem ^^ -
Vegyél sok fát! -
#3783 Hali srácok!
56-os lettem végre valahára. Nagyon lassan haladok. :-( -
#3782 jaaa.. legjobb :D -
#3781 Nekem 2 napja tökéletesen működik minden.Biztos most értek ahhoz a szerverhez ahol te vagy.