2340
-
#210 sry, tényleg 4 perc
akkor viszont nem értem, miért mondja, h "leghosszabb" -
#209 Igen, lemaradtam. :) -
#208 4 percet mond a leghosszabb szakaszra, nem negyvenet. -
#207 4 percet mond, nem 40et.. -
#206 május végén kiderül ;) -
#205 TDU teljesen nyitott. Attól hogy 10szer végigmegyek a Nordon még a pálya nem lesz 40 perces. 3kmeres körpályán 24 órát is lehet menni:) -
#204 nein
TDU-ban is volt több, mint órás szigetkör
Gran Turismo endurance versenyeiről már nem is beszélek :)
konkrét dolgokkal nem szoktak kamuzni
max te nem játszol azzal a pályával :D :P -
#203 Akkor is. 40 perc az rettentő sok, hacsak nincs szakaszokra bontva és úgy jön össze. -
#202 mondja a video-ban ;) -
#201 ahogy mondod :)
2011-ben ez No. 1 legvárósabb gamma
aztán szorosan a nyomában az OF Red River és a Mortal -
#200 szerintem kamu:) -
Reg5 #199 40 perces pálya OMG! A Dirt 2-ben minden rally pálya megvolt max 4 perc alatt... -
#198 A colin széria sosem volt szim, így kár is annak kezelni. Jó lesz ez nagyon! -
#197 Dirt 2 EGO motorját használja ÁLLÍTÓLAG továbbfejlesztve
Dirt 2 - 41 útvonal. Dirt 3 - 100 feletti útvonal lesz melyből 60 rally pálya
Fejlesztések: EGO2-n dóóógoznak - majd egyszer :)
EGO motor továbbfejlesztve: sérülés rendszer, gumik elhasználódása, akár felniről való lepörgése, FIZIKA FEJLESZTÉSE (erre kíváncsi leszek :)
Autók: 50 db
Fejlesztenek pályakészítőt is, de a Dirt3-ban még nem lesz.
A lényeges kormányokat támogatja - hurrá :)
Szimuláció: Ha az iRacing 10 pont, akkor 5.5 :(
de a magyarázat alapján 7-8 között :) - meglátjuk
Napszakot és időjárási körülményeket a küldetések teljesítése során változnak ezzel segítve elő a folyamatos játszhatóságot és elkerülve céltalan A-B pont között repetitív ingázás érzését.
A leghosszabb rally pálya 40 perc (!) hosszú lesz.
Térségenként változó közönséggel és rajongói szokásokkal.
Gymkhana - Ken Block tesztelte - eleinte kifikázta - CM dolgozott rajta és visszahívta K.B.-t, aki eúttal odavóóót-megvissza :)
Kris Meeke is tesztelte - ő szimulációként jellemzte (nem játszott még az RBR-rel ;) :P)
Colin McRae is szerepet kap a játékban.
Megjelenés: May 24
YEAH! :D -
#196 Interjú az egyik fejlesztővel:
-
#195 Egy kis kedv csináló :)
Tribute to S1
-
#194 am ja :D -
#193 Fan made az eddigiekből összevágott. Fura a párhuzam a ingém Ford és a valós Impreza közt:D -
#192 Exlusive DiRT 3 trailer -
#191 Remélem lesz demója ennek is, mint az előzőeknek:) -
#190 öööö codemasters siker címet nemhiszem hogy kiad a kezéből. -
#189 Hát amíg ittvan Loeb meg a többiek, Block álmodozhat...jó úton halad, de azért nehéz lenne neki -
#188 Azért mert volt az előzőbe egy X games pálya és ebben lesz egy gyakorlópálya még nem dől össze a világ:) offroad játék, erősen rallys beütéssel. -
Neoncsoves #187 aha végülis megértem. csak engem irritál ez a teljesen amerika orientált játék :) -
#186 Monster amerakai márka, ezért amerakia arc kell neki. Extrém sport és rally terén Block és Pastrana a leg eladhatóbb, ezért vannak ők a középppontban, de ebben nagy szerepe van az X gamesnak is, amit még anno Colin is népszerüsített a részvétalével így sokaknak akkor vált ismerté és pl Pastrana 9szeres győztes és Blocknak is van pár dobogós ereménye onnan. -
Neoncsoves #185 még szép hogy nincs hozzá nagy arca. igazán az lenne a csúnya ha még nagy arca is lenne.
egyébként nem utálom, de feleslegesnek tartom ezt az agyonsztárolását, mert ha már rallyról van szó, találhatnának valami hitelesebb személyt erre. -
#184 ok, hat teny, hogy Block meg nem egy rally legenda, de ha megnezitek a rally-n adott interjuit, szemmel lathato, hogy egyaltalan de szo szerint egyaltalan nincs is hozza nagy arca. -
#183 Block versenyző és showman. Monster egyik reklámarca, hiszen nem csak rallyval foglalkozik hanem más extrém sportal is, de főként rallyzik.
-
Neoncsoves #182 Vannak nála sokkal jobb és technikásabb sofőrök akik európai pályákon is sokkal jobb eredményeket érnek el mint Ő. Csak az a különbség hogy ők nincsenek agyonsztárolva... pl. Turán Frici meg még egy-két külföldi egyén. -
#181 Mert az ameraki rally pályák ovál alakúak, vagy egyenesek ugye? elég meghatározó alakja a bajnokságnak. Nem lesz világbajnok, de azért nem kellen lehordani, mert te jobban csinálod... ja bocs, te még olyan autóba sem ültél mint ő, nem hogy végigmenni egy bajnokságot az élmezőnyben. -
Neoncsoves #180 Ken Block szart nem ér egy európai rally pályán... -
#179 amit ő művel azt mindenki le tudja utánozni aki már vezetett autót, és ért is kicsit hozzá, főleg annyi gyakorlással , mint ő, egy rally szakaszon gyorsan jól menni viszont már kevesen tudnak. -
Neoncsoves #178 előre látom hogy tele lesz a jutyub ilyen Gymkhana videókkal ahol a 12 éves kisgyerekek verni fogják hogy ők milyen jó sofőrök is -
#177 az a baj hogy nem mindegyik proli ilyen lelkes -
#176 ...és épp ezért írtam, hogy kimaradunk egy körböl... -
#175 en nem felek ettol, mivel a nep mindig beetetheto.
ha akarnak, ugyis megteszik, ennyi. -
#174 A Colin és a Dirt széria sosem volt rally szim és nem a jövőben sem lesz az. -
#173 Ezzel én tisztában vagyok, csak az a baj, hogy akkor sokat nemfog adni a játék, max annyit mint a nfs utóbbi részei - merthogy a reklámarc mindenkit húz a neve felé - és akkor mi, a rally sim-re várók megint kimaradunk egy körböl!"
Már most félek tőle!:S -
#172 reklamarc, akire mostmar jobban felfigyelnek az emberek mint korabban, ennyi. -
#171 Ha megveszem, akkor az nem kenblokk miatt lesz!:)
Eddig sem értettem, hogy mi köze a McRae rallyhoz!? Mondjuk a dört sorozatnak sem sok köze van a rallyhoz! Attól, hogy van benne pár rally autó...
És az uccsó sor, ahogy szokott...:
"Reméljük, hogy a következő gém jó lesz!"(kezdek kimerülni a reményből!):D