2340
-
#250 Dirt 3 Has Zombie Multiplayer Racing Mode -
#249 hiánypótlás :)
-
#248 FRISS cikk
a lényeg:
- újraírt világkörüli út karrier-mód, melynek része a Ken Block féle Gymkhana is
- sokkal nagyobb szabadság lesz a küldetések teljesítésében
- a karrier-módból kilépve Dél-London térségében gymkhana stílusban, tét nélkül gyúrhatunk az éles versenyekre
- lesz éjszakai vezetés koromsötétben, ahol sok múlik azon mennyire figyelünk a co-driver dumájára
- Paul Coleman designer szerint a Dirt 3 varázsa a különböző időjárási körülmények adta autófizikában és valósághűbb kezelésben rejlik
- Az autók alacsonyabb tömegközéppontja látványosabb vezetést tesz lehetővé, túlvállalós arcade játékosokat meg kapásból megcumiztat :)
- az autó sérülései karrier-módban befolyásolja a végeredményt, multiban tökmind1
- lesznek aktiválható hülyegyerekesített arcade segítségek
- Ken Block aládumája is feltűnik a játékban (HC Rally fanoknak meg ott lesz a másik 60% tiszta rally élmény)
- Multiplayer: max. 8 online játékos és új macska-egér csapatjáték, klasszikus fogócska
- Osztott-képernyő mód 2 játékos esetén
- Pro-Tour mode: csak HC rally fanoknak, kizárólag vezetőülés nézet és valósághű sérülésmodell -
#247 thx, műxxxik ;) -
#246 Gehan Pathiraja - felírta mindenki?
xD :P
-
#245 Várós a játék
Itt van egy videó, szerintem jó játék lesz, de majd Májusban kiderül minden :
Itt van egy kis olvasni való is:
http://www.ripten.com/2011/02/06/hands-on-with-dirt3-one-small-step-for-codies-one-giant-leap-for-rally-games/
U.i:Bocs ha már volt . -
#244 embed gombon youtubeon választhatod a régi embed metódust, akkor jó src-t kapsz -
#243 több, mint egy hónapja összefüggéstelen SRC címet ad a tube,
amit ha "videobeszúrsz", egy nagy üres fehér felületet hagy maga után
a 2. videodnak pl. ez az src-je: http://www.youtube.com/embed/9QUGwttrutY
hogy a pélóba ágyazol be videot így, hogy meg is jelenik? :) -
barmi #242 Ha más miatt nem is, a havas téma miatt tutti, hogy rámegyek szerintem! :DD -
barmi #241
-
#240 Igen az esetek többségében nem lehet eleget visszapörgetni, hogy értelme is legyen, így ugyan úgy a restart menüt nyomkodtam, már csak megszokásból is. -
#239 ÉNis játszottam vele tudom milyen/lesz!
De a gameplay közben totál az az érzés volt mint a dirt2ben ugyanúgy sodródott ugyanúgy pördült ki... -
Reg5 #238 Dirt 2-ben egyszer nem használtam a visszatekerést. Ha valaminek, hát annak semmi értelme nincs. -
#237 Engem már nemérdekel, nemakarok itt magyarázkodni!:D
Majd ha kijön, lehet, hogy leszedem tesztelni, de az tuti, hogy vakon nemadok érte 1fillért sem! A dirt 2-vel beszoptam, ráadásul live-os...pff ettől mácsak a steam a jobb! Szerencsére megtudtam szabadulni a codmw2-től steam-estül bőröstűűű'! Amennyiért most meg már adják a dirt2-t az vicc!:)
De mostantól kiveszem ezt a topikot a favból mert úgylátom mindenki megakarja magyarázni a dolgot, de nenézzetek ennyire gyereknek mint aki most lát először fórumot...kinőttem abból egy ideje!
Na de mégis, hogy tiszta legyen a kép, hogy miért mondtam, hogy sim ki/be és kenblokk ki és a visszatekerés (akár, vagy bármilyen fasság, vagy legyen 20gb akkor 10 dvd-n mindegy...), hogy legyen helye a sim részének!
Vagy az lenne a legjobb, ha kijönne a sim mod DLC-ben, aztán mindenki arra veri amire akarja (de még megjelenés elött 2 videó után, hogy ugye megvédje a gémet.. "amivel amugy sincs tisztában senki, hogy milyen lesz"...!), és magyarázhatna amit akar... -
#236 a Dirt 2 egy amerikai happyboyos roadshow jellegű játék
ennek 60%-a valódi rally pályákra épül
egyébként meg #197 ;) -
#235 Ez totál Dirt 2.... irányítás kiköpött u.a.
Vagy csak nekem tűnik annak??? -
#234 max nehézségen nincs visszapörgetés dirtben sem! :P -
#233 Grafika annyira nem szebb, de nem is kell hsz eddig is nagyon szép volt.
Valószinű h ehhez is egy nagyon jó optimalizálás lesz.
Ami nagyon kell h egy normális karrier módot rakjanak már bele rendes bajnokságot. -
#232 jöjjön ki aztán csinálják már a grid2t -
#231 HAGGGYÁMÁ!:D -
#230 Sim mod: felesleges, mert nem szimről van szó, amúgy is a nehézség/fizika pont jól be lett lőve ( a videüt nézve ezen sokat nem is változtattak )
Visszajátszás: fel nem tudom fogni miért fáj ez valakinek, amikor semmi sem kötelezi őt a használatára, persze ha lelkileg annyira gyenge hogy folyamaotsan nyomkodja vissza, akkor az nem a játék hibája, mellesleg egy jól használható opció
Block: van egy gyakorlópálya illetve az autója, ami valami oknál fogva egyeseknek fájó doldog, de valaki elmondhantá egyszer értelmesen hogy mi vele a gond...
"sokkal több is elkelne belőle"
Az összes Codie autós játék nagyon sikeres, és ennek az oka jól eltalált játékélmény. Ha olyan nagy igény lenne HC rally szimre, akkor valaki csinálna, de nincs rá igény, arra nincs hogy pár 10 ezer menjen el belőle, mert kb ennyit tud az a szűk a réteg összehozni jó esetben, ami nem hozná vissza a belefektetett pénzt. -
#229 Te is így szoktad rángatni a kormányt?:P
Tudom, hogy van kormány...tudom, hogy a rbr magasra tette a lécet (2004-ben!!!), de ha lenne egy sim mod ki/be a visszatekerés vagy a kenblokk helyett (vagy mittomé'!?), és ha ilyen grafikához társulna, akkor szerintem sokkal több is elkelne belőle!
Dehát mitakarok ééééén? Hiszen "csak egy vásárló" vagyok...nehogymá nekem tegyenek "jót"!
Pont!!! Vége!!! -
#228 konzolon nincs kormány?
de idegesíccs már teis ;) -
#227 Hát akkor mostmár érted is, hogy mit irtam az elöbb! -
#226 Szerinted konzolon nincs kormány? amúgy a szimes emberke, azt fogja mondani hogy ez nem szim és vicc az ffb és az RBR a legjobb. Sokban nem fog eltérni a Dirt2től mert a jó alapok adottak. -
#225 Ezt mindíg hozzákell tenni...én tudom, hogy vezethető volt a 2, nyomtam is egy darabig online...de baromi unalmas lett és elég hamar!
És ahogy elnézem ebben is lesz idővisszapörgetés, meg ahogy rángatja a kereket gondolom, hogy ez is konzolról volt...karral...
Ezért mondom, hogyha ilyen rövid minden gyors, hogy 3 perc alatt visszajátszás is megvolt...hát, ta-ta jemé' ta-ta bőtö'!
Amúgy szép meg minden, de a dirt2 és a codmw2 vakon megvásárlása után, én erről megvárom a szimes emberek véleményét (nemakonzolossohanevezetettkormánnyalemberekét)!:) -
#224 http://www.gametrailers.com/video/design-walkthrough-dirt-3/710091
bocsma ha votma. -
#223 Igen, ez a SZOPÁS....
A tömeg dönt sajnos...(konzolok&pc port) -
#222 tomegjatek sosem lesz sim, dirt2 telleg boven elviselheto kormannyal. -
#221 Szerintem nem is kell hogy az legyen.... -
#220 Sose, de a remény hal meg utoljára. -
Reg5 #219 A Dirt 1-höz képest ég és föld, másrészt a Colin széria mikor volt hc kormányos szimulátor? -
#218 hm, ez eléggé 0day megvevősnek látszik :) -
#217 Jó de nem eléggé :) -
Reg5 #216 A Dirt 2 jó volt kormánnyal. -
#215 Főleg hamegcsinálnák normálisan a dolgokat benne, hogy nelegyen se unalmas, és kormánnyal is jólegyen (ha szim felé hajlana végre!)!
Meg ne ígérjenek fűt fát, hanem valaki csináljon egy jó szimut végre (rbr konkurenciát!)! -
#214 nicsak:d -
#213 Igen faxán néz ki, ha úgy lesz optimalizálva mint a dirt2 akk nagyon király lesz, mert az szerintem az egyik legjobban optimalizált játék... -
#212 -
#211 EGO2->DiRT4