4740
Sid Meier's Civilization
-
#614 Nekem akkor miért kínálta fel telepítéskor...? -
Csokis #613 Nincs magyar nyelv, szóval sehonnan! -
#612 Igen, de nálam XP-64-en már telepítéskor érdekes karakterekkel tűzdelt volt az angol oprendszer miatt... -
#611 Ühümm.
Akkor majd gépfejlesztés után nézem meg a játékot.
:) -
KingPunisher #610 HÁt Normálon tolom. Comp "értelme" elég vegyes. Bár két nemzet egyszerre támadt be 2 oldalrol , ami amugy igen tetszik , de a seregeket elég gyatrán kezeli sokszor belefut olyan csapatba, vagy mellé megy, ami bizony végzetes, íjászaival sem mindig okosan dolgozik..
De lehet hogy csak a normál fokozat miatt van , nem tudom..
Viszont ahogy nő a birodalom egyre több gond szakad a nyakunkba, ha nagy sereg van sok épület már a pénz is egyre inkább gondot okoz stb stb..
De ettől igen jo :) Egyetlen hatalmas baja van , tényleg nem lehet abbahagyni, iszonyat idő rabló 9-óta tolom és szinte nem is venni észre hogy szalad az idő ^^ vigyázzatok vele.. -
#609 Van egyaltalan magyar felirat hozza ? Nem hinnem. -
#608 Hali!
Nem tudjátok véletlenül, hogy külön csak a magyar feliratot honnan lehetne letölteni, ha EFIGS (angol, francia, olasz, német, spanyol) nyelvű verzióm van? -
#607 Vótmá? :) -
#606 Ja, nem DX9 opcióval indítom el, de élsimítást nem enged választani. A VGA beállított élsimítása felülírná? -
#605 Ebben most nincs igazad, mert tényleg nagyon zavaró tud lenni, ha a játék szaggat a map scrollozásakor. Nekem Civ 4 alatt ilyesmi egy-egy moddal előfordult, és had ne mondjam, hány perc alatt kapartam le azokat a modokat... -
SANTANTICA #604 egy dolog ami gyakorlati szempontból zavaró...az aktuális csapat soxor beleveszik a környezetbe és az a keringő gyűrű nem eléggé kontrasztos a környezethez képest, még úgy is hogy oda ugrik a képernyő....5-6 óra folyamatos játék után néha keresgélnem kell :D -
#603 Azért valami nem változott. A diplomácia továbbra is dísznek tűnik és ugyanúgy ellenem játszik az összres MI, de egymást véletlenül sem basztatják.
Biztos, hogy játszok még vele, mert a harcrendszer és egyéb fejlesztései jók, de vicc, hogy 5. szinten kb. egyforma számú, de kisebb várossal az ellen hatalmas sergekkel jön, mikor az én sok kalapáccsal bíró városaim is alig termeltek ki katonát.
A hibák ugyanozok, mint a CiV IV-ben, csak a körítés más... -
#602 Viszont... nem játszható az olasz és a spanyol nép??? -
Pio #601 Megkérdezte valaki én pedig leírtam a saját tapasztalatomat, mi ebben az elképzelhetetlen? O_o -
#600 Hú, ez tényleg jó, és ahogy látom, december közepéig marad a 30 fontos ár. -
#599 ami egy korokre osztott strategiai jateknal elpezelhetetlen mi ? :) -
Pio #598 Nálam:
Core2Duo E8400 (3 GHz)
4 gram ddr2 800mhz
geforce 8800gt
Minden beállítás legjobbra téve 1680×1050-en dx11 módban akadás nélkül megy a játék. -
#597 Sid Meier's Civilization V Deluxe/DLC Extras Pack Complete
nyami ;) -
#596 Helló !
Gépigényről mik a tapasztalataitok? -
KingPunisher #595 Hát még én is ismerkedem a játékkal de ugy látom itt teljesen máshogy lett megoldva szerintem sokkal jobban. Pl ott a templom ha felépited akkor az körönként aranyba kerül de cserébe kapsz ilyen kulturális pontokat..
Tudományra is ugyan igy vannak megoldva. Bár végén hogy müködik nem tudom még csak olyan középkor elején vok aztékokkal demoba meg ugye nem is volt tovább..
De szerintem ez igy sokkal jobb. :) Még az utak fenntartása is pénzbe kerül ^^ tényleg minden hatszöget meg kell gondolni :P nem érdemes feleslegesen seregeket tartani ^^ mert bizony a pénz sok egyébre is jo lehet..
ÁÁÁ kurva jo game ez :) -
#594 Valakinek megy a LAN? -
#593 Skacok, itt a pénz / culture / scinece arányát a pézből hol lehet állítani? Vagy ilyen már nincs? -
#592 Hat en siman akar ugy is nyomnam, hogy a legkisebb leptek az 1 ev lenne. :D
Remelem lesz meg ennel is lassabb mod. Bar meg kell valljam azert ennek is vannak hatulutoi, mert a kornyezet is eleg lassu, es igazan nem dobjak fel eventek vagy tortenesek a menetet a jateknak, de meg mindig jobb mint a 60 ev/turn vagy annal nagyobb jatektempo. -
KingPunisher #591 Jaja akkor szinte csak átfut a korokon nem lehet pl szamurájokat massolni :) azaz eléggé elveszik e jelentősége a faji egységek közti különbségeknek.
Bár Epic már azért elég jo de Standard nekem sem tetszik.. -
#590 Marathont kell nyomni nem szimpla standard marhasagot easy fokozaton. -
KingPunisher #589 Bocs az offért de hátha vkit érdekel. Nos van skidrow-os törés végre..
Én ezt rátettem a Delux editonra és ugy látom tökéletesen megy, 19 civilizácio (babilonnal) + mapok..+zenék. Szóval akit érdekel így frankón működik..
Persze vegyétek meg ezt a fasza játékot mert megérdemli, én is ezt fogom tenni, de akinek nem jut rá annak ez is megoldás.
Amugy kampány mint olyan nincs a gamebe ?
-
#588 Van egy ikon a mozgás,pihenés, stb ikonok között, ami upgrade és pénzt kér, ilyenkor saját kultúrális határon belülre mész és mehet az upgrade, ha van még lépése az egységnek, mert ez lépésnek számít, mint az előző részekben. Szal kb tökugyanaz,mint civ 4ben volt. -
mnorbi #587 még nem néztem ,de az egység upd hogy nézz ki ? jön az uj tech és minden egység jobb lesz van valami lehetőség őket felupgradelni ? -
#586 vegig toltam Small Earth, Prince es EPIC beallitasokkal a romaiakkal. 1600 korul domination victoryval nyertem. Epp kifejlesztettem a riflemaneket.
a tapasztalataim:
sokkal jobban tetszik a 1UPT mint a SOD. Vegre lehet taktikazni az egysegekkel, meg gondolkodni, hogy mit gyartsak. Fontos, hogy a tapasztalt egysegeket vedjuk, a vegen olyan agyum volt ami +1 range +1 attack et csinalt koronkent (ballisztakent kezdte, majd trebuchet vegul cannon)
az epuleteket nagyon meg kell gondolni, mert sokba kerul a fentartasuk es sok idobe telik megepiteni.
normal nehezsegi szinten nekem tul egyszerunek tunt ... mind kutatasban mind epitesben en voltam az erosebb. Egyszer tudott a gep csak megfogni, epp az egyik city-statet tamogattam meg Bismarck elleneben es a legtobb egysegem el volt foglalva csatarozassal amikor az Irokezek a masik oldalrol betamadtak es elfoglaltak az egyik varosomat. Utana viszont eselyt nem hagyva feloroltem mindket nepet. -
SANTANTICA #585 igen, köszönöm :) azóta is hódítgatok, egyenlőre alap szinten :) -
Csokis #584 Látod, jó helyet adtam én! Örülök, hogy sikerült! -
SANTANTICA #583 http://uk.gamesplanet.com/buy-download-pc-games/Civilization-V-2014-43.html
ezt tudom ajánlani steames kulcsot ad, minden műxik 30 font (kb 9800), paypal is -
Csokis #582 Elnéztem 1000HUF-al! 9eHUF lenne szállítással, de most kifogytak. Itt válogass! A zavvi-n és a the hut-on néztem. -
#581 Hol 8k a game, pls egy linket? -
#580 Nekem 8 error, hogy nem éri el a steam servert, kilencedikre sikerült, aktivált és elkezdte letölteni a játékot, mintha elektronikusan vettem volna. Még van vmi kulcsom vmi scenario packhoz is, de azzal ma már nem küzdök meg. -
Csokis #579 Jaja, nekem is a DVD-ről telepedett a Just Cause 2! -
donatus13 #578 Nem tudom mit csináltál , de föltelepíti az simán , legalábbis nekem működött eddig minden.
-
#577 ÁÁÁÁÁÁ,nem hiszem el. És letölti a steam nem ám felrakná a dvdről. -
#576 Ja, és persze steam túlterhelt,szóval még aktiválni és telepíteni se tudok most... -
#575 Megvettem a dobozost, azt is steamen keresztül kell telepíteni+regisztrálni. Vicc. Mondjuk remélem így legalább a dvd-t nem kell többet berakni.