310
-
#13 Na várj csak, mindjárt jön egy maces és jól elmagyarázza, hogy a mac márpedig nem is drága, hanem valójában mindennél jobban megéri az árát. Valamint megfizethető is. -
#12 Inkább a csóró nem vesz, valld be, hogy csóró panelproli vagy sanyikám. -
#11 Azért másért is szükséges a winfos felrakása: játékok. persze aki nem játszik és felrakja az nem mentesül a hülyeség vádja alól :)
viszont a mac sem az okos emberek os-e, mert okos ember ma már nem vesz macet ;) -
bracsek #10 A linux a gépemhez hülye, próbáld feltenni egy asrock AGI portos alaplapra ha sikerült szólj nagyarcú.
Még segítek is, az AGI egy AGP kompatibilis port csak nem az. és Lehetetlen feltenni rá a linuxot amely nem csak alap videokartya drivet használ mert kiakad már a telepítés... :D -
#8 neked meg nagy az arcod. nem gondolod? -
pixx #7 Az xp-nél volt egy szép napjuk, mikor kijelentették, hogy nem lesz frissíthető a lopott verzió, asszem, másnapra a hackerek csúnyán az orrukra koppintottak. -
pixx #6 winfos? De azért felrakod a gépedre, mert a linuxhoz hülye vagy, a Mac-hez, meg csoró... -
#5 baromi egyszerű: win7be van olyan opció, hogy különböző frissítéseket egyszerűen ne vegyen figyelembe, azt hiszem ezt is majd hozzáadom a tiltólistához :D -
#4 Pillanatnyilag még enyhe, majd apró cseppekben erősödő presszió a microsoft részéről. Kis lépésekben észre se veszed, mi történik. Egy idő után majd ráunsz a folyamatos baszogatásra, és szépen megvásárolod. És majd meg is magyarázod magadnak, hogy a valamikori elveid a "kalózlétről" valójában soha nem is léteztek.
Vagy azt hittétek, hogy a microsoft puszta szívjóságból terjesztette eddig minden létező -legális és illegális- csatornán a win7-et? Nem. És nem is azért amit a félkegyelműnek kényelmes hinni róla (mert beleillik a világösszeesküvésről szóló elméletébe). Nem. Ez kőkemény üzlet, az első bétaverzió "kiszivárgásától" kezdve.
(és egy szót sem szóltam az alternatív oprendszerekről. azért sem.) -
Cat 02 #3 Én kikapcsoltam az auto frissítést, zavart a háttér :S -
Chriss745 #2 Ez mekkora, ha lopom a Windows-t, akkor ez a program megmondja, hogy lopott? Vagy mire jó? Eldönthetem, ha tetöltök egy windows-t a netről, akkor az eredeti-e? Hát ha megveszem, akkor nálam van a licensz és jobb esetben a DVD, minden más esetben illegális, minek ehhez program?
"A Microsoft közlése szerint az illegális kópiák esetében ugyan meg fog jelenni egy figyelmeztető ablak, de az operációs rendszer maga - a fekete háttértől eltekintve - használható marad." Ez az egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a Microsoft érdekelt a lopásban. -
DeviloftheHell #1 na ezért tiltom le winfos telepitésnél kapásbol a frissitéseket :)