F.E.A.R. 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nohab
Ez már csak azért is érthetetlen, mivel a játék neve FEAR, vagyis félelem. Ez a játék neve és nem féltem rajta... kicsit se szánalmas.
Fpocok
Nem demóztam... csak amikor kijött a teljes... na az fosatos volt nagyon 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

BoneDragon
Mekkorát nevettem rajta. 😄 Amúgy tényleg hiányzik ebbõl a részbõl a para. Második részben még volt benne, de ebben kb semmi. Kicsit elmentek sima lövölde irányába nuku horrorral.

grebber
Sajnos az volt az egyetlen és már a megjelenés elõtt ellõtték a demóban 😞

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Én bevallom... nem mertem végigjátszani.
Volt az elején a létrás rész... már majdnem ott magam alá csináltam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Hát velem ilyen még sosem történt egyetlen játék során sem. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nohab
"látom sokan szidjátok, én a FEAR sorozattal sosem játszottam"

Ezért nem érted, hogy miért szidjuk. Próbáld ki az elõdjeit! Ott fogsz igazán parázni. Ilyet (videók) te nem fogsz átélni ebben. Közel sem!

<#eljen>

Shep
Megváltoztatom a véleményemet a játékkal kapcsolatban. Egy középszerû lövölde az egész, ráadásul kurvára unalmasak ezek a hülye kék pajzsos tetvek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Én lenyomtam, és nem enged missio-t választani? ez bug?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Erre gondoltam én is,de a gonosz endigben is Point man van szal ezért kérdeztem!

Seth
Kettõt találhatsz 😄 Fettel-lel kell végigvinni,vagy az összesítésben neki kell a Favorite Son-nak lennie

PSN ID.: Beegabor

Kijátszottam Fettellel is és azt kell hogy mondjam elég jó játék lett, bár az ilyesztõ részeket hiányoltam, de ettõl függetlenül jó volt.

grebber
Azt tudja már valaki a gonosz befejezéshez mit kellett volna csinálni?

wesker24
Micsoda ! Fent sincs a Fear 3 !

Az eredeti accomal amin több mint 40 játék van eszem ágában sincs kipróbálni ! UÚjat meg emiatt nem fogok regelni !
wesker nem jössz egyet multizni?😄 vagy neked is eredeti?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wesker24
Azt is írd oda hogy ha már vett eredeti játékot steamen ki ne próbálja azzal az accal mert akkor annak annyi !

Ha Fear Multizni akar csináljon egy uj reget !
OFF Warez téma

1. feltettem a game-t
2. utána a legújabb cracket (22 MB-osat) tettem fel
3. Steam is kell hozzá
4. Smartsteam 1.4 kell szintén
5. Smartsteames fájlokat be kell másolni a Steam mappába
6. Smartsteam exe-t kell elindítani->ott az utsó elõtti menüpontban a NON games közé kell sorolni a FEAR 3-mat ki kell majd pipálnod
7. játék elõtt, a Steam_appi.txtben lévõ számot át kell írni 40140-re
8. Hamachival ill. Tunngle-el megy ezek után...

vedd meg eredetibe talán úgy jobban fog menni😄😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hogyan lehet multit játszani?
azt elfelejtettem mondani, hogy, aki COOP-zik annak fog úgy tûnni, hogy csekély az ellenfelek száma. Egyedül szerintem baromi nehéz lesz, fõleg amikor több villámspencer fog jönni azoknál a raktár dobozoknál...

BoneDragon
Ki mondta, hogy ez nehéz játék?? Szerintem egyáltalán nem nehéz, csak kicsit taktikázni kell, sõt azt még ponttal is jutalmazza a játék, háát illyeeet...<#wow1> Kellemes kis játék, de nekem hiányzik az ijesztgetõs rész belõle, mondjuk még csak az elején tartok. AI elég komoly lett, egyik teraszról a másikra ugrált át az egyik katona, csak néztem mi van ezzel. 😮
Érdekes, hogy egyesek sírnak, hogy nehéz, de máskor meg azt mondják könnyû és csak hentelés taktikázás nélkül. Na most megkaptátok a taktikázást erre az sem jó. <#nemtudom>

KranaZoli
Ebben a játékban mondjuk ami még Nekem tetszik, hogy Én már nagyon beleuntam a rongybaba effektusba. Itt legalább szakadnak végtagok, vagy egész testek. 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

nemcsak az áruházas, hanem a vérrel összeírkált ház se volt semmi ott is mikor elõugrott egy zombi szabályosan paráztam:S

grebber
Elkezdtem Fettelel is.Hát aki azt mondja nem rövid a game mert ott van a 2. karakter is ,az jobb ha nem is mond semmit.
Semmi plusszt nem ad de tényleg annyi hogy bele tudunk "szállni" az ellenbe és vele atakolni ami full ugyanolyan mintha az elsõ karakterrel mennénk.Szóval nincs semmi értelme.Akinek elsõre nem tetszek annak fettelel sem fog.Részemrõl ennyi volt ez a game.Majd ha lesz hozzá magyarítás akkor végigrohanok rajta,hogy értsem hogy mi is van 😄

látom sokan szidjátok, én a FEAR sorozattal sosem játszottam, de nekem minden tetszik, ami itt van a game-ben. Az ellenfelek száma talán csekélyebb, mint más FPS-ben, de nagyon élvezets, a cím is itt-ott helytálló, és hát a COOP-t próbáljátok ki, Fettel a médium zseniális, olyan prototypos-s feeling, amikor át kell költözni a másik testébe

mekkora jó game😊 a COOP-ot próbáltátok már?

Semmi, mûködik.
KranaZoli
Végigtoltam az elsõ karakterrel. Szerintem rendben van ez a FEAR is, bár a történetébõl szinte semmit nem értek. 😊

Ami Nekem hiányzik ezekbõl a FEAR-ekbõl az az elsõ és a Project Origin-ben is használható ágyúk; falra ragasztható gránátok, csapda állítás az ellenfeleknek - ill. mintha abban jobban amortizálódott volna a környezet. Oszlopok, stb... Emléxem vmi olyan részre ami egy metró szakaszon volt és mintha a Mátrix filmben lett volna az ember, úgy bomlottak az oszlopok, stb... Ezek a lépegetõs témák Nekem kevésbé jönnek be. A horror elemek pedig elég karcsúak lettek.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Nekem a 4-es pontban leírt crackel el se indul a játék. Kidobja egy pillanatra a kis ablakocskát, amiben kiírja a játék verziószámát, aztán az eltûnik és nem történik semmi.
gömbgiliszta
És az mitõl lehet, hogy folytatnám a játékot, de mindig a börtönös fejezetet tölti be ( de nem a legelejét ), amikor legutóbb abbahagytam, direkt megvártam egy checkpointot, ki is írta, hogy saving, és akkor kiléptem, majd utána be és akkor onnan folytatta, ahol abbahagytam. Tehát jó volt.

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Sgtfathi
Nálatok is gagyi a textura full grafon? olyan alacsony a textúrák felbontása, talán még az egyben is jobb volt...

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

hali a multit hogyan lehetne elinditani valaki segitene?
Hali all

nekem lenne 1 olyan problémám hogy a F.E.A.R. 3.exe indítása után ezt írja ki:

"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert párhuzamos konfigurációja helytelen. A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában, vagy az sxstrace.exe parancssori eszköz elindításvával olvashat."

valami megolldási javaslat :/ ?
elõre is köszi
lolSL
pszt

Shep
Már hiányoltunk.

lolSL
tört szarokban lehet rossz a nehézségi szint

wesker24
Na ugye mondtam én 😄
Shep
Hát nem hinném, bár lehet a DNF insane fokozata a ludas 😊

wesker24
Vagy esetleg te lettél/vagy profi ! xDD
Shep
Egyébként valaki írta, hogy még normálon is nehéz a játék. Na de mikortól lesz nehéz, mert az 5. intervallig minden volt a játék csak nehéz nem?

akkó má inkább ez szerintem :

:-))

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Vki találkozott ezzel a problémával ???

Az alkalmazást nem sikerült elindítani, márt párhuzamos konfigurációja helytelen. A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában, vagy az sxstrace.exe parancssori eszköz elindításával olvashat.

grebber
Elég sok kell a rohadékokba és közbe jönnek a csatlósai!

Igen erre a részre gondoltam. Egy csómót belelõtem sniperral a kék fazonba és nem halt meg. Azt hittem azt nem is lehet kilõni. Na jó tudni. Köszönöm.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

grebber
"k. Ugye jól láttam, hogy a második pálya végén a helikopternél nem fogynak el az ellenfelek? Csomó idõm ráment. Ez mekkora tirpákság. Végül csak odarohantam a helikopterhez."

Nem figyeltél rendesen (márha ez az a rész amire gondolok).
Van a tetõn egy sniperes kék pajzzsal védett fazon amig azt meg nem ölöd termeli az ellenfeleket.Ilyen sok más helyen is lesz szóval érdemes elsõnek azt likvidálni!

Amúgy Fettelt eléggé utálom. Inkább Alma pártjára állnél, ha lehetne választanom.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tegnap én is megvettem a játékot. Sajnos sem nálunk sem angliában nincs gyûjtõi változat kiadva, pedig igen csak akartam volna egy terhes Alma figurát. Franciák persze ki tudták adni.

Az elsõ két pályát csináltam meg. Hát egy kicsit olyan mintha a CoD-val játszanék. Ugye jól láttam, hogy a második pálya végén a helikopternél nem fogynak el az ellenfelek? Csomó idõm ráment. Ez mekkora tirpákság. Végül csak odarohantam a helikopterhez.
Nálam eddig a F.E.A.R. 2 tetszett a legjobban (pláne a vége, nem sok fõellenféllel dugtam a játék végén... pontosabban erõszakolt meg 😄).
A 3.-ról persze még nem nyilatkozok, mert nagyon elején vagyok. Nekem tetszik,... csak lehetne egy kicsit "darkosabb" mint a 2. rész (abban a korházi rész vagy az iskola is nagyon ott volt a szeren).
Hang, grafika, minden rendben van (XBox360).

DarkSector
Egyszerûen ez régen még újnak hatott, itt 3.szorra ugyanaz az az akció meg rémisztgetés már lerágott csont.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BoneDragon
Látom ebbe a topicba is sok a grafikára matyizók száma. <#banplz>
Nincs a grafikával semmi baj..

DarkSector
Nincs itt baj, az elsõ rész csak azért tûnik jobbnak, mert akkor még nagy szám volt a grafika, most meg legyint az ember.
Ugyanez van a harcokkal, vicces a F.E.A.R 1 ha ma beteszed a gépbe és elkezdesz rambózni, gyerekessen könnyû ehhez képest.