F.E.A.R. 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk a sztori nincs lezárva még mindig, de a korábbi címek cliffhangeres végei is ilyenek voltak.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Nagyon gyenge rész lett. Nem hittem el, hogy a gazdag multis rész ennyire rettenetes, de megértem miért halott gyakorta. Az egész konzolos irányítás, mosott grafika és textúrák... Miért is vették el a Monolith-tól? A sztori tele van hibákkal, pl. Jin meghalt az Extraction Pointban!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Qwerty4
Hát mondom fasza most várhatok mire lesz key.Simán a GMG-n meg nem töltöm le mert kb akkor ott vagyok mint ha fizettem volna a warezért...
Azonfelül az én gépem elbírná a játékot?
Ennyiért szerintem jó vétel.
Amúgy ez a rész volt szerintem a legnehezebb. A többihez viszonyítva több volta kemény szitu.
Qwerty4
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
PSN ID.: Beegabor
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Itt a képcím, ha a linknél nem jönne be.
Qwerty4
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Itt mit lehet tenni?
Hogyan lehet továbbjutni? Valami robbantást emleget, de nem értem pontosan.
Qwerty4
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
amúgy van egy ki hibája a game-nek én feltettem egy patchet és nehezebben halok meg, de mondjuk én a 2. nehézségi szinten kezdtem...
Nagy kár érte, pedig jó kis játék lehetett volna.
www.xfire.com/communities/hungarianfear3clan

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Aki akar F.E.A.R. 3-mal multizni, klánhoz tartozni és van xfire-je, az csatlakozzon a klánhoz.Aki azt hiszi hogy nem lehet multizni, az rosszul hiszi, arra is van megoldás a klánban.Úgyhogy csatlakozzatok!!!
NEM SZÜKSÉGES EREDETI JÁTÉK!!!
http://www.xfire.com/communities/hungarianfear3clan/
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]