F.E.A.R. 3

Oldal 1 / 12Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Holnap valakinek lenne kedve coopban tolni?

Next PC upgrade: 2022

Bence94
Nagyon jó lenne, de egy igazi nagy aaa címként mint a fear 1 nem mint a 3... 1. résznek még most pengeéles grafikája van, az 5-6 évvel késõbbi 3. rész sokkal csúnyább nála és ritka igénytelen(most vettem rá magam, hogy végigtoljam).Ami régen jó volt azt vagy kivették vagy elbarmolták. Ez egy nagy 0<#levele><#levele><#wow3>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Dj Tommy
Valakinek lenne kedve COOP módban, végig vinni a játékot?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

fasza<#eljen> kéne majd tolni coopban egyet. Fettel nagyon fasza

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

grebber
Eredeti fejlesztõktõl jó lenne egy mai modern grafikával és az 1hez hasonló atmoszférával ellátva nem 4 órás single kampányban tálalva!

Optimus Prime
Jó lenne. Steam fórumon találtam ezt a topicot, a 8-as hsz-en jót nevettem. XD
Mondjuk a sztori nincs lezárva még mindig, de a korábbi címek cliffhangeres végei is ilyenek voltak.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

remélem,hogy a következõ az jó lesz majd minden téren,legalább annyira,mint az elsõ része volt :D
Optimus Prime
Már látom, csak az embeded videót néztem. kár volt a megszokott Lithtech Engine-t lecserélni. :(

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

a youtubos videó alá van írva :D Ilyen elavult a grafika,nem nálad van a gond.
Optimus Prime
Milyen konfig? A textúrák nálad is mosottak, de a fény effektek jobbak.

saját videó :D
http://www.youtube.com/v/vcl9uTK7ReI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Optimus Prime
Végig vittem Fettel-lel is kíváncsi voltam a másik befejezésre, majdnem ugyanaz. :(
Nagyon gyenge rész lett. Nem hittem el, hogy a gazdag multis rész ennyire rettenetes, de megértem miért halott gyakorta. Az egész konzolos irányítás, mosott grafika és textúrák... Miért is vették el a Monolith-tól? A sztori tele van hibákkal, pl. Jin meghalt az Extraction Pointban!

grebber
Ismét 3,6€ a game! (greenmangamingen)

Dj Tommy
Itt3.25 font~1160 ft a játék.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Qwerty4
Ha jól emlékszem csak automatikus mentés van a 3. részben (már a 2.-ban sincs manuális mentés...)

Qwerty4

sziasztok van egy ilyen problémám hogy nem tudok menteni a játékban konkrétan a fear3-ról van szó.ha valaki tudja hogy kell irjon!elõre is köszi
Optimus Prime
Újfent pofátlan áron a FE3R a GMG-n, remélhetõleg most készültek kulcsokkal. :)

DarkSl4yer
Én tegnap megvettem erre közölték is h elfogytak a cd kulcsok...
Hát mondom fasza most várhatok mire lesz key.Simán a GMG-n meg nem töltöm le mert kb akkor ott vagyok mint ha fizettem volna a warezért...
Optimus Prime
Engem is csábít az ár, de nem tudom érdemes-e most erre költenem? Elég megoszlanak a játékról írt vélemények. Ami nem zavarna, ha nem más stúdió készítette volna, mint eddig. :(
Azonfelül az én gépem elbírná a játékot?

Dj Tommy
5.93 euro a játék ára, a Green Man Gameing-en.
Ennyiért szerintem jó vétel.

Optimus Prime
A FEAR3 most cirka 11 euró a GMG-n!

Qwerty4
Pluszba dolgoztál. :)

Amúgy ez a rész volt szerintem a legnehezebb. A többihez viszonyítva több volta kemény szitu.

Qwerty4

Diezel
De, idõközben felfedeztem, hogy hátulról be lehetett szállni - hirtelen nem vágtam le hogy ez egy másik fajta power armor, azt hittem mindegyikbe elõrõl kell beszállni. mindenesetre gyalogosan is lenyomtam három power armort :DDD azonban a helit már nem sikerült, de így már minden ok, mostmár a legidegesítõbb résznél, a Ward-nál vagyok, ahol ez a szellem-szörny mindig leszív

ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM

Tunnglén hogyan lehet most játszani,mert nekem sehogy sem jön össze.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Seth
Nem volt egy power armor a híd elején? Én úgy emlékszem abban kellett végigmenni

PSN ID.: Beegabor

Valaki help! A Co-op-al hogyan lehet Tunnglén játszani?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Diezel
Na ennél a Bridge résznél jól megszivatott a játék... kinyírom a három Power Armort, minden létezõ szarom elfogy, van egy pisztolyom 20 tölténnyel meg ez a G harmincakárhányas távcsöves géppityu. minden RPG-s ellenfél a túloldalon van, és jön egy helikopter ami 2 másodperc alatt szétszaggat, szóval itt vagy restart mission vagy isteni csoda

Qwerty4
Megoldva!

Qwerty4

Qwerty4
http://img41.imageshack.us/img41/1640/fear30443.jpg

Itt a képcím, ha a linknél nem jönne be.

Qwerty4

nem vágom, hogy ha ennyi pontot kapott, miért szidták ezt a játékot annyian. Ja tudom nem az elvárt félelmeket gerjesztette a játékosokban:(

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Qwerty4
Hello!

Itt mit lehet tenni?
Hogyan lehet továbbjutni? Valami robbantást emleget, de nem értem pontosan.

Qwerty4

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

fel kell tenni a patchet és jó lesz...attól függ milyen szinten kezdtél

Diezel
Én csak most raktam fel nekem bejön. Legelõször az volt az érzésem hogy egy 2,5 dioptriás szemüveg van Point Man-en, de aztán gyorsan hozzászoktam<#idiota>. Néhány folyosó háttérzenéje+megvilágítása visszahozza a szokásos Fear hangulatot, viszont a lövöldözõs részek néhol túl kemények - egyik FEAR játékban sem haltam meg ennyiszer, mint itt az elsõ két pályán (pedig végignyomtam a FEAR 1-et és kiegészítõit is, meg a 2-t, és annak a kiegjét is)

azt nem toltam...

Félreértettél. Én nem a co-op módra gondoltam. Hanem a többire, a Fucking run-al az élen.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

én 2x kitoltam a haverral mindkét karakterrel mentünk, de meguntuk:) majd csatlakozom hozzád, ha több idõm lesz

Ez most halálkomoly hogy egy ember se multizik ezzel? Néha-néha találok egy szervert, de mikor abba is megpróbálnék belépni, kidob a fõmenübe.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

A co-op ot hogy kell belõni?

Valami megoldást, hogy greenluma, vagy smartsteam nélkül lehessen coopozni nem tudtok? Csak mert a steamemen van néhány eredeti játék, és féltem õket annyira, hogy ilyen progikkal nehogy elbarmoljam.

KranaZoli
Szerintem nem nehéz. Van egy-két ahol nehezebb, de ennyi.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

mert gondolom Insane módban tolod...

amúgy van egy ki hibája a game-nek én feltettem egy patchet és nehezebben halok meg, de mondjuk én a 2. nehézségi szinten kezdtem...

Hát ez a játék valami irgalmatlanul nehéz.A f@szom kivan vele, hogy 2 lövéstõl megfekszek, de bezzeg az ellenfelekbe kell egy fél tár.
Nagy kár érte, pedig jó kis játék lehetett volna.
Roschach96
Akinek van xfire-je, és coop-ozni vagy multizni akar, az csatlakozzon a klánhoz itt:
www.xfire.com/communities/hungarianfear3clan
Roschach96
Eredeti vagy nem, tök mindegy, tudsz multizni ugy ís.
vérpocok
Francba, nekem meg eredeti játékom van, most mit csináljak??

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Bence94
ilyenkor értem meg a fejlesztõket ha kiveszik a lan modot és egy web-es rendszerrel lehet csak játszani.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Roschach96
Sziasztok!

Aki akar F.E.A.R. 3-mal multizni, klánhoz tartozni és van xfire-je, az csatlakozzon a klánhoz.Aki azt hiszi hogy nem lehet multizni, az rosszul hiszi, arra is van megoldás a klánban.Úgyhogy csatlakozzatok!!!

NEM SZÜKSÉGES EREDETI JÁTÉK!!!

http://www.xfire.com/communities/hungarianfear3clan/
Synchronous
A két erõ gondolom egyrészrõl maga Alma, másik pedig a Creep.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Oldal 1 / 12Következő →