F.E.A.R. 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Hát ha emiatt a játék miatt képes vagy videókártyát venni vagyis emiatt veszed akkor elég error lehet nálad..😄

Még csak 30 percet játszottam a játékkal,de már eléggé elment a kedvem tõle.
A mesterséges inteligencia ismét KÖZELÉBEN sincs az elsõ résznek...Ez már alapból egy hatalmas fekete pont mert ez vitte a lábán az elsõ részt is (nem a para hangulat mert az szinte nincs).
Script script hátán...Berugom az ajtót ül 3 paraszt asztalnál lassított felvétel,mind3at bõ 1 méterrõl fejbelövöm...Semmi..Felállnak és elkezdenek lõni...Felállás közben sajnos nemírták bele a scriptbe a fejlövést vagy nemtom,mert amúgy ha nem éppen valami scriptelt cselekmény (például az ominózus asztaltól felállás) történik akkor hullanak 1 fejlövéstõl..
Fear 2-t sem vittem végig meguntam mert bárgyú szemét volt az 1hez képest szerintem ez is kb odáig fog jutni hogy még pár ilyen csodálatos jelenet és uninstall.
Minek???
Lökjed ide!!
<#kacsint>

Rage47
van wrz topik?
grebber
A láb nélküli katona derékkal próbál játszani a gitáron!

Mindegy mit adtok csak nagyon véres legyen!

Alma (aki nem esett messze a fájától) nem szeret gyalogolni így mozgólépcsõzik

Next PC upgrade: 2022

egyet egyet, és slicrossfireba kell kötni...

viccet félre téve, nincs logo az elején, szerintem mindegy is , de ne ilyen megfontolásból vegyél kártyát
DarkSector
THX csak nekem úgy tûnt hogy feleslegessen szorom a golyókat, az elsõ lépegetõset is hiába lõttem szarrá, azt hittem itt is valami trükk van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector

Ha a képet akartad volna linkelni, akkor ezt kellett volna:

Mert ez egy thumbnail és rákattintva nyílik meg az oldal, ahol a kép van.

grebber
Gránátok viszont vannak meg bõven skuló amivel szétlõheted!
Meg ugye a slow mo veled van!

H3LLBoY
640x250 a felbontása. Nem értem itt miért ilyen kicsi.

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

DarkSector
Nem lesz kicsi? 😊

DarkSector
Interval 4-ben van egy lépegetõs robot a kertben, de nincs hozzá rpg akkor én nem találom csak vagy másképp kell kinyirni?

H3LLBoY

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

H3LLBoY

Mehetne bannerba, szerintem jó.

Ez a játék mégsem olyan jó sajnos.😞

adler30
Hali srácok,a FEAR szériához nvidia nagy amd kártyát érdemes vennem?Bocs hogy itt teszem fel a kérdést,viszont itt van tapasztalat.

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

Seth
Valószínüleg éppen agyvérzése van.

PSN ID.: Beegabor

Maxtreme
utolsó képen valahogy nem õszinte a bácsi mosolya. <#idiota>

Lehet!

<#wilting>
xbox-os kontrollerrel lehet játszani pc?
Nem rossz játék!😊

grebber
8

Shep
Hány interval van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Már végigvittem írtam is korábban szóval teljes alapján mondtam ,hogy nem tetszett.

Skynet
Aki már tolja: Van olyan mint az elsõ rész, vagy ugyanolyan buta fos mint a második rész volt (fõleg a mesterséges inteligenciára gondolok ami a 2. részben egy hatalmas visszafejlõdés volt az 1hez képest).
Doom 4
Én még sajnos nem tudom, de majd kipróbáljuk coop-ban boxon haverral, de valszeg úgy lesz értelme Fettel képességeinek 😄

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Shep
Hát kipróbáltam Fettellel de nem nagyon van különbség 1-2 helyzettõl eltekintve ugyanúgy menni kell aztán lõni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
ha teljesítesz egy fejezetet,akkor utána már õt is választhatod arra a fejezetre

Shep
Na ez jó hír. Fettelel lehet majd a singleben is menni?

Az áruházas rész a nagyon fasza!!! A többi olyan mint egy COD 😞

Tatyla
én is elkezdtem de a katonákon kívül lesz még valami érdekfeszítõ paráztatás esetleg?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Seth
Nyugi, teljesen jó úgy is, én legalábbis élveztem. Ha az elsõ pályák tetszettek (amik a legrosszabbak szerintem a FEAR történelmében),akkor késõbb még jobban fog

Shep
Hát ez elég kiábrándító.

Seth
Azért jön annyi ellenség,mert co-op-ra lettek tervezve a pályák, csak ha egyedül állsz neki a játék ezt figyelmen kívül hagyja és ugyanannyi ellent küld rád,mintha ketten lennétek

CalebJoe
addig még oké, de utána annyi ellenség jön benne mint ha valami Serious Sam-mel játszanál a fedezék is oké mert még normálon is elég nehéz lett a játék ki kell használni
A multi megy??

Shep
Belelestem én is pár perc erejéig és a grafika tényleg mintha a 2-tõl gyengébb lenne, bár lehet csak megszépültek az emlékek 😊 Végre rájöttek a készítõk is, hogy az elõzõ részben jópofa volt, hogy ki lehetett nyitni a kocsi ajtaját de fedezék rendszer nélkül semmi értelme nem volt. Most viszont ez a fedezékrendszer nekem tetszik és feldobja a játékot. A börtönben élvezetes volt a lövölde úgyhogy nekem eddig tetszik és nem igazán értem miért panaszkodik itt mindenki.

DarkSector
milyen ez a DarkSide féle vltozat? mert nekem volt 1 de az 1 szint után véget ért.

CalebJoe
nem ismerem de ez elég más kategóriának néz ki azon belül hogy fps
lolSL
nem szabad megnézni elõre 😊

Solid Snake
Holy shit, Amnesia<#nezze><#eplus2>
Jaka923
A legfélelmetesebb FPS kétségtelenül az Amnesia, pedig ott még 1 golyót sem kell elereszteni.

CalebJoe
A Condemned még mindig a legfélelmetesebb fps szerintem, igaz ott nem kell lõni csak nagy ritkán de akkor is.
Shep
Na nem mintha bármelyik korábbi FEAR rész is hú de félelmetes lett volna.

Synchronous
Van azért némi fantázia benne, még ha a félelem faktor majdhogynem 0 is.
Bár én Fettel-t nem tettem volna bele mint választható karaktert, szvsz ez így ront a hangulaton.
Mindenesetre kíváncsi lennék egy 4-dik részre. Ja és több almát a game-ba.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Egyáltalán nem a Fear... sima akciójátékká degradálták. A fegyverek és az irányítás nekem bejön, de a hangulat v.hogy nem jön át. Ennek a csapatnak meg kellett volna kérni valami horrorfilm rendezõt vagy v.kit aki tapasztalt ilyen témában, hogy segítsen megtervezni a játékmenetet.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

CalebJoe
ja adja a COD hangulatot ez már nem Fear sajna