573
valami készül!
  • kasa85
    Talán majd ha megjön a magyar felirat hozzá akkor előveszem addig tabu,és fogmosás.
  • kasa85
    Meglestem Flet barátunk bőrébe bújva hát mit ne mondjak elég szomorú vagyok.
    Gondoltam a másik karakterrel más történik,de ugyan az a játékmenet arról nem is írok,hogy az átvezetőt nem is Flet szemével nézzük,hanem az is változatlan maradt.
    Lényegesebben jobb karakter,mert sokkal könnyebb a játék,illetve kellemes a szabd mozgás ha szeretnék egy másik távolabbi,nagyobb kitérőre való ipse bőrébe bújni.
    Kár hogy nem vele kezdtem,de sajnos marad az unistall,mert ugyan azt végigcsinálni ugyanazzal az animáció,és átvezetéssel szörnyű lenne.
  • Shep
    Igen én is azt vettem észre, hogy később javul a helyzet de kicsit azért vegyes az összkép.
  • broman191
    Szép ez szerintem, csak a kezdő börtönös pálya volt kissé szürke és monoton, nem volt kifejezetten előnyös az engine képességeinek demonstrálására, helyenként viszont egészen eyecandy, bár előfordulnak textúrák, amelyek részletesebbek is lehetnének, és egy hangyányit élesebb kép sem ártana úgy általánosan. :)

• kasa85
    Arra én is kíváncsi lesznek mit hoznak össze a négyben ha lesz egyáltalán,de sok reményt nem fektetek bele.
    Ha az eladás jól is alakul,és terveznek nem hiszem hogy neki fogok állni a négynek ha ugyan ezt a szintet foglya hozni.
  • kasa85
    Felteszem majd jövő héten + kieggel ,és kitolom Magyarul.
    Sokkal jobban bejött az előző szériák,bár ez is bejöhetett volna egy kisebb odafigyeléssel,e ahogy lenni szokott kaptunk egy fosportot és ennyi.
    Szerintem még ha box szintű grafikával csinálták tudtak volna ott is csiszolni ezen a téren.
    Ha nem is a grafika a fontos egy játékban ami 2011ben a minimum lenne,akkor mag az a élmény amire szánták ezt a darabot.
    Az elsőben mikor lemásztam a létrán megfordultam,egy ijesztő hang effektel ott termet Alma.Vagy amikor a szellőzőből a sötétben felém szalad a csatornában.
    Sajnos ezek is hiányoznak csak pár darab csöves a ki hívás gránáttal tiszta Codemned,és a Katonák.

• Shep
    A 2-t én eddig 2x játszottam végig de biztos szakítok még időt egy harmadikra is.
  • Shep
    Hát mintha tényleg szebb lenne. Kösz.
  • grebber
    Ha lesz 4. rész elég sok embernek nem tetszik,már csak arra leszek kíváncsi hogy teljesít az eladásoknál.

Bár megmondom az őszintét így most konkrétan el sem tudom képzelni ,hogy miről szólna a 4. rész.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Alma ugye megmurdel (megint).A kisbaba megbosszulja a mutert vagy mi lenne?
    Max valami előzményszál lenne jó!
  • kasa85
    Persze pozitívumnak felhoznám az AI mert lényegesebben jobb mint a mostanában ki adott agyatlan lövöldében.
    A játék idő bőven elegendő .Flettel még nem játszottam ki,majd most fogom.
    Kb ennyit a pozitív értékelésről.
    Remélem a negyedik részt szakemberek kezébe adják,mert ez harmatosan kevés a régi szériára tekintve.
  • Laci82
    Szebb is ,jobb is,de igazán az első része volt jó,onnantól csak romlott ez a játék,a 3 már egyenesen pocsék és gagyi.
  • kasa85
    Múlt héten toltam ki harmadjára a FEAR 2,és élményben,grafikában jelentősebben jobb.
    Alig tudom elhinni,hogy amit most ki toltam az a végleges változat,mert iszonyatosan mosottas a garfiki,arról nem is beszélve hogy a részletes textúrákat is hanyagolták.
    Mikor szemcsésedik a kép a játékban tiszta olyan érzésem van mikor egy 20as évekbeli Csárli Cseplin filmet néznék.
    Nem rossz az ujj fejlesztő brigádtól,de hangulatban,és grafikában,és ami a legfontosabb ijesztgetésben nagyon gyenge 2011-ben.
    Nálam a játék 10/6 ra vizsgázott.
  • grebber
    FEAR 2 képek:

1

2
  • Shep
    Nincsen fent valakinek a FEAR 2, hogy az most tényleg szebb vagy csak megszépültek az emlékek?
  • Shep
    A FEAR kiegek voltak igazán jók, meg a 2-sem volt rossz, de az 1 hát az inkább csak ilyen bemelegítés volt az Extraction Pointnak :)
  • Danryu82
    A FEAR1 volt szerintem a legjobb rész. Már a 2 sem volt olyan jó és a 3 meg egy kalap szar. Ha lesz 4. rész azt én inkább kihagyom. Egyre nehezebb és gagyibb a játék komolyan mondom.
  • Prince23
    Érdekes, én mindig a wp tesztekkel értek egyet. Most is osztom a véleményüket.

Egyelőre nem fogott meg. Fear 2 jobb.
  • DarkSector
    Az a baj hogy az eddigi részek sem jobban csak régebben még ez elég volt.
  • kasa85
    Nem vagyok harag tartó ezért elnézem, mivel velem is megesik,hogy szar napjaim vannak főleg az elmúlt hónapokban,de meg próbálok kultúrállt lenni minden téren.
    Amúgy nálad is homályos a játék teljes részletességgel,mert grafika téren nagy vissza fejlődést tapasztaltam.
    Az első részben is a távoli objektumok élesek voltak itt meg amolyan mosottas:(
    Első két pálya nagyon gáz utána kezd helye állni a dolog,de az ijesztgetési faktor nagyon gyengére sikeredett.Az AI néhol egész tűrhető,de van amikor teljesen megzavarodnak,és beleszaladnak a golyózáporba.
  • Shep
    Nagyok az igényeid :D
  • davidka003

Személyes véleményem az, hogy annyira rossz hogy 20 perc után töröltem. :\
  • strebacom
    OK! Igazad van kissé elragadtattam magam, bocsánat....
    De tegnap rossz napom volt:
  • PeeTeR
    en pont most vagyok a lab nelkuli gitarosnal
  • janik
    Tudnátok nekem segíteni egy picit ???

Az alkalmazást nem sikerült elindítani, márt párhuzamos konfigurációja helytelen. A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában, vagy az sxstrace.exe parancssori eszköz elindításával olvashat.

Ezt írja ki nekem mikor elindítom. PLZ HEELP. ..KöXi Előre is..
  • Maxtreme
    Ez egy nagyon jó kérdés. Nekem 2 tippem lenne (aztán lehet hogy mind2 baromság :) )
    1. A kisebb látószög könnyebb irányíthatóságot tesz lehetővé controlerrel. (nem kell annyit pásztázni egyszerre a képernyőn)
    2. Az esetleges nagyobb hw igényt is csökkenti valamennyire.
  • kasa85
    (Ja igazad van müködik rendesen úgyhogy nyugodtan töltsd le kérlek.....noob fasz!!)?
    Jó lenne a személyeskedést ,és a kreténségedet abba hagyni mert tudtommal ez közösségi fórum ahol lehet kérdéseket feltenni,és normális keretek között véleményt nyilvánítani az adott játékról.
    A noob fasz meg te vagy taknyos barátom,mert egy normális épkézláb mondatot sem tudsz trágárság,és személyeskedés nélkül le írni.
    Ha nem tudsz normálisan érthetően bunkózás nélkül segíteni nem kötelező a magadfajtának segíteni! off vége.
  • grebber
    WP Review 70%
  • strebacom
  • Shep
    Nem rossz játék ez csak eléggé érződik ,hogy a sztori helyett inkább a lövöldére, meg a coopra gyúrtak rá, hiba volt. Azt valaki árulja már el nekem, hogy a mai FPS-ek 90%-ában miért olyan alacsony az FOV értéke?
  • strebacom
    Ja igazad van müködik rendesen úgyhogy nyugodtan töltsd le kérlek.....noob fasz!!
  • Bence94
    majd ha meglesz az új vga-m kipróbálom, de egy rakás szarnak tűnik így képek videók, kommentek alapján.
    Egy az, hogy nem a monolith fejlesztette pedig szerintem ebben a címben nagy potenciál van és lenne, de elbasszák így teljesen...
    Az 1. rész büntetett mindenben még most is élvezetes vele játszani.A 2-ben csalódtam de azért még az is jó.A reborn kiegészítője remek lett szinte jobb mint maga az alapjáték (tudom csak 4 pálya), de a végén az a csattanó az brutál volt.

Egy fear 4-nek örülnék új motorral és nem szar fosporttal mint ez, rendes sztorival és coopos baromságok nélkül.

Más: A két főszereplő olyan bugyután néz ki szerintem...
  • kasa85
    Ez ki elégítő,és tartalmas válasz volt köszönöm.
    Mivel a Bétával sem játszottam így a 339hsz nem sokat mond.
    Bétát is meglehet csinálni úgy,hogy normálisan menjen,de az korán sem biztos hogy a Bétában levő graf,és AI 100% osan fog egyezni a végleges kiadásban.Erről ennyit
  • strebacom
    339.....
  • kasa85
    Sziasztok.
    Egy kérdés a Skidrow verziót le töltöttem,és érdekelne,hogy ez a végleges kiadásra szánt verzió,vagy a bétát csinálták meg működőképessé?
    Mivel 24 ére van írva a megjelenése.
    Ha nem a Beta akkor neki álok,ha igen akkor várok a véglegesre.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • artschi
    ez működik normálisan.
  • Tatyla
    ez a skidrowos verzió miben különbözik a másiktól?
  • Skynet
    Eurogamer 10/8? Eddig sem volt hiteles,ezután sem lesz,ez a game most hogy már másfél órát raktam bele,erős 6/10..A grafika nem egetrengető,sőt a terep ittott kifejezetten ronda, a játékmenet bárgyú a gyenge mesterséges inteligencia és a fullra scriptelt helyzetek cselekmények miatt,para nulla.
    Gyakorlatilag tipikus 1szer végigtolható mertmost más nincs játék.

Nem értem miért butították romba az első rész igencsak embertpróbáló mesterséges intelligenciáját,az egésznek az adta a hangulatát...
    Reméltem hogy a 3-ban visszaköszön,de nem,ugyanaz a gyatrafos mint a kettőben.
  • Csokis
    Bazz. Bocs, ezt nem ide akartam.
  • Csokis
    http://www.teamfortress.com/uberupdate/thedetonator.html
  • Diktator74
    Sziasztok! Valaki tud valami okosságot,hogy rakjam fel 1280x1024-re!!