F.E.A.R. 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

p2p crack

http://www.fileserve.com/file/wWpwDJx

http://www.filesonic.com/file/1271493034
grebber
PCGames.de tesztje 76%

Érdekes hogy negatívumok közé sorolja ,hogy néha még normális is brutál nehéz.
Kevés fegyver és ellenféltípus.És õk is a rövidséget említik még.Õk 6 órát írnak.Viszont Fettel-el + órák vannak!

Next PC upgrade: 2022

lolSL
2x4 óra. + multi.

Rayden02
Jah,ráadásul rohadt rövid lesz a game,4 óra alatt kipörgethetõ!
Legalább is ezt írják az nfohump-on!
Ez is mellékelve volt az egyik kommentben:
http://www.gameanyone.com/game/X360/10323.html

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

grebber
Sajnos a single részbe is belekerült ezt a pontgyûjtögetõs baromság aminek ugye jelentõsége sincs ott 😞

Jaka923
És ez miért zárja ki azt, hogy megvegyük a játékot? Ráadásul a multi teljes egésze coopból fog állni, amelyben cheatet használni meglehetõsen érdekes lenne. Én biztos megveszem.

Remélem nem veszi meg senki eredetiben, mert most olvastam, hogy már készül csalás(cheat) a multihoz.....olyan lesz mint a Homefront játszhatalan a multi a sok cheatertöl......sajnos a haverom megvette, de olyan mint a COD sorozat rengeteg a csaló(a Homefrontról van szó)

grebber
Aki végigvitte már xboxon és vágja hogy mi is van leírhatná 😄

vérpocok
Ehhez a részhez nem sok köze van a Monolith-nak. Amit õk csináltak utoljára a Fear-bõl az a Project Origin volt. A 3. rész Day1 Studio-s munka.
Egyébként ez a csapat jegyzi a Mechassault és a Fracture nevû játékokat is. Grafikájuk nem tetszett, ezt most a fear-nál is sikerült megvalósítaniuk. Fényévekre van a 2-tõl színvonalban.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Muttley
van már vhol elérhetõ
Fear 3 review?

Just do it :)

Most néztem X360-ra már kint van a játék! Bár én PC-re várom már nagyon.😄

Nyakunkon a megjelenés, már ideje volt!😄

Majd csak kedden.

<#fejvakaras>
broman191
Nálam az "elvileg" úgy alakult hogy 130 kilobájt kicsomagolva az egész, a mappa tartalma csupa 0 kb-os, de látható fájl. 😊 <1.5 beta 5>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Phoenixel kicsomagolható elvileg!😊
lolSL
steam miatt használhatatlan megjelenésig.

Van már CloneDVD egyébként.

grebber
Na végére értem én is.
Ha lesz folytatása kíváncsi leszek mit hoznak ki belõle.

Nekem legkésõbb kedd este... 😊)))

Jaka923
24-én.

gömbgiliszta
mikor jelenik meg a játék?

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minden pálya végén kiírta, hogy ezt a pályát Fettel is végigvihetem. De ennek nem néztem utána, mert amint a véégre értem rohantam a kocsmába.
Törölt felhasználó
Szerintem könnyû fokozaton is kellõkéen nehéz volt. Bár konozolon az FPS nekem sosem ment igazán, de ez tényleg nehéz volt.
kill3r21
én letoltam elöszöl a bétában a elsõ intervallumot, nagyon nehéz volt, boxon sokkal könnyebb uhhogy ez tutti béta "hiba" 😄
Rayden02
Szerintem majd csak bizonyos csaptereknél!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Seth
Fettel-lel lehet menni bármilyen formában single playerben?

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
értem thx akkor ez hiányzott.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

broman191
A legelejétõl van, de jóval késõbb jön a tutorial-ja mint ahogy haszálni lehet...ctrl alapból. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

DarkSector
Nem akarok pörgösen játszani csak mondom belenézek.
És mikortól van slow? mert nekem az elején nem írta ki hogy lehet használni...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

broman191
Nagyon fedezékcentrikusan kell haladni, mindig csak slow-mo-ban lövöldözni, aztán vissza a fal/fedezék mögé, várni hogy a lassítás visszatöltõdjön, utána folyamat ismétel. Nem igen lehet pörgõsen játszani a bétával, remélhetõleg a teljes nehézségének köze sem lesz ahhoz, mert rossz vicc... 😊

DarkSector
Neked is hamar elhal a csávó? én azt nem tuom megcsinálni mikor 2 gépfegyós kirohan az elején...bármelyik nehézségre teszem...mondjuk kicsit szaggat és szarul lehet célozni a egeremmel a játékban de ez túlzás azért.

broman191
Konzolon? Mert másra még nem láttam a teljes verziót. A nehézségrõl mondhatnál valamit, még mindig fél tár a 30 golyós SMG-bõl egy ellenség mint a pc bétában? 😊

grebber
Szerintem az elsõ rész meg se közelíti hangulatban ,de megkockáztatom hogy 2-öt sem.

Törölt felhasználó
Szabad voltam egész délutánom, így volt idõm a játékra. Olyan 7 óra lehet a játékidõ, én szerettem volna többet játszani, de ennyi volt. Egyébként megvagyok elégedve vele, a következõ végijátszás co-opban lesz 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén a Giant Creep nagyon tetszett, de a videók is ütõsek voltak, fõleg a szülés.

Nálam 8/10 a játék
broman191
Csak ki kell lépni a játékból, aztán vissza, és megoldódik a gond hogy az élet és a slow-mo nem töltõdik vissza. Viszont ezt a nehézséget remélem nem gondolják komolyan, valószínûleg nem balanszolták még, nincs a választható fokokhoz állítva ebben a verzióban. A sebzések sem százasok...egy fél tárat eleresztek az SMG-bõl fejre, aztán talán megfekszik az ellen...ez így kissé abszurd. Õk persze egy laza burst-fire-szerû sorozattól megfektetnek... 😊 A grafika elmegyeget, mennyire végleges, az kérdéses - az AI után fõleg. Legalább 75 FPS-rõl nem igen mozdul el, max beállítások mellett sem. Az hogy viszonylag elavult, egy dolog, de ami zavart leginkább, hogy elég mosottas. Reméljük a hivatalosan kiadott verzióban már az utóbbiakban felsoroltak másképpen alakulnak, ha nem, akkor ez így ahogy van kegyetlen epic fail lesz.

Shep
Ja, kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
jah hogy "csak" ennyi? 😄

Bug-os a játék! Azért halsz meg, mert nem töltõdik vissza az energiád. <#smile>

WarezBB-n egy topikban van linkelve sok helyrõl. Én pl. a Filesonic-ról szedtem, de lehet már van torrent-en is valahol.

Solid Snake
Ez csak valami kikerült béta tákolmány <#hehe>
Shep
Tudom internetrül de kicsit konkrétabban 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Egyáltalán honnan szedtétek le?

Maxtreme
bazze Maunika ez krva nehéz, meg bugos 😊
Már a második "hullámnál" sem bújik vissza a karakterünk a fedezékbõl, így 1 lövés és végem is van 😊

Shep
Nincs ezzel a grafikával semmi baj. De nagyok az igényei valakinek 😊

Shep
Nem muszáj amúgy játszani vele. Csak gondoltam szólok ha esetleg nem tudnád 😊

Jajj, nem unják már ezt a feart? Remélem negyedik részt nem akar csinálni a monolith. Inkább csináljanak no one lives forever folytatást.

Ha valaki multizni akar, akkor vegye fel a warez steam accomat! <#vigyor>

DNF669

Maxtreme
ez gyors volt 😄