573
valami készül!
-
#293 ha teljesítesz egy fejezetet,akkor utána már őt is választhatod arra a fejezetre -
#292 Na ez jó hír. Fettelel lehet majd a singleben is menni? -
strebacom #291 Az áruházas rész a nagyon fasza!!! A többi olyan mint egy COD :( -
#290 én is elkezdtem de a katonákon kívül lesz még valami érdekfeszítő paráztatás esetleg? -
#289 Nyugi, teljesen jó úgy is, én legalábbis élveztem. Ha az első pályák tetszettek (amik a legrosszabbak szerintem a FEAR történelmében),akkor később még jobban fog -
#288 Hát ez elég kiábrándító. -
#287 Azért jön annyi ellenség,mert co-op-ra lettek tervezve a pályák, csak ha egyedül állsz neki a játék ezt figyelmen kívül hagyja és ugyanannyi ellent küld rád,mintha ketten lennétek -
#286 addig még oké, de utána annyi ellenség jön benne mint ha valami Serious Sam-mel játszanál a fedezék is oké mert még normálon is elég nehéz lett a játék ki kell használni -
strebacom #285 A multi megy??
-
#284 Belelestem én is pár perc erejéig és a grafika tényleg mintha a 2-től gyengébb lenne, bár lehet csak megszépültek az emlékek :) Végre rájöttek a készítők is, hogy az előző részben jópofa volt, hogy ki lehetett nyitni a kocsi ajtaját de fedezék rendszer nélkül semmi értelme nem volt. Most viszont ez a fedezékrendszer nekem tetszik és feldobja a játékot. A börtönben élvezetes volt a lövölde úgyhogy nekem eddig tetszik és nem igazán értem miért panaszkodik itt mindenki. -
#283 milyen ez a DarkSide féle vltozat? mert nekem volt 1 de az 1 szint után véget ért. -
#282 nem ismerem de ez elég más kategóriának néz ki azon belül hogy fps -
#281 nem szabad megnézni előre :) -
#280 Holy shit, Amnesia -
#279 A legfélelmetesebb FPS kétségtelenül az Amnesia, pedig ott még 1 golyót sem kell elereszteni. -
#278 A Condemned még mindig a legfélelmetesebb fps szerintem, igaz ott nem kell lőni csak nagy ritkán de akkor is. -
#277 Na nem mintha bármelyik korábbi FEAR rész is hú de félelmetes lett volna. -
#276 Van azért némi fantázia benne, még ha a félelem faktor majdhogynem 0 is.
Bár én Fettel-t nem tettem volna bele mint választható karaktert, szvsz ez így ront a hangulaton.
Mindenesetre kíváncsi lennék egy 4-dik részre. Ja és több almát a game-ba.
-
hiper KOCKA #275 Egyáltalán nem a Fear... sima akciójátékká degradálták. A fegyverek és az irányítás nekem bejön, de a hangulat v.hogy nem jön át. Ennek a csapatnak meg kellett volna kérni valami horrorfilm rendezőt vagy v.kit aki tapasztalt ilyen témában, hogy segítsen megtervezni a játékmenetet. -
#274 ja adja a COD hangulatot ez már nem Fear sajna -
#273 Első két fejezet után igazán jó lett. Ezt a 2 pályát kell átvészelni és szerintem elégedett lehetsz ezzel a résszel is, én legalábbis így voltam. 2. pálya tiszta COD feeling, mondom hogy jön ez az eddigi részek hangulatához? De aztán a bevásárlóközpont, kisváros már adja a hangulatot rendesen -
#272 na ez hülyeség:)
most toltuk végig haverral a Huntedet, és nagyon jól szórakoztunk olykor, holott singleben játszhatatlan számomra -
#271 Nem is a grafika zavar igazán hogy tosztak fejleszteni x év alatt,hanem hogy ja nem hozza azt a hangulatot amit elvár az ember egy nagyon jó első és egy 2. rész után. -
#270 Látom a 3-dik részre már-már a budget kategória határát súrolja ez a játék.
Nem gond ha nem hoz semmi újat, de ne legyen már kevesebb az előző részeknél. Alma is azért kísért benne ritkán, mert hányingert kap a grafikától.
Én is. Inkább tolom megint a 2. részt meg a Rebornt, mert ezt elég volt egyszer. -
#269 Egy szar game-et az sem dob fel.Legalábbis engem biztos nem ,hiszen ugyanazt a szart viszem végig csak ketten! -
#268 De coopban minden sokkal jobb. -
#267 Coop nem érdekel ,mert nem lett jó a game :( -
De ment? Vagy nem is próbáltad, csak lecsaptad a labdát? -
#265 Nem én haverral próbáltam, őt meg Balázsnak hívják! (Bocs ezt nem hagyhattam ki) -
#264 Valaki próbálta már coopot tunngleval? -
balika16 #263 -
#262 nyissatok már egy warez topicot ennek a szenvedésnek -
#261 Ez a netshow működik? Engem kidob az első pálya betöltődésénél. -
#260 Szerencsétlen éppen szül, nincs ideje kísérteni :D -
#259 Feltűnőget igen,de már nem olyan cool mint az 1-ben! -
#258 Aki játszott vele már: Alma feltűnik még, vagy már nincs is szerepe? -
#257 helyes, bye. -
Danryu82 #256 Törőltem is a francba a játékot. -
#255 Jó látni, hogy a játék eredeti topikja másról sem szól, mint a warezolásról... -