573
valami készül!
  • Seth
    ha teljesítesz egy fejezetet,akkor utána már őt is választhatod arra a fejezetre
  • Shep
    Na ez jó hír. Fettelel lehet majd a singleben is menni?
  • strebacom
    Az áruházas rész a nagyon fasza!!! A többi olyan mint egy COD :(
  • Tatyla
    én is elkezdtem de a katonákon kívül lesz még valami érdekfeszítő paráztatás esetleg?
  • Seth
    Nyugi, teljesen jó úgy is, én legalábbis élveztem. Ha az első pályák tetszettek (amik a legrosszabbak szerintem a FEAR történelmében),akkor később még jobban fog
  • Shep
    Hát ez elég kiábrándító.
  • Seth
    Azért jön annyi ellenség,mert co-op-ra lettek tervezve a pályák, csak ha egyedül állsz neki a játék ezt figyelmen kívül hagyja és ugyanannyi ellent küld rád,mintha ketten lennétek
  • CalebJoe
    addig még oké, de utána annyi ellenség jön benne mint ha valami Serious Sam-mel játszanál a fedezék is oké mert még normálon is elég nehéz lett a játék ki kell használni
  • strebacom
    A multi megy??
  • Shep
    Belelestem én is pár perc erejéig és a grafika tényleg mintha a 2-től gyengébb lenne, bár lehet csak megszépültek az emlékek :) Végre rájöttek a készítők is, hogy az előző részben jópofa volt, hogy ki lehetett nyitni a kocsi ajtaját de fedezék rendszer nélkül semmi értelme nem volt. Most viszont ez a fedezékrendszer nekem tetszik és feldobja a játékot. A börtönben élvezetes volt a lövölde úgyhogy nekem eddig tetszik és nem igazán értem miért panaszkodik itt mindenki.
  • DarkSector
    milyen ez a DarkSide féle vltozat? mert nekem volt 1 de az 1 szint után véget ért.
  • CalebJoe
    nem ismerem de ez elég más kategóriának néz ki azon belül hogy fps
  • lolSL
    nem szabad megnézni előre :)
  • Solid Snake
    Holy shit, Amnesia
  • Jaka923
    A legfélelmetesebb FPS kétségtelenül az Amnesia, pedig ott még 1 golyót sem kell elereszteni.
  • CalebJoe
    A Condemned még mindig a legfélelmetesebb fps szerintem, igaz ott nem kell lőni csak nagy ritkán de akkor is.
  • Shep
    Na nem mintha bármelyik korábbi FEAR rész is hú de félelmetes lett volna.
  • Synchronous
    Van azért némi fantázia benne, még ha a félelem faktor majdhogynem 0 is.
    Bár én Fettel-t nem tettem volna bele mint választható karaktert, szvsz ez így ront a hangulaton.
    Mindenesetre kíváncsi lennék egy 4-dik részre. Ja és több almát a game-ba.

• hiper KOCKA
    Egyáltalán nem a Fear... sima akciójátékká degradálták. A fegyverek és az irányítás nekem bejön, de a hangulat v.hogy nem jön át. Ennek a csapatnak meg kellett volna kérni valami horrorfilm rendezőt vagy v.kit aki tapasztalt ilyen témában, hogy segítsen megtervezni a játékmenetet.
  • CalebJoe
    ja adja a COD hangulatot ez már nem Fear sajna
  • Seth
    Első két fejezet után igazán jó lett. Ezt a 2 pályát kell átvészelni és szerintem elégedett lehetsz ezzel a résszel is, én legalábbis így voltam. 2. pálya tiszta COD feeling, mondom hogy jön ez az eddigi részek hangulatához? De aztán a bevásárlóközpont, kisváros már adja a hangulatot rendesen
  • Rage47
    na ez hülyeség:)
    most toltuk végig haverral a Huntedet, és nagyon jól szórakoztunk olykor, holott singleben játszhatatlan számomra
  • grebber
    Nem is a grafika zavar igazán hogy tosztak fejleszteni x év alatt,hanem hogy ja nem hozza azt a hangulatot amit elvár az ember egy nagyon jó első és egy 2. rész után.
  • extra sensory
    Látom a 3-dik részre már-már a budget kategória határát súrolja ez a játék.
    Nem gond ha nem hoz semmi újat, de ne legyen már kevesebb az előző részeknél. Alma is azért kísért benne ritkán, mert hányingert kap a grafikától.
    Én is. Inkább tolom megint a 2. részt meg a Rebornt, mert ezt elég volt egyszer.
  • grebber
    Egy szar game-et az sem dob fel.Legalábbis engem biztos nem ,hiszen ugyanazt a szart viszem végig csak ketten!
  • Fpocok
    De coopban minden sokkal jobb.
  • grebber
    Coop nem érdekel ,mert nem lett jó a game :(
  • Fpocok

De ment? Vagy nem is próbáltad, csak lecsaptad a labdát?
  • grebber
    Nem én haverral próbáltam, őt meg Balázsnak hívják! (Bocs ezt nem hagyhattam ki)
  • Fpocok
    Valaki próbálta már coopot tunngleval?
  • balika16
  • lolSL
    nyissatok már egy warez topicot ennek a szenvedésnek
  • lalakov
    Ez a netshow működik? Engem kidob az első pálya betöltődésénél.
  • Seth
    Szerencsétlen éppen szül, nincs ideje kísérteni :D
  • grebber
    Feltűnőget igen,de már nem olyan cool mint az 1-ben!
  • Bokafix2
    Aki játszott vele már: Alma feltűnik még, vagy már nincs is szerepe?
  • Maxtreme
    helyes, bye.
  • Danryu82
    Törőltem is a francba a játékot.
  • Jaka923
    Jó látni, hogy a játék eredeti topikja másról sem szól, mint a warezolásról...
  • Solid Snake