573
valami készül!
-
#493 Hát FÁKK, most meg elsőre jó.
Vmit Én qrtam el...
Ez érdekelne, hogyan lehet?!?!
"- An "options.cfg" file has been added to the F.E.A.R. 3 install directory for advanced user customization and troubleshooting. Included in this file are options to extend the FOV on narrow aspect ratio displays, reduce or remove motion blur, and to override driver-default settings for full-screen refresh rate, overscan, letterboxing, etc. " -
#492 Tökmindegy honnan szeded ugyanaz van mindenhol! -
#491 Azt nem tudom micsoda. :)
És Magát az Update-et honnan töltötted le?!
Én csak beírtam kúgliba és letöltöttem vmelyiket az egyik megosztó oldalról... -
#490 Asszem még a phoenix-es kicsomagolós cucc van meg arra dobtam az update-et a mellékel töréssel! -
#489 Mit töltöttél le?! Honnan?!
Fent volt a Skidrow-os verzió, arra rátelepítettem egy Skidrow-s Update-t és utána nem indult el. Aztán felinstalláltam újra, majd erre a szűz verzióra telepítettem rá az Update-et (amiben még nem volt törés). Dettó ugyanaz. Az nem érdekelne, hogy eltűnnek a mentések.
No, feldobom újra.
Ja, és az Update-ben lévő töréseket használtam. -
#488 Minden gond nélkül működik.Szépséghibája eltűntek a mentések :( -
#487 Mivel nincs Warez topic, ezért ide írom. Skidrow verzióm van, feltettem arra ezt az Update-et (gúglin kerestem rá és talált is Skidrow-s telepítős verziót). Fel is kúszott az update, viszont utána nem indul a game, az update-ben mellékelt töréssel sem. Látom, hogy ez Steam-es tapasz... Vki próbálta Skidrow-ra a Skidrow-s update-et?! -
#486 dx10 támogatása van gondolom -
doggy90 #485 akkor nekem gtx 280-nal hogy lehet elsimitas? -
#484 egy rajongók által összevágott, nem hivatalos kép -
fearfan #483 tényleg?
http://www.coverdude.com/pc-game-covers/25783-fear-3-2011.html
Akkor ez itt mi???
-
#482 alapból abban indul el ha támogatott a gépeden, ha élsimítás beállítás van a menüben, akkor dx11-ben fut -
#481 Nem tudjátok, hogy a DX11-es módot miként lehet beállítani? Mert nekem a DX11-et fel akarta volna tenni, de nem tudta. Van benne ilyen opció? -
#480 F.E.A.R 3 Update 1:
- Stuttering and jerky movement at frame rates above 30 fps is fixed!
- Steam voice communication "push-to-talk" option is now fully supported.
- 4-player voice chat should no longer have audio drop-outs.
- A rare bug that would cause enemies to stop spawning in Contractions is now fixed.
- The game will now prefer Steam cloud storage over local file system storage.
- Network connection reliability has been improved.
- Support for wider than 16x9 aspect ratio displays has been added to support users with non-standard display devices and spanned multi-monitor displays like AMD Eyefinity and NVIDIA Surround.
- An "options.cfg" file has been added to the F.E.A.R. 3 install directory for advanced user customization and troubleshooting. Included in this file are options to extend the FOV on narrow aspect ratio displays, reduce or remove motion blur, and to override driver-default settings for full-screen refresh rate, overscan, letterboxing, etc. -
strebacom #479 xar ez a j
ték -
BmwE30M3 #478 azé Fettel kicsit másabb mint point:)
1kellemes cigaretta és mehet elöröl kicsit máskép:D
thx
-
#477 Ha végigviszed mehetsz Fettellel is.És ha nem untad halálra magad míg a végére értél point mannal akkor majd fettellel! -
BmwE30M3 #476 Hi
Single-be csak Pointman-al lehet menni másik fickoval nem lehet valahogy nyomulni??vagy csak én vagyok balek?:D
-
IXEMGabeo #475 ja azt tudom, az autópályán maradt fent a robot:D haverral sem értettük mi van miért kellett otthagynom, de aztán megint volt robot a 2 helikopteres rész után nem volt az hosszú idő...
repteres, áruházas, hidas pályák jók voltak nagyon -
#474 Fijjugok!
Annak most mi értelme, hogy PointMan karakterével gyűjtögetem a lelkeket, vagy mittomén miket az "E" gombbal?!
Ill. láttam olyan vidit, hogy bal kézzel dobott gránátot. Nálam mintha csak jobb kézzel dobna, de lehet rosszul emléxem. ?!
-
Hoz_Hun #473 Igen a járó robotok nagyon jók, csak azokat is megszált testel lehet irányítani. A másik meg, hogy mindig Fettelt rakja be a PointMan mellé, ha az egyik játékos nagyon elhúz, vagy lemarad. A hidas pályán egyszer a PointMant irányító játékos (mindketten robotban voltunk) előrement míg én harcoltam egy robottal. Egyszercsak pikk... PointMan mellé rakot be a játék, persze vörös ködös formában robot nélkül. Ott futkoshattam a földön mellette. De idegesítő volt. -
Hoz_Hun #472 A csóka, aki kicsit odébb fekszik vérbe fagyva és lemaradt a képről... na ő is lopta a játékot... :) -
#471 nincs itt semmi elrontva
egyszerűen nem támogatja a games for windows szabványt, nem a microsoft csicskái a fejlesztők
pc-n pc-s irányítással játsszál. ne szarakodjál -
hiper KOCKA #470 Lopod a játékomat?
-
#469 "Kipróbáltam az internetről lopott Fear 3-at és kiba tetszik végre készült egy jó FPS játék ami lenyomja az ócska COD-okat. 94%"
Nem találtam egy értelmes szót sem a mondatban, mert vegyük sorra.
1.
"Kipróbáltam az internetről lopott Fear 3-at és kiba tetszik végre készült egy jó FPS játék"
Ezt max akkor mondanám ki a fear 3-ról ha előtte még nem játszottam volna egy játékkal sem.
2.
"ami lenyomja az ócska COD-okat"
max a te szürreális képzeletedben
3.
"94%"
ez mi? 94%-ig vitted a játékot ki? -
#468 Hát egy fps-nél nem igazából van á szükség, de egy tps vagy ótós játéknál inkább háborognék. -
Zoliz #467 Kipróbáltam az internetről lopott Fear 3-at és kiba tetszik végre készült egy jó FPS játék ami lenyomja az ócska COD-okat. 94% -
Balázs 17 #466 Hi!
Coop részben lehet lenni 2normál emberrel? Mert néztem videót és ott az egyik srác azzal a magic (neve?:) faszival volt és úgy elég gáznak tűnt:S
Kösz! -
fearfan #465 hát fogalmam sincsen,hogy ezt hogyan sikerült így elrontaniuk,mert ha egy noname gamepadnál,na de egy xboxosnál,azért ez már felháborító.De remélem,hogy patch formájában javítani fogják ezt,meg mást is... -
#464 Nincs tele, ez miatt nem kell paráznod ha csak ettől féltél.
Csak kell az iránygomb, meg 3 másik: tüzgomb, gránát, ajtónyitás. -
fearfan #463 Tudom onnan irányítani meg vibrációs funkció meg stb működik,csak mit ér az egész,ha más gombot ír ki,és gondolom itt is tele van interakciós gomblenyomásokkal -
#462 Jah énnekem vezeték nélküli, de már nincs fent a gém, pedig megnéztem volna neked érdekességképpen, mert lehet csak a vn-nél megy rendessen... -
fearfan #461 vezetékes,de most olvasom külföldi fórumokon,hogy másnak is ehehz hasonló a problémája -
#460 Te és milyen kontroller? USB vagy vezetéknélküli? -
fearfan #459 ige, xboxos controllerem van,de mégse írja ki,engedélyeztem meg konfigurálni lehet különbféle stílusú gombkiosztást,de sajnos a billentyűzetes gombokat írja ki és nem az xboxosat :( -
#458 Ez x360 kontrollerrel létezik csak, ha azod van kiirja. -
fearfan #457 Én is ezt mondtam,amíg ki nem próbáltam :D -
#456 Aki PCn controllerrel FPSezik... az egy lúzer... húzzon konzolra. -
fearfan #455 igen -
#454 FPS-t játszol kontrollerrel PC-n?