573
valami készül!
  • grebber
    Erre gondoltam én is,de a gonosz endigben is Point man van szal ezért kérdeztem!
  • Seth
    Kettőt találhatsz :D Fettel-lel kell végigvinni,vagy az összesítésben neki kell a Favorite Son-nak lennie
  • uscGhost
    Kijátszottam Fettellel is és azt kell hogy mondjam elég jó játék lett, bár az ilyesztő részeket hiányoltam, de ettől függetlenül jó volt.
  • grebber
    Azt tudja már valaki a gonosz befejezéshez mit kellett volna csinálni?
  • wesker24
    Micsoda ! Fent sincs a Fear 3 !

Az eredeti accomal amin több mint 40 játék van eszem ágában sincs kipróbálni ! UÚjat meg emiatt nem fogok regelni !
  • IXEMGabeo
    wesker nem jössz egyet multizni?:D vagy neked is eredeti?
  • wesker24
    Azt is írd oda hogy ha már vett eredeti játékot steamen ki ne próbálja azzal az accal mert akkor annak annyi !

Ha Fear Multizni akar csináljon egy uj reget !
  • IXEMGabeo
    OFF Warez téma

[spoiler]

1. feltettem a game-t
    2. utána a legújabb cracket (22 MB-osat) tettem fel
    3. Steam is kell hozzá
    4. Smartsteam 1.4 kell szintén
    5. Smartsteames fájlokat be kell másolni a Steam mappába
    6. Smartsteam exe-t kell elindítani->ott az utsó előtti menüpontban a NON games közé kell sorolni a FEAR 3-mat ki kell majd pipálnod
    7. játék előtt, a Steam_appi.txtben lévő számot át kell írni 40140-re
    8. Hamachival ill. Tunngle-el megy ezek után...

[spoiler]

vedd meg eredetibe talán úgy jobban fog menni:D:D:D
  • barnasopiane
    hogyan lehet multit játszani?
  • IXEMGabeo
    azt elfelejtettem mondani, hogy, aki COOP-zik annak fog úgy tűnni, hogy csekély az ellenfelek száma. Egyedül szerintem baromi nehéz lesz, főleg amikor több villámspencer fog jönni azoknál a raktár dobozoknál...
  • BoneDragon
    Ki mondta, hogy ez nehéz játék?? Szerintem egyáltalán nem nehéz, csak kicsit taktikázni kell, sőt azt még ponttal is jutalmazza a játék, háát illyeeet... Kellemes kis játék, de nekem hiányzik az ijesztgetős rész belőle, mondjuk még csak az elején tartok. AI elég komoly lett, egyik teraszról a másikra ugrált át az egyik katona, csak néztem mi van ezzel. :O
    Érdekes, hogy egyesek sírnak, hogy nehéz, de máskor meg azt mondják könnyű és csak hentelés taktikázás nélkül. Na most megkaptátok a taktikázást erre az sem jó.
  • KranaZoli #402
    Ebben a játékban mondjuk ami még Nekem tetszik, hogy Én már nagyon beleuntam a rongybaba effektusba. Itt legalább szakadnak végtagok, vagy egész testek. :)
  • IXEMGabeo
    nemcsak az áruházas, hanem a vérrel összeírkált ház se volt semmi ott is mikor előugrott egy zombi szabályosan paráztam:S
  • grebber
    Elkezdtem Fettelel is.Hát aki azt mondja nem rövid a game mert ott van a 2. karakter is ,az jobb ha nem is mond semmit.
    Semmi plusszt nem ad de tényleg annyi hogy bele tudunk "szállni" az ellenbe és vele atakolni ami full ugyanolyan mintha az első karakterrel mennénk.Szóval nincs semmi értelme.Akinek elsőre nem tetszek annak fettelel sem fog.Részemről ennyi volt ez a game.Majd ha lesz hozzá magyarítás akkor végigrohanok rajta,hogy értsem hogy mi is van :D
  • IXEMGabeo
    látom sokan szidjátok, én a FEAR sorozattal sosem játszottam, de nekem minden tetszik, ami itt van a game-ben. Az ellenfelek száma talán csekélyebb, mint más FPS-ben, de nagyon élvezets, a cím is itt-ott helytálló, és hát a COOP-t próbáljátok ki, Fettel a médium zseniális, olyan prototypos-s feeling, amikor át kell költözni a másik testébe
  • IXEMGabeo
    mekkora jó game:) a COOP-ot próbáltátok már?
  • Evoluti0N
    Semmi, működik.
  • KranaZoli #396
    Végigtoltam az első karakterrel. Szerintem rendben van ez a FEAR is, bár a történetéből szinte semmit nem értek. :)

Ami Nekem hiányzik ezekből a FEAR-ekből az az első és a Project Origin-ben is használható ágyúk; falra ragasztható gránátok, csapda állítás az ellenfeleknek - ill. mintha abban jobban amortizálódott volna a környezet. Oszlopok, stb... Emléxem vmi olyan részre ami egy metró szakaszon volt és mintha a Mátrix filmben lett volna az ember, úgy bomlottak az oszlopok, stb... Ezek a lépegetős témák Nekem kevésbé jönnek be. A horror elemek pedig elég karcsúak lettek.
  • Evoluti0N
    Nekem a 4-es pontban leírt crackel el se indul a játék. Kidobja egy pillanatra a kis ablakocskát, amiben kiírja a játék verziószámát, aztán az eltűnik és nem történik semmi.
  • gömbgiliszta
    És az mitől lehet, hogy folytatnám a játékot, de mindig a börtönös fejezetet tölti be ( de nem a legelejét ), amikor legutóbb abbahagytam, direkt megvártam egy checkpointot, ki is írta, hogy saving, és akkor kiléptem, majd utána be és akkor onnan folytatta, ahol abbahagytam. Tehát jó volt.
  • Sgtfathi
    Nálatok is gagyi a textura full grafon? olyan alacsony a textúrák felbontása, talán még az egyben is jobb volt...
  • barnasopiane
    hali a multit hogyan lehetne elinditani valaki segitene?
  • wendi1106
    Hali all

nekem lenne 1 olyan problémám hogy a F.E.A.R. 3.exe indítása után ezt írja ki:

"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert párhuzamos konfigurációja helytelen. A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában, vagy az sxstrace.exe parancssori eszköz elindításvával olvashat."

valami megolldási javaslat :/ ?
    előre is köszi
  • lolSL
    pszt
  • Shep
    Már hiányoltunk.
  • lolSL
    tört szarokban lehet rossz a nehézségi szint
  • wesker24
    Na ugye mondtam én :D
  • Shep
    Hát nem hinném, bár lehet a DNF insane fokozata a ludas :)
  • wesker24
    Vagy esetleg te lettél/vagy profi ! xDD
  • Shep
    Egyébként valaki írta, hogy még normálon is nehéz a játék. Na de mikortól lesz nehéz, mert az 5. intervallig minden volt a játék csak nehéz nem?
  • barmi
    akkó má inkább ez szerintem :

:-))
  • janik
    Vki találkozott ezzel a problémával ???

Az alkalmazást nem sikerült elindítani, márt párhuzamos konfigurációja helytelen. A problémáról részletesebben az alkalmazás eseménynaplójában, vagy az sxstrace.exe parancssori eszköz elindításával olvashat.
  • grebber
    Elég sok kell a rohadékokba és közbe jönnek a csatlósai!
  • Hoz_Hun
    Igen erre a részre gondoltam. Egy csómót belelőtem sniperral a kék fazonba és nem halt meg. Azt hittem azt nem is lehet kilőni. Na jó tudni. Köszönöm.
  • grebber
    "k. Ugye jól láttam, hogy a második pálya végén a helikopternél nem fogynak el az ellenfelek? Csomó időm ráment. Ez mekkora tirpákság. Végül csak odarohantam a helikopterhez."

Nem figyeltél rendesen (márha ez az a rész amire gondolok).
    Van a tetőn egy sniperes kék pajzzsal védett fazon amig azt meg nem ölöd termeli az ellenfeleket.Ilyen sok más helyen is lesz szóval érdemes elsőnek azt likvidálni!
  • Hoz_Hun
    Amúgy Fettelt eléggé utálom. Inkább Alma pártjára állnél, ha lehetne választanom.
  • Hoz_Hun
    Tegnap én is megvettem a játékot. Sajnos sem nálunk sem angliában nincs gyűjtői változat kiadva, pedig igen csak akartam volna egy terhes Alma figurát. Franciák persze ki tudták adni.

Az első két pályát csináltam meg. Hát egy kicsit olyan mintha a CoD-val játszanék. Ugye jól láttam, hogy a második pálya végén a helikopternél nem fogynak el az ellenfelek? Csomó időm ráment. Ez mekkora tirpákság. Végül csak odarohantam a helikopterhez.
    Nálam eddig a F.E.A.R. 2 tetszett a legjobban (pláne a vége, nem sok főellenféllel dugtam a játék végén... pontosabban erőszakolt meg :D).
    A 3.-ról persze még nem nyilatkozok, mert nagyon elején vagyok. Nekem tetszik,... csak lehetne egy kicsit "darkosabb" mint a 2. rész (abban a korházi rész vagy az iskola is nagyon ott volt a szeren).
    Hang, grafika, minden rendben van (XBox360).
  • DarkSector
    Egyszerűen ez régen még újnak hatott, itt 3.szorra ugyanaz az az akció meg rémisztgetés már lerágott csont.
  • BoneDragon
    Látom ebbe a topicba is sok a grafikára matyizók száma.
    Nincs a grafikával semmi baj..
  • DarkSector
    Nincs itt baj, az első rész csak azért tűnik jobbnak, mert akkor még nagy szám volt a grafika, most meg legyint az ember.
    Ugyanez van a harcokkal, vicces a F.E.A.R 1 ha ma beteszed a gépbe és elkezdesz rambózni, gyerekessen könnyű ehhez képest.