573
valami készül!
  • tpeterka
    Valami megoldást, hogy greenluma, vagy smartsteam nélkül lehessen coopozni nem tudtok? Csak mert a steamemen van néhány eredeti játék, és féltem őket annyira, hogy ilyen progikkal nehogy elbarmoljam.
  • KranaZoli #532
    Szerintem nem nehéz. Van egy-két ahol nehezebb, de ennyi.
  • IXEMGabeo
    mert gondolom Insane módban tolod...

amúgy van egy ki hibája a game-nek én feltettem egy patchet és nehezebben halok meg, de mondjuk én a 2. nehézségi szinten kezdtem...
  • error56
    Hát ez a játék valami irgalmatlanul nehéz.A f@szom kivan vele, hogy 2 lövéstől megfekszek, de bezzeg az ellenfelekbe kell egy fél tár.
    Nagy kár érte, pedig jó kis játék lehetett volna.
  • Roschach96
    Akinek van xfire-je, és coop-ozni vagy multizni akar, az csatlakozzon a klánhoz itt:
    www.xfire.com/communities/hungarianfear3clan
  • Roschach96
    Eredeti vagy nem, tök mindegy, tudsz multizni ugy ís.
  • vérpocok
    Francba, nekem meg eredeti játékom van, most mit csináljak??
  • Bence94
    ilyenkor értem meg a fejlesztőket ha kiveszik a lan modot és egy web-es rendszerrel lehet csak játszani.
  • Roschach96
    Sziasztok!

Aki akar F.E.A.R. 3-mal multizni, klánhoz tartozni és van xfire-je, az csatlakozzon a klánhoz.Aki azt hiszi hogy nem lehet multizni, az rosszul hiszi, arra is van megoldás a klánban.Úgyhogy csatlakozzatok!!!

NEM SZÜKSÉGES EREDETI JÁTÉK!!!

http://www.xfire.com/communities/hungarianfear3clan/
  • Synchronous
    A két erő gondolom egyrészről maga Alma, másik pedig a Creep.
  • grebber
    Az előzőről is csak akkor szereztem tudomást amikor ezt megláttam: F.E.A.R.3.Update.1-SKIDROW
  • KranaZoli #522
    Fijjugok!

Vmi újabb tapasz érkezéséről nem hallottatok a játékhoz?!
  • grebber
    "Alma félelmeit és kétségeit egy új lény, a Borzalom (The Creep) testesíti meg az új részben amely nem más, mint apjának Harlan Wade-nek a kivetülése.

Alma pszichés erejébe oltott félelme szintén egy szörnyeteget hozott létre ami mindent megtestesít amitől valaha is félt, Harlan-t.
    Fettel és Point Man azon ügyeskedik hogy a két erőt a legsikeresebben kihasználhassa egymás ellen."

Most ezt nem értem milyen két erő, hiszen ez a két bekezdés ugyanaz nem?
  • Synchronous
    Nem magyar oldalon ráakadtam a sztori leírásra és lefordítottam:

Kilenc hónappal a két előző játék eseményei után, Point Man-t elfogták az Armacham Biztonsági szolgálatának katonái és kihallgatták egy félreeső épületben. Paxton Fettel véget vet a tortúrának, és segít Point Man-nek kiszabadulni. Egyfajta status quo (kényszerű szövetség) jön létre kettejük közt és elindulnak a börtönből, a nyomornegyedeken keresztül, hogy visszatérjenek Fairportba.
    Az Armacham valószínűleg Point Man-t tartja felelősnek a fairporti katasztrófáért akinek az első rész végén bekövetkezett robbanásban nyoma veszett. Ezért miután rátaláltak elfogták és megpróbálták kivallatni.
    Miután Point Man Fettel segítségével átverekszi magát a nyomornegyeden, nagy harcok árán sikerül birtokba vennie egy helikoptert, amivel hazatér, hogy csatlakozhasson Jin Sun-Kwon-hoz a F.E.A.R. alakulat operatív tisztjéhez.
    Mialatt Fairportba tartottak, a civil lakosság, amely túlélte a paranormális tevékenység hatására bekövetkezett robbanást, vagy megőrült Alma elméjükre gyakorolt pszichés erejétől, vagy kivégezték az Armacham egységei. Miután leküzdik az előttük álló akadályokat, Point Man és Fettel sikeresen eljutnak Jin-hez.
    Jin ekkor lejátszik nekik egy Michael Becket-el kapcsolatos videofelvételt, ami megerősíti hogy Becket nemi erőszak áldozata lett a Nyugalom Szigeti létesítményben, ahol fogva tartották Alma testét.
    Point Man és Fettel a helyi repülőtérre siet hogy elérje Becket-et, több információ megszerzése végett hogy mi is történt pontosan Fairportban a távollétükben.
    Mikor rátalálnak, Fettel megszállja Becket-et, hogy az emlékeihez hozzáférve feltárja a múltjában történt dolgokat Point Man-nek. Becket ezalatt rájön arra hogy kicsoda Point Man és Fettel. Közben felszínre kerül Becket emlékei közül a végzetes robbanás is, ami letarolta Fairport-ot.
    Ezután egy régi épületbe mennek ahol Harlan Wade évekkel ezelőtt elkezdett kísérletezni a pszichikai parancsnokok létrehozásával és igyekezett Fettel és Pointman minden gyerekkori emlékét kitörölni. Fettel-nek és Point Man-nek sietnie kell, mert Alma épp szülni készül és közben erőteljes pszichés energiahullámokat bocsát ki magából, amely azzal fenyeget, hogy darabjaira szakítja a világot. Ennek elkerülése érdekében Point Man és Fettel, nyakukba veszik az omladozó várost, hogy megkeressék és hidegre tegyék Almát. Fettel tudja hogy Alma is félt valakitől: az apjától Harlan Wade-től akinek ki volt szolgáltatva gyerekkorában.
    Alma félelmeit és kétségeit egy új lény, a Borzalom (The Creep) testesíti meg az új részben amely nem más, mint apjának Harlan Wade-nek a kivetülése. A Borzalom erejét Alma félelme táplálja ezért olyan erős. Harlan kihasználta Alma gyerekkori félelmeit hogy kordában tartsa őt, ezért Alma az emberekben mindig a negatív oldalt látta és így Harlan akarva-akaratlan szörnyeteget csinált belőle.
    Alma pszichés erejébe oltott félelme szintén egy szörnyeteget hozott létre ami mindent megtestesít amitől valaha is félt, Harlan-t.
    Fettel és Point Man azon ügyeskedik hogy a két erőt a legsikeresebben kihasználhassa egymás ellen.

Ennyit tudtam kihámozni a leírásból, lehet nem 100%-ig pontos, de némi támpontot ad.
  • grebber
    Itt is írhatna valaki egy brutál jó történet összefoglalot mint pl az első résznél!
  • Jaka923
    Tulajdonképpen az egész sztori egy nagy katyvasz, sokszor totálisan nem érteni, hogy miért kerülünk az egyik pálya után a másikra. Egyedül az utolsó fejezet tartalmaz normális magyarázatot.
  • grebber
    Egyenlőre nem foglalkozik vele senki!
  • Bokafix2
    Lesz ehhez magyarítás? elég nem világos hogy mit is csinálunk vagy mi a célunk... nem igazán vágom. Egyébként a második pálya az egy az egybe Favela a MW2-ből... csak rondább.
  • Különc
    Nem hogy gyengék, de nem is nagyon vannak
  • mikiking
    Sziasztok. A játék mentéseit megtalálom valahol a neten ??? A 8. Chapternál jártam kb. aztán eltüntek a mentések...
  • IXEMGabeo
    már bocs, de a kör nagy szar:)
  • Synchronous
    Én nemrég kezdtem el tolni, és az elején van jópár rész mikor bemegyünk valahová és az asztalon egy bekapcsolt TV halvány szemcsés képpel ott figyel, de az idiótáknak eszébe nem jutott volna hogy Alma megjelenjen a képernyőn mikor odanézek... pedig milyen fíling lett volna... ezek sem néznek Kör-t...

Persze ha későbbi pályákon benne van ez a poén akk előre is sry, még az elején tartok, de ahogy nézem nemigen lesz, mert elég gyengék az ijesztős részek.
  • Különc
  • BoneDragon
    Akkor használj valami csalást, hogy ne mozogjanak az ellenfelek...
  • lolSL
    akkor húzd lefelé az egeret :)
  • vérpocok
    Célra tartásnál elég nehéz eltalálni a mozgó ellenfeleket, az előző részben ez könnyebb volt. A fegyó is mintha felfelé húzna.
  • Frank99
    +1
  • IXEMGabeo
    +1...

sokan megszokták a csilli villi Crysist:D na meg főleg azok csalódtak, akik tolták az 1-el és a 2-vel...nekem megfelelt, a sztori valóban kesze kusza volt, de kárpótolt a COOP mindenért
  • grebber
    Legyen,de akkor a Monolith csinálja újra!
  • Reg5
    De ha egyszer az a neve? :)
    Szerintem egy átlagos FPS se több se kevesebb. A közepét mintha kivágták volna, viszont jó befejezést kapott. FE4R viszont ne legyen...
  • Hoz_Hun
    Annyira azért nem rossz. Főleg ha nem úgy ülsz le hozzá, hogy ez egy F.E.A.R. játék.
  • KranaZoli #502
    Szerintem meg nem olyan rossz ez!

Hangulatban sokkal közelebb áll az első részhez; Project O.-hez, mint a FEAR2.

- Kellőképp nagyok a pályák;
    - Kevés játékban annyira jó enemy AI, mint ebben (fedezék keresés; gránátok; ...)
    - Achivement rendszer;
    - és a fedezékbe húzódás is nagyon jó (fedezék rendszer)
    - DX11 támogatás;
    - ...

Persze vannak dolgok, amik Nekem se jönnek be, de elég korrekt ez a F3AR.
  • grebber
    Szerintem is szar lett.1-2 rész hangulatát meg sem közelíti!
  • steweee
    tényleg olyan rossz mint a kritikákában ? aki játszott már vele, annak mi a véleménye ?
  • DarkSector
    És a jelszó?
  • doggy90
    co-op campaign insane-en valaki?

steam id: norcii15
  • KranaZoli #497
  • strebacom
    ATI fan!!
  • KranaZoli #495
    Jobban megnézve mégiscsak van némi különbség a FOV-ban, de ha jól látom 75 volt az alap, szal nem furcsa, hogy nem óriási, de érezni futás közben is, ill. körbeforduláskor is. Jó van, akkor újra végigjátszás következik. :D
  • KranaZoli #494
    Van 2db CFG fájl a gyökér mappában, abban van FOV. Kivettem a # karaktert a FOV érték elől, mind1ikbe beírtam 85 de nem nagyon látok különbséget...