F.E.A.R. 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Az elõzõrõl is csak akkor szereztem tudomást amikor ezt megláttam: F.E.A.R.3.Update.1-SKIDROW

Next PC upgrade: 2022

KranaZoli
Fijjugok!

Vmi újabb tapasz érkezésérõl nem hallottatok a játékhoz?! <#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

grebber
"Alma félelmeit és kétségeit egy új lény, a Borzalom (The Creep) testesíti meg az új részben amely nem más, mint apjának Harlan Wade-nek a kivetülése.

Alma pszichés erejébe oltott félelme szintén egy szörnyeteget hozott létre ami mindent megtestesít amitõl valaha is félt, Harlan-t.
Fettel és Point Man azon ügyeskedik hogy a két erõt a legsikeresebben kihasználhassa egymás ellen."

Most ezt nem értem milyen két erõ, hiszen ez a két bekezdés ugyanaz nem?

Synchronous
Nem magyar oldalon ráakadtam a sztori leírásra és lefordítottam:

Kilenc hónappal a két elõzõ játék eseményei után, Point Man-t elfogták az Armacham Biztonsági szolgálatának katonái és kihallgatták egy félreesõ épületben. Paxton Fettel véget vet a tortúrának, és segít Point Man-nek kiszabadulni. Egyfajta status quo (kényszerû szövetség) jön létre kettejük közt és elindulnak a börtönbõl, a nyomornegyedeken keresztül, hogy visszatérjenek Fairportba.
Az Armacham valószínûleg Point Man-t tartja felelõsnek a fairporti katasztrófáért akinek az elsõ rész végén bekövetkezett robbanásban nyoma veszett. Ezért miután rátaláltak elfogták és megpróbálták kivallatni.
Miután Point Man Fettel segítségével átverekszi magát a nyomornegyeden, nagy harcok árán sikerül birtokba vennie egy helikoptert, amivel hazatér, hogy csatlakozhasson Jin Sun-Kwon-hoz a F.E.A.R. alakulat operatív tisztjéhez.
Mialatt Fairportba tartottak, a civil lakosság, amely túlélte a paranormális tevékenység hatására bekövetkezett robbanást, vagy megõrült Alma elméjükre gyakorolt pszichés erejétõl, vagy kivégezték az Armacham egységei. Miután leküzdik az elõttük álló akadályokat, Point Man és Fettel sikeresen eljutnak Jin-hez.
Jin ekkor lejátszik nekik egy Michael Becket-el kapcsolatos videofelvételt, ami megerõsíti hogy Becket nemi erõszak áldozata lett a Nyugalom Szigeti létesítményben, ahol fogva tartották Alma testét.
Point Man és Fettel a helyi repülõtérre siet hogy elérje Becket-et, több információ megszerzése végett hogy mi is történt pontosan Fairportban a távollétükben.
Mikor rátalálnak, Fettel megszállja Becket-et, hogy az emlékeihez hozzáférve feltárja a múltjában történt dolgokat Point Man-nek. Becket ezalatt rájön arra hogy kicsoda Point Man és Fettel. Közben felszínre kerül Becket emlékei közül a végzetes robbanás is, ami letarolta Fairport-ot.
Ezután egy régi épületbe mennek ahol Harlan Wade évekkel ezelõtt elkezdett kísérletezni a pszichikai parancsnokok létrehozásával és igyekezett Fettel és Pointman minden gyerekkori emlékét kitörölni. Fettel-nek és Point Man-nek sietnie kell, mert Alma épp szülni készül és közben erõteljes pszichés energiahullámokat bocsát ki magából, amely azzal fenyeget, hogy darabjaira szakítja a világot. Ennek elkerülése érdekében Point Man és Fettel, nyakukba veszik az omladozó várost, hogy megkeressék és hidegre tegyék Almát. Fettel tudja hogy Alma is félt valakitõl: az apjától Harlan Wade-tõl akinek ki volt szolgáltatva gyerekkorában.
Alma félelmeit és kétségeit egy új lény, a Borzalom (The Creep) testesíti meg az új részben amely nem más, mint apjának Harlan Wade-nek a kivetülése. A Borzalom erejét Alma félelme táplálja ezért olyan erõs. Harlan kihasználta Alma gyerekkori félelmeit hogy kordában tartsa õt, ezért Alma az emberekben mindig a negatív oldalt látta és így Harlan akarva-akaratlan szörnyeteget csinált belõle.
Alma pszichés erejébe oltott félelme szintén egy szörnyeteget hozott létre ami mindent megtestesít amitõl valaha is félt, Harlan-t.
Fettel és Point Man azon ügyeskedik hogy a két erõt a legsikeresebben kihasználhassa egymás ellen.

Ennyit tudtam kihámozni a leírásból, lehet nem 100%-ig pontos, de némi támpontot ad.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

grebber
Itt is írhatna valaki egy brutál jó történet összefoglalot mint pl az elsõ résznél!

Jaka923
Tulajdonképpen az egész sztori egy nagy katyvasz, sokszor totálisan nem érteni, hogy miért kerülünk az egyik pálya után a másikra. Egyedül az utolsó fejezet tartalmaz normális magyarázatot.

grebber
Egyenlõre nem foglalkozik vele senki!

Bokafix2
Lesz ehhez magyarítás? <#fejvakaras> elég nem világos hogy mit is csinálunk vagy mi a célunk... nem igazán vágom. Egyébként a második pálya az egy az egybe Favela a MW2-bõl... csak rondább. <#smile>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Különc
Nem hogy gyengék, de nem is nagyon vannak

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sziasztok. A játék mentéseit megtalálom valahol a neten ??? A 8. Chapternál jártam kb. aztán eltüntek a mentések...

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

már bocs, de a kör nagy szar😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Synchronous
Én nemrég kezdtem el tolni, és az elején van jópár rész mikor bemegyünk valahová és az asztalon egy bekapcsolt TV halvány szemcsés képpel ott figyel, de az idiótáknak eszébe nem jutott volna hogy Alma megjelenjen a képernyõn mikor odanézek... pedig milyen fíling lett volna... ezek sem néznek Kör-t... <#shakehead>

Persze ha késõbbi pályákon benne van ez a poén akk elõre is sry, még az elején tartok, de ahogy nézem nemigen lesz, mert elég gyengék az ijesztõs részek.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Különc
<#confused><#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

BoneDragon
Akkor használj valami csalást, hogy ne mozogjanak az ellenfelek...<#idiota>

lolSL
akkor húzd lefelé az egeret 😊

vérpocok
Célra tartásnál elég nehéz eltalálni a mozgó ellenfeleket, az elõzõ részben ez könnyebb volt. A fegyó is mintha felfelé húzna.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Frank99
+1

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

+1...

sokan megszokták a csilli villi Crysist😄 na meg fõleg azok csalódtak, akik tolták az 1-el és a 2-vel...nekem megfelelt, a sztori valóban kesze kusza volt, de kárpótolt a COOP mindenért

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

grebber
Legyen,de akkor a Monolith csinálja újra!

De ha egyszer az a neve? 😊
Szerintem egy átlagos FPS se több se kevesebb. A közepét mintha kivágták volna, viszont jó befejezést kapott. FE4R viszont ne legyen...

Annyira azért nem rossz. Fõleg ha nem úgy ülsz le hozzá, hogy ez egy F.E.A.R. játék.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

KranaZoli
Szerintem meg nem olyan rossz ez!

Hangulatban sokkal közelebb áll az elsõ részhez; Project O.-hez, mint a FEAR2.

- Kellõképp nagyok a pályák;
- Kevés játékban annyira jó enemy AI, mint ebben (fedezék keresés; gránátok; ...)
- Achivement rendszer;
- és a fedezékbe húzódás is nagyon jó (fedezék rendszer)
- DX11 támogatás;
- ...

Persze vannak dolgok, amik Nekem se jönnek be, de elég korrekt ez a F3AR.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

grebber
Szerintem is szar lett.1-2 rész hangulatát meg sem közelíti!

tényleg olyan rossz mint a kritikákában ? aki játszott már vele, annak mi a véleménye ?

DarkSector
És a jelszó?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

co-op campaign insane-en valaki?

steam id: norcii15

KranaZoli
<#kerdes><#fejvakaras>

ATI fan!!

KranaZoli
Jobban megnézve mégiscsak van némi különbség a FOV-ban, de ha jól látom 75 volt az alap, szal nem furcsa, hogy nem óriási, de érezni futás közben is, ill. körbeforduláskor is. Jó van, akkor újra végigjátszás következik. 😄

KranaZoli
Van 2db CFG fájl a gyökér mappában, abban van FOV. Kivettem a # karaktert a FOV érték elõl, mind1ikbe beírtam 85 de nem nagyon látok különbséget... <#nemtudom>

KranaZoli
Hát FÁKK, most meg elsõre jó. <#idiota>

Vmit Én qrtam el... <#worship>

Ez érdekelne, hogyan lehet?!?!

"- An "options.cfg" file has been added to the F.E.A.R. 3 install directory for advanced user customization and troubleshooting. Included in this file are options to extend the FOV on narrow aspect ratio displays, reduce or remove motion blur, and to override driver-default settings for full-screen refresh rate, overscan, letterboxing, etc. " <#help>

grebber
Tökmindegy honnan szeded ugyanaz van mindenhol!

KranaZoli
Azt nem tudom micsoda. 😊
És Magát az Update-et honnan töltötted le?!

Én csak beírtam kúgliba és letöltöttem vmelyiket az egyik megosztó oldalról...

grebber
Asszem még a phoenix-es kicsomagolós cucc van meg arra dobtam az update-et a mellékel töréssel!

KranaZoli
Mit töltöttél le?! Honnan?!

Fent volt a Skidrow-os verzió, arra rátelepítettem egy Skidrow-s Update-t és utána nem indult el. Aztán felinstalláltam újra, majd erre a szûz verzióra telepítettem rá az Update-et (amiben még nem volt törés). Dettó ugyanaz. Az nem érdekelne, hogy eltûnnek a mentések.

No, feldobom újra.

Ja, és az Update-ben lévõ töréseket használtam.

grebber
Minden gond nélkül mûködik.Szépséghibája eltûntek a mentések 😞

KranaZoli
Mivel nincs Warez topic, ezért ide írom. Skidrow verzióm van, feltettem arra ezt az Update-et (gúglin kerestem rá és talált is Skidrow-s telepítõs verziót). Fel is kúszott az update, viszont utána nem indul a game, az update-ben mellékelt töréssel sem. Látom, hogy ez Steam-es tapasz... Vki próbálta Skidrow-ra a Skidrow-s update-et?!

lolSL
dx10 támogatása van gondolom

akkor nekem gtx 280-nal hogy lehet elsimitas?

lolSL
egy rajongók által összevágott, nem hivatalos kép

tényleg?
http://www.coverdude.com/pc-game-covers/25783-fear-3-2011.html
Akkor ez itt mi???
lolSL
alapból abban indul el ha támogatott a gépeden, ha élsimítás beállítás van a menüben, akkor dx11-ben fut

kryst
Nem tudjátok, hogy a DX11-es módot miként lehet beállítani? Mert nekem a DX11-et fel akarta volna tenni, de nem tudta. Van benne ilyen opció?

grebber
F.E.A.R 3 Update 1:

- Stuttering and jerky movement at frame rates above 30 fps is fixed!
- Steam voice communication "push-to-talk" option is now fully supported.
- 4-player voice chat should no longer have audio drop-outs.
- A rare bug that would cause enemies to stop spawning in Contractions is now fixed.
- The game will now prefer Steam cloud storage over local file system storage.
- Network connection reliability has been improved.
- Support for wider than 16x9 aspect ratio displays has been added to support users with non-standard display devices and spanned multi-monitor displays like AMD Eyefinity and NVIDIA Surround.
- An "options.cfg" file has been added to the F.E.A.R. 3 install directory for advanced user customization and troubleshooting. Included in this file are options to extend the FOV on narrow aspect ratio displays, reduce or remove motion blur, and to override driver-default settings for full-screen refresh rate, overscan, letterboxing, etc.

xar ez a j
ték

azé Fettel kicsit másabb mint point😊
1kellemes cigaretta és mehet elöröl kicsit máskép😄
thx
grebber
Ha végigviszed mehetsz Fettellel is.És ha nem untad halálra magad míg a végére értél point mannal akkor majd fettellel!

Hi
Single-be csak Pointman-al lehet menni másik fickoval nem lehet valahogy nyomulni??vagy csak én vagyok balek?😄
ja azt tudom, az autópályán maradt fent a robot😄 haverral sem értettük mi van miért kellett otthagynom, de aztán megint volt robot a 2 helikopteres rész után nem volt az hosszú idõ...

repteres, áruházas, hidas pályák jók voltak nagyon

KranaZoli
Fijjugok!

Annak most mi értelme, hogy PointMan karakterével gyûjtögetem a lelkeket, vagy mittomén miket az "E" gombbal?!

Ill. láttam olyan vidit, hogy bal kézzel dobott gránátot. Nálam mintha csak jobb kézzel dobna, de lehet rosszul emléxem. ?!

<#worship>