761
A Titan Quest fejlesztőinek új játéka!
  • wesker24
    Dehogy nem kétféle mentés is van !

Az egyik a steam cloud mentés amit az Options-ban kapcsolsz be ekkor a steam felhöbe menti az adataid, vagy ott van a manuális mentés amikor a a Documents Grim Dawn könyvtárba menti az adataid.
  • JonasSandor
    ebbe mentés nincs is?
  • JonasSandor
    Jaja végre. Egy videóteszt jó volna.
  • wesker24
    a Build 30 óta már teljes volt a játék :D csak most került ki az Early Access statusból.
  • JonasSandor
    aktiválták a steamen lehet végre nyomni már teljesbe. :D
  • jarlaxxe
    Ütös a BM de nekem pont ez a bajom a pajzsos karikkal, hogy tényleg nehéz öket kinyirni viszont minden mobot lasabban nyirnak ki mint egy dualos, föleg most mert még teljesen imba a dualos blademaster.

Conjureren már én is régóta gondolkozom és jónak is tünik csak én jobban szeretek véres lenni harc közben mint messziröl osztani az áldást.
  • wedge31
    Én most ezzel a kettővel tolom / a harmadikat egy dualos blademastert cirka 70-80 órányi játékkal egy tavalyi frissitésnél buktam /

A pajzsos buildet azoknak ajánlom akik halhatatlan karit akarnak viszont ezért hajlandók beálldozni a magas dps-t.

A conjurer az új kedvencem abszolut vitality/poison damagére mentem rá és eddig egy terminátor de gyorsan hozzá teszem, hogy ez még csak a veterán szint ahol nagyon nehéz megpusztulni, majd igazából ultimate szinten derül ki menyit ér ez a build.

Sry a rövid videókért de most csak ennyire volt idöm.
  • wesker24
    a Grim Dawn Hardcore mode-ot csak az játssza aki vérbeli profi aRPG hack and slash játékos, mert ugye itt van Ultimate Hardcore fokozat is csak vérbeli mazohistáknak :D, ahogy a Diablo 3-ban is ha HC-ben meghalsz akkor ennyi volt nincs tovább az összes eddigi játékidőd ment a kukába kezdheted előröl xD.

A final major Build 31 Update-ben elég sok balance-ot és nerfelést kapott a játék minden egyes kasztja, a kezdő RPG játékosoknak érdemes Normal fokozaton kezdeni hogy (Easy Mode) ki ismerjék a játékot, a tapasztalt RPG gamerek-nek ajánlott Veteran fokon kezdeni (Medium Mode) és tovább léphetnek az Elite nehézségre (Hard Mode) és aki igazi kihívást akar annak ott az Ultimate nehézség (Very Hard mode) ez csak vérbeli profi RPG gamereknek ajánlott, és persze bekapcsolható bármikor a Hardcore Mode fokozat is (Permanent Death No respawn) a mazohistáknak meg ott van az Ultimate Hardcore Mode.

Én még az Alpha idején egy Pyromancert inditottam (Demolitionist+ Occultist) és azzal vagyok kb most lvl 60-as szinten, de van egy másik karakterem is egy Sorcerer ( Arcanist+ Occultist) de az még csak lvl 18-as, én valahogy jobban kedvelem a Mágus karaktereket ahol brutál AOE damage-okat lehet varázsolni és persze a petjeid végzik a piszkos munkát te csak besegítesz nekik . Csak a legnagyobb hátránya a mágus karakternek a hatalmas mana igény mert az eléggé szívás ha Boss harc közben fogy el a Mana, ezért kell a mágus karaktert úgy fejleszteni hogy mindena mi mana regent ad aazt minél magasabbra fejleszteni igy ha ki is fogy a amnaból azt 2-3 sec alatt vissza tölti igy sose fogy ki a manaból.

A Summoner karakter is elég Brutál karakter lehet ez csak rajtad függ attól függ hogy fejleszted a karaktered, lvl 2-nél kapod meg az elsö skill mastery-t és csak lvl 10-nél kapod meg a második skill mastery-t és a kettő együtt adja a végleges kasztot, ha nagyon elszúrtad a karaktered akkor sincs gond mert van lehetőség Respecelni (skill visszavonás) és helyre tudod hozni a karaktered, csak ehhez ugys hatalmas pénzmag kell (kb min 500k gold) mert ugye az elején még olcsó a respec de ahogy nagyobb szinten leszel egyre drágább lesz majd ott tartunk hogy 1 skill pont visszavonás már 20k-ba kerül).
  • wesker24
    Én szoktam követni a Grim Dawn hivatalos fórumát és ott írták hogy az alapjáték kb 2016 február végére lesz kész akkor és akkor jelenik meg fizikai adat hordozón is, és igen mondták hogy elég sok ötletük van és majd jóval később az alapjáték megjelenése után legalább egy story DLC-t szeretnének csinálni hozzá, de azt is hozzá tették hogy ez az eladásoktól is függ hogy mennyire lesz sikeres a játék, ha igen akkor az ötlet már megvan és neki állhatnak egy nagyobb terjedelmű DLC-nek, de most az alapjátékon dolgoznak és az elkövetkező hónapokban a játék megjelenése után is szeretnék tökélyre csiszolni a játékot, és legalább egy hatalmas méretű Expansion DLC-t kiadni hozzá.
  • LaposElem
    DLC? Nem is tudtam, van róla infó, vagy csak említés szinten lehet olvasni róla?

HC-t játszik valaki? Engem még kicsit elriaszt, mert nem ismerem eléggé a játékot, meg a balance miatt lesz még nerfelgetés is bőven szerintem.

Ki milyen builddel megy neki a játéknak?
    Én egy summoneren gondolkodom, csak nem tudom nagyobb szinten mennyire életképes... majd kiderül.
    Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2016.02.25. 10:29:50
  • wesker24
    Hogy miért kellett ilyen sokat várni rá talán azért mert nem akartak egy félkész játékot kiadni ! :D

Habár kilép az Early Acces-böl továbbra is jönnek majd a hotfixek meg a patchek, hogy a fennmaradó bugokat és egyéb hibákat is kijavítsák.

A Grim Dawn Kickstarter Projectként indult 2012 júniusában és 480k dolcsi volt a cél na szóval mi ezt túlszárnyaltuk és végül 680k dolcsinál lett sikeres a project. Ugye a Grim Dawn a régi megmaradt Titan Quest fejlesztőiből és egy kis cég a Crate Entertainment tagjaiból állt összesen. A Grim Dawn-t kb 3 év 8 hónapig fejlesztették mire végre elérték amit akartak minden a helyére került és Official Full release lesz belőle majd. Ugye aki megvette a Grim Dawn-t még a Kickstarter project idején az részt vehetett az Alpha és Beta tesztelésben, kezdetben a játék kb 1,1 GB volt az Alpha idején, Beta idején 1,8 GB-2 GB volt, szép lassan haladtak a játékkal, újabb fejezetek, újabb Monsterek, Dungeonok, mapok. weapon armor szettek, Challengek, azt az idő múltával szép lassan minden a helyére került amit ígértek, új crafting system, több száz titkos helyek és Dungeonok, Crafting system, új skill system majd jóval később Devotion system, kaptunk újabb 2 class-t is az alap 4 class mellé, kaptunk még hozzá Ultimate Boss-okat is újabb 3 nehézségi fokozat, kb 1,5-2 havonta újabb Fejezetek, aztán a multiplayer kezdték fejleszteni habár ott még lehetnek hibák de erre ugyis jön majd a Hotfixek és a patchek is, majd az Official Full release elött új animated Intro and Outro, új Voice acting minden egyes NPC-nek, és végül az achik feloldása, nerfelés és balance-olás.

És ha minden igaz még idén jöhet a Grim Dawn elsö story dlc-je ha jól haladnak akkor már nyár közepén játszhatunk is vele.
    Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.02.25. 10:28:21
  • JonasSandor
    A honlapjukon ma van nagyon király végre befejezik ezt a hányatott sorsú játékot is. Azt tudja valaki mért kellett ilyen sokat várni rá?
  • JonasSandor
    az egyik videójátékos listán 29-ke az az hétfő a dátum.
  • LaposElem
    142 óra :)
    Az intró elég tetszetős lett, bár inkább a szinkronhangok miatt, mert az ilyen elcsúszós, állóképeket nem annyira szeretem.
  • wedge31
    Azért valahol jópofa, hogy 250 óra játék után kapom meg az első acsimat...
  • savior666
    Februar 25 a megjelenesi datum.
  • wedge31
    Build 31.

Elkezdödött a nerfelgetés...szokás szerint pont azt amit használok.

De azért van böven jóság is a listán.
  • JonasSandor
    Megvan még az a pc guru szám 2010-ből.
  • savior666
    Ezt hol olvastad?
  • JonasSandor
    Csak mert a pgo-ban 2010-ben volt pár szóba szó róla.
  • wesker24
    Pontosan emlékszem az Alpha még csak 1,1 GB volt :D és akkor még nagyon kezdetleges volt a játék, azt szép lassan kezdték bele rakni a jobbnál jobb cuccokat, nyíltak meg az új chapterek, és mondhatjuk hogy már a Final release 3,2 GB :D.

Én jelenleg Pyromancer vagyok már a legeleje óta ( Demolitionist+Ocultist).
  • LaposElem
    Igen, és mekkora nagy jó érzés volt látni, ahogy halad a projekt, nyíltak meg a Chapterek, új cuccok... jó volt.

Más: Tudtok egy jó shield melee, vagy 2handed melee buildet?
  • wesker24
    Én 2012 júniusában vettem meg 35 dolcsiért persze én részt vettem annak idején az Alpha és Beta tesztben is is na meg persze a saját példányom mellé kaptam ajándékba + 1 példányt.
  • wesker24
    Persze hogy megéri beszerezni mi az hogy pontosan 2012 júniusában kezdték el fejleszteni pontosan 3 éve és 8 hónapja, mert ugye akkor indult a Grim Kickstarter project-je ami végül 680 ezer dolcsival zárult.
  • JonasSandor
    Egyébként megéri beszerezni a teljes verziót?, ezt amúgy mikor is kezdték fejleszteni?
  • wedge31
    Build 30-al már kész lett a játék még január elején, nagy tartalmi változások már nem lesznek csak patchelgetés.
  • jarlaxxe
    Annyi érdemi változás lesz, hogy kap egy introt a játék.
  • wesker24
    Már alig várom :D
  • JonasSandor
    Lehet készülni a teljes verzióra kedden jön.
  • JonasSandor
    február 23-án jelenik meg a game.
  • wedge31
    Lv48-al mentem át elitre ott meg az elején furcsa volt, hogy néhol taktikázni kell, elszoktam töle de inkább ez a normális.
  • Terawatt
    Igazából szerintem jó ez veteran fokozat, mert nem annyira könnyű, de a karaktert se lehet ész nélkül kicsálni már kezdettől fogva. Ez egy régimotoros h&s játékosnak tökéletes bele rázódni a játékba.
  • wedge31
    Ne is mond, elsőre meglett a final boss veteran szinten... meg is lepödtem rendesen, de valszeg ez direkt ilyen az elején.
  • Terawatt
    lvl 39. Eddig nem igazán volt ami megszorongatott veteranon szóval elég jó kombóval dolgozok.
  • sirdond
    jaja, az megvan.
  • Terawatt
    Karakter függő gondolom, azt is nézd hogy mennyi pont kell hozzá, mert több tierbe vannak sorolva ezek a csillagképek.
  • sirdond
    az igaz.

most nézegettem, hogy úgy nagyjából mit kellene. ezek a legszélén lévő csillagképeken lévő skillek mennyire használhatóak?

11 pontom van, kimaxoltam a Bat-ot, meg a Vulture-t, ezután valami töltelék kell, ami 2 lilát és 2 zöldet ad, utána rámegyek a Hydra-ra. Ez így 20-22 pont, utána nem tudom mit kellene.
  • Terawatt
    Elég OP lenne egyébként.
  • sirdond
    az kár :(
  • Terawatt
    Egy skillre csak 1 ilyen mehet.