761
A Titan Quest fejlesztőinek új játéka!
  • wesker24
    Ha már kiválasztottad a Másodlagos kasztot akkor már nincs visszaút a skilleket vissza tudod vonni de Mastery Classt már nem tudsz változtatni.
  • savior666
    Van valami módja, hogy lecseréljem a másodlagos kasztot?
    Újrakezdeni már nem akarom.
  • wesker24
    Én Pyromancer vagyok (Demolitionist+ Occultist) lvl 85-ön vagyok Ultimate fokon a Demolition kaszt az nagyon is jó kaszt lesz később amikor már lesz elég skill pontod a durvább Spellek-re. Én 2x1 kezes revolveres vagyok Vindictive Flame Shield Defense-nek és Fire Strike/ Chaos Damage a DMG-ra. De persze ugy is jó hogy Egy kezes Revolver és egy Off hand Magic item, vagy Egy kezes Sword és egy Off Hand Magic item mindegyik variáció jó a Pyronak.
  • jan5650
    Értem... Minden DLC-t megvettem (kivéve a Steam-es baromságot).
    Demolution kaszt mennyire életképes később? Varázsló nem akarok lenni, nem tetszik.
    Így vagy a közelharci, vagy a távolsági lövős marad.

Demolution mellé milyen kaszt illik, illetve 2*1 kezes pisztoly vagy 1 db 2 kezes puska a jobb?
    Ha esetleg jobb a melee akkor Soldier mellé milyen kasztot? Illetve ott is 2*1 kezes kard, vagy 1 db 2 kezes pallos ? :D
  • LaposElem
    A helyedben az ashes of malmouth dlc-t zsákolnám. A crucible nem lényeges, érdemi dolgot nem ad a story-hoz (inkább egyfajta endgame tartalom).
    A ashes of malmouth viszont ad 2 aktot, és két új classt, nagyobb tárhelyet, elérhető szint magasabb, etc...
    Én egy Witch Huntert viszek most. Occultistnál a Dreeg's Evil Eye-t mindenképpen tesztelni akartam a dlc megvétele előtt. Sajna úgy alakult, hogy köv hóban lesz csak meg, addig csak nyálcsorgatás.
    Még egy dolog a dlc megvétele melett. Ugye 3 nehézségi fokozat van, ha a storyt akarod végig vinni, akkor a második nehézségi szint előtt jön a kieg két aktja, amiből kimaradnál.
  • jan5650
    Sziasztok!

Épp most vettem meg az alapjátékot. Pár kérdésem lenne:
    - melyik a legjobb Single player kaszt (hogy érdemes párosítani őket)
    - érdemes-e egyből megvenni minden DLC-t? Vagy amíg az alapjátékot nem játszom ki amúgy sem látnék semmi tartalmat a DLC-ből?
  • jarlaxxe
    Kőszi, igy már elindult..
  • wedge31
  • jarlaxxe
    Nekem 10 perce csak fekete képernyö indulásnál...másnál ilyen sokat tölt?
  • MerlinW
    Ugyanolyan jó, mint eddig:) Burrwitch-től északra a térkép bejárható, folytatja a sztorit, 2 új kaszt, rengeteg új item, ellenfél, bűvölés, stb.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.12. 12:52:03
  • foxxi
    Mielőtt megvenném én is kíváncsi lennék tapasztalatokra!
  • MrStokes
    Kivancsian varom a tapasztalataitokat az uj kieggel kapcsolatban, ne kimeljetek! :)
  • wedge31
    Akinek nem indul inditási opcioba ezt írja be : /d3d9

Valszeg gyorsan javitani fogják.
  • silencemonthy
    Már csak 1 óra :)

• LaposElem
    Megvan a dátum. Október 11. :)
  • LaposElem
    Nem tudom a lista valid e még, én ez alapján csekkolgattam mindent:
    Checklist
  • fatmax
    Végig ellenőrzöm a video alapján, az biztos , hogy nem az utolsó hiányzik :) . Köszi a segítséget !
  • jarlaxxe
    Annyinak kell lenni, valszeg egyet kihagytál valahol.
  • wedge31
    28 van ez biztos, ezt nézted már?

• fatmax
    OK, rákeresek erre a küldire. És akkor normal/veteran szinten van 28 devotion vagy nincs ?
  • wedge31
    ...és tényleg, látszik, hogy már több mint egy éve nem kerestem devotiont mert a három lv85 karimmal csak gyüjtöm a cuccokat, de még így is van ami nincs még meg.
  • jarlaxxe
    A mogdrogen shrine küldetés az neked smafú...

Igaz az sincs ott mint amit a kolléga írt, az valszeg tényleg a Edge of Reality küldi lesz de ahhoz össze kell szedni még egy pár dolgot mielött elkezdheti a szertartást.
  • wedge31
    Nem kevered a " Edge of Reality " secret bossos küldivel? ahhoz kell oda menni. Egy devotionhoz se kell küldetést csinálni csak meg kell találni öket.
  • fatmax
    Sziasztok ! A kieget várva elővettem egy kis bemelegítésre a játékot . Ismét , vagy inkább még mindig kéne egy kis segítség . A 28. dev. pontot , hogyan lehet megszerezni ? Elméletileg a Necropolis területén egy félreeső acid fertőzött kis utca végében a helyszín megvan. Itt elméletileg egy küldetésnek kéne lenni , de sehol semmi.
    Előre is köszönöm a segítséget !
  • Nandor1988
    Grim toolson tesztelhetted. Az inqusitort, elnézve demonak meg shamnak lesz a legjobb. Esetleg nightbaldenek cold miatt, bár van 2 szar skillje ahogy nézzem. Inkább varázslós puskásnak sikerült ez. Közel harc eléggé necces vele.

• wedge31
    Inquisitorra vagyok inkább kiváncsi azzal fogok nekivágni a kiegnek.
  • LaposElem
    Határeset nálam, de azonnal vétel lesz szerintem.
    A nekromanta skijeit elnéztem, lesznek érdekesek is, mondjuk a skeleton idézés nem tetszik. Pontosabban az, hogy timelimites, tehát folyamatosan újra kell kasztolgatni.
  • wedge31
    $17.99
  • LaposElem
    Jó lesz ez. Árát nem lehet még tudni?
  • wedge31
  • Nandor1988
    Szevasztok!

Kieg kezdésre keressek 2 embert. 2en vagyunk. 0ról kezdjük, aki szeretne csatlakozhat. Kezdők is jöhetnek, bár kis tapasztalat nem árt. Ha meg bármibe segítség kell segíteni, tudunk. Legtöbb masteryt én is haverom is ismeri. Melyik a húzzó skill mit mikor hogyan, mire kell figyelni.

Streamen megtaláltok nandi198810 néven. Nyugodtan jelöljetek be. Egy kék arc az avatarom.
  • MrStokes
    Necro HYPE! :D
  • wedge31
    Megvan a kieg cime.

Ha minden jól megy a megjelenés 2017 Q3 lesz.
  • MerlinW
    Nemsokára jön a nagy kiegészítő :)
  • Nandor1988
    Nah fasza. Most indul be a csoport, amikor bezzeg már pihentettem a gamet. Amíg felhúztam 1 csomó karakter alig találtam partnert, akiket találtam azok is alkalmi gamerek voltak. (1 hónapba 1 szer beléptek.) :D
  • wedge31
    V1.0.1.0
  • sirdond
    Rá kb 30 percre találtam egy Aegis-t és majdnem lvl60-an vagyok,úgyhogy inkább az lesz.
    De azért köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: sirdond, 2017.06.11. 19:23:03
  • MerlinW
    Tudok gyártani neked. Hozzávalók:

Sanctuary (emp relic)
    Mistborn talisman (emp relic)
    Clamity (emp relic)
    Oleron's Blood (rare component)
    Reinforced shell (component)
    Spined Carapace (component)
    2x Tainted Brin Matter

írj privátot, ha megvannak
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.06.11. 17:58:11
  • sirdond
    vagy,ha tudna nekem craftolni egyet,úgy, hogy adom az alapanyagokat, az is nagy segítség lenne
  • sirdond
    Valakinek nincs egy Juggernaut relic blueprint-je,amitől jelképes összegért megválna? :)