761
A Titan Quest fejlesztőinek új játéka!
-
#399 Ha már kiválasztottad a Másodlagos kasztot akkor már nincs visszaút a skilleket vissza tudod vonni de Mastery Classt már nem tudsz változtatni. -
savior666 #398 Van valami módja, hogy lecseréljem a másodlagos kasztot?
Újrakezdeni már nem akarom. -
#397 Én Pyromancer vagyok (Demolitionist+ Occultist) lvl 85-ön vagyok Ultimate fokon a Demolition kaszt az nagyon is jó kaszt lesz később amikor már lesz elég skill pontod a durvább Spellek-re. Én 2x1 kezes revolveres vagyok Vindictive Flame Shield Defense-nek és Fire Strike/ Chaos Damage a DMG-ra. De persze ugy is jó hogy Egy kezes Revolver és egy Off hand Magic item, vagy Egy kezes Sword és egy Off Hand Magic item mindegyik variáció jó a Pyronak. -
#396 Értem... Minden DLC-t megvettem (kivéve a Steam-es baromságot).
Demolution kaszt mennyire életképes később? Varázsló nem akarok lenni, nem tetszik.
Így vagy a közelharci, vagy a távolsági lövős marad.
Demolution mellé milyen kaszt illik, illetve 2*1 kezes pisztoly vagy 1 db 2 kezes puska a jobb?
Ha esetleg jobb a melee akkor Soldier mellé milyen kasztot? Illetve ott is 2*1 kezes kard, vagy 1 db 2 kezes pallos ? :D -
#395 A helyedben az ashes of malmouth dlc-t zsákolnám. A crucible nem lényeges, érdemi dolgot nem ad a story-hoz (inkább egyfajta endgame tartalom).
A ashes of malmouth viszont ad 2 aktot, és két új classt, nagyobb tárhelyet, elérhető szint magasabb, etc...
Én egy Witch Huntert viszek most. Occultistnál a Dreeg's Evil Eye-t mindenképpen tesztelni akartam a dlc megvétele előtt. Sajna úgy alakult, hogy köv hóban lesz csak meg, addig csak nyálcsorgatás.
Még egy dolog a dlc megvétele melett. Ugye 3 nehézségi fokozat van, ha a storyt akarod végig vinni, akkor a második nehézségi szint előtt jön a kieg két aktja, amiből kimaradnál. -
#394 Sziasztok!
Épp most vettem meg az alapjátékot. Pár kérdésem lenne:
- melyik a legjobb Single player kaszt (hogy érdemes párosítani őket)
- érdemes-e egyből megvenni minden DLC-t? Vagy amíg az alapjátékot nem játszom ki amúgy sem látnék semmi tartalmat a DLC-ből? -
#393 Kőszi, igy már elindult.. -
#392 #387 -
#391 Nekem 10 perce csak fekete képernyö indulásnál...másnál ilyen sokat tölt? -
#390 Ugyanolyan jó, mint eddig:) Burrwitch-től északra a térkép bejárható, folytatja a sztorit, 2 új kaszt, rengeteg új item, ellenfél, bűvölés, stb.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.10.12. 12:52:03 -
foxxi #389 Mielőtt megvenném én is kíváncsi lennék tapasztalatokra! -
#388 Kivancsian varom a tapasztalataitokat az uj kieggel kapcsolatban, ne kimeljetek! :) -
#387 Akinek nem indul inditási opcioba ezt írja be : /d3d9
Valszeg gyorsan javitani fogják. -
silencemonthy #386 Már csak 1 óra :)
-
#385 Megvan a dátum. Október 11. :) -
#384 Nem tudom a lista valid e még, én ez alapján csekkolgattam mindent:
Checklist -
fatmax #383 Végig ellenőrzöm a video alapján, az biztos , hogy nem az utolsó hiányzik :) . Köszi a segítséget ! -
#382 Annyinak kell lenni, valszeg egyet kihagytál valahol. -
#381 28 van ez biztos, ezt nézted már?
-
fatmax #380 OK, rákeresek erre a küldire. És akkor normal/veteran szinten van 28 devotion vagy nincs ? -
#379 ...és tényleg, látszik, hogy már több mint egy éve nem kerestem devotiont mert a három lv85 karimmal csak gyüjtöm a cuccokat, de még így is van ami nincs még meg. -
#378 A mogdrogen shrine küldetés az neked smafú...
Igaz az sincs ott mint amit a kolléga írt, az valszeg tényleg a Edge of Reality küldi lesz de ahhoz össze kell szedni még egy pár dolgot mielött elkezdheti a szertartást. -
#377 Nem kevered a " Edge of Reality " secret bossos küldivel? ahhoz kell oda menni. Egy devotionhoz se kell küldetést csinálni csak meg kell találni öket.
-
fatmax #376 Sziasztok ! A kieget várva elővettem egy kis bemelegítésre a játékot . Ismét , vagy inkább még mindig kéne egy kis segítség . A 28. dev. pontot , hogyan lehet megszerezni ? Elméletileg a Necropolis területén egy félreeső acid fertőzött kis utca végében a helyszín megvan. Itt elméletileg egy küldetésnek kéne lenni , de sehol semmi.
Előre is köszönöm a segítséget ! -
Nandor1988 #375 Grim toolson tesztelhetted. Az inqusitort, elnézve demonak meg shamnak lesz a legjobb. Esetleg nightbaldenek cold miatt, bár van 2 szar skillje ahogy nézzem. Inkább varázslós puskásnak sikerült ez. Közel harc eléggé necces vele.
-
#374 Inquisitorra vagyok inkább kiváncsi azzal fogok nekivágni a kiegnek. -
#373 Határeset nálam, de azonnal vétel lesz szerintem.
A nekromanta skijeit elnéztem, lesznek érdekesek is, mondjuk a skeleton idézés nem tetszik. Pontosabban az, hogy timelimites, tehát folyamatosan újra kell kasztolgatni. -
#372 $17.99 -
#371 Jó lesz ez. Árát nem lehet még tudni? -
#370 -
Nandor1988 #369 Szevasztok!
Kieg kezdésre keressek 2 embert. 2en vagyunk. 0ról kezdjük, aki szeretne csatlakozhat. Kezdők is jöhetnek, bár kis tapasztalat nem árt. Ha meg bármibe segítség kell segíteni, tudunk. Legtöbb masteryt én is haverom is ismeri. Melyik a húzzó skill mit mikor hogyan, mire kell figyelni.
Streamen megtaláltok nandi198810 néven. Nyugodtan jelöljetek be. Egy kék arc az avatarom. -
#368 Necro HYPE! :D -
#367 Megvan a kieg cime.
Ha minden jól megy a megjelenés 2017 Q3 lesz. -
#366 Nemsokára jön a nagy kiegészítő :) -
Nandor1988 #365 Nah fasza. Most indul be a csoport, amikor bezzeg már pihentettem a gamet. Amíg felhúztam 1 csomó karakter alig találtam partnert, akiket találtam azok is alkalmi gamerek voltak. (1 hónapba 1 szer beléptek.) :D -
#364 V1.0.1.0 -
sirdond #363 Rá kb 30 percre találtam egy Aegis-t és majdnem lvl60-an vagyok,úgyhogy inkább az lesz.
De azért köszönöm!
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2017.06.11. 19:23:03 -
#362 Tudok gyártani neked. Hozzávalók:
Sanctuary (emp relic)
Mistborn talisman (emp relic)
Clamity (emp relic)
Oleron's Blood (rare component)
Reinforced shell (component)
Spined Carapace (component)
2x Tainted Brin Matter
írj privátot, ha megvannak
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.06.11. 17:58:11 -
sirdond #361 vagy,ha tudna nekem craftolni egyet,úgy, hogy adom az alapanyagokat, az is nagy segítség lenne -
sirdond #360 Valakinek nincs egy Juggernaut relic blueprint-je,amitől jelképes összegért megválna? :)