761
A Titan Quest fejlesztőinek új játéka!
-
#238 Vagy dinamit vagy scrap kell hozzá és némi iron hogy megjavítsák a hidat. -
bega82 #237 Asszem dinamittal lehet szétrobbantani valami barikádot, és utána némi iron-ért megjavítani a hidat... ha ez az, amire gondolok :D -
nmara #236 Üdv, kérdésem lenne , hogy az északi burrwitch és a tőle keletre lévő east march közötti kissé északra lévő területre hogy lehet eljutni. Interneten nem találtam semmit, pedig a játékban mutatja. Vagy csak bug? Eredeti a játék. -
Sunrider924 #235 Kicsi a rakas
Ket lepessel arebb volt meg 2 star mob azok nem jottek utanam elsore, szoval az annyi mint 7 egy kupacban -
#234 Korai szakaszban ami nagyon jó skill a Demolitionist-nél az a Flame Touched (Bonus Fire Damage) és a Vindictive Flame (Fire Aura) és persze később a Temper a Flame Touched-hoz. Persze mivel én revolveres vagyok nálam a Fire és az Explosive Strike ki van maxolva a Static Strike-re 1 pont és a Brimstone-ra 4 pontot raktam.
Az Arcanist-nél az egyik legdurvább pusztító skill az az Albrect Aether Ray de iszonyat mana igényes, korai szakaszban érdemes használni a Panetti Missile-t és érdemes egy csomó skillt bespájzolni hogy minél elöbb unlockold az Aether Ray-t max szinten a Devastation + Aether Ray maxon egyenlő GODLIKE Killing Machine :D gyakorlatilag elpusztíthatatlan vagy de ennek az ára a horribilis mana igény oda már iszonyat nagy mana regen kell :D.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.03.12. 13:36:11 -
bega82 #233 Na, az király! Azt hiszem maradok akkor a sorcerer-nél. Az elején ngyon sima a történet, tettem a fegyverbe egy komplett searing ember-t, és az azáltal adott fireblast skillel, (meg persze a kimaxolt flame touched skillel) mindenki pusztul. Aztán hogy később melyik skilleket fejlesztem majd, azon még gondolkodom, kipróbálgatok majd párat, aztán meglátom. -
nmara #232 Az alap csillagképeknél nem kell csak 1 fajta, később lesz olyan amihez más is kell. Minden csillag kép egy adott helyen kezdődik és csak ott.
Tehát, raksz az öt pont egyikére, ekkor kivilágosodik amit fejleszthetsz. Minden csillagállás egy adott helyen kezdődik. A többi pontjánál azt írja, hogy " Locked, requires star earlies in constellation". Vagy no devotion points available. -
#231 Nekem is egy Fire based alapú karakterem van csak nálam Demolitionist +Occultist van (Pyromancer), egy Revolveres Fire Damage-os karakter némi Occultist mágiával megspékelve (Chaos Damage), tegnap este fejeztem be a Main Questet és öltem meg a Final Boss-t , a végére lvl 50-ként fejeztem be és 145 óra alatt vittem végig csak a Main Questet. És persze Elite Mode unlocked.
Amugy a Sorcerer/Sorceress (Demolitionist+Arcanist) az egyik legdurvább és legpusztítóbb karakter tud lenni ha jól tápolod a karaktert és persze a megfelelö gear van hozzá. -
Jaqen #230 Azért raktam mindre mert nem tudtam elindulni az adott ágon. Mondom biztos ki kell nyitni mindet (igazából a kétségbeesés szülte terv). Például miután raktam Eldritch-re, és Chaos-ra, ott van a patkánynál, hogy chaos affinity requirement. Nos raktam chaos-ra is, ott van az affinitások közt. Igazából mindenből van 1 affinitásom (bal oldalt). Mégsem tudok egyik csillagkép egyik csillagára sem rakni semmit. A skillekre is ha rámegyek, csak beadja őket, hiába kattintok akármelyikre semmi sem történik. Pirossal írja az affinity requirement-et. Egyébként angol tudásom még az alapnál is gyengébb, viszont ez az előzmény dolog meg megint nem tudom micsoda... -
bega82 #229 Sziasztok!
Egy fire alapú mágust szeretnék indítani. Milyen mastery kombó a legjobb erre szerintetek? Van valakinek ilyen karaktere? Egyelőre demolitionist és arcanist kettősében gondolkodom. -
nmara #228 Minden csillagképnél kiírja milyen előzmény kell, ráviszed az egeret. És a csillagképek csak egy helyen kezdhetők el. Van olyan ami fejlődik, tsunami, míg mások "csak" bónuszt adnak. Ha meg ennyit nem tudsz a játékból kimazsolázni.... -
Sunrider924 #227 No fucking way... elite nemesis trove, minek szopodni akkor ultimaten... -
#226 Minek nyomtál minden ágra? elöször elég egyre, nézd meg melyik csillagképek paszolnak a buildedbe és azon a vonalon indulj el. -
Jaqen #225 Rányomtam 5 devotion pontot az 5 ágra, egyiken sem tudok elindulni elvileg. Hiába nyomok zöld, vagy kék (nagy) pontra, egyikre sem rak semmit... -
Geroge #224 Köszönöm a választ!
Viszont még mindig nem tiszta a dolog. Mi a frásznak odaírni, hogy "When used as default weapon attack..." ha tulajdonképpen semmit nem jelent a szöveg, mert gyakorlatilag állandóan érvényben van a Pl a Soldier Cadence képessége, miszerint minden harmadik ütésre proccol a skill?
Úgy értem, hogy magyarra lefordítva a szöveg annyit tesz, hogy "Amikor alapvető fegyveres támadásKÉNT használják" és igen, kiemeltem a képzőt, támadásKÉNT (used AS), mert ezek szerint lehet a skillt másképp is használni. Most akkor hogy kéne ezt értelmeznem?
Tehát azt mondod, hogy maga a Cadence skill egy default attack skill és használjam bármelyik gombon, billentyűn, ez egy default attack és kész, egy afféle jelző a skillre. Tehetem az egy 1-es gombra, ha használom, akkor is kiváltja a Markovians Advantage-t.
Ha ez így van, akkor a Forcewave skill Tremor képességénél miért van kiemelve, hogy a Tremor (vagy a Forcwave?) NEM aktiválja a Markovians Advantage-t. Mikor a Forcewave alapból sem tudja...
Ha az "Activates off of a default wapon attacks" azt jelenti - ahogy írtad is -, hogy a skillt aktiválják a default weapon attack-ok, akkor miért van erre egy másik megfogalmazás, ami nekem egyszerűséggel úgy hangzik, hogy "Can activate with all default weapon attacks"? ???
Bocsánat az esetlenségemért, de számomra borzalmasan szarul van megfogalmazva a játék skillrendszere és nem bírok kiigazodni rajta. -
Jaqen #223 Van egy Epic one-handed fegyverem, név szerint Willie's Razor. 31-47dmg. Ráraktam a Slam nevű képességet (egy tárgy adta, több kisebb tárgyat kombináltam össze, valami karmokat), és 17-es szinten 522-t sebzek vele :D A nagyobb szörnyek is egy csapásra megvannak. -
#222 Default attack - ha jól tudom, azok a skillek, amik a bal egér gombra tehetőek (nem kötelezően). Amennyiben a skillek leírásában ott szerepel, hogy When used as default weapon attack... tehát ez a skill defaultnak számít akkor, és nem függ, hogy melyik gombra van kiosztva.
Activates off of default weapon attack - amennyiben ezt használod, esélyed van arra, hogy procoljon a skill, de (skillenként változó) bizonyos számú (pl.: minden 3. csapás) fixen procolja a skillt.
Ha valamit nem írtam jól, a többiek remélem kijavítanak majd. -
Geroge #221 Sziasztok!
Nagyon akarom, hogy tetsszen a játék, de nem bírok vele. Elsőre kicsit bonyolult, főleg a egyes skillek megfogalmazása. Most akkor pontosan mi is számít default attacknak? Mert olvastam olyat, hogy a skill szövegezéseben legyen ez benne, de olyat is, hogy csak a jobb klikken fog működni, de olyat is, hogy mindegy melyik gombon van. Valaki olyat is írt, hogy egyes skillek lecserélik a default attack-ot, mások meg tápolják.
Nem értem, hogy akkor mi számít default attack-nak? Az alapvető kis kardikon a bal klikken lenne az alaptámadás? És egyes skillek működnek úgy, mint ez csak tápolják ezt? Vagy mi az, hogy lecseréli?
Tovább bonyolítja a dolgot számomra, hogy egyes passzív skilleknél olyan rettenetesen szar a megfogalmazás, hogy a hajam leteszem, lásd, "activates off of default weapon attack", mi a rákot jelent ez? Gondolom azt, hogy default attack-kal aktiválódik (és mely skillek is ezek?). Némely aktív skillnek meg vannak ugye passzív skilljei a későbbiekben aminél le van írva, hogy az nem számít default attacknak, így nem fog kiváltani más skilleket?
Tudom, nagyon kuszán kérdezek és szinte biztos, hogy kavarok dolgokat, de valaki helyre tudná ezt tenni nekem? Nagyon egybefolyik most minden, azt meg nem szeretném, hogy elviszek egy karaktert magas szintre, aztán meg kiderül, hogy nem is működnek együtt a skilljeim. -
#220 Sajna nem tudom megnézni munkahelyen, betennéd gd plannerbe, ha szépen megkérlek? -
Ugy néz ki a Conjurerem még eliten is életképes lesz egy darabig. -
#218 A Skill pontokat Devil Crossing-ban oszthatod szét ha már a questben elértél odáig. -
Jaqen #217 Ehhem, és kinél oszthatom újra a pontokat? :D -
Steve Q #216 Először mindenképp a Crossroads (Keresztút) csillagképben kell elköltened egy devotion pontot. Amilyen affinitású a csillag, amire költöttél, olyan affinitású csillagképek válnak hozzáférhetővé. Minden csillagképnek van egy kezdő csillaga, ahol feltétlen kezdened kell, hogy apránként feloldhasd a csillagképet. Egyes csillagképek aktív képességeket adnak (pl. tsunami), amit aztán egy képességedhez köthetsz (pl. a normál támadáshoz is). Minél gyakrabban használod, annál inkább erősödik.
Utoljára szerkesztette: Steve Q, 2016.03.06. 20:52:10 -
Jaqen #215 Hát egyelőre győzzön meg :) 12-es szintű vagyok, nem sokat láttam a játékból még. Eddig tetszik mondjuk. Azért egy magyarítás jól jönne, a sztori érdekelne. Szívesen olvasgatnám a jegyzeteket is. Nightblade, és Occultist keresztezéséből lettem Witch hunter. A devotion pontokat, hogy tudom úgy elosztani, hogy a csillagképekre is jusson? Eddig 3 oltárt fedeztem fel, de hiába raktam a kör 1 pontjára egy pontot, nem tudtam továbbmenni. Vagy ez, hogy működik? Eddig mind a három pontom a középső kör különböző ágaira raktam mert nem tudtam máshova. Egyes csillagoknál képességeket ad be. Az ott micsoda? -
Steve Q #214 Akkor ez lehet az oka. Vedd meg, és nem lesz vele bajod. :) -
Jaqen #213 Nem eredeti. Sosem voltam túl jóban az ilyen játékokkal, bár ennek elkapott a hangulata. Majd látom meddig marad fenn. Egyébként update kell hozzá, ha valaki hasonló problémával küzd. Bár kétlem. -
savior666 #212 Rossz a cracked. -
Steve Q #211 Legalább eredeti a játék? -
Jaqen #210 Üdv. Nemrég kezdtem, még csak 10-es szintű vagyok. Hogy lehet utazni? A portálba belemegyek, de ott csak kérdőjeles dolgok vannak pedig sok portált felfedeztem már. Questeket, hogy fogadok el? Hiába beszélek az emberekkel, egy darab questet nem kaptam még. Előre is köszi. -
#209 minek csalás ehhez a játékhoz? -
savior666 #208 Cheat programmal nem nehez. -
#207 Ultimate szinten már nagyon nem mindegy milyen devastation skilleket használsz.
A farmolás meg alap, ha játszottál diablóval vagy akát TQ-el / ami ennek a játéknak az elödje / akkor tudod hogy egy jó gear kifarmolása akár 100+ órát is igénybe vehet de az is elöfordulhat, hogy egy óra alatt meg van ez a szép benne de ha társakkal mész ez a folyamat mindenképp felgyorsitható.
Az ectoplasm droppal kapcsolatban teljesen igazad van emelni kéne nem is kicsit...
Közel 300 óra játék után még mindig nincs meg minden cuccom amit szeretnék de igy vagyok ezzel a dioba is 1000+ óra után... -
#206 Milyen nehézségen tolod mert ha Normalon (easy-n) akkor az csak a bemelegítés mert Normalon nagyon könnyű a játék, igazából meghalni sem tudsz ha jól fejleszted a karaktert, alapból Veteran-on kéne játszani (Medium) és úgy átmenni nehezebb fokozatra, pl Elite (Hard) vagy Ultimate (Very Hard) ott van kihívás rendesen. -
Sunrider924 #205 Udv
nem irsz ostobasagot, velemenyt irsz, a sajatodat, ez rendben van. A tiedre valasozlva en is megirom az enyemet:
A tortenet old school stilusban van talalva, kell olvasni a lore bejegyzeseket, amiket a jatekban haladva folyamatosan talalsz(es meg xp is jar erte). Nekem ez igy megfelel, bar az kicsit zavar hogy a questleirasok is pont olyan kodosek, az iranyt megadjak aztan kellemes keresgelest...
A zene az tokeletes, nekem csak hidegrazos, filmzene, nem egy akarmilyen oszevissza trallala, ez nagy piros pont.
Grafika az felemas, a sok efekt miatt sokszor nem latom hogy kit utok/lovok a tomegben es azt se ha az orom elott ut engem egy noble aparition.... nekem tul sok a csilivili a harcban, tul keves a karilapon.
Bossok(star mob) idegesitoek, marmint amikor kifogom hogy 2-3 jon egyutt es mindegyik kurvagyors(fast), ramront(charge) a terkep tulsofelebol es lestunol, es mire kijovok stunbol jon a tarsa, ultimaten ez mar nem fasza.
A reflektes mobnal meg egyszeruen csak kapjak be a fejlesztok, nincs idom lereagalni es maris pofan lottem magam...ja ize battlrmagem van PRM/Devastation build( a la Alkaizer)
Nekem nem volt zavaro az ismetlodo palyaelem, eleg nagynak erzem a jatekvilagot neha mar farasztoan nagy ha minden zegzugot meg akarok nezni a secret area/crumbling wall/hidden stash megtalalasahoz. Van beloluk jo boven. Pozitivum
Loot: ugyanaz a marhasag mint a vanila diabloban, van loot de nem a te karidnak........ nonszensz. Lvl 73 battlemagem olyan salata gearben mint a szivarvany, kis kek kis zold ott kis sarga, sehol egy lila. Nem igazan potyog a legendas, ultimatere jutva kb 10 drb esett eddig, amibol 1 volt a karimnak valo, halistennek sz@rasig vagyok demolitionist/saman cucokkal, fasza :S
Valahol ez is az oka hogy nem igazan megy meg az ultimate, mert kellene mar gear is, resi hijjan megkefelik a szamat a star mobok es akkor hol van meg a nemezisfarm.
Jobb hijjan elkezdek masik karit a saman totemes josag lehet kevesbe gear igenyes, prm battlemage eleg magas a skilltresholdja, Alkaizer kaliberu jatekos betolja vele ultimate hardcoret(megtortent, vegigjatszotta a jatekot) de atlagos mezei jatekos surubben harap a fube mint ami jolesik.
Apropo fubeharapas, kicsit eroltetett dolog ez a meghalasnal a varosban ebredsz es kutyagolj vissza az egesz terkepen keresztul ha nem nyitottal portalt magadnak a kozelbe mielott megfekudtel. Olvastam hogy a fejlesztok reszerol ez szandekos, szerintem lehetne valaszthato.
Nagy negatvum rogue-like dungeons a la Steps of torment/Bastion of chaos: most komolyan napokig kellene farmoljak hogy legyen kulcsom es ha meghalok odabent akkor game over?? Megis mi indokolja ezt ha a loot ugyanolyan vacak odabent mint mashol odakint? nem beszelve hogy jo szar az ectoplasm drop, blood of chthun az meg csak lenne, de azok a kibaszott szellemek egyszeruen nem hajlandoak dropolni................................
Masik nagy negativum a faction repu armor: loszar, nem er semmit. Pont. Augment/reci igen, armor/weapon nem.
TLDR ;megnezem a saman easy mode-ot inkabb aztan majd megirom ha az konyebb
-
#204 Sziasztok
Vegyesek az érzelmeim a játékkal kapcsolatban (pár napja vettem meg). Összességében nyilván tetszik, de talán többet vártam.
Az az igazság, hogy nagyon szerettem volna rajongani a játékért, de nagyon érződik rajta, hogy nem egy nagy brigád csinálta hanem egy kisebb csapat(ha jól emlékszem, ha ostobaságot írok akkor majd kijavítotok).
Ami nagyon tetszik az a sokak által írt karakterfejlődés, a végtelen lehetősége annak, hogy milyen irányba fejlesszük a karakterünket.
A zenék nagyon hangulatosak.
Ami nem tetszik az a fősztori például. Lehet én k*rvultam el játékügyileg, de nekem már 2016 ban hiányzik, egy szinkronos végigvezetés kisablakos videóbejátszással(legalább mint mondjuk a borderlands2 ben) ha nem is teljes képernyős átvezető animációról beszélek, de szeretném ha "igényesen" rámtolnák a fősztorit úgy, hogy később is emlékezzek rá. Itt ilyen nincs. Lehet hülyén magyaráztam el, sietek mert mindjárt meló van.
A nagyobb Bossok se tetszeneke, sajnos bár ez a játék véleményem szerint sok dologban jobb mint a diablo 3, a nagyobb bossok megvalósításában, hangulatában(mert ez a lényeg) körökkel jobb a Diablo3ban. Kicsit olyan "semmilyenek"...
A másik ami zavar, a kis gárda miatt rengeteg az ismétlődő elem. Act4 ben vagyok már de még mindig ugyanúgy néznek ki a kis ládikák, ugyanazok a tökök vannak a mezőkön stbstb mint az act1ben.
Perpill lvl 41 vagyok, és mindenképpen végigtolom márcsak a legendary cuccok miatt is amikre kíváncsi vagyok és hogy mit tudok kihozni a cold mage karakteremből, de egyelőre nem érzem, hogy évekig akarom tolni.
Meglátjuk.
Nekem ez a játék ha értékelnem kéne 10es skálán 7-7.5/10.
Pedig tényleg szeretném imádni, egyelőre nem megy. -
Trubi15 #203 Sziasztok valakinek van kedve együtt nyomni ? újba kezdeni vagy valami esetleg ha van azonos szintű karakterünk. TrubiHUN néven megtaláltok esetleg URL : steamcommunity.com/id/trubi19 -
xcap #202 Köszi az infót, ez akkor nyilván (?) úgy is működik, hogy Normal-on megveszem az adott Mandate-t, így pedig majd Elite-n fel tudom gyorsítani a reputation gyűjtést még ugyanazzal a karakterrel!? Vagy a Normal-on megvett Mandate nem működik Elite-n? -
Steve Q #201 Szerintem nem, minden új karakter nulláról indul. Azt viszont meg lehet csinálni, hogy a faction-öknél vásárolhatsz mandate-eket. Ezeket transfer-ben át tudod adni más karakternek is - felgyorsítja a reputation növekedését az adott faction-nél (duplájára, azt hiszem). -
xcap #200 Szerintetek érdemes "vesződni" Normál nehézségen a faction-ok teljesítésével vagy ráér Elite-n, Ultimate-n? Egyáltalán lehet tudni, hogy a Normálon megszerzett repution-ok átadódnak-e a köv. nehézségi szintre? -
#199 Nézegettem a Masteryket, és végül Warder lett. Két kezes fegyverrel, veteránon. Lv20 -ig nem volt nagyobb gond, bár eddig nem egy rohanós karakternek tűnik. Lassan Akt1 boss, utánna meglátjuk merre tovább.