761
A Titan Quest fejlesztőinek új játéka!
-
#278 Ez csak rajtad függ hogy milyen karaktert akarsz csinálni ha harcost akkor maxold ki a Soldier ágat mármint a Mastery pontokat 50-re és utána mehet a következő Mastery fejlesztése. -
undY1ng #277 Tehát ha jól olvasom akkor még ne nagyon foglalkozzak a második kaszttal? Először húzzam fel a Soldier ágat fullra, aztán majd térjek át az adott másikra? -
bega82 #276 Ja igen, nem a skill tree, a mastery bar-ra gondoltam én is. -
Sunrider924 #275 Skill tree-bol nem lesz semmilyen cuning, lehet ellenben devotionbol, masterybar fejlesztese es igen gearbol. Sajat tapasztalatom hogy offensive ability 2k alatt nem igazan erezheto 2k es 2,4k ahol elkezd erezheto lenni a crit, es ugye nagyon sok item procc on crit aktivalodik nem on hit.
Amikor valakinek a buildjet nezed azt is nezd hogy milyen karit epitett es milyen masteryt maxolt ki mert sok esetben alapveto dolgokat felejtenek el emliteni vagy mert szerintuk ez magatol ertetodik. -
bega82 #274 OK. Még egyelőre csak a Demo mastery van, de már beraktam a fire strike-ot bal egér gombra. -
bega82 #273 Persze, hogy megengedem, ne hülyéskedj! Igen, ez az attribútum kérdés elég érdekes dolog. Mert pl. valamelyik a grimdawn.com fórum valamelyik topicjában meg úgy ecsetelte az illető, hogy cunning-ra nem kell tenni, mert az a skill tree-ből lesz elég, meg a cuccokból offensive ability is, és ha a fire damage az elsődleges valakinél, akkor a spirit meg a physique az, amit érdemes növelni.
De hát ez tényleg olyan, hogy ki kell tapasztalni, meg mindenkinek más lehet a megközelítése az adott karakternél, ez már a Titan Quest-ben is így volt. :) -
#272 A Chaos Damage az nagyon fontos ( Solael's Witcfire) az nagyon durva Chaos Damage-t ad neked azt minél előbb érdemes kimaxolni mert akkor már elég nagy sebzést ad neked és érdemes a Primary Skillt- átállítani a Fire Strike-ra Second Skill meg valami Debuff vagy Aoe Skill amit akarsz, -
Sunrider924 #271 Bar nem engem kerdeztel de ha megengeded en is mondok egy velemenyt:
dontsd el milyen karit akarsz es a fo masteryt fejleszd ki vegig(50 pont), az garantalja hogy lesz eleg core stat ami ahoz a masteryhez szukseges, nekem battlemage van ami arcanist(main)+soldier(secondary) soha egyetlen pontot nem raktam spiritre mert megvan masterybol meg gearbol, annal fontosabb a cuning es a physique, cuning nem csak bizonyos fegyverekhez kell, hanem ad crit chancet is, a physique meg health-et ad es health regent amibol a legnehezebb fokozaton ultimate-en soha nem lesz eleg.(igazabol megfelelo resitek- 60+ - es armor- 1200+ - melett 300 health/sec regen mar eleg 9k hpval egy atlagos ugyessegu jatekosnak)
Sajna nem tudom ki a hazigazda de lenne ertelme fejlecbe linket rakni a jatek hivatalos oldalan a class forumokhoz ahol elore meg lehet lesni mi lesz a vege annak a kombinacionak amit az egyszeri jatekos valaszt, vannak leprobalt buildek/ajantlotgear/gameplay vidik.
Persze van helye az egyenieskedesnek is csak esetleg 85on felebred majd a tisztelt jatekos hogy pont hijjan van nehany statpontnak amit nem lehet resetelni(skillt es devotiont lehet orverzesig vagy ameddig birja zsetonnal) tehat mehet a kovetkezo kari szintezese, fene tudja kinek van eppen erre igenye. -
bega82 #270 Értem. Igen, szerintem is kell a spirit nagyon, ahogy írtad a mana regen miatt is, meg a fire damage-et is az tolja fel. :) Mondjuk a chaos damage-nél fogalmam sincs. Azt csak a +% chaos damage növeli? -
#269 Ugye Elite Boss harc közben vagy ha letámad egy nagyobb csorda csak benyomom a debuffot rájuk aztán távolról szépen leszedem öket ha szorult helyzet van akkor van az AOE damage így sikerül kiszabadulni, a revolveres távolsági harcos közelröl nem olyan hatékony, ilyenkor mindig benyomom rá az AOe damage-t és mindig a kellő távolságból apritom le a Boss-t vagy a csordát, habár most van egy Death Knight-om az be van állítva agressive modra :D az mindenkit letámad akit csak ér rányomom a PLusz Buffokat azt durván leaprit mindenkit én meg hátulról végzek a maradékkal :D.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.03.25. 18:19:50 -
#268 Nálam a Physique és a Cunning egyformán van fejlesztve, a Cunning kicsit mindig magasabb mint a Physique, de egyértelműen a Spirit-re fókuszáltam mivel Occultistnál az a lényeg, szóval a Spirit élvez elsőbbséget és utána egyformán lehet osztogatni a pontokat 2:1 arányban a a Cunning & Physique-re.
Meg aztán nem árt már az elején olyan cuccokat farmolni venni ami Mana regent adnak, a Pyro-hoz elengedhetetlen a mana regen mert az elég kellemetlen ha Boss harc közben fogy el a manád és elég lassan töltődik vissza. Nálam direkt olyan cuccok vannak ami elég durván megnyomják a Mana regent igy harc közben sose fogy ki a manából vagy ha mégis másodpercek alatt visszatöltödik. -
bega82 #267 Na így már OK, sejtettem, hogy valami cucc kell hozzá, mert skill-nél nem találtam ilyesmit. Köszi srácok.
És figyi wesker, te a attribute pontokat hogy osztottad el? -
#266 Jah igen azt elfelejtettem leirni hogy kell hozzá egy Gunslinger Talisman ami engedi hogy hogy Dual revolvered legyen !
Csak kell hozzá egy Blueprint és már craftolhatod is Blueprint-et dobhat Elite Boss is de vehetsz a Faction árusoknál is, ha elég magas a reputáciod náluk.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.03.25. 17:19:58 -
Steve Q #265 Kell hozzá egy Gunslinger's Talisman vagy Belt, csak az engedi két pisztoly egyidejű használatát. -
bega82 #264 De nekem nem engedi betenni off-handbe a másik revolvert. Csak pajzsokat, meg könyveket, ilyesmit. -
#263 Demolitionist-nél ugye vannak a távolsági(Ranged) fegyverek, van a két kezes fegyverek ( Rifle, Crossbow,) és van a One Handed fegyverek (Revolver) mivel a Revolver egy kezes ezért a Demolitionist-nél alapból kettő lehet nálad és akkor lesz belőle Dual Revolver. Egyedül csak a Revolverböl lehet nálad kettő a többi fegyver kétkezes.
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.03.25. 15:57:41 -
bega82 #262 Köszönöm szépen. Igen, a Demo mindenképpen alap, azt én is így terveztem. Lehet, hogy én is Pyro leszek, egy sorcerer karim már van, csak az ilyen full mágus, de most pisztolyharcost akarok. :D
A dual wield hogy is lesz? Mert közelharci fegyverekkel ugye van rá skill a Nightblade mastery-ben, de pisztolyra nincs, ugye? Cuccok biztosítják majd, hogy mindkét kezemben lehessen? -
Agaba72 #261 Szerintem nincs olyan kombináció ami ne lenne életképes. Többek közt e miatt is zseniális ez a játék.
Próba képen csináltam egy Soldier+ Occultist (Witchblade) párosítást és igencsak jól működik. Egy kétkezes fegyverrel "csapkodok" ha 1 target van, egy területre ható "életszívó" varázslattal meg a tömeget célzom, minél többen vannak annál többet gyógyulok. Igen érdekes, egyedi karakter, varázslóharcos szó szerint. -
#260 #219 -
#259 Soldier mellé ezek a kasztok ajánlottak:
Soldier + Arcanist (Battlemage) Egy kezes harcos elég durva Elemental mágiával együtt
Soldier+ Nightblade (Blademaster) Lehet Dual Sword-os harci karakter vagy egy kezes Harcos Shield-el együtt.
Soldier + Demolitionist (Commando) Lehet kétkezes fegyveres (Shotgun, Rifle, Crossbow) vagy lehet egy kezes Revolveres + Shield
Soldier+ Shaman (Warder) 80 %-ban Mágus maradék 20 % harcos -
#258 Occultist mellé ezek illenek hozzá :
Occultist + Shaman (Conjurer) Ha egy igazán durva Mage class-t akarsz egy hadsereg summon/Pet támogatással
Occultist + Demolitionist (Pyromancer) Ha Dual Revolveres class-t akarsz némi Occultist mágiával (Chaos DMG)
Occultist + Nightblade Ha egy durva Dual Blades Assassin class-t akarsz Occultist Mágiával (Poison DMG) -
#257 Indítottam egy occultist-ot, és most értem el oda, hogy másodlagos kasztot lehet választani.
Mit ajánlotok mellé? -
undY1ng #256 Így első nekifutásnak tetszik a dolog! Kicsit jobban belemerültem tegnap, bár anno a TQ-ben is voltak gondjaim a másik class választásában. Soldier-t indítottam és amolyan kétkezes ütögetős buildet szeretnék csinálni. Ebben az esetben melyik a legjobb választás másik kasztnak? -
#255 Ha revolveres karaktert akarsz akkor az egyik Mastery mindenképp a Demolitionist legyen, ezeket ajánlom hozzá :
Demolitionist + Soldier (Commando)
Demolitionist + Occultist (Pyromancer) Ezzel vagyok én is, (Dual revolver POWA) :D
Demolitionist + Arcanist (Sorcerer/Sorceress) Az egyik legdurvább és legpusztítóbb class) csak iszonyúan nagy mana igény kell hozzá
Utoljára szerkesztette: wesker24, 2016.03.25. 07:34:38 -
bega82 #254 Ki akarok próbálni egy ilyen két revolveres karaktert én is. :) A Demo szerintem alap lesz, másik mastery-nek melyiket ajánljátok? -
Sunrider924 #253 Elso dupla legendary drop -
Agaba72 #252 Imádni fogod.
A diablót egyértelműen üti. (szerettem én is azt is, majd 1000 órát játszottam vele) A PoE-t ha nem is üti (az nálam 1800 óránál tart) de talán még is.............:)
Elképesztően hangulatos.
Röviden: ami jó a diablóban + ami jó a PoE-ben + ami jó volt a TQ-ben + egy kis igazi RPG beütés ( vannak küldetések ahol dönthetünk egy adott dolog kimenetele felől. PL. : falusiak "boszorkányt" égetnének. Dönthetünk úgy, hogy mi gyújtjuk meg (hehe) de ki is szabadíthatjuk.........stb.) = Grim Dawn.
Öreg vagyok már a lelkesedéshez. Évente jó ha egy új játék ami még meg tud fogni de ez betett nekem. Jobban rákockultam mint anno a diora vagy PoE-ra. -
undY1ng #251 Miért nincs ekkora "hype" a játék körül? Pedig még EA státuszban elég sok nevesebb streamer is tolta és most a megjelenésnél nem is tolják ezek az adott emberkék.. Én imádtam a Titan Quest-et, de ezt nem nagyon próbáltam ki. Viszont Diablo sorozat a kedvenceim közé tartozik (na meg a PoE és társai), tehát a kérdésem, hogy tetszene szerintetek? -
Sunrider924 #250 Ha megnezed a jatek hivatalos foruman az 1.0.0.2 topicjat es vegigolvasod, akkor megerted hogy mikent jott ez ossze. Valahol a fejlesztok is hibaztak, elso korben lenerfeltek az osszes defenziv devotiont, igaz cserebe feltoltak az armor-t/armor contributiont. Becsuszott meg egy kis gikszer a cuning requirement megugrasaval is es igy akkor sok karakter aki nem volt full tank hirtelen hasznalhatatlan lett ultimaten.
Masodik korben jott az igazi nerf, mert jopar devotiont visszacsinaltak/atdolgoztak de emelett felboostoltak az offenziv konstellaciokat, mindegyik kapott resistet es emelett lecsokkentettek a sebzodest elite es ultimate nehezsegen plusz megnerfeltek a bossokat is.
Az indoklas az volt, hogy igy felszabadul a jatekos es nem kell minden vedelmi konstellaciot kimaxoljon mehet offenzivre is ezentul es ez akkor nagyobb szabadsagot eredmenyez a buildek epitesenel.
Hat fene tudja, szerintem ez nem kelett, a legendary gambling onmagaban felboritotta az egeszet, es egyfelol orulok hogy mostmar van loot masfelol ez a jatek mar nem az ami volt. -
#249 Hali nincs kedved majd jönni valamikor egy Steps of Torment challenge-re van egy Questem hogy Slay Alkamos (Lord Executioner), és ugye ahhoz meg Skeleton Key kell, craftoltam is Skeleton key-t lostprophettel el is vittük a Final Bossig (Steps of Torment lvl 5) vagyis Alkamosig de ott mind a ketten megmurdáltunk :D -
#248 v1.0.0.2
A sok rinya hatására nerfelték az elite és ultimate nehézségét... -
#247 zsír -
#246 Jah miután meg megölted a Final Bosst (Loghorrean) end of Act 4 ki is irja hogy Elite mode Unlocked ! -
#245 Köszi -
Sunrider924 #244 Igen, Act4ben Necropolisban megolod Longhorreant(story boss) es azonnal unlockolja neked a kovetkezo nehezsegi fokozatot, kiirja a kepernyo kozepere amikor megtortenik -
#243 Ebben a játékban a nehézség szinthez van kötve, nálam lvl37-en csak normal/veteran elérhető, vagy végig kell tolni hozzá a storyt? -
Sunrider924 #242 Auch
Grim dawn v ersion 1.0.0.2: A new Blacksmith now appears in Tyrant's Hold on Elite and Ultimate difficulty that can turn rare crafting materials into random items of Legendary quality. If your character is too low level to roll a Legendary, it will be an Epic item instead, but this should not be much of an issue for players not power-levelling through Normal/Veteran. -
nmara #241 Ez lenne, köszi. Szerintem az életbe rá nem jöttem volna. -
Sunrider924 #240 How to find and farm Hallowed Hill -
nmara #239 East march megvan. Majd csinálok egy képet mire gondolok. Attól északra és a warden pince lejárattól délre van, ezek között.