Grim Dawn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
[merlinw.org]
Blackwater-t es Thermite Mine-t mar lattam mas viodeoban es build-ben, eredetileg nem terveztem oket hasznalni, de majd lehet kiprobalom oket.
A meteor shower mokas lehet.
En a Flashbang-en jelenleg jobb hijjan Elemental Storm-ot (Rhowan's Crown) hasznalok, de csak ki kene majd probalni a Meteor Shower-t.
Lehet nezek is rola videot, hogy megis milyen. <#vigyor>#vigyor>
Egy kerdes a vegere:
A +pierce dmg (a Hydra csillagjegyben pl. ) az az armor piercing-et jelenti, vagy letezik ilyen tipusu sebzes is?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
[merlinw.org]
TQ egy az egyben kimaradt eddig az eletembol. Bar mar Steam-en megvan, de eddig meg nem kerult ra sor.
Nem ismeretlen szamomra az altalad hasznalt build, GD forumon korabban talaltam egy nagyon hasonlot.
En egy masik, a fentinel regebbi, de szinten GD forumos dual pistol sorc build alapjan indultam el.
Ebben nem szerepelt a Blackwater Coctail es a Thermite mine.
Eddig Grenado-t hasznaltam, de mostanra elhagytam es most nem hasznalok helyette mast.
Devotion pontokat a fent linkelt build szerint kezdtem el osztogatni. A topic masodik oldalan (20. hsz.) a szerzo leirt egy reszletes instrukciot, hogy hogyan erdemes osztogatni a pontokat.
Utoljára szerkesztette: MrStokes, 2017.04.28. 13:59:01
Gyakorlatilag valami hasonlot csinaltam vegul en is. A GD forumon a build topic-jaban irta a szerzo, hogy kb. minden pont menjen physique-re, max az elejen ha kell egy-egy ranged fegyverhez +cunning, akkor oszthatok ra par pontot. Igy is tortent es 7 pont ment vegul cunning-ra, tobbi mind physique-re.
Eddig nem volt tiszta, hogy altalaban minden buildnel igy erdemes -e eljarni, de a valszodbol azt veszem ki, hogy igen.
A build meg ilyen. Minden attrib pont a physique-re ment. Ulzuin szettet használom, a többi random, resist maxolós tárgyak (láb, naci, gyűrűk). Medál Pyroclasm Mark a dial wield miatt, relic meg szintén Ulzuin.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.04.27. 20:34:12
[merlinw.org]
Így índitasz aztán rákeresel milyen geart akarsz a karidnak és mi a hozzá való stat követelmény ha az megvan akkor a physique-re mindent ami marad.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egy masik baklovesem szterintem az volt, hogy legutobb probaltam egy bleed/vitality dot dmg buildet osszehozni shaman/occultist (conjurer) komboval. Ennek megfeleloen osztottam mind spiritre, mind cunning-ra is. (Itt sem tudtam meg mennyire fontos a physique, igy meg ennel sem nagyon osztottam ra...) Utolag ugy gondolom nem annyira szerencses ket olyan sebzes tipust egyutt hasznalni, amiknel az egyik cunning, a masik spirit alapu.
Legutobb egy dual pistol sorcerert inditottam, 50-60 kozott jarok vele, nagyon elvezetes vele a jatek. Mielott nekiugrottam, mar kimondottan utananeztem, hogyan erdemes a main statokra a pontokat osztanom. Azt hiszem ekkor vilagosodtam meg es most mar jobban ertem es erzem ezt a temat.
Jelenleg epp pihentetem a jatekot, most Mass Effect Andromeda megy minden mennyisegben. 😊
De egyebkent erdekelne a sorc builded, milyen skillekre tettel es mennyit, ill. hogy milyen devotion csillagjegyeket hasznalsz.
Tenyleg, nincs vmi mod, amivel lehetne resetelni/ujraosztani a main statokat? Sok idot beleoltem abba a conjurer kariba, ha mar kello mennyisegu physique-et tudnek neki kiosztani, meg lehetne belole enekes halott. 😊
Ranged karival egyébbként valamivel könnyebb a játék.
Itt még hiányzik egy frakció és két gyűrű és egy öv, azokkal meglesz a teljes resist faktor (chaos-fire karakter, passzív buffokkal 50-80k dmg output + ~20mp 10-20k dot)
Rajta még egyetlen augment sincs a karakteren és hiányzik egy szett amulett. (Bleed orientált karakter, passzív buffokkal 40-100k a damage output + ~5-10mp 30-40k dot)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.04.26. 14:56:02
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: SlipKnoTiaN, 2017.04.08. 15:41:23
A műfajban a POE mellett talán az egyik legjobb alternatíva a Grim Dawn. Most meg új class is jön, új kombinációs lehetőségekkel... jó lesz, már várom.
:)
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.12.29. 18:58:56
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"
<#banplz>#banplz>
How much can you take,before you snap?
Utoljára szerkesztette: Lancus, 2016.10.21. 17:05:34
Tervezek majd egy petes buildet, csak azért kérdem. Köszi.
Utoljára szerkesztette: Lancus, 2016.10.15. 23:31:13
Játékostársakat / csoportot keresek közös játékra ... egyedül nem az igazi, értelmes random multi meg hol van hol nincs.
Van pár karim amivel mennék:
Veteran: Warder ( tankos jó dps el), Druid (nagyon mages, heal buffos full high dps)
Elite: Blademaster (nem túl tankos de nagyon nagy sebzés)
Ultimate: pet Conjurer (imba nagyon...4+1 pet ...a petek széttépnek bármit, és tankolnak😄)
Crucible DLC-m jelenleg nincs és custom gamet nem játszom.
Akit érdekel multi privátban adjon meg pls elérhetőséget (steam, ts, ami tettszik) hogy felvehessük a kapcsolatot.
Utoljára szerkesztette: setlaj, 2016.10.09. 12:58:22
A Grim Dawn már 2016 februárjában lett Final release, azóta már kijött hozzá egy Story DLC (Hidden path) és egy Arena DLC (Crucible) <#nyes>#nyes>
ezzel a játékkal is igy vagyok, az alfáját próbáltam, nagyon bejött ahogyan a titan quest is.
ha boltban vagy steamen úgy 3500 ft ig lehet venni, akkor irjon már vki hogy van és megveszem
de csak ha már tényleg a végső verzió, nem akarok bármivel is játszani csak gold editionokkal és hasonlók, játék úgy is mint a tenger, idő meg kevés
Utoljára szerkesztette: Lancus, 2016.10.04. 18:39:49
47. per környékén esik.
Én is kinyírtam, és esett utánna.
De ha nem, ne fusztráld magad, menj a következő nehézségi szintre.
Mivel ezt a Bounty questet már be buktad így nem sok mindent tudsz tenni:
1. Ha van előző Save akkor betöltöd azt mielőtt felvetted volna a Bounty Quest-et, nálam mindig van Backup mentés a Grim Dawn-ról ha valami bekrepálna.
2. Nem tudom milyen nehézségen játsasz de azon a fokon ezt a Bounty szálat már buktad, csak akkor tudod megcsinálni újra ha már egy magasabb fokon játszasz, mert ugye Elite-töl kezdve resetelödik minden a story is Bounty-k is de a cuccaid megmaradnak, és akkor legközelebb már tudod mit kell tenni.
3. Próbálsz addig Grindelni farmolni , a Cultist Lair-nél és a Foggy Banknál amig nem esik ki a Strange Key de ennek az esély nagyon kevés hogy valaha is ki pottyanjon.
Direni-t én lecsaptam, a többi lehetőség pedig nem jön össze.
Egyszerűen nem esik a kulcs sajnos.
Sőt a Cultist's Lair-be már egy rakás alakalommal visszamentem, már voltam a Depraved Sanctuary-nál is.
Csakhogy a kulcs egyszerűen nem esik, akárhányszor próbáltam.
Ezért kérdeztem, hogy létezik-e más megoldás is, de ezek szerint nem.
Külföldi fórumon láttam, hogy volt olyan akinek ezzel a módszerrel egyáltalán nem eset egyszer sem.
Nagyon sajnálom, mert így nem tudom folytatni a Bounty-kat, pedig a reputáció kellene a jobb cuccok miatt. <#shakehead>#shakehead>
Ez eshet ott a Depraved Sanctuary előtti térségben, illetve Foggy Bank-nál van egy ház, csapóajtóval ott van a Cultist's Lair, ott is dobhat ilyen kulcsot, ha jól emlékszem. Ja Cultist's Lair nincs jelölve a térképen.
Remélem jól tudom, ha nem, akkor javítson ki valaki.
Max este futok 1-2 kört vele, meglesem neked.
Felvettem a vérdíj küldetések közül a Blooddriker-t.
Tudom, hogy hová kéne mennem, de nincs meg a kulcsom hozzá.
A fazont aki adta volna én megöltem, a wiki szerint máshogy is meglehet szerezni, de nekem még nem sikerült.
Viszont amíg ezt a feladatot nem teljesítem másikat sem kapok az asztaltól (mekkora szívás).
Hogyan tudnám megszerezni?