761
A Titan Quest fejlesztőinek új játéka!
-
ntex #440 Azóta elkezdtem egy Shaman + Inquisitor dual pisztolyos karit, lightning dmg-re fókuszálva. Hát valami kegyetlen jó lehet vele haladni, a két lightning dmg-s fegyver enchant amit lehet stackelni a bekapcsolható aurákkal valami iszonyat módon megdobja a dps-t. -
ntex #439 DLC-ben rengeteg life leechinges enemy van, sajna arra nekem sincs jelenleg semmi resistem (nem írja a resistek között hanem a karakterlapon találod meg a statot), szívok is rendesen egy két helyen :D
Más:
Kicsit variáltam a buildemen, jelenleg így néz ki a karim Grimtools
Igazából Loghorreanhoz odamentem eliten ezzel a karival és szétvertem egy az egyben. De megkérdem mégis mit lenne érdemes változtatni vagy javítani hogy még jobb legyen? Az itemeken kívül :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.04. 20:16:11 -
#438 A hit es crit eselyed az ellenfeltol is fugg es szerintem mindig a legutolsonak megtamadott ellenfeltipushoz irja ki az aktualis ertekeket. -
#437 lvl45-ön fejeztem be a normalt. Commando kari, de puttyogtatva megyek, melee-re csak kb 15 pontot ha raktam, az is csak hp meg physiqe növelő. Legendary 1db, amit a végén kaptam a questért, természetesen egy pajzs, mert arra baromi nagy szükségem volt, puskával a kezemben. Legjobb cuccom zöld, értelmes kék sem esett. Puskát is quartermastertől vettem lvl35-on. 7300dps van most kb,ezt minden talált fegyver csökkentette volna 1-2k-val :( Most kezdtem a kieget, eddig nem volt nagy baj, bár a poison-os bokrok tudnak meglepetést okozni. -
ntex #436 Nah alakul ez :D Eliten jelenleg így áll a Commando karim, esett már 6-7 legendary item is de sajna egy sem a karakternek való :\ +1100% körüli Physical dam és Internal trauma módosítóval elég szépen lehet vele darálni :D Kíváncsi leszek mit fogok még tudni kihozni belőle. A relic meg még mindig a kis 25-ös szintre való xD Párszor meghaltam már, de szerintem azért mert néha elég fejvesztve rohanok bele a tömegekbe és van időnként még ilyen resistek mellett is baszott nagy damage. Amúgy másnál is csinálja azt hogy az offensive abilitynél mindig mást értékeket mutat a hit és crit esélyre? Nekem össze vissza variálódnak az értékek valamiért.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.12.02. 02:13:24 -
Dreadshade #435 Megvettem azóta a kiegészítőket a játékhoz, hát azt kell, hogy mondjam ez a játék mindent tud, ami a Diablo 3-ból hiányzik. Nagyon élvezem és tetszik a világa/hangulata az egésznek. Minden pénzt megérdemelnek a készítők. Hamarabb is rálelhettem volna erre a játékra, pont ilyen akció rpg hack and slashre vágytam régóta :D Előtte még a Path of Exile-al próbálkoztam, de az nekem nem tetszett, meg unalmas volt, olyan 10 órát raktam bele abba, de nem változott később se szóval törlés lett a vége. Ennél meg pont az ellenkezője történt meg velem ,ahogy egyre többet haladtam benne, annál jobban bejött. Száz szónak is egy a vége, nagyon jó kis játék ez. A kiegészítő meg nagyon jó és tartalmas szintén. Szóval aki gondolkodik a megvételen mert tetszik az alap játék az ne tétovázzon! Legalábbis ez a személyes véleményem.
Utoljára szerkesztette: Dreadshade, 2017.11.29. 18:08:19 -
ntex #434 Soldier mellett is használhatsz puskát, elég jó kis passzív képességei vannak amik sokat dobnak a karakter túlélési képességein. Majd ha lesznek jobb cuccaim, lehet át specelek én is majd valami fire alapú lövöldözős karakterre, ha már az első karim elcsesztem megnézem így mit fog majd tudni :D
Amúgy class visszavonására játékban már nincs lehetőséged utólag, asszem a GD Defilerrel lehet ilyesmit mókolni, ha ugyanúgy működik mint a TQ Defiler, amivel anno Titan Quest-ben lehetett.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.25. 20:03:34 -
#433 Ha commando lettem, de nem tetszik, tudom törölni a soldier-t valahogy? Jobban bejön a puttyogtatás, mint a melee -
#432 Persze, bemehetsz. Ha ő a host, az ő küldetéseit fogjátok csinálni újra. A te progress-edet csak akkor érinti értelemszerűen, ha olyat csináltok amit még te sem csináltál.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.25. 15:12:19 -
ntex #431 Megvette egy ismerősöm is a játékot. A jelenlegi karim 49-es, már a necropolis-nál járok vele tehát a fősztori vége felé. Kérdésem hogy muszáj vele újat kezdenem, vagy bemehetek hozzá ezzel a karival anélkül hogy megkeveredne az én progressem? Illetve hogy ő nem kapna e kevesebb XP-t azért hogy magasabb szintű karakter van mellette?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.25. 13:27:04 -
#430 Crucible amellett, hogy poén, jó dps check és mindemellett a leggyorsabb módja a legendary tárgyak farmolásának, illetve csereberéje másokkal. -
Dreadshade #429 Értem, akkor igazából ez ilyen Endgame cuccnak is felfogható, de akár hamarabb is oda mehetek darálni, most 5 euro körül van, annyit talán megér így a leírásod alapján. Köszi a választ! -
ntex #428 Szerintem jó móka, hullámokban támadó enemyket kell darálni amit pontoz a játék, minden hullámra adott időd van, ha sikerül megölnöd őket nő a pont szorzó, ha kifutsz az időből akkor nullázza a szorzót. Minél tovább életben maradsz annál jobb ládákat és ebből kifolyólag annál jobb cuccokat nyithatsz a végén. Minden 10. hullámnál választhatsz hogy tovább mész, vagy megállsz és kikéred a jutalmad. A 30. kör után már mutator-okat rak be a játék ami különböző random pozitív vagy negatív hatásokat jelenthet rád és az ellenfelekre is. Az arénában vannak ilyen fejlesztési pontok amikre lehet különböző erősítő vagy enemyt gyengítő totemeket lerakni, ez pénzbe kerül. Később ezeket is lehet erősíteni de nem olcsó.
Szvsz arra jó hogy teszteld a karaktered, meg item farmolásra is tökéletes. -
Dreadshade #427 Hali emberek! Ezt a játékot kb 6 - 8 hónapja vettem meg, akkor játszottam vele egy órát, és nemtudom miért, de nem tetszett, untam stb, de pár napja újra elővettem, és nemtudom mi változott vagy csak én változtam, de most annyira megtetszett, hogy az első fokozaton végig is vittem, szóval most van egy 51 es warlock karim azóta :D Ami a lényeg lennne, a DLC-kről szeretnék kérdezni, főleg a Crucible nevű dlcről mert a másikat vágom, hogy új karikat meg területet stb ad hozzá, azt lehet nemsokára beszerzem, viszont ezt a Crucible-t megéri egyáltalán? Feleslegesen nem akarok rá költeni, bár épp most annyira nem drága mert levan árazva, na de akkor is. Előre is köszi a választ! -
#426 A frakció reputációk farmolására mi a legjobb módszer?
Devil's crossingal nem tudok egyről a kettőre jutni, crownley gangből annyira kevés van a térképen, a bountynál meg elakadtam ott ahol valami Blooddrinker-t kellene megölnöm, csak nincs ott ahol lennie kellene:S -
#425 Én minden karakternél kizárólag Physique-re pakoltam, a többi stat-ot felszereléssel és devotion-el pótoltam. Mindhárom karakter fut ultimate-en, mint kés a vajban.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.11.23. 15:19:49 -
#424 Én az elején osztottam mindenre, kb 12-11 pontom van a cunningon és spiriten is. Egy idej már csak a Physic-re tolok, illetve új karaktereknél is már úgy csinálom:)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.11.23. 12:24:15 -
ntex #423 Így áll most a karakter statok és resistek szempontjából, bár elég kaksik még a cuccaim :)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.23. 01:19:41 -
ntex #422 Én is physicalra pakolok főleg, néha egyet nyomok cunningra. 31-9 aránynál tartok kb. Volt egy ingyen pontom azt elnyomtam spiritre. Azt vettem észre hogy szerintem baromi kevés az OA-m, mert ilyen 6-7% körüli a crit arányom és a physical resist csökkentős devotion képességem asszem pont critre proccol csak ami így elég szívás. Majd feljebb kéne pumpálnom gondolom.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.23. 01:16:00 -
#421 En korabban azt olvastam, meg kieg elott, hogy tuleles szempontjabol a resistek kimaxolasat leszamitva a legfontosabb dolog az volt, hogy fejlodes kozben az attribute pontjaid nagy reszet physique-re oszd, tekintve, hogy ez a defensive main stat (heavy armor hasznalat, HP pool, HP regen, chance to be hit, chance to be critically hit).
Meg nem volt szerencsem a kieghez, de gondolom, ott ez annyiban valtozhatott, hogy most az elejen mar pakolhatod mashova is a pointjaidat, mivel kesobb ujraoszthatod oket, de szerintem tovabbra is erdemes lehet magas szinten/end game-ben a pontok nagy/nagyobb reszet a physique-re atpakolni a tervezett defensive Devotion-ok fuggvenyeben.
Utoljára szerkesztette: MrStokes, 2017.11.22. 14:57:24 -
#420 Én is ilyen sebzésrerakós vagyok, de olvasgatva pár kommentet itt már elkezdtem kicsit odafigyelni erre, mert belegondolva, hogy amúgy is a Chaos God-ot tűztem ki a célnak, logikusabb ha az odavezető úton a túlélésemet segítem, főleg, hogy én így 47-es szinten is 35-ös total gear lvl-el szaladgálok:D Én a Path of Exile-t pontosan ezért hagytam abba, mert elegem lett abból, hogy 50-es szinteken voltam 15 meg 20-al kisebb gearekkel.
Itt pont az menti meg a játékot, hogy poe-vel ellentétben ez nem egy grindfest mmo akar lenni, na meg itt a gigantikus wallofskill része a játéknak sokkal érdekesebb és fájdalom nélkül bármikor respecelhetsz mindent.(Ez mondjuk engem nem gátolt meg, hogy háromszor újrakezdjem ugyanazzal a karakterrel ahelyett, hogy respecelném:D)
-
ntex #419 Én az első karakteremmel végig tudtam vinni normalon (veteran) a játékot ami egy demo + inquisitor volt, de DLC-be átlépve lépten nyomon meghaltam így elment a kedvem tőle :D Ezt már kicsit okosabban próbálom összehozni, bár most is főleg dps növelő skillekre rakom a skill pontokat meg a devo pontokat is, a resisteket meg enchantokból és cuccokból próbálom kimaxolni. Eddig nem is volt különösebb gondom, viszont elértem Smuggler's Pass utáni területre ahol főleg aether dmg van és megint kezdődnek a halálozások, mivel arra valahogy 0 resistem van, egyszerűen nem esik olyan cucc ami aether resistet ad, vagy ha igen a többi stat rajta teljesen haszontalan. Össze kéne vendoroktól kukázni valami resistes geart mert nem akarok megint átbukdácsolni a végén 100 halállal :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.21. 19:33:24 -
#418 Pont jó, hogy benéztem ide, mert most ennek hatására megint kedvet kaptam a játékhoz.
No nem mintha meguntam volna, de kicsit kiégtem tőle első alkalommal:D
Monjduk én úgy kezdtem 4 karakterrel újra az elején, hogy abból 3 ugyan az a 2 kezes shaman alapú Conjurer volt:D
Ez olyan 80 órát ölelt fel, de ez idő alatt még egyszer sem értem a story végére:D(mondjuk szar, mert a story karakteremet normalon indítottam)
De van öt karakterem, abból 4 Conjurer. Legutóbb viszont tervezgettem már egy Soldier/Arcanist keveréket, Egy elementál tank szerűséget gondoltam belőle. -
ntex #416 Elkezdtem egy ilyen 2H melee Commando-t most, főleg Physical - Bleeding - Internal Trauma dmg-re fogom kigyúrni. Fő skillek amikre eddig pakoltam a pontokat: Cadence, Blade Arc, Blitz, Menhir's Will. Demolitionon eddig csak a flame touchedre meg a temper-re tettem eddig 1-1 pontot plusz a vindictive flame + ulzuin's wrath. A resisteket most sikerült az aethert leszámítva 60-80 köré húzni, elég simán haladok vele eddig talán egyszer haltam meg a warden bossnál mert elfelejtettem elrohanni az egyik támadása elől. 32-es szinten vagyok, kíváncsi vagyok később is így fog e aratni :D Azt néztem hogy Grenado-t lehet el kéne kezdenem használni ha már phys dmg-re gyúrok főleg mert annak az a fő sebzése úgyis. Majd még tesztelgetnem kell.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.20. 18:38:23 -
silencemonthy #415 Ezzel én is így vagyok, esik lila csak nem az ami kéne. kb 500 órám van a játékba és még egy Markovian darab se esett. -
fatmax #414 Köszi a válaszokat . Akkor maradnak a megszokott körök. Lehet csak a szerencse hiányzik, Lila cucc van dögivel , de még véletlenül sem olyan ami kéne . -
#413 Legendary cuccokat leginkább akkor tudsz szerezni amikor Elite Mode-ban játszasz, akkor már igen csak nagy számmal potyognak a Legendary Itemek, na meg ha össze találkozol az Ultimate Boss-al a Grim Dawn (Nemesis) akkor garantált az esély a Legendary Itemek-re.
De a legjobb cuccok a Steps of Torment Challenge Dungeon-okben van az első 3 szint Free de az utolsó 2-höz már Skeleton key kell. -
#412 Farmold a rogue-like dungeons területeket, én még Cronley's Hideout- on is végig szoktam szaladni mert ott mindig esik valami jóság. -
fatmax #411 Sziasztok !
Ha már a gear függőség szóba került . Mi a legjobb módszer a legendary itemek megszerzésére ? A kiegészítő megérkezése után nézetem pár videót , és kissé csodálkozva néztem ,hogy 3-4 nap után már full lila necro cuccokban pusztítottak az új karik ! Szóval hogyan, főleg ha konkrét itemekre vadászik az ember . -
#410 V1.0.3.0 -
ntex #409 Akkor biztos csak én noobkodtam el valamit :) Most nézegetem a build compendiumot, de sajna a nagy részük mind gearelt karikra épít :D -
#408 Az attól függ mennyire komolyan akarod tolni a játékot ha érdekel az ultimate is akkor mindenképp kell geart farmolnod mert ott anélkül nem élsz meg.
Ha csak a normál / elit érdekel oda nem kell annyira gear.
Purifiert én is índitottam, puskával durrogtatós kari de még csak lv 57 tehát még nem tudni mi lesz belöle ha felnö, de eddig megy mint kés a vajban. -
silencemonthy #407 A resist-ek nagyon fontosak. 80+ legyen az összes. -
ntex #406 Üdv. Én is elkezdtem játszani a játékkal de nem tudom milyen karit kéne csinálni ami jó lesz így elsőre, és nem döglök meg vele 50 méterenként :D Elkezdtem egy Demo + Inquisitiort ami főleg fire dmg-re fókuszál, de a játék vége felé elég gyakran elhaláloztam vele, átlépve a DLC-be meg kb minden 3. - 4. mob csoportnál :D A Dmg-je egész jó volt 10K körüli dps-el de resist meg gear alig volt és főleg a DLC-ben vannak elég strapabíró enemyk, mérgemben ki is töröltem a karaktert. Varázslós karik annyira nem jöttek be az ilyen játékokban (de ha van jó életképes akkor akár ki is próbálnám), szal inkább melee (1H + Shield és 2H is lehet) vagy esetleg puskával durrogtatós kari érdekelne. Tudnátok pár buildet ajánlani ami nem annyira gear függő?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.11.16. 13:26:13 -
#405 Valami hasonlóval mentem már korábban, akkor jó volt. Most néztem, elméletileg update.
Fórum -
#404 És szerintetek a Soldier/Demolitioner mennyire jó kombó? Így lenne DPS és Def is.
Viszont az első kérdés így, hogy Soldier main attack 2*1H karddal, vagy Demolitioner 2H puska?
Illetve nem tudom hogy lehet a Demolitionernek 2*1H-es pisztolya az inquisitor ág nélkül?
-
#403 Hát... nem könnyű. Ha jól emlékszem 80% a max resistance a játékban. Ezt feljebb lehet tolni olyan tárgyakkal amik a max resistance-t emelik meg.
Mindenképpen a Physique-t raknám, hogy legyen élet, élet regen.
Én általában úgy szoktam, hogy a Devotion-ból vegyesen szedem a dps-t és a def-t, a classok közül meg az egyik a main dps class, a másik pedig a támogató, ami inkább a defre szolgál. Nehéz megfogalmazni sajnos, mit hogyan :(
Itt néz körbe: Builds
Itt lehet olvasgatni buildeket, ki hogyan építette a buildet.
Az első karakter általában Eliten elvérzik, de kitartást ;)
A Crucible pedig a teljesített wave-k alapján számolódik, de ezt nem ismerem annyira. Aki jártasabb a témában, majd megosztja velünk :) -
#402 Időközben kezdtem egy Demolution-Inquisitor-t. Kicsit félek, hogy elcsesztem, mert egyiknek sincs Defenzív skillje, a Pure DPS-re meg azt írták később esélytelen. Most még csak ismerkedem a játékkal, lvl 37 vagyok, de nagyon sokszor meg tudok halni 1-2 varázslattól, pedig átlagban minderre van 30% rezisztanciám. Egyébként a resistance fel mehet 100%-ra? Ergo immunis tudok lenni valamire?
2*1 kezes pisztollyal Full Fire/Burn Dmg-re mentem, minden tárgyam erre ad %-os sebzést. Ez később is jó lehet, vagy érdemes valami másik sebzéstípusra rámenni? Csillagjegyeknél pedig szintén fire/burn dmg.
Az mennyire járható út, hogy statból (cunning), skillekből, tárgy statokból csak DPS-re megyek, a csillagjegykből meg csak def-re? Vagy hogy tudom megcsinálni azt, hogy ne haljak egyből nehezebb szinten?
Jah, és hogy van ez a Curcial? Átlagban lemegyek 20 szintet, viszont 20-30 között meghalok. Ekkor ugyan olyan jó lootot kapok mintha 20-nál megálltam volna? Csak mert látom ,hogy a Score eltűnik, és nem tudom hogy ez alapján van-e a loot minősége.
-
#401 Ranged karival nem nagyon mentem még. :(
Ha full közelharcost akarsz, akkor a 2h solder-shaman (warder) az jóféle, a két egykezes pedig solder-nightblade (blademaster).
A lényeg, hogy a vége felé, egy fajta sebzéstípusra állj rá, mert különban szenvedés lesz a nagyobb nehézségi fokozat. -
Nandor1988 #400 A crucible farmolás szempontjából igenis lényeges 3x 150es kört lefutsz 1óra alatt 10 15 lila is eshet míg mire megtalálod a nemesisket addig simán megvan.