761
A Titan Quest fejlesztőinek új játéka!
  • MrStokes
    Kozben megneztem, ez egy damage tipus, csak a piercing resist ved ellene, armor nem. Viszont annyibol armor piercing-nek is felfoghato, hogy a szuro es vagofegyverek es a tavolsagiak bizonyos szazalekban ilyen sebzest okoznak. :)
  • MerlinW
    Szerintem armor piercing lesz az. Hogy lőfegyvernél is számít-e azt nem tudom, nem igazán látok különbséget vele/nélküle. Fene tudja.
  • MrStokes
    A Flashbang-et mar az elejetol kezdve hasznalom, hasznos cucc.
    Blackwater-t es Thermite Mine-t mar lattam mas viodeoban es build-ben, eredetileg nem terveztem oket hasznalni, de majd lehet kiprobalom oket.

A meteor shower mokas lehet.
    En a Flashbang-en jelenleg jobb hijjan Elemental Storm-ot (Rhowan's Crown) hasznalok, de csak ki kene majd probalni a Meteor Shower-t.
    Lehet nezek is rola videot, hogy megis milyen.

Egy kerdes a vegere:
    A +pierce dmg (a Hydra csillagjegyben pl. ) az az armor piercing-et jelenti, vagy letezik ilyen tipusu sebzes is?
  • MerlinW
    Én is lestem a fórumról pár dolgot. Blackwater nagyon jó, mert debuffolja az ellent és relatív sűrűn használható, csökkenti az offense és dmg-t. Emellett nagy sebzése van. Thermite nagy tömegeknél, szűk folyosókon hatásos, max 6db magas tűzsebzésű lángoszlop. Amolyan fix pozíciójú AoE. Flashbang ugye az ultimate debuff, Confuse, impair, fumble. Ha meg rátesszük a meteor shower devotion passzívot, akkor halálos cucc, a maga 1.2-1.5mp-es recharge idejével (casting/recharge speed függvényében)
  • MrStokes
    Ezt a TQ-s defiler-t nem ismerem, de majd utananezek, koszi a tippet.
    TQ egy az egyben kimaradt eddig az eletembol. Bar mar Steam-en megvan, de eddig meg nem kerult ra sor.

Nem ismeretlen szamomra az altalad hasznalt build, GD forumon korabban talaltam egy nagyon hasonlot.

En egy masik, a fentinel regebbi, de szinten GD forumos dual pistol sorc build alapjan indultam el.
    Ebben nem szerepelt a Blackwater Coctail es a Thermite mine.
    Eddig Grenado-t hasznaltam, de mostanra elhagytam es most nem hasznalok helyette mast.

Devotion pontokat a fent linkelt build szerint kezdtem el osztogatni. A topic masodik oldalan (20. hsz.) a szerzo leirt egy reszletes instrukciot, hogy hogyan erdemes osztogatni a pontokat.
    Utoljára szerkesztette: MrStokes, 2017.04.28. 13:59:01
  • MrStokes
    Koszi a hasznos tippet.

Gyakorlatilag valami hasonlot csinaltam vegul en is. A GD forumon a build topic-jaban irta a szerzo, hogy kb. minden pont menjen physique-re, max az elejen ha kell egy-egy ranged fegyverhez +cunning, akkor oszthatok ra par pontot. Igy is tortent es 7 pont ment vegul cunning-ra, tobbi mind physique-re.

Eddig nem volt tiszta, hogy altalaban minden buildnel igy erdemes -e eljarni, de a valszodbol azt veszem ki, hogy igen.
  • MerlinW
    Azt olvasom a legújabb Titan Quest-es defiler működik GD-vel is, azzal lehet resetelni.
    A build meg ilyen. Minden attrib pont a physique-re ment. Ulzuin szettet használom, a többi random, resist maxolós tárgyak (láb, naci, gyűrűk). Medál Pyroclasm Mark a dial wield miatt, relic meg szintén Ulzuin.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.04.27. 20:34:12
  • wedge31
    Ha mindig két pontot teszel physique-re és utána egyet cunning vagy spiritre-re akkor nem tudod elrontani a stat elosztást, szvsz.
    Így índitasz aztán rákeresel milyen geart akarsz a karidnak és mi a hozzá való stat követelmény ha az megvan akkor a physique-re mindent ami marad.
  • MrStokes
    En sokaig nem tudtam eltalalni, hogy melyik main statra mennyi pontot osszak, ennek kovetkezmenyekent tobb megkezdett karakterem is van, amiknel kesobb jottem csak ra, hogy ultimate-en nem lesznek eletkepesek, ugyanis jellemzoen inkabb cunning-ra ill. spiritre mentek a pontok, mivel nem voltam tisztaban azzal, hogy az egyes statok mennyit nyomnak a latban dps es vedelem szempontjabol. Kar, hogy ezeket a pontokat nem lehet ujra kiosztani.

Egy masik baklovesem szterintem az volt, hogy legutobb probaltam egy bleed/vitality dot dmg buildet osszehozni shaman/occultist (conjurer) komboval. Ennek megfeleloen osztottam mind spiritre, mind cunning-ra is. (Itt sem tudtam meg mennyire fontos a physique, igy meg ennel sem nagyon osztottam ra...) Utolag ugy gondolom nem annyira szerencses ket olyan sebzes tipust egyutt hasznalni, amiknel az egyik cunning, a masik spirit alapu.

Legutobb egy dual pistol sorcerert inditottam, 50-60 kozott jarok vele, nagyon elvezetes vele a jatek. Mielott nekiugrottam, mar kimondottan utananeztem, hogyan erdemes a main statokra a pontokat osztanom. Azt hiszem ekkor vilagosodtam meg es most mar jobban ertem es erzem ezt a temat.

Jelenleg epp pihentetem a jatekot, most Mass Effect Andromeda megy minden mennyisegben. :)
    De egyebkent erdekelne a sorc builded, milyen skillekre tettel es mennyit, ill. hogy milyen devotion csillagjegyeket hasznalsz.

Tenyleg, nincs vmi mod, amivel lehetne resetelni/ujraosztani a main statokat? Sok idot beleoltem abba a conjurer kariba, ha mar kello mennyisegu physique-et tudnek neki kiosztani, meg lehetne belole enekes halott. :)
  • MrStokes
    Ugh, az szep! En az en 250 orammal meg eleg harmatosnak szamitok :)
  • wedge31
    " Nemrég kattantam rá a játékra " - én már rég, ugyhogy meg tudlak érteni.

Ranged karival egyébbként valamivel könnyebb a játék.
  • MerlinW
    Nemrég kattantam rá a játékra, olvasom a korábbi hsz-eket. Nem értem mi volt a gond a droppal, meg a nemezis nehézségekkel. Van egy sorcerer meg egy warder karakterem, mindkettővel kés a vajban haladtam Ultin. Lvl85-ön rendesen lilába öltözve a skeleton területekkel sem volt gond.

Itt még hiányzik egy frakció és két gyűrű és egy öv, azokkal meglesz a teljes resist faktor (chaos-fire karakter, passzív buffokkal 50-80k dmg output + ~20mp 10-20k dot)

Rajta még egyetlen augment sincs a karakteren és hiányzik egy szett amulett. (Bleed orientált karakter, passzív buffokkal 40-100k a damage output + ~5-10mp 30-40k dot)

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.04.26. 14:56:02
  • SlipKnoTiaN
    Köszönöm.:)
  • MrStokes
    Itt, az Expansion FaQ-ban azt irjak, hogy a 2. vagy 3. negyedevben varhato.
  • LaposElem
    Első de inkább második félév tippre.
    Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2017.04.11. 13:57:27
  • SlipKnoTiaN
    Lehet sejteni, hogy mikor érkezik a 2 új karakter??
    Utoljára szerkesztette: SlipKnoTiaN, 2017.04.08. 15:41:23
  • MrStokes
    V1.0.0.9
  • wedge31
    V1.0.0.8
  • SlipKnoTiaN
    Ez egész jól hangzik, most utána is olvastam kicsit ennek az új karakternek, várom szeretettel, meg elvileg lesz még egy.:)
  • LaposElem
    Kinek mi a szórakoztató. Nekem hamar unalomba fullad, ha csak az egér gombjait kell nyomogatni.
    A műfajban a POE mellett talán az egyik legjobb alternatíva a Grim Dawn. Most meg új class is jön, új kombinációs lehetőségekkel... jó lesz, már várom.
  • SG fan
    Hali, ma vettem meg a játékot, eddig Diablo III-al nyomtam de ki akartam próbálni ezt is mert sokan mondták, hogy sokkal jobb. Ez mellet még a Path of Exile nevű játékkal játszom. Hát ami igaz az igaz a Diablo III NAGYON felhasználó barát, arról nem is beszélve, hogy már a játék elején legendás meg ritka tárgyakban rohangálsz szóval ja.... Ezért vagyok kíváncsi erre a játékra. Eddig tetszik de ami a tutorialt illeti nem bánik vele tűl bőkezűen a program, habár az oldalán sok mindent leírnak. Akinek meg túl nehéz a játék annak üzenem, hogy még mindig ott van a Diablo III ahol nem kell nézni a manát vagy az életet csak menni és nyomni az egér két gombját mint egy idióta. Nem mondom, hogy nem szórakoztató de azért na..........
    Utoljára szerkesztette: SG fan, 2016.12.29. 18:58:56
  • wedge31
    V1.0.0.7

• sirdond
    :DD

• Krezga
    Lehet mas jatekkal jatszunk :)
  • jarlaxxe
    Már a diablóhoz is tök béna voltál nem kéne ezt a játék tipust eröltetned ha ennyire nem megy, játssz inkább valami mással mert ez láthatóan nagyon nem a te pályád.
  • Lancus
    Miután a játékban nincs jutalmazási rendszer, embertelenül silány a drop, 75-ös szinten 45-50-es kék tárgyakkal rohangászok, a szintet pedig ha meghalok mínuszban számolja, így teljesen értéktelen élvezhetetlen a játék. Ez sajna trenddé vált a játékok fejlesztésben hogy ha megszakadok benne se ad semmi jutalmat, akkor se ha fizetünk érte. Legend tárgyakat folyamatos napi 4-5 óra játék mellett dob 1 vagy 2 darabot hetente és rendszerint nem az én karakterosztályomnak valót, úgy hogy repül a kukába, vagy megy a ládába. A bossokra nem érdemes utólag többször rámenni, mert elsőre ugyan jól ad ( ha szerencséd van ), de a további dobások gyakorlatilag le vannak tiltva hogy bármi jót adjon. Nekem az alap játék eredetiben van meg, de letöltöttem a torrentes kieges verziót és keresek hozzá valami botot, vagy cheatet amivel kifarmoltatom vagy játszhatóvá teszem, mert így egy marék lepkesz@rt nem ér az egész. Az a gém amiben a fejlesztők maguknak rajzolgatják a tárgyakat, mert a jéték a büdös életben nem dobja ki, az hajítófát sem ér. Ha pontozni kellene : 2/10 , mert nulla a drop és így embertelenül nehézkes élvezhetetlen a játékmenet, ráadásul a kraftolás sem ér semmit, mert a bármit is érő cuccokhoz szükséges dolgok szintén elérhetetlenek.
    Utoljára szerkesztette: Lancus, 2016.10.21. 17:05:34
  • Krezga
    En ultimate-en jatszok, es egyatalan nem elvezhetetlenul nehez, hanem pont annyira amennyira a legnehezebb szinttol elvarna az ember. Nemesisbol eddig csak eggyel talalkoztam, az undead-ek cold-os nagy dogevel, de azert az is legyurheto volt. A legendar targyakkal meg ugy tele van mar a ladam, hogy nem szinte nem is tudom hova tenni oket. En tuti vevo leszek a kiegre :)
  • LaposElem
    Ez a build engem is érdekelne, tree, devotion és gear.
    Tervezek majd egy petes buildet, csak azért kérdem. Köszi.
  • Lancus
    Arra az ultimate-s petes-re kíváncsi lennék, hogy tép szét mindent, valószínűleg sehogy... Közép fokon eljutottam a polipig, és kb ennyi van a petesben nem több. Ultimate meg nemesis bossok kizárólag cheatereknek lett írva, tipikus online sanyargatós játék, egy a sok közül, rém silány dobási aránnyal. Cheat itt található : http://forum.cheatengine.org/viewtopic.php?t=580982 , a kieget ami most jött hozzá ki meg se veszem már nem érdemlik meg. Torrenten letölthető amúgy is az egész kieggel együtt, nem érdemes fizetni érte, jó gém lenne ha nem lenne játszhatatlanul nehéz, így az élvezeti értéke zéró.
    Utoljára szerkesztette: Lancus, 2016.10.15. 23:31:13
  • setlaj
    Helló mindenkinek!
    Játékostársakat / csoportot keresek közös játékra ... egyedül nem az igazi, értelmes random multi meg hol van hol nincs.
    Van pár karim amivel mennék:
    Veteran: Warder ( tankos jó dps el), Druid (nagyon mages, heal buffos full high dps)
    Elite: Blademaster (nem túl tankos de nagyon nagy sebzés)
    Ultimate: pet Conjurer (imba nagyon...4+1 pet ...a petek széttépnek bármit, és tankolnak:D)
    Crucible DLC-m jelenleg nincs és custom gamet nem játszom.

Akit érdekel multi privátban adjon meg pls elérhetőséget (steam, ts, ami tettszik) hogy felvehessük a kapcsolatot.
    Utoljára szerkesztette: setlaj, 2016.10.09. 12:58:22
  • steweee
    rendicsek, köszi !
  • wesker24
    Nem gond nem sértésnek szántam, csak hogy tudtad már Év elejee óta Full release lett belöle szóval nyugodtan neki állhatsz !
  • steweee
    dolgozni járok, tudod, utána edzeni....
  • wesker24
    A HUmble Bundleban épp a Grim Dawn van mint havi játék és csak 12 dolcsi, miután megkaptad a játékot ne felejtsd el lemondani mert következő hónapban ugyanúgy levonná a 12 dolcsit.
  • wesker24
    Már ne is haragudj de hol éltél eddig nem olvastál híreket ? :D

A Grim Dawn már 2016 februárjában lett Final release, azóta már kijött hozzá egy Story DLC (Hidden path) és egy Arena DLC (Crucible)
  • steweee
    ez már akkor a final release ? a DS prepare to die edition 2.500 ft, most játszottam végig nagyon király volt

ezzel a játékkal is igy vagyok, az alfáját próbáltam, nagyon bejött ahogyan a titan quest is.

ha boltban vagy steamen úgy 3500 ft ig lehet venni, akkor irjon már vki hogy van és megveszem

de csak ha már tényleg a végső verzió, nem akarok bármivel is játszani csak gold editionokkal és hasonlók, játék úgy is mint a tenger, idő meg kevés
  • wedge31
    Kinyirtam már egy párat igaz van már 600 órám a játékban...

V1.0.0.6
  • Lancus
    Nem tudom pontosan hogy működik a nemesis boss dolog, haverral ketten lecsaptuk ultimate fokozaton, de csak az első formáját, utána újra éledt sokkal nagyobban és erősebben, na és az ölhetetlen volt, és ki tudja akkor még hányszor jelenik meg mielőtt beadja a jutalmat... Lehet hogy gyengébb fokozaton kellene megkeresni hogy van-e ott is nemezis, csak akkor meg lehet hogy gyengébb tárgyakat ad...:(
  • Lancus
  • krisztajo
    Köszi, akkor próbálkozom tovább, csak sikerül egyszer.