761
A Titan Quest fejlesztőinek új játéka!
-
#318 Jah vettem észre én is összefutottam már egy Nemesis BoSS-al Ultimate fokon, Depraved Sanctuary-ben mikor Salazart kellett leölni, komolyan ezen a fokon a Nemsesis Boss-t nem lehet megölni gyakorlatilag Instant One hit-el téged legyen akármilyen lvl 85-ös tápos karaktered. az Ultitmate fokon a Balance-on lenne még mit csiszolni. -
Lancus #317 Ultimate fokozat horror némely bossoknál, nemesis bossok meg ölhetetlenek, azért ezen lenne mit csiszolniuk erősen. Sajna nagyon ritka a legend tárgy, de ha a karakterosztályomnak való, akkor legalább nem gyenge ha szintemben dobja.
Utoljára szerkesztette: Lancus, 2016.10.04. 18:39:49 -
#316 Kitartás. Esni fog.
47. per környékén esik.
Én is kinyírtam, és esett utánna.
De ha nem, ne fusztráld magad, menj a következő nehézségi szintre. -
#315 Hát akkor ezt bebuktad sajnos, így jár az aki nem gondolkodik előre, hogy mi van akkor ha ennek következményei lesznek, :D nekem sima ügy volt én megkíméltem az életét és már adta is a Strange key-t ennyi.
Mivel ezt a Bounty questet már be buktad így nem sok mindent tudsz tenni:
1. Ha van előző Save akkor betöltöd azt mielőtt felvetted volna a Bounty Quest-et, nálam mindig van Backup mentés a Grim Dawn-ról ha valami bekrepálna.
2. Nem tudom milyen nehézségen játsasz de azon a fokon ezt a Bounty szálat már buktad, csak akkor tudod megcsinálni újra ha már egy magasabb fokon játszasz, mert ugye Elite-töl kezdve resetelödik minden a story is Bounty-k is de a cuccaid megmaradnak, és akkor legközelebb már tudod mit kell tenni.
3. Próbálsz addig Grindelni farmolni , a Cultist Lair-nél és a Foggy Banknál amig nem esik ki a Strange Key de ennek az esély nagyon kevés hogy valaha is ki pottyanjon. -
krisztajo #314 Igen-igen, ezeket én is tudom.
Direni-t én lecsaptam, a többi lehetőség pedig nem jön össze.
Egyszerűen nem esik a kulcs sajnos. -
#313 The Key can be obtained in two ways. Direni will give it to you if you let him live in the A Cultist in the Midst quest, otherwise it has a chance to drop from the Cultists in the Cultist's Lair (and the surrounding area in the Foggy Bank) or Burrwitch Outskirts. -
krisztajo #312 Jól tudod, valóban a Strange Key kell hozzá, eddig eljutottam én is.
Sőt a Cultist's Lair-be már egy rakás alakalommal visszamentem, már voltam a Depraved Sanctuary-nál is.
Csakhogy a kulcs egyszerűen nem esik, akárhányszor próbáltam.
Ezért kérdeztem, hogy létezik-e más megoldás is, de ezek szerint nem.
Külföldi fórumon láttam, hogy volt olyan akinek ezzel a módszerrel egyáltalán nem eset egyszer sem.
Nagyon sajnálom, mert így nem tudom folytatni a Bounty-kat, pedig a reputáció kellene a jobb cuccok miatt.
-
#311 Jól mondod strange key nyitja azt a kaput. -
#310 Strange Key kell hozzá.
Ez eshet ott a Depraved Sanctuary előtti térségben, illetve Foggy Bank-nál van egy ház, csapóajtóval ott van a Cultist's Lair, ott is dobhat ilyen kulcsot, ha jól emlékszem. Ja Cultist's Lair nincs jelölve a térképen.
Remélem jól tudom, ha nem, akkor javítson ki valaki.
Max este futok 1-2 kört vele, meglesem neked. -
krisztajo #309 Egy kis segítségre lenne szükségem.
Felvettem a vérdíj küldetések közül a Blooddriker-t.
Tudom, hogy hová kéne mennem, de nincs meg a kulcsom hozzá.
A fazont aki adta volna én megöltem, a wiki szerint máshogy is meglehet szerezni, de nekem még nem sikerült.
Viszont amíg ezt a feladatot nem teljesítem másikat sem kapok az asztaltól (mekkora szívás).
Hogyan tudnám megszerezni?
-
SlipKnoTiaN #308 Sziasztok!
Egyedi térképeket hogyan lehet működésre bírni, hova kell másolni, hogy a menüben lássa a játék??
-
#307 En conjurer-rel nyomulok (Shaman + Occultist), vitality es bleed sebzeseket hasznalok, valamint ezeket debuffolom. Hasznalom a shaman petet (Briarthorn), de csak 1-1 pontot tettem ra, elite-en mar a bossok eleg hamar leverik. Eleg turheto life steal-je van a karakternek, tobb skill, ill. csillagkep is sziv vissza eletet.
A 3 main stat-ra kb. egyforman pakoltam, cunning kell a bleed dmg miatt, focus meg a vitality dmg miatt.
Valami ilyesmi a build, emlekezetbol csinaltam, szoval a pontok elosztasa kozel sem pontos, de azt latod rajta, hogy milyen skilleket hasznalok: build
A Shaman class ki van maxolva, occultist-t csak 10-15-ig.
Shaman-nal a fo skill a Devouring swarm: bleed dmg, bleed debuff, life steal. Ez maxon van.
Hasznalom meg a Grasping wines-t, lassitasra, bleed dmg-re. Ha jol emlekszem ennek az alap skill-je maxon, kiegeszito skill-je meg nincs maxon.
Aztan ott a Lightning totem: vitality dmg.
A kovetkezo: Vendigo totem - life steal es ha benne allok, akkor dmg bonusz a vitality es bleed sebzesemre ( a legtobbszor elfelejtek beleallni... :S ).
Vegul a passzivok: Primal Bond: +bleed dmg es egyeb defenziv dolgok, valamint a tobbi passziv szinten def.-et noveli.
Occultistnal Curse of Frailty a fo skill, mindig mindenre hasznalom, ami el es mozog! :-)
Ill. a masik hasznalt skill a Sigil of consumption egy kis extra dmg-re es self heal-re.
Ez utobbi erzesre nem ad tul sokat hozza a build-hez, csak inkabb egyfajta kiserletezes eredmenye a tovabbfejlesztest illetoen.
Ezeket a csillagkepeket hasznalom:
- Falcon: +bleed dmg, +cunning, Falcon Swoop skill: aoe bleed dmg, eleg hatekony tomegoszlato eszkoz :D Ha minden igaz, akkor ez a Devouring swarm-hoz van hozzarendelve, azt eleg sokat nyomkodom.
- Huntress: +Off. ability, +bleed dmg, Rend skill: bleed debuff, Off. Ability debuff. Rend a lightning totem-hez van rendelve, de lehet at kene tennem a Curse of Frailty-re.
- Bat: +vitality es +bleed dmg, life steal, Twing Fangs skill: life steal, vitality dmg
- Tortoise: +def. ability, +hp, Turtle shell skill: defensive shield, mindig jol jon.
(Hmm, ahogy keresgeltem a grimcalc-on a csillagkepeket, most vettem eszre, hogy a hozzarendelheto skill-eknel jelzi, hogy milyen class skill-ekhez lehet oket hozzarendelni !!!)
Egyenlore meg nem tudom, hogy skill-eket illetoen a kesobbiekben hogyan tovabb.
Lvl 60-hoz kepest az gear atlag szintje csak 42, szoval le vagyok maradva, mint a borravalo!
Nemreg sikerult egy zold fegyvert szereznem: +140% vitality dmg, +2 Devouring swarm.
Elotte vegig egy sarga +99% vitality dmg, +1 Devoruring swarm fegyom volt.
Most egyenlore ennyi, majd meg lehet irok a gear-rol, hogy milyen statok vannak rajta. -
#306 Ird le milyen karaktered van azt adok egy pár tippet, :D én a Grim Dawn-t már 2012-ben megvettem ugye sikeres Kickstarter Project, játszottam az Alpha és a Beta verzióval söt minden egyes Build-el játszottam amig végül Final Release nem lett belőle.
Kezdetben a játék (Alpha) még csak 1,1 GB volt a (Beta)azért már egy picit méretesebb volt 1,8 GB az első Early Access release meg 2,4 GB volt a Final Release most már a (Hidden Path+ Crucible Arena)-val együtt közel 4 GB.
Igen jól tudod nem jó ötlet mind a 3 statra rakni egyaránt el kell döntened hogy az adott classhoz mi illik a legjobban és azt nyomatni, Elite fokon azért már kezdenek potyogni a Legendary cuccok (Elite Boss, Chapter Boss) kezdenek potyogni a legendary receptek ( Mythic relic) és a többi Legendary cucc.
Ha igazán durva jó Geart akarsz kapni akkor ajánlom figyelmedbe a Steps Of Torment Challenge Dungeon-t 5 szintes a végén egy elég durva Final Boss-al ott lehet csak igazán durva cuccokat kapni , de csakis tapasztalt gamereknek mert a szörnyek 5 szinttel az Elite Boss-ok 8-10 szinttel magasabbak nálad, de ott van még az Arkovian Undercity egy újabb 3 szintes Challenge Dungeon (Végén egy elég erös Elite Boss-al) de a legdurvább Kihivás a Bastion of Chaos (End Game Dungeon) ott a Final Boss kibaszottul nehéz Elite modon még a mai napig nem sikerült levernem.
Ajánlott felkeresni a Devotion Shrine-okat Elite modon már nagyobb eséllyel dobnak legendary cuccot a Devotion Shrine-ok is én mindig azoknál a Devotion Shrine-oknál kaptam legendary cuccot ahol le kellett gyözni egy nagyobb Monster hordát és utána poytogtak csak a cuccok. Elite modon elég sok resistet a Devotion Pontokból kapsz ha a karakteredhez illö csillagképre raksz pontokat.
Én Pyromancer vagyok (Occultist + Demolitionist) nálam a Fö stat a Spirit (Mana +HP) és Strength (csakis azért hogy tudjam viselni a legendary cuccokat) a Cunning-al Tűzmágusként nem igen raktam pontot. Occultist és Demolitionist Class kimaxolva lvl 50-ig hogy tudjam használni a final skilleket is, Én legföképp a Chaos DMG-ra mentem rá és a Mana regen-re mert az elég kellemetlen ha harc közben fogysz ki a manából, Health Potion nálam nincs is mert erre van a Health Regent adok cuccok (Gyürü, Amulet) és vannak rá Occultist skillek is (söt még ott van a Crow is ami HP-t ad neked) Demolitionist-nél meg defensive skillek vannak ( Blast Shield) (Tüz pajzs amikor az élet eröd 25 % alatt van) Flame Touched (Fire DMG Bonus) Vindictive Flame (Fire Aura) Flashbang ( elvakitja és stunnolja a monstereket) és ugye a Hellhound egy igazi pusztitó vad állat (föleg kimaxolva). Nálam a harc ugy megy hogy a Hellhound bemegy a tömegbe elkezd gyilkolni én meg távolról adom rá a Buffokat ( Health Damage Bonus stb) ha bajban van távolról segitek neki ennyi. Persze Elite modon már önmagában a Hellhound csak arra jó hogy elterelje az Elite Boss figyelmét és addig is a Boss nem velem foglalkozik. -
#305 260 ora, az mar derek! :)
Nemreg kezdtem el az elite-et olyan lvl 53 kornyeken. Itt esett az emlitett legendary meg a recept. Mar volt egy-ket boss, aminel mar ereztem rendesen a torodest! :D
Alapvetoen az a gondom, hogy meg nem igazan erzem, hogy melyik inventory slot-ra milyen statokkal rendelkezo dolgokat erdemes hasznalni.
Pl. Diablo 3-nal a 2 gyuru es az amulett, valamint a kesztyu es bracer egyertelmuen a DPS novelesere valo item-ek, ezeknel arra erdemes torekedni ,hogy minnel nagyobb DPS-t ado statok keruljenek rajuk. Nem tudom, hogy valami hasonlo van-e ebben a jatekban.
Hajlamos vagyok - valoszinuleg megszokasbol, mert mas hasonlo jatekoknal igy van - olyan targyakat magamra aggatni, amiken a 3 "fo stat ?" (Physique, Cunning, Spirit) mindegyike szerepel, lehetoleg minnel nagyobb mennyisegben. Van egy olyan erzesem, hogy ez nem annyira jo otlet. Erzem sokszor, hogy boss-oknal kene a plussz resist, de valahogy nem akarodzik olyan targyakat felvenni, amiken fokent csak resist-ek vannak. Valamint, lehet, hogy idonkent a 3 main stat allando halmozasa helyett direkt, a sebzest novelo dolgokat kellene elonyben reszesitenem.
Kellene valami leiras, hogy hogyan erdemes gear-elni a karaktert, vagy nem is tudom. Esetleg build videokban megnezni ,hogy masok milyen statokat preferalnak. -
#304 Mythic Relic recepttel csakis minimum Elite fokon találkozhatsz nekem is az egyik Mythic Relic receptet az egyik Chapter Boss adta Elite fokon, de az Elite mode az egy teljesen más világ ott kezdődik az igazi kihívás, a Normal/Veteran csak bemelegités, Elite fokra hacsak nincs 5k HP-d neki se kezdj :D, Elite mode-on az összes Resisted a felére csökken mint ami Normal/Veteranon volt, Elite mode-ba ezért szívtam rendesen mert a Poison resist nagyon alacsony, de sikerült végigvinni a játékot elite fokon is most jön az igazi kihivás az Ultimate fokozat a legnehezebb fokozat, azt hallottam 8k HP alatt neki se álljunk az Ultimate foknak, és ugye a Resisted tovább csökken ami Elite-ben volt.
Nekem egy Lvl 78-as Pyromancerem van és eddig 260 órám van benne és most kéne állitolag neki állni az Ultimate-nek xD -
#303 Vicces, hogy van a jatekban eddig kb. 150 oram, de a legnagyobb karakterem lvl 60-as es Myhtic relic-kel meg nem is talalkoztam, de meg recepttel sem. :D Eddig kb. esett egy legendary cucc, meg egy masik legendaryhoz recept, es ennyi. Transcendent relic-re is jo ha van 2-3 receptem. Nyilvan eddig csak alacsonyabb szinteken jatszottam es gondolom csak most kezdenek majd ezek a dolgok elerhetove valni.
Gyanitom, ez miatt is tetszik annyira a jatek, ugy erzem, meg mindig alig tudok rola valalmit, es folyamatosan hajt a kivancsisag.
Egyedul a stash ferohelyevel vagyok allandoan bajban, mindig hamar megtellik es nincs hova pakolni.
Mar elkezdtem szortirozni a cuccokat es attenni kis altkarikhoz, de ez nem egy tul jo megoldas. -
#302 Ezt jó tudni mert akkor én is SoftMode-ban játszok majd a Crucible-t még nem próbáltam ki, előtte még craftolni akarok egy Mythic Relicet, hát elég nehéz egy Mythic Relicet összehozni, elég sok minden kell hozzá, 150k gold kell hozzá az megvan már csak Rotten heart kell hozzá meg Blood of Chlot'hon. -
#301 Hidden Path-rol mar olvastam a hivatalos forumon, masok szerint is jo genya az utolso boss.
Egyebkent csak HC-ra igaz, hogy ha meghalsz a Crucible-ben, mint storymode-nal is, akkor vege a jateknak azzal a karakterrel.
En softcore-ban jatszok, es mar sikerult meghalnom Crucible-ben, de ettol fuggetlenul barmikor tudsz valtani story es crucible kozott. -
#300 Ami a story-.hoz kötődik az a Hidden Path egy újabb Story Quest ,a mit csak egyszer csinálhatsz meg, vagyis minden nehézségi fokozaton végig viheted 1x. Én Elite Módon vittem végig hát vazee a Hidden Path Final Bossa egy igazi elmebeteg állat de legalább dobott egy lila cuccot :D.
A Crucible-t még én se néztem de azt olvastam ha a Crucible-be meghalsz akkor vége nincs tovább nem viheted tovább a játékot ennyi volt, habár Multiba még mindig lesz esély hogy újra és újra végig vidd a Crucible-t. -
#299 Meg nem sokat probalgattam, de jonak tunik.
Forumok alapjan egyenlore meg nem alternativaja a story mode-nak. Lehet nem is annak szanjak.
A kapott XP-t mar lehet tudni, hogy novelni fogjak, meg meg biztosan lesz 1-2 modositas menet kozben. -
#298 Egészen jó DLC lett, nemsokára multiban is kipróbáljuk, úgy biztosan nagyobbat üt :) -
#297 -
Jaqen #296 Hali. Blademaster indításán gondolkodom. Az érdekelne, hogy ilyen karakterhez gyakorlatilag milyen fegyver illik? Ugyebár a nightblade két kést, avagy rövidkardot használ, míg a soldier egy nagy kardot, vagy egy rövid kard, és egy pajzs kombinációt. Én maradnék a duplakard, vagy egy nagy kard kombónál, viszont gyors, agilis, és páncélmentes karaktert szeretnék létrehozni. Tulajdonképpen egy nightblade egyetlen karddal. Csak ugye a nightblade képességei javarészt a duplakardos harcmodort preferálják. Ez lehetséges? Mennyire életképes a kaszt? -
#295 Lattam tegnap Steam-en, meg is voltam lepodve, hogy maris uj tartalommal alltak elo a sracok. Orulok neki, hogy meg mindig aktivan tamogatjak a jatekot! Utobbi 2-3 hetben beletettem vagy ujabb 50 orat a hivatalos release-t kovetoen. -
#294 V1.0.0.4 patch. -
#293 Én meg legutóbb bent ragadtam a Chamer of Soulsban, azt még nem javították, pedig már más is járt így. Szépen legyilkoltam mindenkit, kilootoltam a ládát, a rácsok leereszkedtek, de így sem tudtam átmenni rajtuk, úgyhogy ki kellett lépnem a játékból, és ezzel vesztettem egy skeleton key-t. -
#292 v1.0.0.3 Patch. -
Steve Q #291 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miután megcsináltad a Tale of Two Blacksmiths quest-et. -
#290 Craftolni csak akkor tudsz ha elvégezted a hozzá tartozó Questet, ha az megvolt na onnantól kezdve tudsz craftolni.
Craftolni bármikor lehet ha megtalálod a fickót akinek segíteni kell, ha megcsinálod neki a questet akkor onnantól kezdve craftol neked. -
Jaqen #289 Craftolni mikortól lehet? Valami küldetés kell hozzá elvileg. Lvl 31 vagyok. -
bega82 #288 Igen, a flame touched az ilyen must have skill :) De ettől még érdekelne, hogy növeli-e a VF sebzését a fegyvernek a "+% fire" sebzése. -
#287 Én a Vindictive Flame-t nem igazán szoktam használni raktam rá egy pontot azt kész helyette inkább a Flame Touched skill-t maxoltam ki minél előbb amint csak lehet. -
bega82 #286 Srácok, még egy kérdés: a vindictive flame (+ulzuin's wrath) skill általi retaliation damage-et mi növeli? Csak a +% retaliation damage? Vagy ha én olyan fegyvert adok a kezembe, ami a fire vagy a lightning sebzést növeli, akkor az is kihat a skill általi sebzésre? -
bega82 #285 Na, most jutottam el oda, mikor választani kell a 2 szekta közül, hogy kivel dolgozzon együtt a Black Legion. Nem rossz ez a 2 revolveres fickó, legalábbis támadásban. 2100-2400 a sebzés a fire strik-kal, és a 123%-os attack speed-del nagyon szépen lehet aprítani, viszont már van 4 halálom, mert még mindig csak 3,3k életem van, ami nem túl sok. A harcos karimmal itt már majdnem 8k volt. :) -
Sunrider924 #284 Kicsit bonyolultabb erre valaszolni de megprobalom:
guglizd ki hogy grimcalc es ott jatszdozhasz a skillekkel, azt kell nezni hogy milyen rank mit ad, nekem(arcanist+soldier) pl van a maivens bubi ami 12/12 szinten a legjobb ha efole megyek kevesebb lesz a fizikai resi de tobb az absorbed damage, hat a jatekban a fizikai resit nehez stackelni szoval akkor nekem az a fontos es igy nem megyek rank 12 fole a maivens bubinal. Masik pelda a mirror nevu skillem amit megint nem tolok rank 12 fole mert nekem nem szempont hogy mennyi damaget reflectel vissza a colldownjanak akkor is 18 sec a max es igazabol ezert szamit, nem a visszavert damage miatt.
Grimcalc-on ezt mind le tudod ingyen probalni nezed hogy melyik skill hogy skalazodik ha pontokat pakolsz ra es igy lesz egy keped hogy mit is szeretnel elerni.
Masik dolog hogy vegjatek szinten lesznek cuccaid amik adnak +1-4 class skill/all skill es ez meg jobban megbolonditja a dolgot mert akkor tudsz felszabaditani skillekrol pontokat es mashova atrakni. Nalam a main nuke spellem(devastation) az most 22/16 ha jol emlekszem es az igy jon ossze. -
undY1ng #283 Dehogynem! Elég sokat, csak már nem emlékezés rá. :( Folyamatosan állítgatom a skilleket. Az új dolgokat arra értettem, hogy melyik skill mit csinál. Persze tudok angolul, de azért kipróbálom mindegyiket. Most amolyan 2 kezes kard / 2 kezes fegyveres builden gondolkodok. -
#282 Nem játszottál régebben a Titan Questtel ?
Igen ki kell tapasztalni a dolgokat meg aztán a story haladtával úgyis lesz lehetőséged Respec-elni (visszavonni) a skilleket ha nem jön be, de ez ugye pénzmagba kerül minél több skillt vonsz vissza annál több pénzbe kerül majd. -
undY1ng #281 Hmmmm. Na majd ki kell tapasztalni a dolgokat! :D -
#280 Van amelyiket érdemes kimaxolni van amelyikre bőven elég csak pár pontot tenni. -
undY1ng #279 Aktív skilleket nem is nagyon "éri" meg pár pontnál tovább húzni?