761
A Titan Quest fejlesztőinek új játéka!
-
sirdond #158 két ugyanolyan típusú devotion skill-t (pl mindkettő x% chance on attack) lehet ugyanarra a main skill-re tenni?
ja az igaz, kicsit sokféle van és átláthatatlan elsőre :D
Utoljára szerkesztette: sirdond, 2016.01.16. 12:23:46 -
#157 Van egy tool amivel lehet számolgatni a pontokat, hogy-hogy oszd el de a csillagképes része még nem valami jó. Ráadásul mondok egy csillagképet 10 percig keresed hogy hol van :D -
#156 Tsunami, Iron throne vagy mi, és tempest eddig. Tsunami és a tempest aoe skillt ad annak amibe beépíted a Throne pedig resisteket. -
sirdond #155 csillagképek közül ki mit használ, illetve milyen karakterrel? -
#154 Az Options-ban két lehetőség is van ugye van a steam cloud ha be van kapcsolva akkor a steambe menti a karaktert ha nincs bekapcsolva akkor lokálisan a HDD-re menti a karaktert a Dokumentumok könyvtárba. -
#153 Hivatalosan nincs erről információ, szóval szerintem nem lesz. De az bármikor megeshet hogy egy patch után corrupted lesz a file. Lokálisan van tárolva ugye a mentés. -
#152 Ez jó kérdés szerintem tuti hogy nem lesz mert már vannak fullos Hardcore karakterek is, de nem sokára úgyis kiderül február 1-jén. -
silencemonthy #151 Megjelenéskor lesz karakter törlés? -
#150 Az volt már vagy másfél éve akkor. :) -
sirdond #149 huh, rengeteget változott a játék, mióta legutóbb játszottam vele, és pozitív irányba! nagyon sok tartalmat tettek bele, pl akkoriban még csak az act1 volt meg :) -
#148 Lvl 5-9 -
steweee #147 -
#146 Nem vagyok egy nagy szakértő de egy shaman plusz soldier kombináció jó lehet hosszú távon is. Van egy olyan shaman skill amivel amikor ütsz eggyet akkor körülötte villámok csapnak be. Ezt elég hamar ki tudod rakni és úgy fejleszteni, hogy balklikkes skilled legyen. -
steweee #145 ha verekedős karaktert szeretnék de ami tud is varázsolni, akkor hogy kellene castot választanom és fejlesztenem ?
vmi paladin szerűség ami nekem leginkább bejön az rpg+-kbe. bunyózik mint egy harcos, de tud némi csilivili tüzijátékot is azért hogy ne legyen unalmas a vérben és belekben tocsogni egész a végéig -
#144 első 25 szintten egy melee karakterként játszottam a shaman/arcanist felállásban, majd utána váltottam casterre. Fejből a skilleket meg nem mondok nektek, de egy tornádót idézek meg ami aoe villámcsapásokkal aprítja a népet és ezt segíti egy chain lighningos totem. Bossok eddig röhögve lementek. Rohangálok jobb-balra benny hill theme a háttérben és hullanak. -
#143 Jó a játék nagyon.
Akt 3 vége és a 4 nagyon el lett találva. A fejlődés meg lett kicsit csavarva a Devotion pontokkal. Brutális karakterek kihozhatók így.
A frakciók, a bountyk mind mind jól illeszkednek a játékba.
Egy két helyen lehet érezni a nehézség váltást, gondolok itt az új területekre főleg. Ezt leszámítva egy kellemes játék ez.
Ki mivel megy? Én egy Saboteurral közeledek a fináléhoz. -
Toni85 #142 Cserélgetésben én is benne lennék tele vagyok már kék cuccal. -
#141 Ezt nem figyeltem, köszi az infót. Mindenesetre nem baj, mert teljesen más felállásban kezdtem . :)
@sirdont ahogy olvasom a fórumokat nem igazán terveznek. Azt csiripelték hogy megjelenés kor/után lesz modolási lehetőség is. Engem nem zavar, mert szűkebb baráti körben fogom amúgy is tolni. Persze nem lenne rossz ha lehetne értelmesen cserélgetni más játékosokkal. -
szabolacika #140 normál és veterán között bármikor válthatsz nem kell azért új karit csinálni -
sirdond #139 huh, hát még 2014 második felében valamikor, pontosan nem emlékszem.
amúgy a cheat-et használók ellen van már valami védelem, egyáltalán lesz? -
#138 Mikor toltad utoljára? Nekem még csak ez az első végigjátszásom, de a normal túl könnyű volt így csináltam új karit veteranon. nem is bántam meg. /eddig /
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.01.10. 13:01:16 -
sirdond #137 akkor ideje újra feltelepíteni nekem is -
#136 Jaja. 29 vagyok veteran fokozaton. (normal helyett) -
sirdond #135 neked is megvan a játék Tera? :) -
#134 Ez igy igaz, ha valakinek bejött a TQ akkor ezt is tetszeni fog mert az alapok nem változtak. -
#133 Mi van srácok, hogy ennyire kihalt a totyik? :) Hete vettem meg durván a játékot és tegnap azon kaptam magam, hogy majdnem 6 órát egyhuzamban bele toltam anélkül, hogy az időre néztem volna.
Path of exile után felüdülés ez a játék, mert azt már rommá játszottam korábban. Szép a világ és a történet is érdekes eddig. Karakter fejlődés pedig finoman szólva és brutálisan el lett találva. Minden meg van benne ami egy modern hack and slashbe kell. -
#132 Remélem próféta még rajta van a forditáson... -
foxxi #131 vc redist újratelepítés után tökéletesen megy :) -
#130 Egyelöre marad pure nálam is de valszeg a devastationt teszem majd mellé. -
Toni85 #129 Most jött egy újabb patch.
-
Toni85 #128 Lenne egy kérdésem 50lvl után csak 2 skill pontot ad mindenkinek vagy csak nekem? -
#127 Nekem van egy pure arcanistom nem igazán van szüksége secondaryra. Van nagyon életképes build hozzá a Albrecht's Aether Ray. -
#126 Én most arcanistal vagyok de még nem döntöttem, hogy a secondary mi legyen... -
#125 Van három karim mikor melyikhez van éppen kedvem. -
#124 Mivel tolod? -
#123 Nálam megy... -
szabolacika #122 Már meg is jött :) -
foxxi #121 és király hogy a build óta játszhatatlan mert kifagy :) - várom a javítást :) -
#120 Build 29
Ezzel gyak kész a játék majd februárban lép ki a EA státuszból de akkor már csak balanszolás meg bugfix lesz -
steweee #119 nagyon frankó a dolog, lehet hogy beruházok rá. de persze olyan áron nem kell mint a diablo 3.