53877
-
#7707 Az előbb volt egy 77 perces meccsem... majdnem háromszor annyi killünk volt, de ők meg backdooroztak :S
Na mindegy. MAP AWARNESS FTW!!!
-
#7706 ugy néz ki h vagy kora délután nagyon lámák játszanak, vagy csak én vok ma szar, de h 4 meccset zsinorba elbuktam az biztos, mondjuk érdekes módon mindegyik teamembe volt egy Lee sin v vmi más ingyenes aki feedelt, szeretem a láma tesztereket -
ronesz #7705 azt nem értettem sose, hogy mennyire kell szarnak lenni ahhoz, hogy akár 42szer meg tudja valaki öletni magát addig, amíg a felfeedelt team be tudja tolni?
tipikus low elo, 20/1 a statja mindenkinek a teambe, de azert jungleoznek meg dragonoznak biztos, veletlenul se toljak -
#7704 rákerestem a kölökre, van egy 0-42-1 es meccse MF-el :D -
#7703 Nem igazán lehet elcseszni szerintem. Csak felinstallálod, összesen 8 klikkolás. A többit automatán csinálja, nem kell csinálnod semmit, csak ha vissza akarsz nézni valamit. -
#7702 lolreplay-jel nekem az a baj, h egyszer megprobáltam felvenni egy meccsem, miután lement, kiirta h elmentve, de nem találtam, ráadásul ahova mentette ott vt már egy replay és annak a nevét irta ki a mentésnél, azóta se probáltam felvenni, pedig van pár meccs amin vannak szép jelenetek :D -
unusual #7701 Ezek a txt file-ok akarnak lenni a képek? :) És valahogy lehet belőle képet csiholni? :) -
#7700 okok
-
#7699 Még nem, mert este újra kellett raknom a windowst, mert nem szeretek kockáztatni. Ha feltelepítettem mindent, akkor megnézem. -
#7698 aullah megnézted a replayt? mi a véleményeD? -
#7697 Na végre valami igazi gyöngyszemet is kaptam tribunalban... nézzétek leaveket :D -
#7696 Légyszi... ne használjátok már azt a szar imageshacket, mert nem lehet látni stb... -
Cat 02 #7695 Tegnap mi is kikaptunk afk miatt :( -
Belkar #7694 Elég jóra sikerültek ezek a botok :D
-
Cat 02 #7693 Tier 1-2 felesleges, csak Tier 3. És ja, olyanokat ami többnek jó. -
#7692 Első Replay
Enjoy -
#7691 nah mingyárt felmegy a replayem és meg lehet tekinteni,annyira nem is lett rossz :)) előre leszögezem kezdő vagyok a lolban úgy nézzétek :) szóval ha vétek 1-2 bakit akkor pls nézzétek el nekem :) -
#7690 Azok drágák. Ezért érdemes először olyanokat venni, amik több heronak is jók. Pl armor pen, magic pen, cd, mana... de csak is TIER3at. -
zorovpeter #7689 Nem tudom, hogy mennyi IP-tek van, hogy championokat tudtok venni, de nekem a rúnákat megvenni baromi drága. -
#7688 sajna nincs annyira azért még nem vagyok benne a lolban inkább még csak most kezdek jobban belemászni a dolgokba eddig dotáztam :D -
#7687 Mostanában alig játszom, csúcsidőben egyáltalán nem. De ha van róla replay, akkor elküldhetnéd :D -
Cat 02 #7686 Most toltak egyet SG-sek, lehet mennek megint, vedd fel őket ^.^ -
#7685 jah és megtaláltok játékba avolance néven ha arra jártok vegyetek fel és tolhatnánk 1ütt :D -
#7684 beírtam én is a a google doc ba.
aullah múltkor hívtalak basszus nem jöttél game-be akkorát ownoltam xin-el hogy az nemigaz 18 frag 1 halál és 10 assist csináltam egy tripla killt kb egymás utána 3-szor akkor surrender xD -
#7683 Sajna nem. Bár amcsik már megkapták az első adag IPt. -
Belkar #7682 Aha és azt lehet már tudni hogy mikortól fog jutalom is járni érte? -
Cat 02 #7681 Főmappába de valami idióta formátumba :/ -
unusual #7680 Noob kérdés,de az SS-eket hova menti a game? Nem találom. -
FreddyHawk #7679 SG fórumozók LoL-os karakterei - a tábla szerkeszthető, írd be magad Te is ha akarod. -
#7678 Lehet hiányzik direct x... esetleg rakd újra... vagy VGA drivert rakd újra. Esetleg net framework... ha semmi, akkor rajd újra a windowst. -
Nuke1988 #7677 Már újraraktam. Változatlan. -
#7676 Rakd újra... -
zorovpeter #7675 Srácok, nem indul már a LoL. Amint elindulna a játék betöltése, nem jön elő semmi. Helyette lenn a tálcán olyan jelenik meg, hogy Adobe air debug launcher. Valami megoldás? -
Nuke1988 #7674 Nem. Ennél csinálja. -
#7673 Hát igazából sok minden lehet... más játékoknál volt már ilyen ? -
Nuke1988 #7672 Üdv!
Kéne egy kis segítség. Leszedtem a játékot felraktam a launcher elindult minden frankó. Azonban amikor játékot akarok kezdeni akár tutorial akár pvp beadja a töltőképet, és amint a csík végigért a játék kifagy úgy hogy sem az egér sem a billentyűzet nem reagál. Valaki tapasztalt ilyet esetleg tud megoldást? -
#7671 Hetente kb. 1000 IP-t fogsz kapni, de most még nem jár jutalom. -
Belkar #7670 Lenne egy kérdésem: Ha a tribunal rendszerben részt veszek és megbüntetek/felmentek játékosokat akkor azért ip-t kapok igaz? Vagy hogy is működik ez? -
#7669 Never underestimate the power of the scouts code! :D
(Mellesleg hányok az ehhez hasonló hírkreáláshoz... ki a faszt érdekel... most komolyan? Mindenesetre ez vicces egy ok miatt :D) -
#7668 Arra kérdésre, hogy kitörlik-e a nem-használt accountokat, hogy lehessen nevet változtatni, ezt válaszolták:
-We will be doing this. Details coming shortly.