5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#731 -
Gascan #730 azért kiosztják a srácot rendesen a kommentekben :) -
#729 MUHAHA... most találtam ezt a STEAM fórumon... nem erről szól, hanem az ostfront 41-45.
Először nem tudtam eldönteni, hogy csak poén az egész, vagy ezt tényleg így gondolják... Ez majdnem olyan béna dolog, mint amikor MW2 kapta év PC játéka címet...
Videó és írás -
#728 Még csak béta...
"They aren't low settings exactly, however lots of the graphical options don't appear to do anything [yet]."
"It looks like shadows are either on or off, detail seems to work, textures seem to work. post processing doesn't work. Using the Ultra preset doesn't work, so I'm going to assume anything that Ultra sets isn't in, and the difference between normal and high is extra objects on the ground and slightly higher texture resolution." -
#727 commo-rose +fav!
talaj tényleg fura
Irgalmatlanul várom már. -
Solt #726 Gascan a lányokat szereti, de ne csüggedj. -
feedb4ck #725 gyorsan elfeledkezel róla amikor éppen a seggedet lövöm szét -
Gascan #724 elég csúnya a föld.... igy 2012 fele már elvárnám hogy a hó hó legyen... ne csak fehér szinű talaj... szintúgy igaz ez bármiféle más talajra...
sajna igy grafikailag hozza a 2008as szintet -
#723 "Current rumour is that the beta will start on the 22th." -
Gabe18 #722 Mi mikor békázunk már... -
feedb4ck #721 korábbi indulatkitörésemet ellensúlyozandó,
képek a bétából:
http://www.flamehaus.com/bbs/viewtopic.php?f=13&t=160289&start=195 -
#720 (pontosabban 79db) -
#719 annyi ellentmondás van a béta körül, hogy bmi megeshet ...
(fellőtték az achievementeket steamre, 76db van) -
#718 Dehogyis, eddig csak a Deluxe verzió vásárlóinak volt garantálva sőt olyat is írtak a fórumon, hogy biztos csak a Deluxe vásárlók tudják kipróbálni a bétát. -
#717 Ezt eddig is tudni lehetett. Kiosztanak vagy 20.000 meghívót is. Persze lehet, hogy arra utalt, hogy ezenkívül még lesz. -
#716 Serpa hozta a hírt, én csak linkelem:
Úgy tűnik nem csak a Deluxe verzióval lehet majd kipróbálni a bétát, legalábbis ezt tervezik. twitter
-
#715 Erre gondolsz?
Nincs szerintem magyar fordítása, legfeljebb Google translate-tel tudod magyarul olvasgatni.
Köszi a linket a filmért.
A partizánfilmek szép hagyománya szerint erősen heroizálja az orosz oldalt, de mondjuk ez nem meglepő.
Cserébe egy másik oldal, korabeli filmek tömkelege. link -
#714 Két dolog:
1. A hivatalos fórumon van egy lista, ahol az összes feature benne van. Annak van magyar fordítása valahol?
2. Most nézek egy 2010-es filmet, eddig nagyon jó. Felénél vagyok. II. VH. Orosz-Német csata.
TRAILER:
FILM: () (Angol felirattal)
Vagy pedig kerestek máshol hunsubosat. -
perseus99 #713 értem, köszi :D -
feedb4ck #712 pénisz! -
#711 Rendben van. -
dextr #710 az oka: http://www.heroesofstalingrad.com/faq/2-week-delay-to-30-sep/ -
#709 Bocsánat! -
#708 Akárhogy is nézzük... előrendelés megkezdése után halasztani nagy buziság.
Ezért -1 pont nekik. -
#707 kicsi cég, kicsi költségvetés.
bár már többet költöttek a RO2 reklámjára, mint magára a RO1-re összesen.
(EA 100millió $-t költ a BF3 reklámra, nem lehet fel venni a versenyt vele ebben) -
#706 Fasza... -
Gabe18 #705 2 hét nem olyan sok, de mondjuk most már tényleg gyönyörűen bele fognak csúszni a BF3 bétájába, ami tuti nem fog jót tenni neki.
Na meg hol van ennek a bétája, arról is beszámolhatnának... -
#704 Hivatalos bejelentés a halasztásról -
#703 8:12
felforrósodott csövet kilehet cserélni az mgnél. -
#702 Milyen csövet? Hányadik perc? -
perseus99 #701 az utolsó videóban mire volt jó az hogy kicserélte azt a csövet? -
-
Gyuszopapa #699 Tudunk tán várni pár hetet még.Inkább mint hogy szar legyen. -
#698 Serpának volt egy infója, pár napon belül kiderül, hogy igaz-e vagy sem... Nekem is fura, hogy a magyar forgalmazó tudna ennyire bennfentes információkat de már történtek fura dolgok az életemben így akár ez is megtörténhet.
Ellenben nagyon csípi a szemem "hazugság" kifejezés, fel lehetne tenni a verbális hangtompítót, szükségtelen ilyen indulatból írni. -
#697 Szerintem légy türelmes, jövő hét elején kiderül mi lesz. -
#696 1. Mutasd a linket, ahol ez az információ megjelent! Valamiért én az istenért sem találok az interneten sem cikket, sem fórumos bejegyzést erről.
2. Majd nyilván a magyar forgalmazótól halljuk először, hogy a játék késni fog.
És még én gondolkozzak, és beszélek baromságokat, na hiszen... -
#695 ezt mire alapozod?
szerinted írnék ilyet, ha nem ezt az infot kaptam volna.
gondolkozhatnál egy kicsit.
részemről lezárva, hasonló baromságokra nem reagálok. -
#694 Az egyik fő tagja vagy a magyar Red Orchestra közösségnek, és képes vagy hazugságot terjeszteni a játékról? -
#693 már egyszer beírtam.
#676 -