5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#651 Nem is ez a céljuk. Manapság egy komolyabb FPS-t kiadni csak PC-re nem azt mutatja, hogy a készítők minél nagyobb eladási számmal akarnak büszkélkedni. -
#650 Jól van az így , lesz két hónap előnye a BF3-hoz. Meg azt ők is tudják, hogy azokkal az agyonsztárolt játékokkal nem vehetik fel a versenyt. -
#649 Hmm... régi cucc már, de most találtam:
"In our first post launch DLC we plan to add 2 tanks, 2 troop transports and more. Most likely a map and some things that might have slipped the launch of the game (along with the general host of bug fixes).
It will be free. "
"There will be additional vehicles, maps etc for the base game. Those will be free, as always. Probably won't be "vanity packs" as this is a realism-focused game, so bling doesn't fit too well!
We are looking at doing expansion packs for money down the road - but those will be about the same size as the base game, including MP and SP etc etc. " -
#648 Hmm... ezek tényleg azt akarják, hogy ne vegyük meg? Én anélkül nem veszem meg, hogy ki ne próbáltam volna... szóval mindenképpen szeretnék majd bétázni.
Steam meg úgy, ahogy van, DRÁGA! Csak az akcióik jók. -
Gabe18 #647 Mondjuk én továbbra is tartom hogy a BF3-hoz ennyire közel kiadni, félig-meddig öngyilkosság. -
#646 Így van, ha jó lesz a játék akkor eladja magát, ha nem akkor odalesz a kultusza. -
Gabe18 #645 Na de nem is az anyagi részével van bajom, hanem az elméletivel.
Nem az lenne a lényeg hogy megmutassa a játékosoknak "tessék, nézzétek meg, ezt csináltuk, ilyen, próbáljátok ki, és ha jó vegyétek meg".
Ehelyett az egész rendszer a feje tetejére van állítva, hogy először vedd meg, és utána kipróbálhatod, na de akkor már minek?
Persze az egész gondolatmenetre rá lehet mondani hogy hibás, mert ez béta, és nem demo. Tehát nem azért van hogy nekem jó legyen, hanem hogy ők tesztelhessék a működést.
Na mindegy, nem elégedetlenkedek tovább, mindjárt itt a megjelenés, aztán akkor minden kiderül. -
#644 Nyilván a profit az első de azért sok tekintetben mások mint a legtöbb Pc-játék kiadó. Nem tipikus, hogy egy cég elnöke és alelnöke aktívan fórumozik és lesi ki mit ír a topikban ráadásul még válaszol is rá.
A normál és a Deluxe változat ára között között nyugat-európai és amerikai mércével mérve zéró különbség van - gyakorlatilag 1 órai munkabér, az egész játéknál meg 3-4 óra az ár - ha ezt nézed mindenki számára nyitott a béta.
Sajnos mi itt élünk, mások a lehetőségeink, nem ránk van szabva a világ.
Ilyenkor mindig azzal vigasztalom magam, hogy vajon Burundiban ismerik-e a Red Orchestrát, vajon ott is neteznék-e ezen pillanatban... ? -
Gabe18 #643 Hát akkor már ezek is a pénzre mennek.
Vedd meg, és akkor kipróbálhatod hogy mit vettél meg. Zseniális... -
#642 Egy másik posztban pedig:
[TW]Ramm-Jaeger (Tripwire Interactive President)
Pre-Ordering the Digital Deluxe Edition is the only way to get into the larger scale beta. We've decided against a public beta mainly due to time constraints and not having the bandwidth to ramp up to a massive amount of servers in the short amount of time before release. We will do a free weekend some time soon after the release for those that want to try before they buy.
Vagyis a béta csak a Deluxe változat vásárlóinak lesz nyitott, de a megjelenés után lesznek free hétvégék.
Ennek fényében nem értem az előzőt, de lehet, hogy csak rosszul értettem az angolt. -
#641 [TW]Ramm-Jaeger (Tripwire Interactive President)
And no beta beta is not for DE only.
Vagyis a béta nem csak a Deluxe változat vásárlóinak lesz nyitva. -
Rony94 #640 Akinek megvan eredetiben a Red Orchestra: Ostfront 41-45 az kap 20%-os kedvezményt Steam-en a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad-hoz.
Ha volt már ez a hír itt akkor bocsesz. LINK -
#639 UK szerver is hamarosan indul -
#638 Lehet, valami nagy tesztet a szerverek terhelését illetően pont ma csinálnak, szóval előbb-utóbb lesz valami. -
#637 sztem néhány nappal, esetleg héttel később bki beléphet bétába, delux tulajok után. -
Gascan #636 azért az se mindegy, h igaz h Galaxisnál 5990 de hozzájön még a 990 házhozrendelés.. az pont 7000 forint.. steamen meg 7500 20% engedménnyel -
#635 Pontosan, teház az első naptól hozzáférhető lesz számodra míg másoknak az un. fejlődés során lesz elérhető.
Egyébként a béta javában zajlik, nyilván már nem sok idő és csatlakozhat hozzá mindenki aki megvette a Deluxe verziót.
Lehet mások is, erről még nem szól a fáma... -
#634 Azt azért leszögezhetjük hogy ez a gesztus mostanság nem gyakori.Óriás + pont nekik.Mármint a 20%.
Jövő héten előrendelem az biztos.
A Day1 unlock valszeg olyan lesz mint MoH-nál a tier 1 -
#633 Egyből fel lesznek oldva a leírt fegyverek, nem kell szintet lépni hozzá. -
#632 az nagy előny :) -
Gascan #631 azt h 1 nappal előbb kapod meg mint a többiek :D -
Gascan #630 azért az se mindegy hogy hagyományos verziót kiirják dvdére és csokolom.. steamen szerver kapacitásokat fent kell tartani.. egyszerre több szerveren is tárolni h mindenkinek gyorsan elérhető legyen, és ezt folyamatosan.. és mivel egyre több játék van igy több kakaó is kell
szóval sztem érthető miért drágább picit -
#629 Owners of the original Red Orchestra: Ostfront 41-45 will receive the following:
Day 1 unlock of the Kar98 and Mosin rifle bayonets
Special in-game item - Russian Guards Badge and German Close Combat Badge
Digitális verzióhoz:
Day 1 Unlock of the Elite Assault Weapons (MKb 42(H) and AVT-40) and Semi Auto Sniper Weapons (SVT-40 and G 41(W)
mit jelent, hogy day1 unlcok? -
Gabe18 #628 Igen, ugy nézem steam-en az akciók ütősek, azokra érdemes figyelni. Én ezzel az RO2-vel várok még, és CDG vásárlás lesz hacsak fel nem nyomják az árát a végén az egekbe.
Meg eleve, hol van már a béta? Jó lenne azért kipróbálni, vagy ha azt nem lehet majd mindenkinek, legalább olvasni pár "első kézből" származó véleményt. -
#627 A Steam ilyen drága... sok hely van ahol 2-3k-val is olcsóbbak a boltnál a premierjátékok. -
Gabe18 #626 Azt beleszámolva már stimmel.
Na de hát akkor is. Mikor ez a digitális biznisz bejött nyomták agyba-főbe hogy ez milyen jó lesz, mert nincs lemez, nincs tok, nincs nyomtatott borító, nincs kézikönyv, nincs szállítási díj. És akkor milyen jó lesz, hogy ezt mind nem kell kifizetni, és akkor mennyivel olcsóbb lesz minden.
Ehhez képest a dobozos-tokos-borítós-kézikönyves-gyárból boltba szállított lemez verzió akárhogy nézem jó ~2000-el olcsóbb mint a letöltős verzió.
Tényleg nagy biznisz ez valakinek, csak úgy nézem az nem a vásárló... -
#625 Deluxe verziót vettem meg.
44,99 Euro -20% = 35,99 Euro. -
#624 Ha megvan a RO, akkor 20%-os akciót kapsz. -
#623 WTF? Nálam 28 eurót ír ki árnak.
Szerk:
Ja megvan, csak az kap 20%-os kedvezményt, akinek megvan az első rész is. -
Gabe18 #622 De mért? 274 az euro most ha jól nézem. És 31.49-be kerül a 10%-os akcióban. Az 8600 körül van. Vagy hogy kellene számolni? -
#620 Azért az h az amcsik megkapják 7800-ért a deluxe-ot mi meg több mint 11k-ért, hát ez a kurv* gáz. -
#619 Jelenleg, előrendelve 7700 Ft körül van. -
Gabe18 #618 Illetve elírtam csak 8500. Az se sokkal jobb. -
Gabe18 #617 Mindenesetre ha a CD galaxis ~6000-es ára megmarad, akkor a Steam 9000 felettije igazán "remek". -
#616 TF2 sapkák, szuper. -
#615 Nem volt, pont most akartam én is írni. Köszi !
Viszont !
Steam Digital Deluxe Edition
Access to the final phase of closed beta before the August 30th launch
Tehát ha a Deluxe verziót veszed meg akkor mindenképpen kapsz hozzáférést a bétához (másképp nem tudom, lehet...) éds kapsz 10% árengedményt.
Ha megvan az RO alapjáték akkor 20%-ot kapsz. -
#614 Lehet volt már:
Red Orchestra 2 is now available for pre-order!
http://store.steampowered.com/app/35450/ -
#613 Viszont jöhetne már infó a bétáról... -
#612 Lehet, én csak most olvastam. -
#611 Eddig is ott volt.