5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#610 Már látszik az alagút végén a fény...
Ro2 a Steam "coming soon - rövidesen érkezik" listáján. Kép -
#609 Szerintem az olyan, hogy kulcsot meg egyéb vackot lehet rá aggasztani. Nekem van egy ilyen, amit a BC előrendelésért kaptam. Wowos nyakbaakasztós. -
#608 Hú doboz igen állati lenne. -
#607 A póló jó lenne belőle, a műanyag tank nem tudom minek. -
#606 gondolom dögcédula -
#605 "- nyakba akasztós zsinór,"
az mi? telefont lehet ráakasztani?
képen elég nehéz kivenni, de ha jól látom a film-lemez alatt van ez a zsinór. -
Gyuszopapa #604 Annyit megér szerintem. -
#603 A lengyelül nem tudok kedvéért nevesítsük meg, hogy mi van benne :)
- Játék (2 DVD)
- RO2 póló,
- egérpad,
- nyakba akasztós zsinór,
- T34/85 tank modell,
- PK vagy Maxim lőszeres doboz,
- "Ellenség a kapuknál" film (DVD) -
#602 Csupán 12.000Ft ért tietek lehet ez a gyönyörú collectors edition. -
-
#600 Nemtudni.
A héten lesz bejelentés... nem pedig kezdődik (bár a kettő nem zárja ki egymást. -
perseus99 #599 a béta az hogy zajlik?(bocs a hülye kérdésért de tájékozatlan vagyok az ilyenekben :S) -
Gabe18 #598 Csak a hír jön hogy mikor lesz, nem? -
#597 Valamikor a héten jön a béta. -
#596 Vammá valami? :D -
#595 A STEAMen vásárolt játékok többségénél van pre-load. Ami jó ötlet! -
#594 Gyönyörűek... :)
Másik hivatalos infó: lesz Steam preload opció, le lehet előre tölteni a játékot és így nem "dugulnak be" a letöltési szerverek 08.30.-án. -
#593 egy kis off
Killing Floor (TWI játék) frissítéssel érkezett két karakter, melyet a RO2 digital deluxe megvásárlásával lehet majd aktiválni.
-
#592 Én egyből ki akarom próbálni, amúgy is a Steam-es megoldást preferálom.
Szóval nincs okom a futárt várni. -
Gabe18 #591 Nem tudom, bétából megjelenésig még le is kéne szűrni tapasztalatokat. Nem tudom hova akarják még húzni. Lehet bejelentik hogy nem is lesz már... -
#590 Remélem jövőhéten jön a béta... nem csak azt mondják, hogy igen, majd két hét múlva. -
Rony94 #589 Nem így megy ez! Én pl. nagy STALKER fan vagyok. És már alig győzöm kivárni a 2. részt. -
#588 Hallod de most 2 napot nem bírsz ennyi év várakozás után?Nem szabad ilyen megszállottnak lenni. -
#587 Az 1 euro = 1 dollar nem igy van, regen kilett mar targyalva ezerszer is.
Amerikaban kulon ado van a netes vasarlasra ami ra megy még, mig eu-ban ez mar bele van epitve az arba. Es bizony ok is fizetnek (jelen esetben) 40 euronyi dollart. -
Rony94 #586 Én úgy vagyok ezzel az egésszel hogy örülök ha láthatom a polcomon a frissen vásárolt játékomat. :) Én tuti nem Steam-ről fogom megvenni. -
#585 Na csak megtaláltam.
Demo for RO2 - no.
Free weekends at some point - quite likely.
Beta - there will be more about that next week. There will be more opportunities!
forrás: link
Ebből és a fórum szövegkörnyezetéből számomra egyértelműen az jön le, hogy a bétával kapcsolatos bejelentés a jövő héten lesz.
A "demo" alatt mást értenek, az nem ugyanaz mint a béta. -
#584 Tényleg... akkor kevertem valamivel... -
#583 Szerintem 34 Euro lesz, ha jól értem. link -
#582 Tudtommal 40 euró lesz STEAMen. Persze.. azt hiszem már éfjéltől unlockolják. Bár ha mindenki egyszerre rászabadul majd... :D
(Mellesleg nem veszek teljes árú cuccot STEAMen, mert én nem támogatom az 1 euró 1 dollár dolgot. Egyik legnagyobb kibaszás az EUsokkal) -
#581 Lassabban jön meg (gyaníthatóan), a DVD nem kell (tudom, eldobhatom :) , inkább nem, marad a Steam.
1-2000.- Ft-on nem múlik a boldogság, nagyjából ennyivel lesz drágább Steam-en.
Steam-back up funkcióval meg csinálhatok DVD-t sőt ebben még a mindenkori frissítések,új pályák is benne lesznek. -
#580 Nem kell őrízgetni. Ha beregeled a kulcsot a STEAMbe, akkor STEAMről bármikor lehúzhatod és játszhatsz az accodon. A DVD-t meg el is dobhatod, mert nem kell (max arra, hogy arról gyorsabban telepíti) -
#579 hopp elolvastam,mégse:D -
#578 A hét legjobb híre!!!! -
#577 Mindegy, inkább Steam-en töltöm le, amúgy sem szeretem őrizgetni a lemezeket. (Bács-m. Kiskunhalas)
dextr: dobnál linket, rákerestem de nem találtam. Köszi ! -
dextr #576 "Demo for RO2 - no.
Free weekends at some point - quite likely.
Beta - there will be more about that next week. There will be more opportunities!" -
#575 Én már több tucatszor rendeltem, eddig egyszer nem jött ki aznap... de mondjuk én voltam a hülye, mert nem onnan rendeltem, ahonnan eddig mindig.
Amúgy merre laksz? Milyen város? -
#574 Értem, köszi, akkor jó megoldásnak tűnik.
Azt nem tudnám elviselni, hogy mások már játszanak 1-2 napja én meg még mindig a futárt lesem mikor jelenik meg az utca végén.... -
#573 Ha magyarországról rendelsz, akkor 99%-ban aznap kapod meg, amikor hivatalosan megjelenik az EUban, igen.
Ha külföldről, akkor volt már olyan, hogy egy két nappal korábban kijött a cucc.
-
#572 Nincs nagy tapasztalatom a játék vásárlással kapcsolatban.
Ha valaki előrendel akkor pont aznap kapja meg mint amikor Steam-en letölthetővé válik vagy 1-2 nappal később.
Ez utóbbi tűnik logikusnak de nincs pontos infóm erről.
Más:
Kötelezően megtekintendő ! -
#571 előrendelve