5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • me and a monkey
    Már látszik az alagút végén a fény...
    Ro2 a Steam "coming soon - rövidesen érkezik" listáján. Kép
  • Fpocok
    Szerintem az olyan, hogy kulcsot meg egyéb vackot lehet rá aggasztani. Nekem van egy ilyen, amit a BC előrendelésért kaptam. Wowos nyakbaakasztós.
  • tutituti
    Hú doboz igen állati lenne.
  • bakvarnyu
    A póló jó lenne belőle, a műanyag tank nem tudom minek.
  • Desiderata #606
    gondolom dögcédula
  • Serpa
    "- nyakba akasztós zsinór,"

az mi? telefont lehet ráakasztani?
    képen elég nehéz kivenni, de ha jól látom a film-lemez alatt van ez a zsinór.
  • Gyuszopapa
    Annyit megér szerintem.
  • me and a monkey
    A lengyelül nem tudok kedvéért nevesítsük meg, hogy mi van benne :)

- Játék (2 DVD)
    - RO2 póló,
    - egérpad,
    - nyakba akasztós zsinór,
    - T34/85 tank modell,
    - PK vagy Maxim lőszeres doboz,
    - "Ellenség a kapuknál" film (DVD)
  • Fpocok
    Csupán 12.000Ft ért tietek lehet ez a gyönyörú collectors edition.
  • Fpocok

• Fpocok
    Nemtudni.
    A héten lesz bejelentés... nem pedig kezdődik (bár a kettő nem zárja ki egymást.
  • perseus99
    a béta az hogy zajlik?(bocs a hülye kérdésért de tájékozatlan vagyok az ilyenekben :S)
  • Gabe18
    Csak a hír jön hogy mikor lesz, nem?
  • Jaka923
    Valamikor a héten jön a béta.
  • Fpocok
    Vammá valami? :D
  • Fpocok
    A STEAMen vásárolt játékok többségénél van pre-load. Ami jó ötlet!
  • me and a monkey
    Gyönyörűek... :)
    Másik hivatalos infó: lesz Steam preload opció, le lehet előre tölteni a játékot és így nem "dugulnak be" a letöltési szerverek 08.30.-án.
  • Serpa
    egy kis off

Killing Floor (TWI játék) frissítéssel érkezett két karakter, melyet a RO2 digital deluxe megvásárlásával lehet majd aktiválni.

• me and a monkey
    Én egyből ki akarom próbálni, amúgy is a Steam-es megoldást preferálom.
    Szóval nincs okom a futárt várni.
  • Gabe18
    Nem tudom, bétából megjelenésig még le is kéne szűrni tapasztalatokat. Nem tudom hova akarják még húzni. Lehet bejelentik hogy nem is lesz már...
  • Fpocok
    Remélem jövőhéten jön a béta... nem csak azt mondják, hogy igen, majd két hét múlva.
  • Rony94
    Nem így megy ez! Én pl. nagy STALKER fan vagyok. És már alig győzöm kivárni a 2. részt.
  • bakvarnyu
    Hallod de most 2 napot nem bírsz ennyi év várakozás után?Nem szabad ilyen megszállottnak lenni.
  • Daell Drow
    Az 1 euro = 1 dollar nem igy van, regen kilett mar targyalva ezerszer is.
    Amerikaban kulon ado van a netes vasarlasra ami ra megy még, mig eu-ban ez mar bele van epitve az arba. Es bizony ok is fizetnek (jelen esetben) 40 euronyi dollart.
  • Rony94
    Én úgy vagyok ezzel az egésszel hogy örülök ha láthatom a polcomon a frissen vásárolt játékomat. :) Én tuti nem Steam-ről fogom megvenni.
  • me and a monkey
    Na csak megtaláltam.

Demo for RO2 - no.
    Free weekends at some point - quite likely.
    Beta - there will be more about that next week. There will be more opportunities!
    forrás: link

Ebből és a fórum szövegkörnyezetéből számomra egyértelműen az jön le, hogy a bétával kapcsolatos bejelentés a jövő héten lesz.
    A "demo" alatt mást értenek, az nem ugyanaz mint a béta.
  • Fpocok
    Tényleg... akkor kevertem valamivel...
  • me and a monkey
    Szerintem 34 Euro lesz, ha jól értem. link
  • Fpocok
    Tudtommal 40 euró lesz STEAMen. Persze.. azt hiszem már éfjéltől unlockolják. Bár ha mindenki egyszerre rászabadul majd... :D
    (Mellesleg nem veszek teljes árú cuccot STEAMen, mert én nem támogatom az 1 euró 1 dollár dolgot. Egyik legnagyobb kibaszás az EUsokkal)
  • me and a monkey
    Lassabban jön meg (gyaníthatóan), a DVD nem kell (tudom, eldobhatom :) , inkább nem, marad a Steam.
    1-2000.- Ft-on nem múlik a boldogság, nagyjából ennyivel lesz drágább Steam-en.
    Steam-back up funkcióval meg csinálhatok DVD-t sőt ebben még a mindenkori frissítések,új pályák is benne lesznek.
  • Fpocok
    Nem kell őrízgetni. Ha beregeled a kulcsot a STEAMbe, akkor STEAMről bármikor lehúzhatod és játszhatsz az accodon. A DVD-t meg el is dobhatod, mert nem kell (max arra, hogy arról gyorsabban telepíti)
  • tutituti
    hopp elolvastam,mégse:D
  • tutituti
    A hét legjobb híre!!!!
  • me and a monkey
    Mindegy, inkább Steam-en töltöm le, amúgy sem szeretem őrizgetni a lemezeket. (Bács-m. Kiskunhalas)

dextr: dobnál linket, rákerestem de nem találtam. Köszi !
  • dextr
    "Demo for RO2 - no.

Free weekends at some point - quite likely.

Beta - there will be more about that next week. There will be more opportunities!"
  • Fpocok
    Én már több tucatszor rendeltem, eddig egyszer nem jött ki aznap... de mondjuk én voltam a hülye, mert nem onnan rendeltem, ahonnan eddig mindig.
    Amúgy merre laksz? Milyen város?
  • me and a monkey
    Értem, köszi, akkor jó megoldásnak tűnik.
    Azt nem tudnám elviselni, hogy mások már játszanak 1-2 napja én meg még mindig a futárt lesem mikor jelenik meg az utca végén....
  • Fpocok
    Ha magyarországról rendelsz, akkor 99%-ban aznap kapod meg, amikor hivatalosan megjelenik az EUban, igen.
    Ha külföldről, akkor volt már olyan, hogy egy két nappal korábban kijött a cucc.
  • me and a monkey
    Nincs nagy tapasztalatom a játék vásárlással kapcsolatban.
    Ha valaki előrendel akkor pont aznap kapja meg mint amikor Steam-en letölthetővé válik vagy 1-2 nappal később.
    Ez utóbbi tűnik logikusnak de nincs pontos infóm erről.

Más:

Kötelezően megtekintendő !
  • Bogdogege
    előrendelve