316
Saw The Video Game
-
#36 Aki le akarja tölteni... egy torrent -
#35 most települ :P -
#34 Amúgy milyen a játék? -
#33 Király, legjobb időpontban jött ki.., már nem vagyok az albimban, 236 kbites nettel meg nem állok neki, szal ebből megint csak jövő hétvégi kipróbálás lesz. :D -
Csabi015 #32 Ó megvan :D -
Csabi015 #31 Hogyan kell leszedni a fejfedőt a legelején? :D hiába körözök az egérrel mindig felrobban a feje -
#30 na ez szépen néz ki, remélem rengeteg fejtörő lesz benne, hát az elején szó szerint van egy fejtörő -
Kiv leszek hány "Vérpisti" fog az első 2 percben elakadni, és kérdezni h mi a kód? -
#28 ne csináld ember,,nekem az keeeeeeel, azért pls dubj pár képet -
#27 Dejó. Nincs bent 1440 :)
Na ebből "initurka" lesz. -
#26 Hát én néztem valami xbox demot videot, vagy mi volt az és annyira nem győzött meg. Na mindegy lehet majd leszedem. -
ricsa008 #25 beszarás
SAW-RELOADED -
#24 tuti jó lessz, és nem a film miatt, hanem hogy fejtörős jófféle game-t rég kaptunk....már csöpög lefelé 10perce:) -
#23 Már kint is van az újratöltve csapat jóvóltából, de kell ez nekünk amúgy? -
#22 már a "boltokban" -
ricsa008 #21 hónap végén elszabadul a pokol !
BorderLands, Saw, Ninja Blade , Torchlight áúúúú
-
ricsa008 #20 ez jó hír !!! -
#19 Ma steam-en már avaible van szal már akármikor jöhet a "virágbolti verzió" -
ricsa008 #18 én 31ről tudok
az még odébb van -
#17 Mikor jelenik is meg? -
#16 Na hamarosan lesz "elérhető" verzió. Skidrow-ot várjuk szeretettel! -
#15 nekem akkor is tetszik, és am nem nagy a gépigánye -
#14 SAW - a PC-s verzió Steam-exkluziv lesz
A tesztelőknek nem tetszik annyira -
#13 ezt a trailert elnézve nem lesz egyszerű játék -
#12 Gamekapocs előzetes -
#11 Új Trailerek -
#10 időpont van már? -
#9 -
#8 E3 Trailer -
#7 én nagyon várom sztm nagyon komoly game lesz!!!! -
#6 Azt wii-re mértnem jelenik meg?
Pedig illene oda az irányítás meg minden..... -
#5 várós^^ -
#4 egész jól néz ki a játék..grafika is meg a hangulat is... -
#3 Kis felbontású képek, de ígéretesek! :) -
#2 jól néz ki.Remélem visszaadja a film hangulatát.Bár nálam az 1.rész a favorit a többi az már nem közelítí meg az 1. szinvonalát.Várom a játékot!! -
#1 A hányattatott sorsú Saw (Fűrész) játék talpra állni látszik.
Ellenségeimnek sem kívánom azt a tortúrát, amin a szegény Saw ment keresztül az elmúlt években. A bombasiker Fűrész film videójáték átiratának sorsa igen csak bizonytalan volt az utóbbi időben, és akkor még finoman fogalmaztam. A munkálatokat megkezdő Brash Entertainment anyagiak hiányában feladni kényszerült a Saw fejlesztését. Ekkor a filmes jogokat birtokló Lionsgate játszott el a gondolattal, hogy milyen lenne egy saját videójátékkal előrukkolni, de a nagy izgalomra a Saw végül a Konamihoz került.
Az UnrealEngine 3-as motorral meghajtott Saw-ban Jigsaw áldozataként kell majd megoldást találni a halálos feladványokra, és megtalálni a kiutat az idillinek nem igazán nevezhető Isten háta mögötti helyiségből. A PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra jön a játék.
info: Gamestar
Gameplay Trailer
Preview képekkel