Saw

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7-15 rész van!

Shep
A játékban amúgy elég sok minden emlékeztet a Silent Hill 5-re. Vajon miért? 😊

Most menekültem ki a felrobbanó kazánházból, ez kb hány % lehet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lacee86
Na elkezdtem a játékot. Hát, nemigen játszottam még hasonló stílusú játékkal. Nem tûnik rossznak, de sztem csak annak érdekes, aki látta legalább az 1. részét a filmnek.
Egy grafikai dolog tûnt fel: maxon van a graf, és mégsincs árnyéka a faszinak. Ez nektek is így van?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Ezt hol olvastad ki csinálja??
<#guluszem1>

Broafka
bocsi, Jigsawtól kaptam egy kazettát, és azt mondta, hogy van 12 órám végig játszani a játékot 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

gfreak
köszi de azóta már megoldottam 😄 en egy kontrolleremulátort használok, a dinput.dll-t bûvöli meg az is, fel is cseréltem, és mûködik is jól 😄DD

lejebb linkeltem az emu-t, sztem próbáld ki te is, kicsit egyszerûbb 😄

Racism is a weapon of mass destruction!

balee4
Már készül a játékhoz a magyarítás, aki nem értené a játékot, az várjon a végigvitellel, elvileg kb. egy hét és elkészül. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

hello
én most tartok ott amikor egy nagy szobába hozzá van kötve pár bomba az ajtókhoz és nemtudom hogy mit kéne csinálni,nemtudok segiteni?
amúgy nekem tetszett a játék jól megvan csinálva bár a grafika,fizika lehetne jobbis,meg nem tudja visszaadni azt a rettegést ami a filmekbe van,de imádom a Fûrész összes részét ezért megkellet szerezni😄
"mert amúgy tök jó lenne, ha nem elõre tolom-hátra sétál fless lenne 😞"

Szia!

Ha jól emlékszem DirectInput.ini vagy valamelyik hasonló nevû fileban át kell javítani az egyik bejegyzést. Az Y-axis bejegyzésnél az 1.0 értéket elé tegyél mínusz jelet (-) és akkor már rendben lesz - jó irányba fog sétálni 😊

Én Logitech Cordless Rumblepaddal játszom - ott mûködik ezzel az apró módosítással. Ugyanitt még felcseréltem a "A" és "B" gomb mûködését, hogy élethûbben szimuláljam a Xbox Controllert.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

5c0rp330n
es tenyleg ez volt, eddig 192 khz-en volt, koszi, most mar megy 😊

ByB
Az egyik oldalon találtam, remélem neked is segít.

Akinek kilép hibajelentés küldésével, nincs hang, stb..... Az állítsa be a Hang\Hangszórók\Tulajdonságok\Speciális, itt vegye le 24bit, 96000Hz-rõl --> 24bit, 48000Hz-re. Azért lépeget ki a játék, mert nem kezeli a 96000hz-et, ezért vagy elindul és nincs hang vagy pedig el sem indul.
pedig kellene neki:S

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

5c0rp330n
baszik elindulni win7-64-en. physx es directx is installalva kulon a mappajabol, erre kidob a menu elott, hogy leallt az exe.. oda-vissza installaltam mar mindent, compatibiliy modot is allitgattam, semmi..

Ja ez engem is érdekelne!

Szevasztok!
Az érdekelne , hogy csabdákat hogyan lehet telepíteni?
Mert már össze raktam három fajtát is, de leraknom nem sikerült.
A 6-os gombal kiválasztja ,de lerakni sehogy se se sikerül!
"Végig KELL ezt is játszani!"
Muszáj! Mert különben nemtommileszXD

Broafka
jajajajajajaaaaaj

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
úranyám, mindjárt én is fõbe lövöm magam, de rohadt idegesítõ, hogy ezt a csókát nem lehet soha elkapni, ezért is ilyen rohadt unalmas már a Fûrész 93. része...

Nah, vélemény röviden (hozzá teszem Fûrész 1 jó film, a többi erõltetett és gagyi:

A grafika hagy kívánni valót maga után, nézhetõ, de végülis nem is az a lényeg, mivel várható szerintem hogy ebbõl is lesz még egy tucat rész, majd egyre pofásabb lesz.

A hangulat az 5-ös, az tényleg visszaadja azt a Fûrészes hangulatot, habár a kismillió áramkör, meg csöves szarakodós feladat után már kezdtem rohadtul unni, és már reflex szerûen ment minden, nem is nagyon aggódtam mi fog jönni, mert túl nagy meglepetést nem okozott a dolog. Végülis ha a jó oldalát nézzük, meg van oldva, hogy az ember játszik egy fél órát, utána megunja, majd késõbb tovább megy a játékban.

A story így a végét nézve jó, bár szerintem aki nézi a filmeket rendszeresen azoknak nem okoz túl nagy meglepetést. Szerintem ez a két fajta végig játszás erõltetett. Látszik hogy az egyik van kidolgozva, a másik meg olyan, hát izé.

Feladatok egy ideig jók és van köztük érdekes, a fénnyel való számsor megkeresése és hasonló feladatok kifejezetten szórakoztatóak voltak.

tekintve, hogy nem vagyok nagy fûrész fan a játék tûrhetõ lett, egyszer végig kell ezt is játszani.

7/10

Grafika hagy azért kívánni valót maga után

Nah leteszteltem!
Nagyon komoly játék! Ugyan olyan beteg, mint a film!😄
A logikai játékok sora kellõen könnyû és nehéz egyszerre... szóval... szórakoztatóan nehezek😊
Amanda meg rondább mint a filmbenXD

itt a hatodiik rész 😄 torrent oldalakon már fent van angolul és mozisan.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tapp7-13, de ha a Truth ajtót választod akkor Tapp7-15

PSN: Feka420

Ok köszi

csak új physX kellett neki, bocs

football without ultras is nothing

win7 x64 alatt meg se nyikkan, még csak hibaüzi se, még taskmanagerben sincs semmi, hogy futna process....

természetesen xp és vista módban is próbáltam, hiába. vki tud erre megoldást?

football without ultras is nothing

Broafka
hát, szerintem nekem a directX frissítése (ami a játék mappájában van) megoldotta a problémát, miután föltetted, indítsd újra a gépet. Nekem egyszer csak lett hangja amúgy, de nekem is ez volt a gondom

Már csak hangja nincs a játéknak! Az mitõl van?

Hálás köszönet a segítségért! Megy a játék.<#worship><#eljen>

motyodlee
elõbb sikerült orvosolnom 😊

telepítsd fel a directX-et meg a PhisX et
elvileg mûködnie kell

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Ezt írja: "A SawGame.exe hibát észlelt ezért leáll. A kellemetlenségért elnézésüket kérjük." Most mit csináljak? Kérlek segítsetek!<#szomoru1>

gfreak
igazából most mindenképpen x360as kontrollert vennék, de pár éve ugye ez még nem volt..most meg minden játék ami kijön x360 analógiájú kontrollerrel akar csak mûködni (alapból persze, trükközéssel még megy simán)..kialakításra csak annyi különbség van, hogy a bal analóg kar és a D-pad fel lettek cserélve...

jóféle ez a játék, bár a harcot egy az egyben kihagytam volna..egyáltalán nem érzem szükségesnek, ráadásul röhejes hogy mennyi ember kószál ott jobbra-balra...a fejtörõk viszont remekül sikerültek, csakúgy mint a csapdák

Racism is a weapon of mass destruction!

Hát nálam itt van:
D:\Program Files (x86)\SAW\Engine\Config\

Sziasztok

Megcrackelem a játékot és amikor indítanám el, hibajelentésezik. Miért? Please help!!!<#fejvakaras>

Balazs15
azokat a fájlokat hol találom?😊

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

köszi
webibebi
egyik szekrényben van a fuse azt rakd be a kapcsolóba majd kapcsold fel és kiírja a kódot

msn:[email protected] bárki felvehet

motyodlee
#110<#fejvakaras><#szomoru1>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Sziasztok !

Nem tudjátok véletlenül mi a kód a lakathoz abban a szobában ahol 1 perc alatt kell kinyitni a lakatot és elõtte valami rendõrségi jelvényt mutat a kép de azon négy szám van a lakat meg 3 számjegybõl áll.
Köszi
Ja nekem is csinált ilyet én irés védetté tettem az ini fájlokat egyenként, azóta jó....<#vigyor0>

Hány részböl áll.....most a Oswald4-9nél járok....<#confused><#confused>

Balazs15
a kurva életbe nem menti el a felbontást...pedig tegnap megbirta jegyezni.....minjdárt szét baszok vmit<#falbav><#falbav>

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

bon
kb 10 óra játlkidõvel, de volt benne elakadásom is néhány, meg benzétem miden hova és átvizsgáltam minden szekrényt és asztalt.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Oo
Mennyire volt hosszú, hogy ilyen hamar kész?😄

bon
Jó játék volt, két befejezése is van. Várom a folytatást.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

reaper4
nincs bedugva gamepad vagy kormány? ha igen húzd ki.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Broafka
komolyan olyan hamar föladjátok a dolgokat. Egy kicsit kell csak gondolkodni.
Nekem a fogaskerekes embermentõs okozott gondot, ott hagytam, másnap valahogy sikerült kitalálnom és már ment is.

Nah meg annyira tényleg nem bonyolultak.

azaz pont forditva 😊
kék megy a jobb oldalra, piros a bal oldalra

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

a kék löttyöt (antidote) a bal oldalra kell folyatni, a pirosat(toxic) meg a jobb oldalra, egyáltalán nem bonyolult csak nézni kell hogy éppen melyik oldalra fognak borulni

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

webibebi
kösz sikerült😛

webibebi
zsaíííír kösz megnézzük4😄

elindult,de csak azután,hogy felraktam a PhysX is.köszönöm a tanácsot.
bigiboi
Sziasztok
Segitsetek pls! Elinditom a gamét az elsõ feladatot megcsinálom azaz leveszem a ficko fejérõl a vaskütyüt addig minden ok aztán elkezd forogni a kép!! Ez mitõl lehet??