Saw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most menekültem ki a felrobbanó kazánházból, ez kb hány % lehet?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy grafikai dolog tûnt fel: maxon van a graf, és mégsincs árnyéka a faszinak. Ez nektek is így van?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
<#guluszem1>#guluszem1>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
lejebb linkeltem az emu-t, sztem próbáld ki te is, kicsit egyszerûbb 😄
Racism is a weapon of mass destruction!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
én most tartok ott amikor egy nagy szobába hozzá van kötve pár bomba az ajtókhoz és nemtudom hogy mit kéne csinálni,nemtudok segiteni?
amúgy nekem tetszett a játék jól megvan csinálva bár a grafika,fizika lehetne jobbis,meg nem tudja visszaadni azt a rettegést ami a filmekbe van,de imádom a Fûrész összes részét ezért megkellet szerezni😄
Szia!
Ha jól emlékszem DirectInput.ini vagy valamelyik hasonló nevû fileban át kell javítani az egyik bejegyzést. Az Y-axis bejegyzésnél az 1.0 értéket elé tegyél mínusz jelet (-) és akkor már rendben lesz - jó irányba fog sétálni 😊
Én Logitech Cordless Rumblepaddal játszom - ott mûködik ezzel az apró módosítással. Ugyanitt még felcseréltem a "A" és "B" gomb mûködését, hogy élethûbben szimuláljam a Xbox Controllert.
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Akinek kilép hibajelentés küldésével, nincs hang, stb..... Az állítsa be a Hang\Hangszórók\Tulajdonságok\Speciális, itt vegye le 24bit, 96000Hz-rõl --> 24bit, 48000Hz-re. Azért lépeget ki a játék, mert nem kezeli a 96000hz-et, ezért vagy elindul és nincs hang vagy pedig el sem indul.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Az érdekelne , hogy csabdákat hogyan lehet telepíteni?
Mert már össze raktam három fajtát is, de leraknom nem sikerült.
A 6-os gombal kiválasztja ,de lerakni sehogy se se sikerül!
Muszáj! Mert különben nemtommileszXD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nah, vélemény röviden (hozzá teszem Fûrész 1 jó film, a többi erõltetett és gagyi:
A grafika hagy kívánni valót maga után, nézhetõ, de végülis nem is az a lényeg, mivel várható szerintem hogy ebbõl is lesz még egy tucat rész, majd egyre pofásabb lesz.
A hangulat az 5-ös, az tényleg visszaadja azt a Fûrészes hangulatot, habár a kismillió áramkör, meg csöves szarakodós feladat után már kezdtem rohadtul unni, és már reflex szerûen ment minden, nem is nagyon aggódtam mi fog jönni, mert túl nagy meglepetést nem okozott a dolog. Végülis ha a jó oldalát nézzük, meg van oldva, hogy az ember játszik egy fél órát, utána megunja, majd késõbb tovább megy a játékban.
A story így a végét nézve jó, bár szerintem aki nézi a filmeket rendszeresen azoknak nem okoz túl nagy meglepetést. Szerintem ez a két fajta végig játszás erõltetett. Látszik hogy az egyik van kidolgozva, a másik meg olyan, hát izé.
Feladatok egy ideig jók és van köztük érdekes, a fénnyel való számsor megkeresése és hasonló feladatok kifejezetten szórakoztatóak voltak.
tekintve, hogy nem vagyok nagy fûrész fan a játék tûrhetõ lett, egyszer végig kell ezt is játszani.
7/10
Grafika hagy azért kívánni valót maga után
Nagyon komoly játék! Ugyan olyan beteg, mint a film!😄
A logikai játékok sora kellõen könnyû és nehéz egyszerre... szóval... szórakoztatóan nehezek😊
Amanda meg rondább mint a filmbenXD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN: Feka420
football without ultras is nothing
természetesen xp és vista módban is próbáltam, hiába. vki tud erre megoldást?
football without ultras is nothing
telepítsd fel a directX-et meg a PhisX et
elvileg mûködnie kell
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
jóféle ez a játék, bár a harcot egy az egyben kihagytam volna..egyáltalán nem érzem szükségesnek, ráadásul röhejes hogy mennyi ember kószál ott jobbra-balra...a fejtörõk viszont remekül sikerültek, csakúgy mint a csapdák
Racism is a weapon of mass destruction!
D:\Program Files (x86)\SAW\Engine\Config\
Megcrackelem a játékot és amikor indítanám el, hibajelentésezik. Miért? Please help!!!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
msn:[email protected] bárki felvehet
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Nem tudjátok véletlenül mi a kód a lakathoz abban a szobában ahol 1 perc alatt kell kinyitni a lakatot és elõtte valami rendõrségi jelvényt mutat a kép de azon négy szám van a lakat meg 3 számjegybõl áll.
Köszi
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Mennyire volt hosszú, hogy ilyen hamar kész?😄
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Nekem a fogaskerekes embermentõs okozott gondot, ott hagytam, másnap valahogy sikerült kitalálnom és már ment is.
Nah meg annyira tényleg nem bonyolultak.
kék megy a jobb oldalra, piros a bal oldalra
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬