Saw

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rájöttem.

..ki ez a szörny a tükörben..

Viszont én is elakadtam most elõször. Ott vagyok, amikor vizes pincében kell a kódot megtalálnom, és közben ereszkedik le egy halott csávó, elektromossággal átvezetve. Értelemszerûen, addig kell megtalálnom a falakon lévõ számokból a helyes kombinációt, amíg le nem ér az aljára. De rengeteg szám van és sok puzzle darab, nemtudom melyikre kellene ráállni, itt sajnos megakadtam. köszi elõre is a választ!

Ha egyszer megvolt anno, akkor próbálgasd még és meglesz az ;]

üdv
mi az elejèn a kod? màr egyszer megvolt anno. most is becsukom a slozi ajtokat kijöj a 431 de nem jo mi a titok?
grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber

o a facom
kössz
grebber
Én leszedtem menü magyarítást tartalmazza semmi többet!

SAW.HUN-RELOADED remélem ez komoly a nyelvi cuccot már leszedtem majd otthon kiderül
Sziasztok ! Én normál módban játszom, próbálta vki a másikat ? Mennyiben más? CSak pár szóban....élvezetesebb mint a normál, mert sztem ezt végig se viszem olyan unalmas....Köszi

Nyomkodd a szamokat amik megjelennek a sipkan.

Sziasztok!

Tudd nekem segíteni valaki, hogy rögtön az elején ne basszam falhoz az egeret, hogy azt a kurva csapdát lekapjam a fejemrõl????

Köszi
folyamatban. vagyis sehogy.

az illetékesektõl kérdezem
hogy áll a fordítás?!
Magyar nyelvû teszt 7 pont.
Egyébként lesznek sokkal idegesítõbb részek is, fõleg a vége fele képernyõ nagyságú áramkörös részek 6-8 lámpával ráadásul egyszerre 2 is és idõ alatt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha idõre kell egymás után több, áramkörös feladatot megoldani (általában 7x7 táblán), én a Print Scrn gombot használom, majd megállítom a játékot. Kilépek Windowsba, szépen beillesztem Paintbe a kilopott képet, papíron megoldom a feladványt a saját tempómban (elõre rácsozott táblázatban). A kész megoldással a kezemben, a játékba visszalépve idõveszteség nélkül, pillanatok alatt elkészülök az efféle idegesítõ fejtörõkkel.
A többi idõlimites feladvánnyal nem volt gondom, de az áramkörösöktõl 2-3 nekifutást követõen elment e kedvem.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Tudom, már rájöttem, hogy nem 431, el s jutottam a szar egyensúlyozós részig... 😞
Az egyik ellensúlyozást, amikor a nyomorék ember megtámadott, az könnyû volt nagyon, de a másiknál mindig lezuhanok az elsõ lépéseknél :S
gfreak
nem, az egyhangúság viszont fáj...így a játékosok tûrésküszöbét tesztelik, hogy meddig vagy képes százszor is ugyanazokat a 'fejtörõket' megoldani...a monotonitása gyilkolta meg számomra a játékot (meg a felesleges verekedések)...

Racism is a weapon of mass destruction!

jó mert az hiteles, hogy fejtörõk jönnek fejtörõk után... igazából számomra a játék (még csak a 2. fejezetnél tartok kb) a fûrész 2-t idézi, ami sztem a legrosszabb rész...mert hogy be vagyunk zárva egy helyre és ki kell jutni... és ott volt ez, hogy 1 helységben kismillió fejtörõ... bár igazából a filmekben nem is fejtörõk vannak vanem tûrésküszöb tesztelés ezerrel... de ezt ebben a játékban nem lehet megcsinálni... mivel neked ez nem fáj😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

5c0rp330n
jah, erre mar rajottem. azota sikerult kb 20adszorra, a lenyeg h alig szabad az egerhez hozzaerni es nagyon finoman csak elore szabad mozgatni, nagyon lassan.. amit mar emlitettek (faszert kell ennyi emberrel harcolni, abszolut nem hiteles), azon kivul meg ami elegge zavaro h a faszert nem tudtak pl amanda fejet megcsinalni h ugy nezzen ki mint a filmben, alig hasonlit ra. meg sztem qrvara nem hiteles az sem h amanda-t az 1 es 2 kozott megegyszer bezarta volna jigsaw.. namind1, vszinuleg vegigjatszom azert szep lassan, marcsak azert is mert saw-fan vagyok..

gfreak
nem akarlak elkeseríteni, de ha ez nem megy magadtól, akkor ez nem lesz a te játékod 😄

különben Shep véleményét kell osztanom, ritka monoton és frusztráló lesz egy idõ után...és még mindig nem értem minek bele az a pár szerencsétlen akiket összeverünk utunk során (kissé nyersebben: oltári nagy baromságnak tartom, hogy Jigsawék tucatjával hordozták oda az embereket, ez semennyire sem hiteles...)

nem volt rossz, de egy sokkal jobb, élvezetesebb és nyomasztóbb hangulatú játékot is ki lehetett volna hozni belõle, harc nélkül, kemény fejtörõkkel amik nem vesznek az unalom tengerébe...

6.5/10

Racism is a weapon of mass destruction!

Lacee86
Elõször én is azt hittem, h 431. Sõt a 3 számjegy összes kombinációját kipróbáltam, de nem volt jó. De aztán leesett, h nem véletlen van az a rikító puzzle darab a tükör elõtt. Az az 1-es nem biztos h 1-es. Sok sikert! ;-)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Visszatérve a kérdésemhez, a kód az 431? Azt ezelõtt is tudtam, de nem fogadja el... De hogy kell? Rágörgetem hogy a felsõ sorban legyen 431 és kattintok? vagy hogy?
Lacee86
Hát én eddig még csak 2x találkoztam deszkákon egynesúlyozással, de nem tûnt nehéznek. Igaz, azok rövidek voltak, ez azért hosszabb gondolom.

motyodlee
az egeret elõrefele kell tolni, úgy haladsz a játékban a deszkán is elõre

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

5c0rp330n
na most kicsit ki lett a faszom itt a dolgokkal. eddig egesz jol ment minden, tetszett is a dolog, erre hirtelen egy ilyen resz hogy egyensulyozak at a szogek felett. tizenodoszorre probaltam, vagy fel oraja probalkozok ennel az egy szaros resznel, es egyszeruen nem megy. barmit csinalok ugy esik le ez a szerencsetlen hogy hihetetlen. eger erzekenyseget is levittem az eredeti tizede ala (valami 200 dpi-re), szinte mar alig erzekeli ahogy mozgatom de semmi eredmenye. es minden egyes elbaszott alkalom utan fel perc toltes, fel perc mig visszajutok oda, es egy idegesito elbaszott animaciot es vegig kell nezni ahogy egy szerencsetlen leesik.. hat mi a fasz van mar itt keremszepen..

motyodlee
címszavakban:
klotyóajtók(kinyit,becsuk), tükör

és még sokat is mondtam 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Sziasztok!
Én az elsõ pályán akadtam el, a fordított medvecsapdát levettem, és az ajtót próbáltam kinyitni de a kódra nem jöttem rá... Tudom, hogy nem kell hozzá logika, meg hogy béna vok, de plz segítsetek!

Elõre is kössz!
azért nem kell sok logika a játékhoz...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

JackSparrow88
Hát akkor én nyilván abbahagyom mert nem rajongok egyáltalán az ilyen részekért meg ha lesz még ennél sokkal nehezebb is, végülis kipróbáltam oszt kész, nem jött be, ennyi...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Shep
Pedig nem nagy kunszt, a piros szaggatott részekhez vezeted a piros bogyókat a másik oldalra meg a kéket, csak figyelni kell mikor merre fog billenni. Egyébként lesznek sokkal idegesítõbb részek is, fõleg a vége fele képernyõ nagyságú áramkörös részek 6-8 lámpával ráadásul egyszerre 2 is és idõ alatt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

JackSparrow88
Hát a folyadékos rész kikészít teljesen. Amikor kék és piros(vér)folyadékot kell elvezetni. Nem teljesen értem, pontosan mi a lényege, néhányszor sikerült jól elvezetnem de fogalmam sincs hányszor kell megcsinálni és mindig elb*szom.

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Shep
Na csak a végére értem, mert már rohadt idegesítõek voltak ugyanazon kirakók 20x ismétlõdve. Az egyik befejezést megcsináltam a másikat megnéztem a jutúbon és hát egyik se igazán nyerte el a tetszésemet.

Összességében elég jól összerakták a játékot, de nem kellett volna eddig húzni a játékidõt, fele ennyi pont elég lett volna. A sok idegesítõ dolog meg nagyon nem hiányzott, pl mi az már ,hogy fél perc kell mire egy bézból ütõvel suhint végre egyet. Az egeres irányítás miatt néha a hajam téptem, mikor ilyen hajszálnyi mozgatások kellenek egy egy mûvelet végrehajtásához.

70/100

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Evin
Én sem sok értelmét látom több magyarítás elkészítésének, bármilyen játékól is legyen szó. De az õ dolguk.
Állítólag amúgy sincs benne sok szöveg.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Shep
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ félelmetes, ezek az áramkörös idiótaságok kikészítenek azért nem sok fantáziára vall, hogy van 5 fajta (mondtam egy számot) puzzle és a nehézség abban rejlik ,hogy kevesebb idõ alatt sokkal bonyolultabb és átláthatatlanabb szart kell megoldani. Félelmetes mennyire idegesítõ és unalmas a felétõl kezdve ez a játék. Nem szokásom ,de lehet ez is azon kevés játékok közé fog tartozni amit félbehagyok.

sziasztok !

Tudna valaki egy képet betenni vagy leírni valahogy hogy hogyan kell a fogaskereket egymáshoz rakni annál a résznél amikor egy szekrényben van egy baseball ütõ. Egyszerûen nem tudok rájönni és már vagy 1 órát b@szakodik vele.

Köszi
Lacee86
Nemhogy felosztották volna egymás közt, és akkor hamarabb lenne. 😊

<#worship><#worship>

Evin
Sõt, jelen állás szerint 2 magyarítás lesz hozzá!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

balee4
magyarítások portál fórumán.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Az a helyzet, hogy ez a játék egy idõ után inkább idegesítõ és fárasztó, mintsem szórakoztató.

Shep
Melyik file-t kell írásvédetté tenni, hogy ne kelljen minden indításnál állítgatni a dolgokat. (mindet levédtem erre szarrá fagyott az egész.)

grebber

cracky86
a vért és a mérget kell szelektálni...balra a vért, jobbra pedig a mérget...figyeld, mikor merre fog billenni a kar!

Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw

lacinkacinka89
Hi! Ott mit kell csinálni, mikor amanda ül a székbe és én is oda ülök vele szembe. Ilyen gépre van rákötve és az infúlziós zacskóba lemegy a vér akkor meghal. A shift-et és a space-t irja, hogy nyomogatni kell, de egyszerûen nem tudom megcsinálni? Vki tud segiteni? Köszi!

Shep
A nyavalya törje ki azt amelyik kitalálta ezt a fogaskerekesdit.

cracky86
Köszi, jól hitted... wannak benne érdekes részek

Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw

Shep
Kösz.

435 volt azthiszem

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

cracky86
Sziasztok!

A melissa 3-2-nél hogy lehet hatástalanítani az áramot? mert akárhova állok nem látom egyben a 3 szám kombinációját, ami a zárhoz kell...