316
Saw The Video Game
-
ricsa008 #236 TELJES MAGYAR nyelv -
strebacom #235 Eredeti magyar felíratos verzió??? -
Berta Anikó #234 Sziasztok!Nekem az lenne a gondom hogy mikor elindítom beadja azt a fürdőszoba képet és egy idő után kiírja hogy a SawGame.exe hibát észlelt...valaki nemtudja miért?Minden directx Physx minden van legújabb verzió is. -
#233 én már az elején elakadtam. hogy kell levenni a fickó fejéről a csapdát? -
strebacom #232 Segitenénk ha tudnánk, de ez a hiba nem mond semmit,milyen a játék, eredeti?,warez?
Milyen a géped, megfelel, a minimum kritériumoknak, szóval nagyon sok oka lehet....
-
Berta Anikó #231 Valaki nem segít lécci?:D az előbbi kommentek alapján nagyon jó lehet a játék és már játszanék is vele de nemtudok vele mit kezdeni :S -
Berta Anikó #230 Helló!
Nekem is megvan a játék de amikor elindítom hibát észlel és kilép...Megvan a Directx és a Physx is de mégse megy!Valaki help lécci!Előre is köszi -
ricsa008 #229 ott rohadnak el .... pcre nem hozzák ki -
#228 Konzolon kint is van a 2! -
#227 Saw 2 képek -
fib #226 Nem sok válasz érkezik a magyar fájlokat illetően . -
#225 láttam azt hiszem 5. óta -
#224 Én is azt várom mert már az 576 KByte-ban már rég kapható magyarul is a játék ! -
#223 esetleg van hozzá valahol magyar nyelvi fájl? mert akkor visszatenném. -
#222 Saw 2 megjelenési dátum + concept artok -
#221 Saw 2 debut trailer -
#220 Saw 2 képek! -
strebacom #219 -
#218 Fűrész
Tervezett megjelenés: 2010 ősz
nyelv: magyar felirat
Tervezett ár: 1990 Ft -
#217 "A Saw II Flesh and Blood kizárólag Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra készül, érkezésére pedig tehát Halloweenkor számíthatunk." -
Okisz #216 Rájöttem. -
Okisz #215 Viszont én is elakadtam most először. Ott vagyok, amikor vizes pincében kell a kódot megtalálnom, és közben ereszkedik le egy halott csávó, elektromossággal átvezetve. Értelemszerűen, addig kell megtalálnom a falakon lévő számokból a helyes kombinációt, amíg le nem ér az aljára. De rengeteg szám van és sok puzzle darab, nemtudom melyikre kellene ráállni, itt sajnos megakadtam. köszi előre is a választ! -
Okisz #214 Ha egyszer megvolt anno, akkor próbálgasd még és meglesz az ;] -
ricsa008 #213 üdv
mi az elejèn a kod? màr egyszer megvolt anno. most is becsukom a slozi ajtokat kijöj a 431 de nem jo mi a titok? -
#212 Saw 2 infok! -
#211 Készül a 2. rész! -
ricsa008 #210 o a facom
kössz -
#209 Én leszedtem menü magyarítást tartalmazza semmi többet! -
ricsa008 #208 SAW.HUN-RELOADED remélem ez komoly a nyelvi cuccot már leszedtem majd otthon kiderül -
csodacsibe76 #207 Sziasztok ! Én normál módban játszom, próbálta vki a másikat ? Mennyiben más? CSak pár szóban....élvezetesebb mint a normál, mert sztem ezt végig se viszem olyan unalmas....Köszi -
Sir IvanHoe #206 Nyomkodd a szamokat amik megjelennek a sipkan. -
laci24bp #205 Sziasztok!
Tudd nekem segíteni valaki, hogy rögtön az elején ne basszam falhoz az egeret, hogy azt a kurva csapdát lekapjam a fejemről????
Köszi -
Coronita21 #204 folyamatban. vagyis sehogy. -
ricsa008 #203 az illetékesektől kérdezem
hogy áll a fordítás?! -
storm181 #202 Magyar nyelvű teszt 7 pont. -
sanyi150 #201 Egyébként lesznek sokkal idegesítőbb részek is, főleg a vége fele képernyő nagyságú áramkörös részek 6-8 lámpával ráadásul egyszerre 2 is és idő alatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha időre kell egymás után több, áramkörös feladatot megoldani (általában 7x7 táblán), én a Print Scrn gombot használom, majd megállítom a játékot. Kilépek Windowsba, szépen beillesztem Paintbe a kilopott képet, papíron megoldom a feladványt a saját tempómban (előre rácsozott táblázatban). A kész megoldással a kezemben, a játékba visszalépve időveszteség nélkül, pillanatok alatt elkészülök az efféle idegesítő fejtörőkkel.
A többi időlimites feladvánnyal nem volt gondom, de az áramkörösöktől 2-3 nekifutást követően elment e kedvem. -
tothi999 #200 Tudom, már rájöttem, hogy nem 431, el s jutottam a szar egyensúlyozós részig... :(
Az egyik ellensúlyozást, amikor a nyomorék ember megtámadott, az könnyű volt nagyon, de a másiknál mindig lezuhanok az első lépéseknél :S -
#199 nem, az egyhangúság viszont fáj...így a játékosok tűrésküszöbét tesztelik, hogy meddig vagy képes százszor is ugyanazokat a 'fejtörőket' megoldani...a monotonitása gyilkolta meg számomra a játékot (meg a felesleges verekedések)... -
xxxpaulxxx #198 jó mert az hiteles, hogy fejtörők jönnek fejtörők után... igazából számomra a játék (még csak a 2. fejezetnél tartok kb) a fűrész 2-t idézi, ami sztem a legrosszabb rész...mert hogy be vagyunk zárva egy helyre és ki kell jutni... és ott volt ez, hogy 1 helységben kismillió fejtörő... bár igazából a filmekben nem is fejtörők vannak vanem tűrésküszöb tesztelés ezerrel... de ezt ebben a játékban nem lehet megcsinálni... mivel neked ez nem fáj:D -
#197 jah, erre mar rajottem. azota sikerult kb 20adszorra, a lenyeg h alig szabad az egerhez hozzaerni es nagyon finoman csak elore szabad mozgatni, nagyon lassan.. amit mar emlitettek (faszert kell ennyi emberrel harcolni, abszolut nem hiteles), azon kivul meg ami elegge zavaro h a faszert nem tudtak pl amanda fejet megcsinalni h ugy nezzen ki mint a filmben, alig hasonlit ra. meg sztem qrvara nem hiteles az sem h amanda-t az 1 es 2 kozott megegyszer bezarta volna jigsaw.. namind1, vszinuleg vegigjatszom azert szep lassan, marcsak azert is mert saw-fan vagyok..