Saw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..ki ez a szörny a tükörben..
mi az elejèn a kod? màr egyszer megvolt anno. most is becsukom a slozi ajtokat kijöj a 431 de nem jo mi a titok?
Next PC upgrade: 2022
kössz
Tudd nekem segíteni valaki, hogy rögtön az elején ne basszam falhoz az egeret, hogy azt a kurva csapdát lekapjam a fejemrõl????
Köszi
hogy áll a fordítás?!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A többi idõlimites feladvánnyal nem volt gondom, de az áramkörösöktõl 2-3 nekifutást követõen elment e kedvem.
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Az egyik ellensúlyozást, amikor a nyomorék ember megtámadott, az könnyû volt nagyon, de a másiknál mindig lezuhanok az elsõ lépéseknél :S
Racism is a weapon of mass destruction!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
különben Shep véleményét kell osztanom, ritka monoton és frusztráló lesz egy idõ után...és még mindig nem értem minek bele az a pár szerencsétlen akiket összeverünk utunk során (kissé nyersebben: oltári nagy baromságnak tartom, hogy Jigsawék tucatjával hordozták oda az embereket, ez semennyire sem hiteles...)
nem volt rossz, de egy sokkal jobb, élvezetesebb és nyomasztóbb hangulatú játékot is ki lehetett volna hozni belõle, harc nélkül, kemény fejtörõkkel amik nem vesznek az unalom tengerébe...
6.5/10
Racism is a weapon of mass destruction!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
klotyóajtók(kinyit,becsuk), tükör
és még sokat is mondtam 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Én az elsõ pályán akadtam el, a fordított medvecsapdát levettem, és az ajtót próbáltam kinyitni de a kódra nem jöttem rá... Tudom, hogy nem kell hozzá logika, meg hogy béna vok, de plz segítsetek!
Elõre is kössz!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Összességében elég jól összerakták a játékot, de nem kellett volna eddig húzni a játékidõt, fele ennyi pont elég lett volna. A sok idegesítõ dolog meg nagyon nem hiányzott, pl mi az már ,hogy fél perc kell mire egy bézból ütõvel suhint végre egyet. Az egeres irányítás miatt néha a hajam téptem, mikor ilyen hajszálnyi mozgatások kellenek egy egy mûvelet végrehajtásához.
70/100
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Állítólag amúgy sincs benne sok szöveg.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Tudna valaki egy képet betenni vagy leírni valahogy hogy hogyan kell a fogaskereket egymáshoz rakni annál a résznél amikor egy szekrényben van egy baseball ütõ. Egyszerûen nem tudok rájönni és már vagy 1 órát b@szakodik vele.
Köszi
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw
Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬