Saw

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Na, de ezután sem hagy nyugton a játék.
Még durvább jön az 5-6-ban: hatalmas áramkör, ellenség, gáz, csapdák, keresgélés.Ezt mind idõre, de mondjuk itt asszem 7 perc van, de elbuktam, egy csapda megölt...

Qwerty4

Qwerty4
Nekem sikerült ez a rész is, vagy 6-szor próbáltam.Csak kitartás kell hozzá.
De nagyon gyorsnak kell lenni, mert ha megcsinálod a két áramkört, azután még az ajtóhoz kell meneküli (kb. 20 másodperc kell ehhez), nem áll le az idõzítõ.Nagyon kemény. :S

Qwerty4

wesker24
A Gamecopyworldon van egy rakás trainer csak egyik sem müxik vagy nem elérhetõ ! Ami meg müxik az meg nem csinál semmit se !
Qwerty4
Ott én is meghaltam.Mondjuk eddig csak egyszer próbáltam.

Nézd meg a gamecopyworldon van-e valami trainer!

Amúgy lehet ezért nem sikeres a játék, túl nehéz, idegesítõ, nem egy helyen.Ilyen idõre menõ játékok a többi túlélõ horrorra sem jellemzõek...

Qwerty4

wesker24
Na jól van menjenek a jó büdös francba ez már egyre rosszabb lesz !

Most meg 7.5 perc alatt kell megoldani 2 nagy áramköri feladványt persze ehhez még meg kell szerezni hozzá a cuccokat az is idöveszteség és maradék idöben jó ha 1 nagy áramköri feladványt tudok megcsinálni nem hogy kettöt ! Hát normálisak ezek nem hiszem bazmeg !

Jó lenne valami csalás amivel meg lehetne állitani az idõt !
Qwerty4
Nincs mit.

Azért különös, hogy egy ilyen jó játék topikjában csak ennyi komment gyûlt össze több, mint egy év alatt.
Nem volt sikeres, de szerintem úgyis agyondöngöli a tavalyi év szinte összes akció játékát.Még ha vannak hibái is és kezd kicsit monoton is lenni...

Qwerty4

wesker24
Thx tudtam hogy egy igazi profi vagy ! xD <#worship>

Amugy igen Normalon tolom én is !

Qwerty4
Na, nekem sikerült, 5. nekifutásra. 😊
Ha kell a mentés, itt van: http://rapidshare.com/files/435023957/My_Games.rar

Qwerty4

Qwerty4
Megoldva az a rész, egy kis csalással, a képernyõn a fényt egy kicsit fennebb vittem, hogy lássak normálisan, s lám egybõl sikerült...bár utálom az ilyet.
Most jutottam el Oswaldhoz, de kiléptem, hogy csináljak egy biztosnsági mentést.Remélem menni fog.

wesker, amúgy te is normalon tolod?

Qwerty4

Qwerty4
Jó lenne odáig eljutni.Engem már a 4-11-es gázas rész is kikészít.
Olyan idegesítõ, hogy nehéz irányítani az egérrel azokat a köröket, egyet mozdítok 2 kört lép be vagy kifelé.Pedig az egeremmel nincs is baj.És egy idõ után belezavarodom...

Qwerty4

Qwerty4
Elküldöm, ha sikerül.
De nincs valami cheat vagy trainer, ami adott pillanatban megállítja az idõt?

Qwerty4

wesker24
Elirtam a 4-13-as nál vagyok ha te is eljutsz a 4 fejezet végéig és annyira profi vagy hogy neked sikerül megoldani az áramkörös feladványt akkor leköteleznél vele ha nekem is elüldenéd majd a mentésed !
Qwerty4
OK, kösz az infot.

Qwerty4

wesker24
Én most a 4-18-as mentési pontnál ragadtam le vagy 2 órája !

Ez az áramkörös csapda kicsapta nálam a biztositékot !

Most tartok egy kis szünetet mig lehiggadok !
wesker24
Ott az a lényeg hogy ugy kell megvilágitani a lámpákat hogy egy megadott számsort kódot adjanak ki ha megvan a kod akkor azt az egyik számkombinácios ajtónál kell használni!

Menj vissza oda ahol át kellett egyensulyozni 2x-szer ott lesz elötted egy számzáras ajtó na oda kell az a kód !

De vigyázz miután kinyitod az ajtód ott lesz egy fazon egy robbanó bombával a kezében !
Qwerty4
Igen, ott vagyok, a 4-8-as mentési pontnál.

Qwerty4

Qwerty4
Na, de itt el is akadtam.Nézem a merev karú bábukat és a számokat, amerre nyúlnak.De nincs hova beírni, nem látok kódos lakatot.Vagy a lámpákkal kell jelezni mi a kód vagy mi a fasz?<#conf>

Qwerty4

wesker24
Szerintem te is ott tartasz ahol én csak én a 4 fejezet végén vagyok !

Ha te is a 4 fejezetnél vagy amikor Oswaldot kell megmenteni akkor már nem vagy messze a fejezet végétõl !

De az áramkörös feladta tultesz mindenen az elsõ könnnyü a középsõ sem túl nehéz de a nagy áramkörös feladta már kifogott rajtam !

Volt hogy már csak 2 áramkört kellett volan megcsinálni de lejárt az idõ !
Qwerty4
Ez a feladat mikor jön?
Én ott álltam meg ma, ahol több bábu van egy sötét szobában , a falak tele számokkal.Közel járok-e ahhoz a 3 áramkörös feladványhoz? 😊

Qwerty4

wesker24
Na én itt hagytam abba a játékot még mielött kibasznám az ablakon a gépemet ! Ez a kibaszott áramkörös feladvány már az idegeimre megy !

4 perc alatt oldjak meg 3 áramkörös feladványt ezt mégis hogy a faszba gondolták bazmeg !

Elsö áramkört 10s alatt megoldom 2-dik áramkörös feladvány is kész marad 2,5 perc de az utolsó a nagy árasmkörös feladványnál borult el az agyam egyszerûen nem tudtam idöre megcsinálni mert csak egyre jobban bellebonyolodtam !

És másik legidegesitöbb dolog hogy azokat a kibaszott áramköröket állandoan randomként adja be !
Qwerty4
Megoldva!!!

Qwerty4

Qwerty4
Van egy-két hiba a kommentben, de már mindegy...

Qwerty4

Qwerty4
Faszomba, hogy a Jenningses fogaskerekes feladatnál, a 4. panelnél nem látható az elérdendõ végpont, mert letakarja az írás.
Komolyan, ezt hogy gondolták?A teszter ilyenkor aludt?Már kétszer lett game over miatta.<#falbav><#gunyos1>
El lehet valahogy tûntetni valahohogy azt az írást, legalább arra az idõre?

Qwerty4

wesker24
Most hogy van magyaritás hozzá én is felraktam de bill+egérrõl kész borzalom játszani ezért rákötöttem a gamepadot fel is ismerte leszedem a csapdát a fekemrõl de a kamera elkzed öszvissza körbe forogni és nem tudok semmit se csinálni ! Nincsen valami megolsáhogy gamepaddal is lehessen játszani ??
Qwerty4
OK, kösz.<#nevetes1>

Qwerty4

Ja ezt én is beszoptam......
<#hehe><#hehe>

shift, ctrl valahol erre keresgélj
Qwerty4
Mikor elõször megjelenik egy õrült, azt írja a játék nekem, hogy nyomjam a Q gombot, hogy felvegyem a harci állást, de nem csinál semmit, hiába nyomom.
Mi a fene lehet? 😞 :s

Qwerty4

Qwerty4
Sikerült!

Qwerty4

Qwerty4
Hello.
Hogy a fenébe lehet megtartani a felbontás átállítását.Hiába állítom 1280*1024-re, mindig visszaáll alapra.

Qwerty4

Eredeti magyar felíratos verzió???

Sziasztok!Nekem az lenne a gondom hogy mikor elindítom beadja azt a fürdõszoba képet és egy idõ után kiírja hogy a SawGame.exe hibát észlelt...valaki nemtudja miért?Minden directx Physx minden van legújabb verzió is.
zoliii
én már az elején elakadtam. hogy kell levenni a fickó fejérõl a csapdát?

Segitenénk ha tudnánk, de ez a hiba nem mond semmit,milyen a játék, eredeti?,warez?
Milyen a géped, megfelel, a minimum kritériumoknak, szóval nagyon sok oka lehet....
<#fejvakaras>

Valaki nem segít lécci?😄 az elõbbi kommentek alapján nagyon jó lehet a játék és már játszanék is vele de nemtudok vele mit kezdeni :S<#falbav><#guluszem1>
Helló!
Nekem is megvan a játék de amikor elindítom hibát észlel és kilép...Megvan a Directx és a Physx is de mégse megy!Valaki help lécci!Elõre is köszi
ott rohadnak el .... pcre nem hozzák ki
grebber
Konzolon kint is van a 2!

Next PC upgrade: 2022

grebber

Nem sok válasz érkezik a magyar fájlokat illetõen .

cracky86
láttam azt hiszem 5. óta

Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw

wesker24
Én is azt várom mert már az 576 KByte-ban már rég kapható magyarul is a játék !
cracky86
esetleg van hozzá valahol magyar nyelvi fájl? mert akkor visszatenném.

Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw

grebber
STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

grebber

<#eljen>

grebber
Fûrész

Tervezett megjelenés: 2010 õsz
nyelv: magyar felirat
Tervezett ár: 1990 Ft

grebber
"A Saw II Flesh and Blood kizárólag Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra készül, érkezésére pedig tehát Halloweenkor számíthatunk."