Saw

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

motyodlee
elvileg csak directX install, szintén ott van vhol a játék könyvtárainak egyikében

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

kirol
Nem minõségileg kérdeztem, hogy mindegy e.
Te mondod, hogy csomó játék az xbox kontorllerét preferálja.
Ezért nem értem, hogy mi a különbség az és a többi másik között.

sziasztok. nekem nem indul el(binkw32.dll nem található) ezt írja ki. mit kell csinálnom?
kirol
Tényleg tök könnyû átmenni, ha nem a W-t nyomom. 😊

Broafka
szerintem azért rédemes, mert meg lehet vakítani vele az ellenfelet egy idõre! 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

a dinamitos szoba elõtti falon van egy kapcsoló, amibe be kell tenni egy fuse-t. ha megvan, a terem sötét részén a falakon megjelenik egy világító vonal. ha a megfelelõ szögbõl nézed, egy tárgy alakját veszi fel. a dinamitos szobarészen a hullatárolók némelyikére piktogramok vannak festve. a falon lévõ vonalrajz azt mutatja meg, hogy melyik hullarekesz nyitható biztonsággal...
motyodlee
Sziasztok!
Arra a problémára tudnátok vmi orvosságot, hogy:
mikor elindítom a játokét egy kedves " A Windows hibát észlelt ezért leállt" fogad, ráadásul kétszer.
légyszíves segítsetek!

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

highlander15
Az injekciós(Amandás) részt hogy kell megoldani?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

MrXL
Akinél nincs hang. Állítsa a számítógépén a hangszoróbeállítást 5.1-re!
Nálam megoldódott minden probléma. Remélem tudtam segíteni.

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

gfreak
miért lenne mindegy? nem veszek direkt olcsó kontrollereket, csak hogy két-három hónap használat után mehessen a szemétbe 😉

alább következzék egy link, ami itt van remekül mûködik a Fûrésszel is 😄DD szóval még nem veszek új gamepadet 😄

http://virusdev.ovh.org/files/xinputemu/x360ce%20vibmod%203.1.1.0%20RC1.zip

Racism is a weapon of mass destruction!

webibebi
hi!lécci segítsetek ha tudtok?most éppen ott tartok mikor kurva sötét van és a falon vannak rajzok és dinamitok vanak kötve ahová a hullákat tolják be.remélem érthetõen írtam:p na ott mit kell csinálni??

msn:[email protected] bárki felvehet

kirol
Miért még az se mindegy, milyen a kontrollered?

hi! nem eredeti a játékom😛
és nekem nem csinál semmit, inditás után:S volt megoldás erre a problémára? win xp 32 bit directx és psyhix felrakva!
köszi!
gfreak
lassan kénytelen leszek tényleg lecserélni egy 'reumakialakító' Logitechre 😄 max nem fujatom az izületeimet levegõvel <#ravasz1>

Maxtreme
Jaja. Anno sajna én is ezért "dobtam ki" a genius maxfire gamepadom, ami évekig nagyon jó szolgálatot tett 😊)
De nem bántam meg a cserét, legalább nincs több szarakodás azzal hogy nem ismerik fel a játékok <#papakacsint>

Akko visszameek érte még jó hogy nincs messze!

Ki hogy érzi, sztem nem...<#shakehead>

Érdemes lecserélni az öngyújtót a fényképezõre?

Ja én is kettévágattam vagy kétszer a faszit....<#hehe>

Broafka
jaj de idegesít engem ez a játék.

Itt szenved elõttem egy tag, ami fölött egy lengõ bárd jön egyre lejjebb. Vacak fogaskereket az utolsónál nem tudom hogyan kell berakni, és folyton megállít engem a játék, hogy mutassa minden másodpercben, hogy az a hülye lengõ bárd egyre lejjebb jön. NEM ÉRDEKEL!

Ütném meg aki ezt kitalálta... úgyis észreveszem ha szétnyesi az emberkét...

gfreak
hehe..azért a kontroller nem a konzolosok kiváltsága...csak kár hogy minden ezt a szakadék x360 kontrollert preferálja...nekem meg itt figyel a jó kis Logitech DA2-m, és vadászhatok egy mûködö kontrolleremura....

nem akarom lelõni a poént 😄
ha jó helyre álsz akkor rájösz a fluoreszkáló fény relytélyére
(köze van a szekrényeken lévõ képekhez
Valaki segítsen légyszi! Ott tartok mikor minden szekrény felrobban ha kinyitom, de közben van ilyen fluoreszkáló festék a falon. Azt kéne követni? 😮 légyszi valaki segítsen mit kell csinálni! Köszönöm!

Broafka
hát billentyûzettel elég idegesítõ az irányítás azt kel hogy mondjam. Viszont ha kontrollerrel játszanék, akkor már minek játszok számítógépen :S

Maxtreme
Sajna ma nem sok idõm volt játszani.
Most vagyok a biztosítódobozos résznél. A "pisztolyos" feladvány után 😊
Eddig azt kell mondjam kifejezetten tetszik. Hangulatos, jópofa feladványokkal. Az irányítással nincs gondom (controlerrel játszok) a hangok jók, a gfx viszont eléggé felemásra sikeredett. Annyi baj legyen 😊

<#eljen>

Broafka
elindítottam a könyvtárából és most lett hangja, nem tudom mitõl.

Talán föltettem a könyvtárából a directX-et és akkor nem ment, majd újraindítottam a gépet, és lehet hogy attól sikerült, de most van hangja

Húú az jó lenne, mondjuk már igy is elég "messze" járok benne....
<#worship><#worship>

ok sikerült
gfreak
srácok valamelyik x360 kontroller emuval nektek mûködik? mert amúgy tök jó lenne, ha nem elõre tolom-hátra sétál fless lenne 😞

XBOX 360 Controller emulator v3.0 for PC games using XINPUT. - ezzel próbáltam, de szivat a szemét 😄

különben a játék teljesen frankó, remek hangulata van (bár most a filmeket azonnal meg kell néznem hogy tudjam is ki kicsoda 😄DD..már elfelejtettem 😄DDD )

norbi2fraktal
a lényege hogy ne használd a wasd-ot, hanem csak az egérrel korrigáld magad elõre/ eldalra, nagyon egyszerû ha finuman/lassan tulod fel az egeret ( nem magadnak) és laza mozzanatokkal egyensúlyozd.... egyszerû.
lesz még benne több is 😄😄

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

kirol
Én itt kab@sztam volna az ablakon az egészet.
Ha átjutsz, szólj.
Logitech MX600 Laser -el rogatdul nem tudok átmenni.

a kibaszott egyensúlyozos részen hogy a rákba lehet átmenni ?!?!
grebber
Megnéztem és lazán magyarítható a game!!!!

Next PC upgrade: 2022

Az Openal feltelepült, mert nekem igen.....

német nyelvet lehet választani?

én nemtudom..😊 nálam tökéletesen fut a játék, csak láttam egy torrent oldalon ezt a két hozzászólást és gondoltam hátha segitek vele valakinek..

Broafka
ez amúgy valami vista szerû beállítás lehet, mert unokatesómnak van iylen, de én XP_n nem találok iylet

MrXL
Nálam gyárilag 24bit,4800Hz az alapbeállítás, de így sincs hang! Viszont simán fut, nem lépked ki.

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

Broafka
pedig nekem is klite van fent. Mindjárt megpróbálom ezt a képes megoldást, ha egyáltalán megtalálom amirõl ez beszél

Broafka
te jó isten, miylen gépe van ennek, ezt hol lehet beállítani?

reaper4
nekem meg ffd-show van fent , mint codec és nálam is jó. nemtom mi lehet.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Ebben nemtok segiteni, valszeg valami kodekkal akad össze, nekem a klite van fenn..soha nem volt még hangbajom, még a prototypeban sem....

Kirol: Vegyél vissza az egér érzékenységen....jobbra-balra enyensúlyoz, elöre tolva az egeret lépked a padlón...

kirol
Amikor a kulcs benne van egy emberben és át kell egyensúlyozni egy pallón, azon hogy lehet átmenni. 1 mikrométert ha megmozdítom oldalra már leesik.
Kicsit idegesítõ.

Broafka
igen én, és már 2 órája óbégatok, de senki se hajlandó válaszolni, pedig nem csak nálad, meg nálam van iylen gond...

MrXL
Nálam nincs a játék alatt hang. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Minden driver a legfrissebb. Csak ezzel a játékkal van ilyen problémám és nincs telepítve semmilyen plusz kodekcsomag.

Shep
Na akkor marad amit ide löktek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szerintem IGEN, mintha nekem se ment volna az átállítás....<#fejvakaras>

Shep
Az amúgy létezik, hogy a gombkiosztás nem állítható?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!