316
Saw The Video Game
-
#156 Az egyik oldalon találtam, remélem neked is segít.
Akinek kilép hibajelentés küldésével, nincs hang, stb..... Az állítsa be a Hang\Hangszórók\Tulajdonságok\Speciális, itt vegye le 24bit, 96000Hz-ről --> 24bit, 48000Hz-re. Azért lépeget ki a játék, mert nem kezeli a 96000hz-et, ezért vagy elindul és nincs hang vagy pedig el sem indul. -
xxxpaulxxx #155 pedig kellene neki:S -
#154 baszik elindulni win7-64-en. physx es directx is installalva kulon a mappajabol, erre kidob a menu elott, hogy leallt az exe.. oda-vissza installaltam mar mindent, compatibiliy modot is allitgattam, semmi.. -
zso23 #153 Ja ez engem is érdekelne! -
K kutya #152 Szevasztok!
Az érdekelne , hogy csabdákat hogyan lehet telepíteni?
Mert már össze raktam három fajtát is, de leraknom nem sikerült.
A 6-os gombal kiválasztja ,de lerakni sehogy se se sikerül!
-
xxxpaulxxx #151 "Végig KELL ezt is játszani!"
Muszáj! Mert különben nemtommileszXD -
#150 jajajajajajaaaaaj
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úranyám, mindjárt én is főbe lövöm magam, de rohadt idegesítő, hogy ezt a csókát nem lehet soha elkapni, ezért is ilyen rohadt unalmas már a Fűrész 93. része...
Nah, vélemény röviden (hozzá teszem Fűrész 1 jó film, a többi erőltetett és gagyi:
A grafika hagy kívánni valót maga után, nézhető, de végülis nem is az a lényeg, mivel várható szerintem hogy ebből is lesz még egy tucat rész, majd egyre pofásabb lesz.
A hangulat az 5-ös, az tényleg visszaadja azt a Fűrészes hangulatot, habár a kismillió áramkör, meg csöves szarakodós feladat után már kezdtem rohadtul unni, és már reflex szerűen ment minden, nem is nagyon aggódtam mi fog jönni, mert túl nagy meglepetést nem okozott a dolog. Végülis ha a jó oldalát nézzük, meg van oldva, hogy az ember játszik egy fél órát, utána megunja, majd később tovább megy a játékban.
A story így a végét nézve jó, bár szerintem aki nézi a filmeket rendszeresen azoknak nem okoz túl nagy meglepetést. Szerintem ez a két fajta végig játszás erőltetett. Látszik hogy az egyik van kidolgozva, a másik meg olyan, hát izé.
Feladatok egy ideig jók és van köztük érdekes, a fénnyel való számsor megkeresése és hasonló feladatok kifejezetten szórakoztatóak voltak.
tekintve, hogy nem vagyok nagy fűrész fan a játék tűrhető lett, egyszer végig kell ezt is játszani.
7/10
Grafika hagy azért kívánni valót maga után -
xxxpaulxxx #149 Nah leteszteltem!
Nagyon komoly játék! Ugyan olyan beteg, mint a film!:D
A logikai játékok sora kellően könnyű és nehéz egyszerre... szóval... szórakoztatóan nehezek:)
Amanda meg rondább mint a filmbenXD -
Coronita21 #148 itt a hatodiik rész :D torrent oldalakon már fent van angolul és mozisan. -
KaLóZ14 #147 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tapp7-13, de ha a Truth ajtót választod akkor Tapp7-15 -
Danryu82 #146 Ok köszi -
skristof #145 csak új physX kellett neki, bocs -
skristof #144 win7 x64 alatt meg se nyikkan, még csak hibaüzi se, még taskmanagerben sincs semmi, hogy futna process....
természetesen xp és vista módban is próbáltam, hiába. vki tud erre megoldást? -
#143 hát, szerintem nekem a directX frissítése (ami a játék mappájában van) megoldotta a problémát, miután föltetted, indítsd újra a gépet. Nekem egyszer csak lett hangja amúgy, de nekem is ez volt a gondom -
Danryu82 #142 Már csak hangja nincs a játéknak! Az mitől van? -
Danryu82 #141 Hálás köszönet a segítségért! Megy a játék. -
#140 előbb sikerült orvosolnom :)
telepítsd fel a directX-et meg a PhisX et
elvileg működnie kell -
Danryu82 #139 Ezt írja: "A SawGame.exe hibát észlelt ezért leáll. A kellemetlenségért elnézésüket kérjük." Most mit csináljak? Kérlek segítsetek! -
#138 igazából most mindenképpen x360as kontrollert vennék, de pár éve ugye ez még nem volt..most meg minden játék ami kijön x360 analógiájú kontrollerrel akar csak működni (alapból persze, trükközéssel még megy simán)..kialakításra csak annyi különbség van, hogy a bal analóg kar és a D-pad fel lettek cserélve...
jóféle ez a játék, bár a harcot egy az egyben kihagytam volna..egyáltalán nem érzem szükségesnek, ráadásul röhejes hogy mennyi ember kószál ott jobbra-balra...a fejtörők viszont remekül sikerültek, csakúgy mint a csapdák -
strebacom #137 Hát nálam itt van:
D:\Program Files (x86)\SAW\Engine\Config\ -
Danryu82 #136 Sziasztok
Megcrackelem a játékot és amikor indítanám el, hibajelentésezik. Miért? Please help!!! -
#135 azokat a fájlokat hol találom?:) -
fgm #134 köszi -
#133 egyik szekrényben van a fuse azt rakd be a kapcsolóba majd kapcsold fel és kiírja a kódot -
#132 #110 -
fgm #131 Sziasztok !
Nem tudjátok véletlenül mi a kód a lakathoz abban a szobában ahol 1 perc alatt kell kinyitni a lakatot és előtte valami rendőrségi jelvényt mutat a kép de azon négy szám van a lakat meg 3 számjegyből áll.
Köszi
-
strebacom #130 Ja nekem is csinált ilyet én irés védetté tettem az ini fájlokat egyenként, azóta jó.... -
strebacom #129 Hány részböl áll.....most a Oswald4-9nél járok.... -
#128 a kurva életbe nem menti el a felbontást...pedig tegnap megbirta jegyezni.....minjdárt szét baszok vmit -
#127 kb 10 óra játlkidővel, de volt benne elakadásom is néhány, meg benzétem miden hova és átvizsgáltam minden szekrényt és asztalt. -
xxxpaulxxx #126 Oo
Mennyire volt hosszú, hogy ilyen hamar kész?:D -
#125 Jó játék volt, két befejezése is van. Várom a folytatást. -
#124 nincs bedugva gamepad vagy kormány? ha igen húzd ki. -
#123 komolyan olyan hamar föladjátok a dolgokat. Egy kicsit kell csak gondolkodni.
Nekem a fogaskerekes embermentős okozott gondot, ott hagytam, másnap valahogy sikerült kitalálnom és már ment is.
Nah meg annyira tényleg nem bonyolultak. -
Hellsing47 #122 azaz pont forditva :)
kék megy a jobb oldalra, piros a bal oldalra -
Hellsing47 #121 a kék löttyöt (antidote) a bal oldalra kell folyatni, a pirosat(toxic) meg a jobb oldalra, egyáltalán nem bonyolult csak nézni kell hogy éppen melyik oldalra fognak borulni -
#120 kösz sikerült:P -
#119 zsaíííír kösz megnézzük4:D -
Ymr3 #118 elindult,de csak azután,hogy felraktam a PhysX is.köszönöm a tanácsot. -
#117 Sziasztok
Segitsetek pls! Elinditom a gamét az első feladatot megcsinálom azaz leveszem a ficko fejéről a vaskütyüt addig minden ok aztán elkezd forogni a kép!! Ez mitől lehet??