Saw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Te mondod, hogy csomó játék az xbox kontorllerét preferálja.
Ezért nem értem, hogy mi a különbség az és a többi másik között.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Arra a problémára tudnátok vmi orvosságot, hogy:
mikor elindítom a játokét egy kedves " A Windows hibát észlelt ezért leállt" fogad, ráadásul kétszer.
légyszíves segítsetek!
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Nálam megoldódott minden probléma. Remélem tudtam segíteni.
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
alább következzék egy link, ami itt van remekül mûködik a Fûrésszel is 😄DD szóval még nem veszek új gamepadet 😄
http://virusdev.ovh.org/files/xinputemu/x360ce%20vibmod%203.1.1.0%20RC1.zip
Racism is a weapon of mass destruction!
msn:[email protected] bárki felvehet
és nekem nem csinál semmit, inditás után:S volt megoldás erre a problémára? win xp 32 bit directx és psyhix felrakva!
köszi!
De nem bántam meg a cserét, legalább nincs több szarakodás azzal hogy nem ismerik fel a játékok <#papakacsint>#papakacsint>
Itt szenved elõttem egy tag, ami fölött egy lengõ bárd jön egyre lejjebb. Vacak fogaskereket az utolsónál nem tudom hogyan kell berakni, és folyton megállít engem a játék, hogy mutassa minden másodpercben, hogy az a hülye lengõ bárd egyre lejjebb jön. NEM ÉRDEKEL!
Ütném meg aki ezt kitalálta... úgyis észreveszem ha szétnyesi az emberkét...
ha jó helyre álsz akkor rájösz a fluoreszkáló fény relytélyére
(köze van a szekrényeken lévõ képekhez
Most vagyok a biztosítódobozos résznél. A "pisztolyos" feladvány után 😊
Eddig azt kell mondjam kifejezetten tetszik. Hangulatos, jópofa feladványokkal. Az irányítással nincs gondom (controlerrel játszok) a hangok jók, a gfx viszont eléggé felemásra sikeredett. Annyi baj legyen 😊
Talán föltettem a könyvtárából a directX-et és akkor nem ment, majd újraindítottam a gépet, és lehet hogy attól sikerült, de most van hangja
<#worship>#worship><#worship>#worship>
XBOX 360 Controller emulator v3.0 for PC games using XINPUT. - ezzel próbáltam, de szivat a szemét 😄
különben a játék teljesen frankó, remek hangulata van (bár most a filmeket azonnal meg kell néznem hogy tudjam is ki kicsoda 😄DD..már elfelejtettem 😄DDD )
lesz még benne több is 😄😄
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Ha átjutsz, szólj.
Logitech MX600 Laser -el rogatdul nem tudok átmenni.
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Kirol: Vegyél vissza az egér érzékenységen....jobbra-balra enyensúlyoz, elöre tolva az egeret lépked a padlón...
Kicsit idegesítõ.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!