Saw

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na hamarosan lesz "elérhetõ" verzió. Skidrow-ot várjuk szeretettel!

Next PC upgrade: 2022

norbi2fraktal
nekem akkor is tetszik, és am nem nagy a gépigánye

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Bulykin
ezt a trailert elnézve nem lesz egyszerû játék

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

grebber

grebber

Bulykin
idõpont van már?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

grebber

J i GS a W
én nagyon várom sztm nagyon komoly game lesz!!!!<#nevetes1>

Törölt felhasználó
Azt wii-re mértnem jelenik meg?
Pedig illene oda az irányítás meg minden.....
Bulykin
várós^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

TheRock18
egész jól néz ki a játék..grafika is meg a hangulat is...

BMW Über Alles!

BB7
Kis felbontású képek, de ígéretesek! 😊
nan76
jól néz ki.Remélem visszaadja a film hangulatát.Bár nálam az 1.rész a favorit a többi az már nem közelítí meg az 1. szinvonalát.Várom a játékot!!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

grebber
A hányattatott sorsú Saw (Fûrész) játék talpra állni látszik.
Ellenségeimnek sem kívánom azt a tortúrát, amin a szegény Saw ment keresztül az elmúlt években. A bombasiker Fûrész film videójáték átiratának sorsa igen csak bizonytalan volt az utóbbi idõben, és akkor még finoman fogalmaztam. A munkálatokat megkezdõ Brash Entertainment anyagiak hiányában feladni kényszerült a Saw fejlesztését. Ekkor a filmes jogokat birtokló Lionsgate játszott el a gondolattal, hogy milyen lenne egy saját videójátékkal elõrukkolni, de a nagy izgalomra a Saw végül a Konamihoz került.
Az UnrealEngine 3-as motorral meghajtott Saw-ban Jigsaw áldozataként kell majd megoldást találni a halálos feladványokra, és megtalálni a kiutat az idillinek nem igazán nevezhetõ Isten háta mögötti helyiségbõl. A PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra jön a játék.
info: Gamestar

Gameplay Trailer
Preview képekkel

← ElőzőOldal 7 / 7