Saw
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogyan tudok letenni csapdákat? mert csak oda tudok ahol eleve volt valami csak én elvágtam.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De vigyázat elég spoileres mert az achievement lista is szerepel lejjebb!<#idiota>#idiota>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
GUI nincs hozzá, na és? notepad is használható úgyan úgy.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De most lenne egy újabb problémám. Van egy gamepad-om. És az lenne a kérdésem hogy hogyan kell beállítani a játékban?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szerintetek a Saw II Flesh & Blood lesz PC-re !!!!!!
Próbálkozz ott, ahol leszedtél egy csapdát, majd ne mozdulj, ott helyezd is vissza, s megérted hogyan is mûködik ez...
Qwerty4
Most játszom elösször ezt a gamet.Kérdésem az lenne,hogy hogyan lehet lerakni a csapdákat mert én nem tudok rájönni?Pl:Mire való a szög mert azt se tudom használni meg a többi dolgot se amit felszedtem.Melyik gombot kell megnyomni vagy mit kell csinálni.
Arról nem beszélve,hogy egyiknél még mérgezõ gáz is volt,azt is el kellett zárni, s az is zárt ajtó mögött volt.Másiknál meg 1 csávót kellett kinyírni.
Elején úgy gondoltam,hogy szinte lehetetlen! De 5. próbálkozásra minden sikerült,s maradt még bõ 3 percem 😄
Glory, Glory Man. United!
Most is olyan fasz voltam,h felállítottam 1 csapdát,s én magam futottam bele 😄
Amúgy nem értem,miért kell ezeket megmenteni... megmented,aztán elrabolják,egyik otthagy,ez meg bemegy egy szobába,s felnyársalja valami...
De az 5 fejezet még durvább lesz maikor 2 ilyen nagy áramkört kell megoldani idöre ! Ha nem próváltam 20x-szor akkor egyszer se !
Addig próbálgattam megcsinálni amig 5secem nem maradt a végére épphogy sikerült kifutni az ajtón !
Persze az áramkörös résznél 20sec alatt nem lehet lejebb menni mert még ki is kell majd futni az ajtón keresztül !
De a 2 áramkörös résznél kicsivel több idöd lesz mint 4 perc !
Ez a yuotubeos megoldás is jó lenne,de ha tényleg 5. fejeztem kettõ ilyen van egyszerre,akkor ez a megoldás is kilõve. Bár kíváncsi leszek...hátha sikerült az is😊
És amleiyk árakör van youtubeon azt rajzold le és addif restartolj a játékban amig azt az áramkör sémát nem adja ami a youtubeon is fent van ! Igy már könnyü dolgod lesz !
Amugy nem szabad tul sokáig tálcán hagyni a játékot mert már nekem is volt olyan hogy nem lépett vissza többet !
Pedig készülj fel hogy az 5 fejezetben vért fogzs izzadni amikor 2 nagy áramkörös feladványt kell megoldanod idöre ! És még csak utána jön a durvulás !
Próbálom nyugodtan,nem jön össze. S sokszor csak 1 piros vacak marad,s azt nem tudom hova a **** tenni. :/
Próbáltam a paintes módszert is,nah mondom,most kibaszok vele így akkor<#nevetes1>#nevetes1>, szépen printscreen,kilép asztalra,paintbe kimásol,berajzolgat hogyan jó,az is 6 perc alatt,ki is nyomtatom... erre a **** játékba nem lépett vissza,hát ilyet... <#zavart2>#zavart2>
Csoda h a monitor még nem repült ki a kertbe 😄
Amugy egy trükk az hogy kilopod a képet a játékból (Fraps) Pause Game Asztalra ki Paintbe beilleszt és megoldod a rejtvényt miután megvan játékba vissza és megoldod !
De a legnagyobb geciség az hogy mindig random áramkört dob be !
Asszem pihentettema játékot is kb 1-2 napig mig lenyugodtam !
És az még semmi az 5 fejezet lesz a legdurvább amikor 2 nagy áramkörös részt kell megoldani idöre !
A lényeg az hgy be kell gyakorolni próbálkozni kell !
Ha nem próbáltam vagy 100x-szor akkor 1x-se !
Addig próbálkoztam vele amig csak össze nem jött !
Mert megõrülök... elsõ 2 simán megy,de a 3.,a legnagyobb sehogy sem sikerül.
Aki végigvitte elmondhatja magáról, hogy elég kitartó. 😄
A Freedom elég gagyi vég, viszont a Truth egész jó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De a végén nagyon jól összejött és közel 2 perc maradt az idõböl. 😊
Qwerty4
Obit meg nem volt nehéz kiszabadítani csak forgatni kellett a csöveket.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Volt is egy üzenet a szobába belépés elõtt a falon, ami errõl szólt...
Qwerty4
Tolom a játékot de elakadtam, egy számzár kód kéne. Nem tudom pontosan hol tartok ezért leírom. A számzár kódját elvileg ugy lehet megtudni, hogy sötét szobába refrektorokat kapcsolgatok fel és a bábuk keze mutatja meg a helyes számokat. Utánna végig kell egyensúlyozni vagy 3 pallón és a számzáras ajtó mellett , egy robbanókezes fickó van bezárva. Az a baj , hogy nekem 3 szám kell, de volt vagy 6 refrektor, és kb 4 szám jöhet szóban és a sorrendet sem tudom, hiába próbálkoztam egyik sorrend se volt jó.
Segítsen valaki pls. Kösz.
Qwerty4
A 3. vége nem is volt vészes, mágneses játék tök könnyen ment.
Jó lenne a hangulata de sok benne a faszság.
Eladó Fûrész maszkok érkeztek. Minõségi termék alacsony áron.
Akció a közelgõ ünnepek miatt.
Kérésre képet is küldök: [email protected]
1500 ft/db.
Jóm minõségû mûanyagból készültek, így nehezen törnek.
Megjelenik 2 kör, egy jobb és baloldalon?Azok mire jók?<#conf>#conf>
Qwerty4
A 6. jóval könnnyebb volt már, de azért a fagyasztós puzzle sem volt semmi...
Qwerty4
Sok sikert Obi csapdájához is ! Na ott még kevesebbb idöd lesz és ott még gyorsabban kelll majd összerakosgatni a csõszelepeket !
Qwerty4
De szerintem menni fog, csak elkapott a fáradtság és lassabb vagyok, ezért próbálom késõbb.
Qwerty4
Elöször a rácsos fikckohoz mentem az volt a legnagyobb szerencsém hogy már vagy 10-dik próbálkozásra nem randomként adta be az áramkört hanem ugyanazt amint azelött igy mivel azt már megoldottam csaka másikra nem maradt idõ igy több idöm maradt a másikra bementema másik szoba ahola mérges gázok voltak és ott volt a másik nagy áramkör asszem maradt még 3 percem de a másik áramokörnál is egy olyan sémát adott be amit már vagy 10x-dik próbálkozásra sikerült megcsinálnom miután ezt is nagy nehezen sikerült megcsinálni asszem 1s maradt mire átmentem az ajtón !
De vazze Obi csapdája megint durva a másik amit nagyon rühelek az a kibaszott szelepcsöves rész amikor tekergetni kell öket ezerrel és nem csak 1-et kell megoldani hanem 3-at és még idöre is megy !
Ha nem tudod megoldani szivesen átküldöm majd a mentést !
Én csak a hatlams mázlinak köszönhetem hogy tovább sikerült vinni mert olyan ármakört sémát adott be amit már 1xszer sikerült megoldani !
Abba se szeretném hagyni a játékot, majd még próbálkozom.Ha tisztább lesz az agyam, hátha jobban fog menni az áramkörös rész.
De ha itt ilyen van, akkor a 6.-7. fejezetnél mik jöhetnek még?<#csodalk>#csodalk>
Qwerty4