63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #30380 Rosszul gondolod. :)
A pályán nincs olyan rész, ahol nem jár busz. Az üres részek alatt az utak menti semmit értem.
A településeket majd G.Gabe veszi kezelésbe, az én dolgom a környezet.
Szóval ha majd kiadás után valahol a betondzsungeltől távol épp a 6. gangot kapcsoljátok gondoljatok rám.
-
Miskolci festést nem csinál valaki? A másik O405 nem túl jó busz, viszont mennék a 69-es vonalon :) -
Én is igényt tartanék rá! :) -
somosi1113 #30377 Ha lehet én is
-
Bipper #30376 Én!!! :D -
Én igényt tartanék rá :) -
rubber785 #30374 Végleges verzió! Esetleg kell valakinek, megosszam?
-
Úgy legyen. 
De szerintem a település fontosabb mint hogy betöltsd az üres részt ahol gondolom nem fog járni busz sem... De ahogy gondoljátok. 
-
Köszönöm GMI és dgufoplast segítségetek, most már működik is. :D És szerintem tudom is miért lehet ez... :) Ha megleszek ezzel a buszmegállóval ki is szeretném adni, minél hamarabb... :) -
dgufoplast #30371 Neked modell hiba lesz azt ki kell javítanod azzal a funcióval amit GMI írt :#30365 vagy 3ds maxban szét szeded és azokat a részeket amik nem jók rá mész modellre face ki választod az elemeket és deattak és utána meg normál és látod a változás és renederelsz és látod is hogy másabb lett a dolog -
Megjelent két új pálya, nem tudom hogy működinek-e, mert még én se próbáltam ki őket, csak gondoltam megosztom veletek:
East Vaena - Beta 0.0.4
Wankendorf V1.00 -
somosi1113 #30369 dgufoplast jól néz ki az ikarus
-
Oh. Ezt nem is tudtam, köszönöm. :) de sajnos így is fennáll a hiba, eddig a konvertálásra tippeltem, de ebből az következik, hogy nem jó volt a feltételezésem. Majd a következő rész az alpházás (üvegezés) lesz, csak egyenlőre ez legyen meg. :) -
dgufoplast #30367 Igen igazad van az ki maradt de abba nem vagyok annyira jártas én jobban 3ds maxal dolgozom e téren :) de viszont láttam azt amit mondtál :) -
Routeres #30366 Ez a veszély nem áll fent. :)
-
Sketchupban aszthiszem úgy is meglehet hogy az érintett területekre jobb gomb és reverse faces. -
dgufoplast #30364 Értem én is szoktam néha ezt a folyamatot csinálni :)
De neked ez lesz a baj amit mondtam hogy amit fel használtál a modell-hez azt csak belülről lehet látni kívülről már viszont nem de deep exnek van egy jó tulajdonsága mint a 3ds max-nak is :D
De a deep ex be meg bírod nézni ha konvertálod hogy fog ki nézni a játékban vagy is hogy fogod te látni :) itt van két kép és az mindent el árul hogy mit kell be állítanod hogy lássad amit mondtam :)
Képek:
3ds maxban meg mikor le rendereled akkor látod hogy mit lehet látni meg mint nem és a játékban is úgy fogod látni :) ha kell mutatok javitásra is képet ő csak ezekkel van baj mással nincs ???? -
És ha nem az üres területek betöltésével foglalkoznátok, ha nem a települések befejezésével?? :D
Csak mert a vége az lesz hogy nagyon FPS zabáló lesz a pálya, és nem lehet majd rajta játszani rendesen a sok objektum miatt... :( -
Így túl sokat nem látni de ha átállítod a megnyitást Google Earth Modeling-Meters-re akkor többet mondhatok -
Tessék. :)
-
Tudsz a sketchup modellről egy képet küldeni? -
A modell Google Sketchup-ban készült, a textúrázás pedig 3DS Max. Konvertálás pedig a Deep Exploration-ben. Kicsit rögös út, de eddig minden modell ment... :) -
dgufoplast #30358 Ez azért van mert belülről lehet látni a modellt nem kívülről mibe készült ez melyik programban ? és azon belül melyik programmal konvertálod x fáljban ? -
Egy kis segítséget szeretnék kérni, egy buszmegállóval lenne a probléma, akármerre forgatom a képet, mindig csak a képen látható oldal jelenik csak meg, a szembeni és a mellette lévő. Valaki nem tudja erre a hibára a megoldást? Előre is köszönöm. :)
-
Hali!
Továbbra is hiába próbálkozom az editorban egy adott vonalra menetrendet csinálni, mert bármilyen időpontot is írok be első indulásnak, az editor vissza dobja 0:00-ra.
Tudja valaki, hogy mitől van ez, és mi a megoldás erre? -
halaszfi #30355 Ja, igen, bocsánat. Egy hibája van: nem adtok mellé ajándékba egy erős gépet? :) -
kuhnzsolt #30354 Talán május-Június környékén kiadom de nem biztos! -
Bipper #30353 Ahol most tartassz nem akarod publikálni? -
Szép napot.
Valós festés, fiktív map: (Weyerhausen):
-
kuhnzsolt #30351 Akkor leírom a ma tapasztal hibákat:
- a padka nélküli útszakaszon elütök 1 km alatt vagy 15 embert a játék szerint
-lejtőn felemelkedik a busz, s úgy halad tovább 500 méteren keresztül mintha magasabban lenne az út, noha a busz a levegőben van!
Ezen hibák csak az asztali gépemen fordul elő!
Kezd FPS zabáló lenni!
-
Apocalipto #30350 Ha a BKK-hoz kerülne lion's city, az biztos hogy nem így nézne ki :) Inkább lenne fullkék, mint a citarok. -
SnyperDv2 #30349 Hali! Az nem tudjátok miért van hogy a jobb tükörben a bal képét helyezi el? Pedeix a Reflexion1 et raktam rá ?? -
Routeres #30348 A hibátlan kicsit erős kifejezés. :) -
halaszfi #30347 Tényleg? Mert hiába hibátlan a Börzsöny, megnézném a te pályád is. -
Első körben azt mondom hogy ne ide SG-re tölts fel a képet.
Van rengeteg képfeltöltős oldal keresgélj, Google a barátod.
-
somosi1113 #30345 Bocs hogy rosszul tettem a képet csak új vagyok és nem nagyon megy -
somosi1113 #30344 [IMG]http:// [/IMG]
Kedvenc
-
somosi1113 #30343 Nagyon jó
-
gabcsibkv #30342 Nagyon szuper, minden elismerésem :) -
Routeres #30341 Kb. egy hét alatt kész lehetne, ha minden nap orrvérzésig csinálnánk.
De G.Gabe melózik, én meg tanulok. Szóval így hétköznap nagyon nincs rá idő, csak hétvégenként.
Amúgy a környezettel nincs már sok meló, kevés üres rész maradt. A települések viszont nincsenek befejezve, menetrend is kell még.
2 hónap még kb.

[/IMG]