OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!
Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Proci: AMD Athlon X4 635 2.91 GHZ. VGA: AMD Radeon 6850 HD 1GB DDR5 256 bit. 8 GB Ram.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Csak onnan 3 kolégával megyünk a kocsmába 😄 <#pias>#pias>
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Proci: AMD Athlon X4 635 2.91 GHZ. VGA: AMD Radeon 6850 HD 1GB DDR5 256 bit. 8 GB Ram.
És az utasok mit szóltak?<#vigyor>#vigyor>
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Csige vagyok, még mindig én vagyok beállítva Omsi Hungary fõadminnak így a leveleket is én kapom meg az oldallal kapcsolatban, azért ide írok mert szokás szerint elfelejtettem a jelszavam.
Normál esetben megszoktam válaszolni a leveleket, de ez túlmutat az én hatáskörömön:
Kedves OMSI Hungary !
Németh Dániel vagyok, egy virtuális vasút társaság vezetõje. Társaságunk, a vasút mellett foglalkozik még Busz, Metró és villamos vezetéssel is.
Szeretnénk az Omsi Hungary-val partnerkapcsolatot kiépíteni, vagy ha van rá mód, akkor megoldható a közös munka is.
Engedjék meg, hogy pár mondatban összefoglalva bemutassam társaságunkat.
A VMÁV-TRAKCIÓ Magyarország egyetlen virtuális vasúttársasága.
2012 márciusában alakultunk. Legfõbb szempontunk az, hogy minden korosztály kipróbálhassa milyen is lehet a ,,vasúti munka” egy mozdony-vezetõ szemszögébõl. Vezetéseinket valós vonalvezetésû pályákon, valós (fõként magyar) mozdonyokkal, kocsikkal, és menetirányítással összehangoltan tartjuk.
Mint mindenhol, azért itt is elvárjuk az ,,alapokat”. Nem kell éveken át tanulni, de egyes jelzõk, és jelzések ismerete elkerülhetetlen a pontos, profi vezetésekhez.
Mint már beszámoltunk “Vezetéseinket valós vonalvezetésû pályákon, valósmozdonyokkal, kocsikkal, és menetirányítással összehangoltan tartjuk.
”Például: (MSTS) Alföld 6: Budapest-Nyugati - Monor - Cegléd - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza
(-Szeged, Kelebia, Vác/Szob... stb.)
De ezek melett fiktív menetrend összeállítást is készítettünk.
Például: Budapest-Nyugati - Békéscsaba - Lõkösháza (-Timisoara-Bucuresti Nord)
A nagy igény miatt társaságunkat ,,kibõvítettük" egy OMSI részleggel is, késõbb a további igények miatt tovább bõvítettük egy (BVE) Metró
és villamos részleggel is.
Jelenleg "online" vezetéseket tartunk kb. hetente 2-3 alkalommal. Ez azt jelenti, hogy TeamSpeak szerverünkre felcsatlakozva jelentgetik vezetõink, hogy merre járnak, valamint itt vannak kiosztva a járatok is.
Szeretném segítségüket kérni abban, hogy ezt a kicsin részleget ne keljen még többfelé elosztani, valamint, hogy egymást segítve színvonalas vezetéseket/vezényléseket (beosztásokat) lehessen készíteni.
Várom mielõbbi visszajelzésüket.
Köszönöm !
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Ha új buszt töltök be Reinhausenen akkor abban az ibis kodok helyesek és kiir mindent és a rollbandos (SD200) is, de ha a géptõl vezem át a jármávet akkor nemjók az ibis kodok és nem ir ki semmit célálomásként se illetve rollbandosba se, illetve amikor betöltödik a pálya akkor az ai buszoknál csak a szám található a kijelzõn céllállomás nem.
Van esetleg valami megoldás erre is?
hof fájlban megnéztem jó, minden be van másolva rollbandba is és mégsem veszi be ha ai-t veszek át vezetésre.
A kép hozzá :
http://img171.imageshack.us/img171/738/omsireinhausennorollb.jpg
Választ simételten köszönöm !
Gábor
AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány
Szóval az jár jól akinek van homemade váltókarja.
shit happens
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
van külön váltó vagy billentyûrõl?
2 pedálos kormányom van, a gombos váltogatás meg nem igazán jön be :|
shit happens
Nálam a 263-as kézije a kedvenc. Azt nagyon eltalálták.
A másiknál van automata, de ennél is jó lenne
shit happens