OMSI - Omnibussimulator 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet nem ma de holnap minden féle képen el küldöm nektek a dolgot majd 😊ez ügybe 😊
Oké. Elõre köszönöm én is.
Ok, elõre is köszönöm!

A jó munkához idő kell, a szarhoz még több!

Oks akkor mind 2 õk-nek sima cím akkor majd küldöm 😊
e-mail cím: [email protected]

Sima cím.
Nekem is elmagyarázhatnád!

És ez msn vagy sima cím ?
E-mail címem: [email protected]
Van valami el érhetõséged neked ? mert akkor ott el magyaráznám neked az egészet 😊 ami kell neked 😊
Igen. Volt videó csak nem sok hasznát vettem.
Igen.

olimano2222
a pálya neve " Richwyn " most ezen mit nem lehet érteni ? : D

EZ A PÁLYA LETÖLTÉSI LINKJE!

Oli - Simulators&Others Omsi - Omnibussimulator 1 & 2 Házigazda

Nektek a Jelcz -nek nyílik a hátsó ajtó ? Mert nekem valahogy nem akar ki nyílni csak az elsõ. :S

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Aha ok xd Nem értem 😄😄

Proci: AMD Athlon X4 635 2.91 GHZ. VGA: AMD Radeon 6850 HD 1GB DDR5 256 bit. 8 GB Ram.

Fel fórt 😄

olimano2222
Már nem azért de Erlau Trans direkt írta így kezdõdik "Richwyn."

Erlau Trans
Richwyn
Értem,az más. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Térképre gondolsz 😊 ? be tenni ?
Tudna valaki segíteni, hogy importáljam a Google Earth-t az Editor-ba?
TheSosy
Én is így szoktam vele lenni.
Csak onnan 3 kolégával megyünk a kocsmába 😄 <#pias>

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Melyik pálya volt az amin a kép készült?

Proci: AMD Athlon X4 635 2.91 GHZ. VGA: AMD Radeon 6850 HD 1GB DDR5 256 bit. 8 GB Ram.

Az enyém 0.2%, tehát a tied nem is olyan rossz!XD

Erlau Trans
Siettem a garázsba, hogy minél elõbb otthon legyek....<#whatever>
adam993
Még nem érik a cseresznye! <#whatever>

Nem arra van az út ember 😄DDD

Erlau Trans
Garázsmenet vót... <#mf1> A vezetési értékelésem 1,5%-ra esett, életveszélyes <#buck>
TheSosy
Ha havas lenne,és szánkózni szeretnél,akkor még elmegy..
És az utasok mit szóltak?<#vigyor>

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

Erlau Trans
Richwyn. Ezt benéztem, nem kicsit nagyon.<#wow1><#wilting>

Bocs Precisenek ment sry 😄
Én is benne lennék de mikrofon híján nem nagyon tudnék kommunikálni :S
adam993
OFF:Én simán benne lennék egy ilyenben, csak nem tudok TS-en lenni, mert csak 2 usb port van a gépemhez, egyikbe az egér, másikba a kormány, a hubot meg nem találom.:/

Azt hogyan lehet megoldani, hogy az új MAN pénztárgépében a karaktereket olvashatóan jelenítse meg?
Sziasztok,

Csige vagyok, még mindig én vagyok beállítva Omsi Hungary fõadminnak így a leveleket is én kapom meg az oldallal kapcsolatban, azért ide írok mert szokás szerint elfelejtettem a jelszavam.
Normál esetben megszoktam válaszolni a leveleket, de ez túlmutat az én hatáskörömön:

Kedves OMSI Hungary !

Németh Dániel vagyok, egy virtuális vasút társaság vezetõje. Társaságunk, a vasút mellett foglalkozik még Busz, Metró és villamos vezetéssel is.

Szeretnénk az Omsi Hungary-val partnerkapcsolatot kiépíteni, vagy ha van rá mód, akkor megoldható a közös munka is.

Engedjék meg, hogy pár mondatban összefoglalva bemutassam társaságunkat.

A VMÁV-TRAKCIÓ Magyarország egyetlen virtuális vasúttársasága.

2012 márciusában alakultunk. Legfõbb szempontunk az, hogy minden korosztály kipróbálhassa milyen is lehet a ,,vasúti munka” egy mozdony-vezetõ szemszögébõl. Vezetéseinket valós vonalvezetésû pályákon, valós (fõként magyar) mozdonyokkal, kocsikkal, és menetirányítással összehangoltan tartjuk.
Mint mindenhol, azért itt is elvárjuk az ,,alapokat”. Nem kell éveken át tanulni, de egyes jelzõk, és jelzések ismerete elkerülhetetlen a pontos, profi vezetésekhez.

Mint már beszámoltunk “Vezetéseinket valós vonalvezetésû pályákon, valósmozdonyokkal, kocsikkal, és menetirányítással összehangoltan tartjuk.
”Például: (MSTS) Alföld 6: Budapest-Nyugati - Monor - Cegléd - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza
(-Szeged, Kelebia, Vác/Szob... stb.)

De ezek melett fiktív menetrend összeállítást is készítettünk.

Például: Budapest-Nyugati - Békéscsaba - Lõkösháza (-Timisoara-Bucuresti Nord)

A nagy igény miatt társaságunkat ,,kibõvítettük" egy OMSI részleggel is, késõbb a további igények miatt tovább bõvítettük egy (BVE) Metró
és villamos részleggel is.

Jelenleg "online" vezetéseket tartunk kb. hetente 2-3 alkalommal. Ez azt jelenti, hogy TeamSpeak szerverünkre felcsatlakozva jelentgetik vezetõink, hogy merre járnak, valamint itt vannak kiosztva a járatok is.

Szeretném segítségüket kérni abban, hogy ezt a kicsin részleget ne keljen még többfelé elosztani, valamint, hogy egymást segítve színvonalas vezetéseket/vezényléseket (beosztásokat) lehessen készíteni.

Várom mielõbbi visszajelzésüket.

Köszönöm !

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Köszönöm. Sikerült beletenni azokat a repaintokat így csak olyan buszok járnak. Viszont akadt egy másik problémám:
Ha új buszt töltök be Reinhausenen akkor abban az ibis kodok helyesek és kiir mindent és a rollbandos (SD200) is, de ha a géptõl vezem át a jármávet akkor nemjók az ibis kodok és nem ir ki semmit célálomásként se illetve rollbandosba se, illetve amikor betöltödik a pálya akkor az ai buszoknál csak a szám található a kijelzõn céllállomás nem.
Van esetleg valami megoldás erre is?
hof fájlban megnéztem jó, minden be van másolva rollbandba is és mégsem veszi be ha ai-t veszek át vezetésre.
A kép hozzá :
http://img171.imageshack.us/img171/738/omsireinhausennorollb.jpg
Választ simételten köszönöm !
Gábor

AMD Phenom II X4 955 3,20 GHz, 8GB DDR3, ATI Radeon 7770 1GB OC Windows 8.1 Professional 64bit Genius Speed Wheel 5 pro kormány

Erlau Trans
Legyél kedves visszafogni magad és mellõzni a káromkodást! Köszönjük!
most újra letöltöttem, és most jó lett, de mivel ezek az alap hangok nem tetszenek, úgyis az lesz, hogy valami szebb hangú busz csomagját átmásolom. 😄

cSuwwi
Igen, erre a házi megoldásra emlékszem, a g25/27 elõnyeit is ismerem.
Szóval az jár jól akinek van homemade váltókarja.

shit happens

Sziasztok!Segítség kéne.Ha AI járgányt akarok csinálni mik kellenek hozzá?Elõre is köszi a segítséget.

Egy másik busz sound mappáját másold be a jelcznek és müködni fog valamint nem fogja leirni azt a szart 😄
olimano2222
OFF: nekem g25-öm van nagyon jó buli buszt vezetni vele 😊 ,én nagyon szeretem és mivel van hozzá kuplung ezért nekem szinte mindegyik busz váltoja kiváló kicsit igaz játszani kell a kuplungal de nagyon állat 😊

Ikarusfan
Házi váltó + házi pedál:
kép

A gombos váltogatás egyébként tényleg elég vacak... :/

Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM

nekem nem a LiAZ-zal van a bajom, hanem a Jelcz-el. Ugyanezt írja, mint ami a mellékelt képen látszik, de akkor, amikor a buszt kiválasztom. Ezek után nincs hangja a Jelcz-nek. Megpróbáltam már kétszer letölteni, de még mindig ilyen. a LiAZ megy rendesen nálam.

cSuwwi
kézivel hogy toljátok?
van külön váltó vagy billentyûrõl?

2 pedálos kormányom van, a gombos váltogatás meg nem igazán jön be :|

shit happens

Nekem nagyon úgy tûnt, hogy az elõzõ "nagyliaz" Allison-ját kapta meg kézi verzióra moddolva. Mert ugyan így viselkedett az automata is.

Nálam a 263-as kézije a kedvenc. Azt nagyon eltalálták.
cSuwwi
Teszik a liaz nekem is, csak manuális a váltó ami annyira nem.
A másiknál van automata, de ennél is jó lenne

shit happens

Na próbáltam elõbb a Lions City -t nálam nem eszi annyira az FPS-t tehát nem szaggat bár igaz hogy a saját mapomon mentem ami még nincs kész és nincs sok object. De szerintem jó lett ez az új Man Lions City fõleg az új IBIS tetszik. 😊

Bocs rosszul irtam a kormány bár a jelczé lenne 😄