63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Utánakérdezek ennek, mert ez engem is érdekelne, hogy pontosan hogy is van ez.. -
Zoliikp #30419 Nem bántásilag, csak érdeklődés szintjén:
-ha a busz tartozéka, nem igazán lehet vele mit kezdeni;
-ha meg külön felhasználható elem, minek a Jelcz-hez kötni.... -
Na emberek, jó hír. Napokban ha minden igaz elérhetővé válik EMKE pénztárgép Jelcz L100 manuális verziójához. -
retoucher #30417 Hááát ez qvra nagy lesz! 
Már rögtön az elején röhögtem (jó értelemben) egy nagyot mikor megláttam a Köki Terminált! Ahhoz képest, h gyakorlatilag csak az útvonal van meg, na jó a fele kb. kész, teljesen felismerhető az egész! A Köki, a SzaCsa, Gilice tér, Gyékény tér, Olt utca, a Nagyenyednél az emelkedő és a Pöpec ABC (ezen besírtam), a Királyhágó u. ahol még a biciklisáv is meg van csinálva, szal részemről is le a kalappal! De, h még a játékba is a piroshoz ér oda a busz a Királyhágó megállónál, na az már sok!
Tényleg grt a pályához, nagyon jó lett/lesz, és még a menetidő is szinte teljesen stimmel az életbe lévőhöz, talán olyan 5-7 perc difi lehet a különbség. Ha jól olvsatam a videó alatt lesz 282E vonal is ebbe, szal +fav!
-

Köszi! :) -
rubber785 #30415 bocsesz, kell még a sárga kapszkodó, itt van a javított skin:
mentsétek csak le..
http://www.abload.de/img/volan5bq6p.png -
rubber785 #30414 Üdv!
Énis megosztom az én festésemet, kinek kell letölti, kinek nem az nem!
Amit tudni kell róla:
-kék ülések,
-magyar rendszámtábla, (csak akkor, ha amikor kiválasztod a játékban a buszt, és a számában nem az áll hogy 6101, hanem hogy keine)
-sárga kapaszkodó
-valós festés
Link: http://freakshare.com/files/eknjyyno/Volan.rar.html -
somosi1113 #30413 az jó -
Routeres #30412 Ha elkészül igen. -
Ez nagyon jó!!! Meg lett végül is osztva valahol? -
somosi1113 #30410 A Börzsöny ki lesz adva? -
mojorisin #30409 Ja, egész jó. Nálam ez jót jelent.
Szeretem az ilyen kisebb, mégis szépen kidolgozott pályákat. Bár az újak közül, Nálam még a Rhodenau vezet.
-
Elkészült a másik tűzoltó is a Börzsönyhöz! 
(Köszönet az állandó videóért Routeresnek!)
-
gabesz012 #30407 Egész jó? Szerintem kifejezetten nagyon jó lett és szépen is fut. Weyershausen is hasonló lett, ha valaki nem ismerné, azt is csak ajánlani tudom. -
gabesz012 #30406 Ez a pálya is várós lett. :) És látom/hallom a BKV mod is szépen alakul tovább (gondolom figyeltek rá, csak még nem tartotok ott, de a voith-osból ugye kikerül az olajnyomás mérő?). -
halaszfi #30405 Nekem is nagyon tetszik a pálya, csak egy kérdést engedj meg: egy pályán lesz a 183-assal, vagy külön lesz? -
zorba3333 #30404 Minden elismerésem :)
Jó látni, hogy már ebben a stádiumában is különös hangsúlyt kap a részletesség. Gondolok itt a Derkovits Gyula utcában lévő sávszűkítő betonelemekre, a Nefelejcs u. végén lévő Lidl üzletre, a Haladás úton lévő OMV kútra, a Szarvas Csárda Tér részletességére, a Petőfi u. szűkösségére, belógó fáira, stb, stb.
Kíváncsi leszek milyen lesz, mikor teljesen elkészül. :)
Gondolom, még a tereprendezés hátra van, mindenesetre egy apró észrevételt engedj meg nekem. Köki felől nézve a Lakatos úti buszmegálló, és a Mikszáth u. közötti szakaszon az utóbb említett megállónál van egy emelkedő, ami jellegzetessége a körzetnek, hiszen az egyetlen olyan vonal Dél Pesten, ahol ilyen rövid, de viszonylag meredek emelkedő van egy BKV vonalon.
Még egyszer, minden elismerésem, és kitartást a további munkához :) -
mojorisin #30403 Hát ez már csak ilyen. De olyan túl sok cuccot nem kell levadászni, mert a népszerűbb pályákból cuccait használja, nekem csak 3-4 kisebb dolgot kellett megkeresnem.
-
Videóból nekem is tetszett a pálya, csak hát annyi sz*rt kellene összeválogatni hozzá hogy tudjál játszani vele rendesen, hogy az embernek el megy a kedve a válogatás előtt, közben vagy után... Én sok pályával azért is nem játszom, mert mindig magamnak kellene össze szedni a cuccokat és nincs kedvem vadászni a cuccokért... :D -
Oké, én nem tudtam, azért tettem be mind 3-at. 
-
Állítólag a jogi dolgok miatt nincs egybe rakva a pályával... Mert ezek jogilag védettek cuccok, állítólag... Tudtommal engedélyt kell kérni minden modellezőtől hogy a pályával adhassák ki a scen.obj./splines -eket. Így egyszerűbb megoldani neki(k) hogy megadják honnan tudod letölteni, ha akarsz vele játszani, és nem nekik szenvedni... Ha jól emlékszem persze, de ha tévedek, akkor valaki javítson ki!! :D -
nIsTv4n #30399 A pálya tényleg nem rossz, de amit előtte le kell művelni a sok objektummal, egyesével letölteni, de ami bosszantóbb, hogy nem is direkt linket ad, hanem weboldalt, fórumot, és keresd meg az épp aktív linket a hozzászólások közt.
Miért nem lehet egy olyan verziót is publikálni, amiben minden spline/scen.obj. benne van? -
zaharanszky96 #30398 Újabb videók a pályáról, amit Mark0244 készít :-)
-
mojorisin #30397 A Wankendorf egész jó, most mentem egyet az éjszakai N41-el. Az East Varna pályával sok a baj...sok minden hiányzik és tényleg béta.
-
Húpsz... tényleg, basszus ezt benéztem, nem kicsit... Elnézést, akkor én tévedtem... :( Köszi az észrevételt. :) -
Pali1010 #30395 Sziasztok!
Szentimre, volán telep:
Füzeshalom, midibusz helyett:
Füzeshalom, KIKA; félre is kellett állni...:
-
Kérlek szépen, ez nem az ő festése.. Hasonlítsd össze őket. Az övében kék ülések vannak, és a busznak magyar rendszáma van.. -
Pofásan néz ki az új volánbusz festés, nekem nagyon tetszik. :P
-
köszi! 1,3-at ismerem! :D -
Uraim, ki lett adva a Volán busz festés , hála rubber785-nek!! KÖSZÖNJÜK!!! 

-
3 helyet tudok ajánlani neked:
omsihu - gondolom te is ismered. :D
Német OMSI oldal - ahol fent van az összes elvileg kiadott pálya, busz, busz módok, stb.
OMSI.cz - Cseh OMSI oldal ahol szintén fent van egy csomó jó kiegészítő a játékhoz. -
van olyan oldal ahol az eddigi összes kiadott pálya/busz fent van? -
Az út textúra egy nagyobb csomag darabja, mint a képen is látható többféle árnyalattal lesz majd a csomag elérhető, próbálok belerakni még általános kereszteződéseket, körforgalmat és autópálya elemeket is. :) Jelenleg valami magyaros padkát keresek... azok még a képen láthatóak ideiglenesek. :) A Zalaegerszeg-Hévíz-Keszthely vonalon már ilyen utak lesznek. ;) -
nagyon irály! nekem az út textúra jön be legjobban! délpesten és kispesten milyen jól nézne ki! :D -
Délután még kérdezgettem, mostanra viszont csaknem teljesen elkészült a magyaros buszmegálló. A polygonok száma majdnem megegyezik az eredeti buszmegálló számával, így semmivel sem lesz rosszabb a játékélmény. Törekedtem kicsit felhasználóbarát is lenni, így ha valaki színezné szeretné a megállót csupán egy .tga fájt kell átszíneznie és így bármilyen színnel létre lehet hozni a modellt. :)/> A többi textúrával is próbáltam ezt elérni. És íme néhány kép:
-
mdani01 #30385 Csatlakoznék az előttem lévőkhöz, én is igényt tartanék rá :) Nagyon szép lett! ;) -
Ja és én is igényt tartanék rá, mert tényleg jól néz ki. ;) Gratula érte. -
Buta kérdést tettél fel!! Ha már valaki csinál egy festést és mutogatja hogy az hogy néz ki, nem hiszem hogy lesz olyas valaki aki azt mondaná, hogy ne oszd meg. :P :D (bocsi ha megsértettelek valamiben...) -
rubber785 #30382 Estére egy kép:
:D
-
ÉN is kérném, köszönöm :)