63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
precise #30460 Nem tudom volt-e már: OMSI 2 ! Karácsony előtt... 29 db kép is van -
gabcsibkv #30459 -
Mindegyiknél sajátot használok.. Römerberg pályán próbáltam, de nem működött.. Pedig bent vannak a megállók hangjai. -
ha a google-ba beírod a képkeresőhöz hogy ikarus 263.10 átfestés kihoz 1bkv sat -
Zoliikp #30456 Akkor nem értem, miért nem "beszél"...
Egyesített mappát, vagy minden busznál saját Ansagen-t használsz? -
Zoliikp köszi a választ, de jó arra a modelre gondoltam amit írtam -
Nem nyúltam Scipt-be bele.. -
Zoliikp #30453 Ha itt elírtad, a scriptben is ellenőrizd:
Ansagen.
-
Üdv Valaki nem tervez egy Normális Manuális váltót készíteni a Mercedes O405N2-es Buszhoz? Köszönöm
#30445 nagyon Jó a festésed! :) -
Mentem egy teljes kört (A-B ig és B-A ig) a 64-es vonalon és hát... kicsit koszos lett a busz a nagy hóesésben. :D
-
Nekem nem akar összejönni Mercedes O405N2-ben a hangos bemondás? Sima Ansegen mappából sem megy.. -
Zoliikp #30449 Ebben nem tudom, hogy kapsz választ.
A nekem meglévő ugyanis nem festhető.
Lehetségesnek tartom, hogy másik modellre gondoltál... -
Zoliikp #30448 Tulajdonképpen a fejemben levezettem:
itt az elsőbbség kérdése lenne fontos, hiszen az adott útvonalat kellene "főútvonalnak" jelölni.
Őszintén mondva, fejben már összeállt, de lusta vagyok kisérletezni....
-
Ikarusz 263.10 , 263.11 festés ? -
helo
megtudnátok mondani, mi az Ik 415-ösnek a doorfront-ja? -
rubber785 #30445 Üdv!
Kész lett a Pannon volános Mercedes, már csak a rendszám van hátra..
Nekem személyesen megszakad a szívem.. :D Főleg hogy holnap egy Pannon -os buszon fogok utazni! :D
-
Ennek amúgy elég lenne egy belépési pontot adni... :D csak ahogy a vasutaknál is, esélyes, hogy egy elágazás előtt megáll, aztán eltűnik... :D -
szikszaicsabi #30443 Hát persze, hogy kiadták!
-
Routeres #30442 Ennyire nem mászunk bele.
Elég lesz a 10-15 menetrendet működőképesre megírni... -
Az ötlet amúgy jó, csak a dolog ott bukik meg, hogy random módon csendben van, csak villog, villog és szirénázik, ha az állomásról elindul csak úgy, csendben, elég hülyén néz ki... :D :D -
nIsTv4n #30440 Itt nem feltétlen egy útvonalra gondoltam, lehet vele variálni, egy vidéki pályán pedig főleg nem feltűnő, ha ugyan azt az utat járja be mindig, X percenként. Városban meg több track nekik, tűzoltó indulhat a tűzoltóságról is például.
Akinek sok AI kocsija van, annak talán mindegy is, de aki nem rak be sokat, de ezeket szeretné, neki elég sűrűn megjelenne, ami (szerencsére) a valóságban nem annyira jellemző (leszámítva nagyvárosok frekventált területe).
Mondjuk ez nem a te dolgod, inkább a pályakészítőké. -
kornel44 #30439 Mecedes O405N2 BKV festés
Kép Link:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/IUXu7fdnT9RhTIuOTOV3ctMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
Facebook Link:
https://www.facebook.com/pages/OMSI-Busses-HU/392819520811060?ref=hl
-
Segítség kellene. Hogy tudom átfesteni az ikarus 263.10 és 263.11 est?
Mert láttam már 1-2 képet hogy át van festve, meg próbálkoznak vele..
Szeretném tudni hogy kell átfesteni!! A válaszolóknak előre is köszönöm! :) -
Pont az a lényege egy AI-kocsinak, hogy magától megy, amerre akar, nem megadott útvonalon...abban mi jó, hogy ugyanazon az útvonalon jár mindig? -
nIsTv4n #30436 Például busz módjára egyedi menetrendet adni nekik, és akkor kontrollálható a számuk, nem? És ez nem is "nagy" feladat. Vonat, repülő is így közlekedik, már ahol van. -
fiat126 #30435 Köszi -
dgufoplast #30434 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236630869&no=30364]#30364[/URL] -
Zoliikp #30433 A CRTL+H betű kombináció.
Ez megmutatja a kinézetet, milyen lesz konvertálás után.
-
fiat126 #30432 Sziasztok!Tudnátok segíteni a Deep-ben mit kell nyomni ahozz hogy a tárgyat úgy lássam mintha a játékban lenne?Előre is köszi.(Mert elfelejtettem) -
koncsihancsi #30431 Tudnátok küldeni egy linket az ikarus 260 bkv mod-ról(Ha kiadták már)? -
Routeres #30430 LMG-123 újra kitett magáért, hála neki a börzsönyi tűzoltóság új épületet és járműveket kapott.
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Bónusz -
Zoliikp #30429 Nem is arra gondoltam...
Persze, remek modellek.
-
Még jó hogy tegnap mostam le a buszt :)
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/1/6/a1_2013_1_6_w08a4vq0q6_tn.png]
-
Kb. esélytelen, ha csak nem csinálják meg Marcelék. De szerintem már ez is bőven várakozáson felüli...senki nem csinált még kéklámpásokat Omsiba, főleg úgy, hogy villog és szirénázik is. :D -
zorba3333 #30426 Teljesen egyet értek veled!
Egyébként azt sem értem, hogy egy magyar modellező csapat munkájának köszönhetően elkészült, ráadásul hazai cég által gyártott, többségében itthon forgalmazott EMKE jegykiadó gépet, miért kell egy idegen nemzet autóbuszmodelljével kiadni?
A bemutató videó alapján minőségi munka, és biztos, hogy rengeteg meló van benne. Miért nem lehet hazai?
Szerencsére van már több gyönyörű Ikarus modell is a kínálatban, ha minden jól megy, hamarosan bővül a repertoár egy igényes, és szépen kivitelezett Credo-val, továbbá készül egy ARC autóbusz is.
Sajnos script hiányában félbemaradt az Ik 280, Ik 435 típusokra még várni kell, de mindenképp említésre méltóak, és ha minden jól megy, akkor remélhetőleg érkezik a játékhoz a későbbiekben egy Ik 620, és egy Ik 556 is, utóbbi két modell a jóvoltodból, ha nem tévedek :).
Szóval, lenne bőven hazai választék, ehhez a tényleg szépre sikerült EMKE géphez....
-
Zoliikp #30425 Ha nem is láthatatlan sínekkel, mert a path független ettől, de meg lehetne oldani... Persze ki kellene próbálni, melyik a célszerűbb.
De azt elérni, hogy ha "kékkel mennek" a többi meg(félre)álljon.... -
Nincs ilyen, hogy láthatatlan ez meg az. És azért jön sűrűn, mert a videókon nincs berakva 826 különböző AI jármű, csak az alapkocsik...Ha van bent vagy 50-60 AI jármű, akkor nem fog ilyen sűrűn jönni, vagy ha jön is, az teljesen random, akár egy német rendőrautó is jöhetne olyan sűrűn. A másik meg, hogy nem kötelező használni egyiket sem. :) -
nrgasdasd #30423 Pofásak ezek a tűzoltó , mentő, rendőr autók, csak nem tudom, hogy mennyire ront az összképet, hogy 1-2 percenként jön egy szemben.
Persze magyaros, stb., azért fel fel tud dobni egy jó kis magyar pályát.
Nem tudom mennyire kivitelezhető, nem értek hozzá! De ha lenne -vagy- van rá lehetőség én úgy oldanám meg , hogy vonatként lenne lemodellezve , mellé láthatatlan sín, láthatatlan vasúti átjáró, tehát lenne menetrendje ezeknek is mint egy vonatnak és akkor csak hébe hóba jönne, valamint az AI járművek is megállnának.
Persze elismerés a készítőknek, részemről csak egy kis ötlet volt. -
Zoliikp #30422 Viszont, ha kiadja, mint külön objektumot, akkor már azzal nem neki kell foglalkoznia, hanem annak, aki a buszába beletenné. Természetesen kötelezően feltüntetve a modell készítőjét... -
Következő választ kaptam: busz tartozéka lesz, mivel többibe külön kellene bele script-elni..