qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fuszhi
    Én a pálya elemekből hiányolok Splineokat . Lehet majd nekem kell el készíteni, de az durva dolog volna. A végá. végének a szájához egyetlen egy elágazást találtam, és a baj igazán az hogy az elágazás másik két részének nagyobb szájúnak kéne lennie, mert csak olyan út szakaszok vagy további splinek vannak gyárilag hozzá. Tákolt munkát meg nem akarok mert lehet ugye olyat is hogy úgyan hozzá csatolja az objektumot vagy splinet is, de egyik fele illeszkedik folytatólagosba az út járdájához a másik meg jó félméterrel kilóg vagy belóg , de általában nagyobb. Az meg ronda megoldás és csak sövénnyel lehet eltakarni, de fő hogy én tudom hogy ronda és nem fogom ezért úgy össze rakni egyik pálya részt. Úgy hogy vagy csinálok splinet még amilyen hiányzik bár gondolhattak volna rá. Vagy nem csinálok és akkor az olyan részeknél majd úgy egészítem ki hogy lefújom kő színűre a zöld talajmintát , de az meg úgy olyan hagyjuk is :( :)) Csak hogy én is meséljek valamit. Készítek még egy pályát az hosszabbra tervezem mint amit elsőre csináltam.