63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Hosszas #13035 Én is itt próbáltam meg máshol is de a letöltő oldalakon vagy levan törölve , vagy nincs üres slot stb... -
Routeres #13034 Akkor rossz helyen próbálkoztál...
Jelcz M121 MB -
Hosszas #13033 Valaki nem tudja elküldeni a Jelcz buszt valameikjét, mert nem engedi le tölteni sehonnan... -
tuningmark #13032 Lenne kedved esetleg egy Man SL223-asban segíteni? -
tuningmark #13031 Sziasztok
Az a helyzet, hogy csináltam egy pályát [szentmártonkáta helyijárat], de viszont menetrendet nem tudok hozzá készíteni.. Tudna valaki ebben segíteni? -
Zoliikp #13030 Érdekes...
2 gépre 4x telepítettem fel, semmi probléma nincs vele.
Mindent a megfelelő helyre másoltál? -
pgazso #13029 Igen és a javítást is feltettem, semmi nem változott :) -
Zoliikp #13028 Tudtad, hogy van hozzá javítás?
HSTB-fix a neve.... -
#13027 Nálam nincs semmi baj a MAN-nal [remélem nem is lessz...], pedig sok-sok km-et beletapostam már ;). -
pgazso #13026 De bizony :) -
Zoliikp #13025 Csak nem a MAN NL202-es volt? -
pgazso #13024 valószínűleg nem beállítási probléma volt, hanem a busz modell volt hibásan telepítve. Töröltem a buszt és teljesen simán fut. -
Zoliikp #13023 OFF:pgazso:
Azt azért leírhatnád, mi volt az, amin állítva sikerült megoldanod a problémát.
Nekem nem, de másnak biztos nagy hasznára lehetne... -
pgazso #13022 Köszönöm a válaszokat :) Sikerült orvosolni a problémát :) -
#13021 Küldtem, köszi. -
Zoliikp #13020 Lemaradt, bocsi:
pgaszo:
az, hogy a grafika majdnem nulla, nem számít abban az esetben, ha sok a parkoló autó, gyalogos, illetve több szomszédos Tile-t is betölt...
Sok-sok apró változtatás az opciókban, és utána lehet, hogy megszűnik... -
Zoliikp #13019 Az a valaki személyesen a Mester, VL67 volt...
Szokta olvasni az oldalt, küldj neki privit.... -
Routeres #13018 Ez tény.
OFF: De ne nagyon menjünk bele, ez nem az a topic. -
mojorisin #13017 Az már más téma. Nem csak az omsi miatt jó egy SSD.... -
Routeres #13016 És kiadni 30 ezer forintot egy SSD-re, csak azért, hogy OMSI-ban nyerj +10 FPS-t... Nem túl bölcs döntés.... -
mojorisin #13015 Gondolom akkor csinálja ezt amikor betölt valami objektumot menet közben... vinyóról tölti a pályát ahogy haladsz előre....Sajna ez van, baromi optimalizálatlan az omsi. Egy SSD-vel már nem akadna be. -
#13014 De elvetemültek vagytok :))) -
Routeres #13013 OFF: Persze, hogy nem. De mivel nem a warez topicban tette fel a kérdését, így... ;) -
tuningmark #13012 Te sem gondolod komolyan hogy megvette.. :P -
Routeres #13011 A customer a te e-mail címed, amivel megvetted a játékot. A serial pedig a sorozatszám, amit játékhoz kaptál... -
zsoltim412198 #13010 heló. ÉN új vagyok az omsi simulátornál. telepítési segédletet szeretnék kérni. pl letöltöttem csak nem tudok szerezni hozzá serialt meg customert. -
#13009 Valaki innen a fórumról még régebben Zoliikp-nak küldött ráncajtókat, és hozzá való lépcsőket. Ezeket én is szeretném elkérni, ha lehetséges. -
fghjk #13008 Sziasztok! Nem tudjátok honnan tudnám letölteni az U7-es metrópótló pályát? -
alexander1993 #13007 Kösz. Egyenlőre ennyi elég lesz talán. -
dgufoplast #13006 Legjobban úgy lenne jó ha egy gyárit szednél szét és az alapján ott látod hogy mi hogy van de röviden el mondom:pl:karosszéria,üveg,kerék,ajtók,meg ami mozog majd meg animálva lesz benne az is mind külön,belső,sofőrajtó,kormány,lámpák,meg stb.... -
alexander1993 #13005 Tehát hogy érdemes felosztani pontosan? -
dgufoplast #13004 Át kell konvertálni x fájlba és fel kell osztani a modellt úgy hogy pl:karosszéria,belső,ülés,stb.... -
alexander1993 #13003 Valaki tudna segíteni? Szeretnék egy buszt átkonvertálni OMSI-be vbus-ból. Beimportáltam a model 3ds fájlját a Deep Exploration-be. Ezután mit kell tennem? -
pgazso #13002 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy miért van az, hogy játék közben bizonyos időnként pár másodpercre megfagy a játék majd megy tovább? A grafika szinte 0-ra le van véve. -
Hosszas #13001 Rendben, megpróbálom... -
Zoliikp #13000 A készítő felrakta letöltő oldalra.
Annyi volt a feltétele, hogy azok férjenek hozzá, akik a Vbusblog.ru oldalon is regisztráltak, illetve más feltöltő oldalra az engedélye nélkül nem kerülhet fel.
Javaslom, regisztrálj Te is... -
gabcsibkv #12999 "..\..\Ansagen\" (L.$.yard) $+ "\" $+ (L.$.act_busstop) $+
Erre reagál így a Vehlices mappában van az Ansagen mappa és azon belül pedig pályára lehet mappázni. Köszönöm :) -
dgufoplast #12998 Bocs a másik lett volna ez itt -
dgufoplast #12997 Akkor mást nem tudok regisztrálj a másik fórumra de ott se van bent mindig itt a másik GM Busz-szimulátor fórum -
tuningmark #12996 megvolt.. :P de kb kéthetente ha egyszer megnézi a fórumot